Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Peti és Hege! Ha láttátok a fiúk mai meccsét, lenne egy kérdésem: Nem ez a két szemét svéd volt a beugró bíró az Aalborg elleni meccseteken? Nekem nagyon ismerõsnek tûntek...

DUNAFERR FOREVER!!!

igen, mindenki visz magával még egy embert, így én is ott leszek 😊)))

DE a karkötõmhöz öltözöm, sárgában leszek. 😄 ( a ciudad ellen is sárgában voltam, ott bejött 😊 Persze, ha beszerzem a piros karkötõm, legközelebb ahhoz 😄

a debreceni meccshez annyit, grat a lokinak, DETTI - IVI gyógyuljatok meg 😞(
(kellett nekem sérülést emlgetnem, ráadásul a két kedvencem 😞(( )
Mégeccer vki bántja Dettit, én is odacsapok a fülére, felesleges sportszerûtlen fault volt, szerencse, hogy játszhat szombaton.

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

újra itt 😊

nekem is van karkötõm, nekem nagyon bejön a színe. Vki képes megvenni ezt az "újságot", olvasásra? Én ott hagytam a buszon, annyira gagyi, bár a Danis posztert sajnálom 😄

A fiúk tegnapi meccsét sajnos nem láttam, de a mai az katasztrófa, Nagy Laci, Laluska, Lendvay kritikán aluli, Ilyés sérült volt tõle egyelõre ennyi teli, bár a felkészülésin jól ment neki....
Gyula egy idióta ;P, imádom, de ekkora balf.szságot...nem bír magával, szedhetne nyugtatót. 10 jó megoldását lerontja ezzel az eggyel.
Császár szerintem hozzátudott volna tenni a meccshez, nem értem miért nem játszik.... mindegy, mehetnek haza, de azért legalább egy meccset megnyerhetnének, sehova nem számít, se nekünk, se az izlandiaknak...

és van egy új kedvencem <#szeret>

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Szurkolásban nem lesz hiány, azt megígérhetem. Beszámolót is írok majd, ahogy mindig is szoktam.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
végülis a döntetlen mindkettõnek jó volt

el tudnám képzelni újra Mocsait férfikapitányként
<#rolleyes><#shakehead><#sir>

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

16:05 Telesport 2006 01. 28.
Dunaferr NK- Slagelse DT
Nõi kézilabda Bajnokok Ligája mérkõzés
Közvetítés Dunaújvárosból m1-Tv

Sajnálom a srácokat, de ez van!
Holnap HAJRÁ DUNAFERR!!!!!!!

Jó szurkolást holnapra és legyen ám fényképes beszámoló! 😊

<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
Isthy
Igen, számunkra tét nélküli lesz a vasárnapi meccs...

DUNAFERR FOREVER!!!

28-28, vége

Ja, most márt írta a végét ez annyit jelent, hogy kiestünk....

Nor-Cro: 28-32

A másiknak is vége szerintem, akkor 28-28
még nincs elvileg
vége???

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

Iceland 28 vs 28 Denmark (15-14) (13-14) 56:32

Jaj csak most vezessenek már végig!

Tualjdonképpen fogalmam sincs mit várok, hogy mi majd megverjük Izlandot, csak legyne még valami amiért érdemes megnézni a vasárnapi meccset.
Isthy
27-25 a dánoknak!

DUNAFERR FOREVER!!!

49:32 ISL-DEN 25 - 26

Isthy
Már vezettek 25-24-re, de egyenlített Izland

DUNAFERR FOREVER!!!

egyenlõ, akkor már csak egy pici gólt kellene lõni a dánoknak, légyszi!!!!
NOR - CRO 22-27 (14-20)
ISL - DEN 24-24 (15-14)

már 26-21
tualjdonképpen megy a háttérben a meccs de ezt nem láttam mi volt, hogy így feljöüttke a norvégok
isl-den 21-19
43:28 Iceland 22 vs 22 Denmark (15-14)

No ez se rossz
Norway 18 vs 21 Croatia (14-20) (4-1)
Horvátok egy picit be aludtak....

hát igen 36.perc és 17-16 az állás. Most a "2." számú dán kapus alkot jelenleg 50% a védési statja.

Még van egy egész félidõ, bármi lehet.
Hát ... szerintem kiestünk...
Iceland 16 vs 14 Denmark
nem sok esélyt láttok arra, hogy nyerjenek a dánok... bár akkor van vége a mérkõzésnek, amikor lefúják és bármi meg eshet....

Isthy
Csak a dán gyõzelem a jó nekünk, már döntetlennel is kiestünk. Most azon kevés esetek egyike forog fenn, amikor a dánoknak szurkolok.

DUNAFERR FOREVER!!!

Iceland 14 vs 14 Denmark (14-14)
Iceland 15 vs 14 Denmark (15-14)

Jönnek fel a dánok már csak 2
Iceland 14 vs 11 Denmark (14-11)
No. Goalkeepers Saves Shots % 7m
1 HVIDT Kasper 3 10 30 0/1
12 ASMUSSEN Kristian 5 12 42 0/2
Totals 8 22 36 0/3
Ellenünk is védhetett volna így ...

