Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Hát mi asszem magyar tétre menõ kézimeccsen régen unatkoztunk.

Nekem vhogy a Dunaferr Slagelse meccs is rövidnek tûnt pedig tudtam az eredmény és elég késõ volt.
Egyébként nekem nincs bajom az ilyen "nyugodt" szurkolótáborokkal sem, ezektõl legalább nem kell félni. De nem is nyolcadik emberek!!
De ez a zenekari felszereltség nagyon durva😊)))))))) Inkább tapsoljanak😊)))) Az unatkozó fejek meg még rosszabbak.....

Még a hatodik hellyel is elégedett lennék.

EGY CSAPAT VAN CSAK NYUGATON... http://gportal.hu/portal/vertenorsi/

4-6. hely .

No aztán csak modjával az ünneplést így hétközbe! ...<#mf1><#taps>

off... 😊
Ép ideje volt, szerintem kevés elismerést is kapott....
Nekem meg van róla a könyv ill. valahol a film is...

Ezek alapján mindegyik csapatunknak tovább kell lépnie, persze ennek az a feltétele, hogy õk is komolyan vegyék.

Kösz , rendes tõled!

Szerintem minden csapatunknak tovább kell jutni, kellõ önbizalommal játszva és a papíron névtelenebb ellenfeleket le nem nézve.

EGY CSAPAT VAN CSAK NYUGATON... http://gportal.hu/portal/vertenorsi/

Breki33
lassan lehet tippelni az eb-re

én egy ötödik helynek örülnék
kaloz174
Kézilabda: Veszprém–Dunaferr és Szeged–Tatabánya a kupában
2006-01-17

A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) versenybizottsága elkészítette a Magyar Kupa ötödik fordulójának párosítását.

A férfiaknál az MKB Veszprém a Dunaújvárossal, a Szeged pedig a Tatabányával méri össze a tudását.

A hölgyeknél a Cornexi-Alcoa a Miskolci VSI-vel, míg a Gyõr a Nagyatád csapatával találkozik.

A férfiak mérkõzéseit február 15-én rendezik meg, a nõknél február 8. a hivatalos játéknap.

KÉZILABDA, MAGYAR KUPA, 5. FORDULÓ:

FÉRFIAK:
Dabas - Komlói BSK
Százhalombatta - Debrecen
Gyöngyös Hargita - Miskolc
MKB Veszprém - Dunaferr SE
Tököl - Békés
Szeged - Tatabánya
Ózd PLER - Airport
Siklósi - Takarék Tiszaföldvár

NÕK:
Tököl - Dunaferr
Miskolci - VSI Cornexi-Alcoa
Tamási KC - FTC
Veszprém - Makó
Vasas - Hódmezõvásárhely
Marcal - Debrecen
Vác - Kiskunhalas
Nagyatád - Gyõr

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
megis érdemli

a múltkor meg nem szóltak neki

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

kaloz174
A szülinapi ál-bulin! <#nyes>

"Minden út Rómába (Szexárdra!😊) vezet." <#wink>

Breki33
de mien buli?

amúgy a kézilaba könyves csaj a héten jön szekszárdra mert ha jól értem õis innen származik P
Breki33
én azért nem írtam mert nekem elég ismeretlenek ezek a csapatok
kaloz174
Éppen én is azt akartam kérdezni, hogy - miután kibulizta magát a társaság - vajon mi a véleményetek a sorsolásról?😊

Isthy
Ezzel kapcsolatban senkinek semmi véleménye nincs?

Bár én nem vagyok közvetlenül érintve, de:

Fradi: nem tûnik nagyon nehéznek a dolog, fõleg, hogy a visszavágó itthon lesz, de azért ne becsüljük le ezt a török csapatot, a Zilahot búcsúztatták. Persze túl sem kell értékelni õket. Az utazás és a kinti körülmények, nem egyszerû dolog... Meg kéne fontolni mindkét meccs itthoni rendezését.

Cori: ez a csapat eléggé ismeretlen számomra, de biztos nem rosszak, ismerve a szerb kézilabda hagyományait. De úgy gondolom nem nagyon nehéz falat akkor sem, megoldható a Corinak, még ha a visszavágó kinn is lesz.

DVSC: a Lublin a neve alapján keménynek tûnik, de ez a Lublin már nem az a Lublin. Nem hiszem, hogy a Lokinak nem lenne megoldható feladat a továbbjutás. Megfelelõ elõnyt kell szerezni a visszavágóra és akkor nem lehet gond (persze a visszavágó végét nem lehet még egyszer úgy elkönnyelmûsködni).

