Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
DE a karkötõmhöz öltözöm, sárgában leszek. 😄 ( a ciudad ellen is sárgában voltam, ott bejött 😊 Persze, ha beszerzem a piros karkötõm, legközelebb ahhoz 😄
a debreceni meccshez annyit, grat a lokinak, DETTI - IVI gyógyuljatok meg 😞(
(kellett nekem sérülést emlgetnem, ráadásul a két kedvencem 😞(( )
Mégeccer vki bántja Dettit, én is odacsapok a fülére, felesleges sportszerûtlen fault volt, szerencse, hogy játszhat szombaton.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
nekem is van karkötõm, nekem nagyon bejön a színe. Vki képes megvenni ezt az "újságot", olvasásra? Én ott hagytam a buszon, annyira gagyi, bár a Danis posztert sajnálom 😄
A fiúk tegnapi meccsét sajnos nem láttam, de a mai az katasztrófa, Nagy Laci, Laluska, Lendvay kritikán aluli, Ilyés sérült volt tõle egyelõre ennyi teli, bár a felkészülésin jól ment neki....
Gyula egy idióta ;P, imádom, de ekkora balf.szságot...nem bír magával, szedhetne nyugtatót. 10 jó megoldását lerontja ezzel az eggyel.
Császár szerintem hozzátudott volna tenni a meccshez, nem értem miért nem játszik.... mindegy, mehetnek haza, de azért legalább egy meccset megnyerhetnének, sehova nem számít, se nekünk, se az izlandiaknak...
és van egy új kedvencem <#szeret>#szeret>

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
Gadrika http://ferlingbernadett.hu
Dunaferr NK- Slagelse DT
Nõi kézilabda Bajnokok Ligája mérkõzés
Közvetítés Dunaújvárosból m1-Tv
Holnap HAJRÁ DUNAFERR!!!!!!!
A másiknak is vége szerintem, akkor 28-28
Gadrika http://ferlingbernadett.hu
Tualjdonképpen fogalmam sincs mit várok, hogy mi majd megverjük Izlandot, csak legyne még valami amiért érdemes megnézni a vasárnapi meccset.
ISL - DEN 24-24 (15-14)
tualjdonképpen megy a háttérben a meccs de ezt nem láttam mi volt, hogy így feljöüttke a norvégok
isl-den 21-19
Norway 18 vs 21 Croatia (14-20) (4-1)
Horvátok egy picit be aludtak....
Iceland 16 vs 14 Denmark
nem sok esélyt láttok arra, hogy nyerjenek a dánok... bár akkor van vége a mérkõzésnek, amikor lefúják és bármi meg eshet....
DUNAFERR FOREVER!!!
Iceland 15 vs 14 Denmark (15-14)
No. Goalkeepers Saves Shots % 7m
1 HVIDT Kasper 3 10 30 0/1
12 ASMUSSEN Kristian 5 12 42 0/2
Totals 8 22 36 0/3
Ellenünk is védhetett volna így ...
és az izlandi kapus teljesítmény se rossz.
No. Goalkeepers Saves Shots % 7m
12 GUDMUNDSSON Birkir 8 20 40 2/3
16 GUDMUNDSSON Hreidar - - - -
Totals 8 20 40 2/3
CRO-NOR: 9-13
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
ja
Békéscsabai ENK Cornexi-Alcoa 17 : 26
és a csabaiak 9hetesbõl 7-et kihagytak ill. nem értékesítettek....
A vb-re vissza gondolva ill. más csapataknál is elég jelentõs számba marad ki, könnyen új "magyar betegség" ütheti fel a fejét.... Mert végre megtanultunk küdeni, leglábbis a lányok, de ezek a hetesek...<#nemtudom>#nemtudom>
"16:05 Telesport
Dunaferr NK- Slagelse DT
Nõi kézilabda Bajnokok Ligája mérkõzés
Közvetítés Dunaújvárosból "
DUNAFERR FOREVER!!!
"Hidd el, nem a sportdiplomácián múlik, a MTV riporter hülyeségeinek nem kell bedõlni, a Gál Gyula a legsunyibb szabálytalanságot követte el, nem véletlen, hogy egy hang nélkül lement. A heteseket meg be kell lõni. Meg védekezni kell, meg gólt lõni. A Laluska egyszer lõtt felugrásból, a Nagy Laci és az Ilyés meg egyszer se. (Nagy Laci 207, Laluska 204, Ilyés 198 cm)A védekezés hiányával a Fazekast kiszolgáltatott helyzetbe hozták, nemegyszer volt, hogy a róla kipattant labdából a szerbek lõttek gólt. A két szélsõnk egyáltalán nem védekezett, hiába ömlengett a riporter, nálam az Iváncsikok teljesítményét nagyon lerontotta az a kb 10 gól, ami szélrõl kaptunk. Még a Skaliczkyrõl: eddigi teljesítményét elfedte a Perez meg a szerencse. Most nem volt Perez, és mindjárt kijött, hogy elég szánalmasra sikerült a felkészülés. Az az igazság, hogy bármi lesz a végeredmény, neki kell állni egy teljesen új csapat kialakításának, a Skala nélkül. Az alapok adottak: Fazekas, Mikler, Nagy L. Gulyás, Putics, az Iváncsikok, Törõ, Grebenár, Zubor, Császár, nagyon sok tehetséges játékosunk van, akikbõl ki lehet alakítani egy jó szellemû válogatottat. Én ehhez csak két edzõt tudok elképzelni, ez vagy a Laurencz vagy a Mocsai, de a Laurencz már idõs. Még valami: a magyar férfi bajnokság kétcsapatos, ezen is változtatni kellene, nézd meg a nõket, legalább hat jobbnál jobb csapat van, és állandóan jönnek fel a tehetségek, nagy a rivalizálás. A Fotex meg a Szeged abban verseng, hogy ki tud több félig már kiöregedõ játékost igazolni, mert az igazi játékosokat meg elviszik a spanyolok. Mindegyik csapat eredménykényszerben van, az edzõk nem építik be a fiatalokat, nézd meg a Szegedet, vagy a Fotexben a Gulyás akkor lett stabil szélsõ, amikor a Dzomba elment, a Putics meg most is csak csereember. Szóval csak azt akarom mondani, hogy amilyen a bajnokság, olyan a válogatott, csak a baj az, hogy az edzõ nem biztos hogy ide is megfelel."
Hajrá csajok!!!
DUNAFERR FOREVER!!!