és az izlandi kapus teljesítmény se rossz.
No. Goalkeepers Saves Shots % 7m
12 GUDMUNDSSON Birkir 8 20 40 2/3
16 GUDMUNDSSON Hreidar - - - -
Totals 8 20 40 2/3

a horvát fordítva természetesen :-)
ISL-DEN: 13-9
CRO-NOR: 9-13
kaloz174
Sajnálom a Csabát, hogy ennyire pofozógép-szerepre vannak kárhoztatva! <#szomoru2>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Hát nagyon remélem, de ez még mindig, jobb mint ha délutános lennék...

ja
Békéscsabai ENK Cornexi-Alcoa 17 : 26
és a csabaiak 9hetesbõl 7-et kihagytak ill. nem értékesítettek....
A vb-re vissza gondolva ill. más csapataknál is elég jelentõs számba marad ki, könnyen új "magyar betegség" ütheti fel a fejét.... Mert végre megtanultunk küdeni, leglábbis a lányok, de ezek a hetesek...<#nemtudom>

Ezt a meccset kihagyni nagy könnyelmûség lenne az tuti!!!!

Isthy
Haza kell érned, nincs mese. Nem szabad kihagyni!

DUNAFERR FOREVER!!!

Na jól van azt hiszem megnézek egy örömtelibb meccset még alvás elõtt, remélem haza érek holnap mire a meccs kezdõdik...

kaloz174
A mûsorban ez van, hogy pontosak legyünk:
"16:05 Telesport
Dunaferr NK- Slagelse DT
Nõi kézilabda Bajnokok Ligája mérkõzés
Közvetítés Dunaújvárosból "

Izland vezet.
Majdnem megkérdeztem kia za Gulyás, aztán leesett (elnézést tõl) Zubor? Olyan is van, vagy a Zubaira gondolt?
Az M1 közvetítés egy vicc!!

Isthy
16,15-kor? Akkor megint épp a meccskezdésre kapcsolnak oda. Nem is írok inkább semmit...

DUNAFERR FOREVER!!!

Indexen olvastam sok sok okos gondolat van benne....

"Hidd el, nem a sportdiplomácián múlik, a MTV riporter hülyeségeinek nem kell bedõlni, a Gál Gyula a legsunyibb szabálytalanságot követte el, nem véletlen, hogy egy hang nélkül lement. A heteseket meg be kell lõni. Meg védekezni kell, meg gólt lõni. A Laluska egyszer lõtt felugrásból, a Nagy Laci és az Ilyés meg egyszer se. (Nagy Laci 207, Laluska 204, Ilyés 198 cm)A védekezés hiányával a Fazekast kiszolgáltatott helyzetbe hozták, nemegyszer volt, hogy a róla kipattant labdából a szerbek lõttek gólt. A két szélsõnk egyáltalán nem védekezett, hiába ömlengett a riporter, nálam az Iváncsikok teljesítményét nagyon lerontotta az a kb 10 gól, ami szélrõl kaptunk. Még a Skaliczkyrõl: eddigi teljesítményét elfedte a Perez meg a szerencse. Most nem volt Perez, és mindjárt kijött, hogy elég szánalmasra sikerült a felkészülés. Az az igazság, hogy bármi lesz a végeredmény, neki kell állni egy teljesen új csapat kialakításának, a Skala nélkül. Az alapok adottak: Fazekas, Mikler, Nagy L. Gulyás, Putics, az Iváncsikok, Törõ, Grebenár, Zubor, Császár, nagyon sok tehetséges játékosunk van, akikbõl ki lehet alakítani egy jó szellemû válogatottat. Én ehhez csak két edzõt tudok elképzelni, ez vagy a Laurencz vagy a Mocsai, de a Laurencz már idõs. Még valami: a magyar férfi bajnokság kétcsapatos, ezen is változtatni kellene, nézd meg a nõket, legalább hat jobbnál jobb csapat van, és állandóan jönnek fel a tehetségek, nagy a rivalizálás. A Fotex meg a Szeged abban verseng, hogy ki tud több félig már kiöregedõ játékost igazolni, mert az igazi játékosokat meg elviszik a spanyolok. Mindegyik csapat eredménykényszerben van, az edzõk nem építik be a fiatalokat, nézd meg a Szegedet, vagy a Fotexben a Gulyás akkor lett stabil szélsõ, amikor a Dzomba elment, a Putics meg most is csak csereember. Szóval csak azt akarom mondani, hogy amilyen a bajnokság, olyan a válogatott, csak a baj az, hogy az edzõ nem biztos hogy ide is megfelel."

Szegény!!! Gondolm egy hõs!!!!!!!<#smile>

Annyival nem fogjuk megverni Izlandot, ha egyáltalán megverjük. De ha õk megverik Dániát akkor már ilyenen nem nagyon kell gondolkodni.
kaloz174
Azt mondja Gulyás: "holnap 16,15-kor Dunaferr-Slagelse...". Erre kedves férjem: hallottad? <#nevetes1> Mondom, természetesen, de tudod, az neked, mit jelent? <#nyes>

Hajrá csajok!!!

Isthy
Akkor a 3 csapat között az egymás elleni eredmény fog számítani. Nekünk nagyon meg kellene ehhez verni Izlandot. A szerbek 5-tel kaptak ki tõlük, így nekik 0 a gólkülönbségük. Nekünk 6-tal kéne verni Izlandot akkor Izland esne ki, mert nekünk +1 nekik -1 lenne a gólkülönbségük.

DUNAFERR FOREVER!!!