Vác: ez sem tûnik nagyon nehéznek, fõleg, hogy a visszavágó itthon lesz. Auguszta visszatérése sokat segíthet és meg is oldják.

Összességében úgy érzem nem jártunk rosszul a sorsolásnál, a 4/4-es továbbjutás kivitelezhetõ.

DUNAFERR FOREVER!!!

Athletic  Bilbo
nem csak az elsõnél elfelejtettem a jelszavamat 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Úgyszintén nekem is volt szerencsém találkozni a leghangosabb aalborgi szurkolókkal<#nevetes1>. Kicsit furcsa volt számomra a szurkolásuk, de megpróbáltunk megmutatni a magyaros szurkolásunkat és ez bevált<#eljen>. A képekre nézve két kispufi csajokra még most is emlékszem, hogy milyen lelkesen végig szurkolták a saját csapatukat<#smile>.
Breki33
és direkt volt?
Athletic  Bilbo
nem hát 😊

Athletic  Bilbo
az egyiknél a név két része közé dupla szóköz volt ütve regeléskor, amit úgy is számol de ha megjelenik csak 1 szóköz lesz 😄
Szép értelmetlen mondat volt de remélem lehet érteni 😊))

De a bodzát remélem nem utasítjátok vissza!!! <#ejnye1><#nyes><#nyes>

Breki33
de hogy lehet két azonos név?
Athletic  Bilbo
2006 dec 11-én meg lehet nézni ezt a csodás optikai csalódást újra 😊))))

Athletic  Bilbo
sõt még xarsas is én vagyok csak xardas akart lenni de ezt is sikerült elrontanom 😊))))

Mi a dolog lényegét fogtuk meg!

Breki33
sztem pelenkáznak
Grave, és Bilbo, meg lubickol a röhögésben!!!!!! <#wink><#smile>

na jó!

Breki33
hogy nem köszöntök fel valakit?

de csak engem érdekel, hogy miért van két Bilbo?
Látod Mi így bízunk benned!

Isthy
Hehe! Ezt bizony bekajáltuk szépen ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
de nem gondoltátok ha mai lenne a fõoldalon is ez lenne illetve énis kivántam volna?
Breki33
nem, de feltünt, hogy két Bilbo van

vagy csak én látok kettõt?

hukkkkkkk

a képet más készítette

Ez bejött!

Szóval etetsz bennünket?

Breki33
ez nem ma van

csak érdekesség miatt raktam be, hogy már hárman vannak
Isthy
Meglehetõsen jó fajta bizony! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT MINDKÉT ÜNNEPELTNEK!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nekem volt szerencsém látni és hallani élõben õket az FCK csarnokában ott voltak lenn elõttünk. A harangos valóban egy külön tanulmány. Néha kiabálják, hogy Aalborg, meg egy kis hangzavar és ennyi.
Mi 7-en, 5 hölgy és 2 pasi, akik kinn voltunk Gin miatt, nem egyszer leszurkoltuk õket.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Futás közben, hogy zenélsz?😊))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Brnoban is egy egész norvég zkr volt a junior döntõn...
Szar, mert ha sokan vannak, elnyomja a hangot.

boldog szülinapot!

szt > ez egy jó fajta bodza. 😄

SOK BOLDOGSÁGOT, ÉS JÓ EGÉSSÉGET A SZÜLINAPOSOKNAK!!

(ja és újfajta "BODZA") <#finom><#smile>

Breki33
Hege eto

Többet nem fársztok senkit ezekkel a szerencsétlenekkel😊)))) Ez gondolom egy nyertes meccs utáni kép.(A sorozatban az utolsó volt) Nézzétek ezeket az arcokat, szemeket!!!!!!! Hát vazze kb. akkor vagyok ilyen boldog, mikor ránézek egy kutyaszarra, és:"na ebbe se léptem bele".
Ez hihetetlen, és szomorú. Basszus Marcaliban a takarítónõ jobban örül a gyõzelemnek.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Remélem látod a harangot😊)))))) Na az a legsúlyosabb. Istenem ez európa?
Akkor már inkább a Balkán.

Hege eto

Vazze ez egy zenekar😊)))))))))) Még két gitár kellene és akár fellépést is vállalhatnának😊))))Hát igen😊))))))) Bohócok.

Vazze ez egy zenekar😊)))))))))) Még két gitár kellene és akár fellépést is vállalhatnának😊))))

Hege eto
AAlborg Sharks Ultras