Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
korrekt szerintem

kik üzemeltetik ezt az oldalt?
Küldtem privit. 😉 Ez is megteszi élõszó helyett. 😊) Amúgy meg picit a mai nap szomorúságának oldása miatt...

EGY CSAPAT VAN CSAK NYUGATON... http://gportal.hu/portal/vertenorsi/

Sakkó'minek írtad?! 😊))))))

Ezt majd inkább élõszóban, ha lehet. Isthyt és Gadrit is így tájékoztattam tegnap.

Breki33
A népsport oldalán lévõ cikkben megint szó van a szurkolók által vásárolható mezszámos polóról.

Kérném a Dunaújvárosiakat, ha tudnak segítsenek, szeretnék vásárolni egyet.
Breki33
szép

ha lehet ezt mondani
........

köszönjük szépen amit írtál
Énmeg közben rájöttem, hogy az Oroszoktól a VB-n ellenünk nem Bodnyevát irigyeltem, hisz mienk volt a legjobb beálló, Böbéék, Párducék hagyományait folytatva hanem õ hiányzott nagyon, még ebbõl a csapatból is nekünk szurkolóknak is és a lányoknak.

Köszönjük Kulcsi a csodálatos perceket amiket szereztél nekünk.
Hege eto
Egy új video Kulcsiról az ETO oldalán. Készítette: Prok Beatrix

http://www.gyorietokc.hu/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=5

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Akit soha nem feledünk.

Hege eto

Na azért vannak akik fejlõdésképesek dániában is.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Esetleg bõvebben? Mire adott diplomatikusat, és mit cáfolt?😊

Hege eto
OFF:
Nekem a kertem végében van egy tó (csatorna), aminek be kellett volna fagyni, de nem tette meg, ugyanis a gátõr sztálini szeszélyétõl fogva, mozgatja a vizet. Már évek óta ezt csinálják. Egyxszerûen nem látom be, miért kell még azt is tönkre tenni , amit a Jóisten adna. Régen egész délutános hoki meccseket nyomtunk rajta.Sõt a csatorna hálozaton lehetett csinálni egy alsó-szigetközi kori túrát.
ON

Duby
Egy év telt el a tragédia óta. Hogy lehet egy év ennyire rövid és ennyire hosszú egyszerre. Rövid volt, mert mintha tegnap történt volna, a döbbenet, a kétségbeesés, a bánat még mindig ott él a tudatunkban, még mindig értetlenül állunk, még mindig képtelenek vagyunk belenyugodni, elfogadni. Hosszú volt, mert mennyi küzdelem, mennyi verejtékes edzés, mennyi fájdalmas ütközés, mennyi talpraugrasztó gól, mennyi drámai végjáték, mennyi új arc, mennyi új történet, mennyi változás nélküle.

Még tavaly készítettem egy emlékoldalt, most egy kicsit frissítettem, módosítottam.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Tegnap véletlenül összefutottam a Ginnel a házuk elõtt, anyukája is vele volt, pár percet dumáltunk. Diplomatikus választ adott 1 kérdésemre, cáfolt 1 híresztelést. Egy nekem fontos dolgot nem tudtam vele megbeszélni, de azt mondta, most egy ideig itthon lesz.

Isthy
Egy éve történt...

Bár sosem történt volna meg. <#sir>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
ejha

megyek hozzátok PPPPP
kaloz174
Újra a kupa-esélyekrõl:

A Sport cikke

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Majd igyekszem!😊

Egy hölgy életkorát? <#smile><#papakacsint>
Fõisk!

Csak vigyázni a vékony jégre!! <#smile>

Breki33
hány éves?
A lányom szerint szuper!

Jakérem, fiatalok!!!

Breki33
ja meg nyáron is van ott valame beacs P
kaloz174
Felénk meg kori pálya!😊 Idényjelleggel! <#nevetes1>

Breki33
Közelünkben Fadd Domboriban is van kajak-kenu pálya
Isthy
Jó helyre kalandoztál, én is szoktam ilyenekre kalandozni, sõt utazgatni is értük még Európa más helyeire is. Mert értük érdemes!

OFF:
Ha már szóba került: ne feledjük, hogy idén augusztus végén ismét kajak-kenu VB Szegeden! Ott voltam a 1998-as VB-n (40 ezer nézõ!!!) és késõbb az EB-n is. Most sem fogom kihagyni!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egyetértek! Ezzel én is elégedett lennék.

DUNAFERR FOREVER!!!

járok focimeccsekre is, de ilyenen én is el tudok kalandozni...

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

Breki33
pont ma szóltam be ilyesmi miatt egy lüke embernek

aki szerint pl a vizilabda és a kajak kenu nem nagy sportágak és csak potléknak jók a magyar embernek :-)

indokai hogy nem adják õket az eurosporton.....
mondjuk ezsemigaz de mindegy

aki akarja szeresse a focit én ugye köztudottan nagy focis vagyok, de azokat fizessék meg akik teljesítenek illetve azokat becsüljük meg akiért pl mindenki szorított mikor felhangzott, hogy ússzál kicsi lány és akinek a világcsúcsa még mindig él.......

bocsi az elkalandozásért
kaloz174
Handball.hu: Dánia elõtt a tévéközvetítésben!

Külön jó hír a nézettségi adat, szvsz! <#taps>

kaloz174
Indexes cikk!

Külön ajánlom a nõi válogatottra vonatkozó részt figyelmetekbe!

kaloz174
"Az 1-6. hely a cél a férfi kézilabda Eb-n
2006. január 18., szerda 16:22

Európa élvonalába akar kerülni férfi kézilabda-válogatottunk. Ahogy az a szerdai sajtótájékoztatón elhangzott, a hazai szövetség vezetõsége az 1-6. hely megszerzését tûzte ki célul a január 26-án kezdõdõ svájci Európa-bajnokságon.
Skaliczki László szövetségi kapitány szerint ahhoz, hogy ez sikerüljön, a kritikus helyzeteket jól kell feldolgozni fizikálisan és mentálisan egyaránt. A szakember 13 mezõnyjátékost és 3 kapust nevezett a keretbe, amelybe öt újonc kapott meghívást. Lendvai Péter és Fazekas Nándor sorsáról egy orvosi konzílium dönt, amennyiben elõbbi sérülése nem jön rendbe, Grebenár Gábor utazhat az Eb-re."

kaloz174
A gondom csak az, hogy a támogatottsága (anyagi és média) messzi érdemem felüli, és ez a szemlélet nem változik hosszú évtizedek óta! <#schmoll2>

Cirkusz a népnek!!!

Támogatom! <#wink>

Aki kiváncsi, hamar megöregszik!! <#vigyor><#vigyor>

oks!

kaloz174
A cikk címe: "Javított a magyar válogatott" Hogy melyik, ebbõl nem derül ki. (Persze a cikk írójának biztosan természetes!😞(( ) Egyébként feljött a 70.! helyre. Ebbõl már kitalálhatjátok, melyik "csapat"-ról is van szó!
De azért természetes: õk "A magyar válogatot"! A többi sportág szóba sem jöhet! <#boxer><#violent>
(Egyébként: "...Az élen változatlanul Brazília áll, megelõzve Csehországot és Hollandiát." Ez azért érdekes, mert a csehek semmivel sem lehetnek jobb helyzetben, mint nálunk. Igaz, ott biztosan nem jellemzõ a nálunk honós széthúzósdi.)

Szóval elegem van abból, hogy még most is, az ismert helyzet ellenére a foci a szent tehén!!!

Breki33
Akkor vegyük úgy hogy akkor elmaradt és még hat napon belül vagyunk
Grave Digger
Jahh, már rájöttem, hogy régebbi kép 😄DD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
Hihi kösönöm, nem értem a dolgot, ez nem december 11-i kép? 😊) Akkor volt nekem is, meg az ikremnek is 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Hege eto
Sztem igen, mert nem ismerik õket😊))))))Nos abból lehet hogy lesz némi csihi-puhi.

he-he😄
DVDket!

Breki33
más is kiváncsi, hogy mit? PP
SZT > köszönöm szépen! 😄

De igazából én ezért a magyarokra tudnék ideges lenni, amiért a világon mindent hagynak megtenni! (és nem a szurkolókkal kapcsolatosan - vagyis fõleg nem velük)
Amúgy meg kötekszek kicsit😊 Szóval ugyanúgy, mint mi? Tehát a szkopje szurkolók közé is mennek majd a "ideszólajegyünkideülünk" gyõriek? 😊))))

Hege eto
Na igen, és tudod mi a fullasztó? Hogy Gyõrben megkapják az F szektort majd ahogy Ti.Ezzel semmi gond nem lenne, ha Náluk Mi is olyan helyet kapnánk, mint a Népligetben. De nem, mi mehetünk a ketrecbe fölülre õk meg nekidõlhetnek a palánknak Gyõrben. Az ülõhelyek 10% át kell biztosítani szabályok szerint.Én beraknám õket a legfelsõ sorba egy vonalban. Oszt szurkoljatok ahogy tudtok.

Amúgy ezek a dánok már egész szimpatikusan tudnak szurkolni, a norvégok meg még inkább. Persze nem egy ultra táborhoz hasonlító szurkolás-kezdemény amit csinálnak, meg soha nem is az lesz, de néha egész lelkesnek tûnnek. De ilyen fejeket vazze, a reggeli kávéhoz jobb arcot vágok......
Láttam azt a képet, hogy hova gondolod majd hogy küldenek titeket, no emiatt nem bírom mégsem õket.... Vagy pont a szurkolás miatt mi is a balhés balkáni emberek vagyunk?! (egyébként lehet benne valami...)