Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Továbbra sem a szívem csücske a Slagelse! <#ejnye1>

kaloz174
Sokba került a debreceni meccs, most is azt mondom. <#szomoru1> Bár igazából nagyon bíztam benne, hogy Kis Szilárd kitalál valami olyan csodataktikát, mint az oroszok ellen.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

én is!

Sajnálom hogy nem sikerült :-(
m1! Mit vársz!

kaloz174
Sajnos, a Slagelse jobb csapat annál, hogy ennyi elõnyt kapjon. Tény, ma nagyon összeszedetten játszottak, szemben a mieink érthetetlenül ideges játékánál! <#szomoru2><#falbav>

hova gondolsz ez az mtv talán a hétfõi ts hétbe ha van egy kis szerencse..

EB mai eredmények
SVK - GER 26-31 (15-18)
SUI - POL 31-31 (16-17)
ESP - FRA 29-26 (17-9)

Breki33
semmi riport?????????????????
Kár érte, de nagy meccs volt!<#falbav>

Breki33
szórják ki már végleg ezt a csajt
Nekem is feltûnt, azért ez tõle ennyire nem kellene...

Breki33
hihetetlen amit csinálnak
Nem tényleg nem lesz....

Hogy kimutatja gulyás hoyg utálja Anja Andersent, vagy csak én érzem így. De mondjuk ezzel nincs egyedül.
reméljük!
holnap játszanak, de nem lesz semmi közvetítés vagy csak nekem kerülte el a figyelmemet.

Van a csajokban annyi hogy megfordítsák a meccset. HAJRÁ DUNAFERR!!!

GYõr mikor játszik?
Breki33
Innen szép nyerni

Gyerünk CSAJOK
kaloz174
Sajnos, úgy tûnik, a Debrecenben összeszedett sebek nem múltak egy nyom nélkül.
Gondolok itt Detti visszafogottabb játékára, a csapat általános tompaságára.

Hát ez a hétvége nem a miénk!!!

Ibi Ibi, nagy kár!!

Breki33
hát jobbátlövöink súlytalanok

Detti lõtt már gólt?

Ha Sirina nem védene jól
Tényleg a ffi eb-re vissza térve jövõ héten lesz vajon közvetítés?

Nem lesz gond a reklám szedegetésbõl? EHF nem fog büntettni ezért vajon?

már kezdik (reklám)

Breki33
jó utat sok sikert

HAAAAAAAAAAAAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Isthy
Útra kelünk, hogy szétüvöltsük a hangunkat! Mindenki szurkoljon, bárhol is van!

HAJRÁ KOHÁSZ!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nemrég hallottam, hogy Anjáék mindenért cirkuszolnak és irtó idegbetegnek tûnnek. Azt mondják az elmúlt 3 évben sosem voltak ennyire dilisek. Sok minden nem tetszett nekik a csarnokban, de az EHF ellenõr és egy másik jelen lévõ EHF képviselõ, azt mondta, hogy nincs itt semmi gond, minden marad így ahogy most van.
Asszem Anja is érzi, hogy most baj lehet, remélem nem csalatkozik majd! <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Elvileg a csarnokban a shopban tudsz venni, ami ha bejössz a fõbejáraton valahol rögtön ott szokott lenni 10 m-es körzeten belül.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
ha én pesti lennék biztos mennék

hajrá nézni akarunk benneteket is :-)
én sem, bár reggel mikor felébredtem nem sok kedvem volt még megmozdulni sem 😊
meglátjuk, akkor leszek ott, ha ott leszek 😄DD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
csak rendes bíráskodás legyen

Kitti kivédi a szemük
Mse > el sem hiszem h ott leszel?! 😄

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

GYÕZNI KELL! GYÕZNI KELL! A KOHÁSZNAK GYÕZNI KELL!
(min 3góllal!😉)

de kemény lesz, te jó ég!

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

nekem elég, ha szép teniszt játszanak, tök mindegy ki nyer 😊))))

hol tudok venni karkötõt, a meccs elõtt? mer' gondolom az iroda nincs nyitva szombat délután?!

pár óra és talizunk 😊)))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Akkor legalább tudsz szurkolni is😊))

Isthy
Az értékeléseddel egyetértek.

Viszont a bírók sajnos ugyanazok voltak, megnéztem az EHF oldalán: Peter Hansson és Peter Olsson "urak" <#boxer><#violent><#gun>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem nekik nem lesz KEK (pedig én is díjaznám nagyon), mert a Lada elleni visszavágón otthon annyival fognak nyerni amennyi majd kelleni fog, hogy kiejtsék õket.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az igaz, hogy jó meccsek vannak, de nekem nem érdek nélkül élvezhetõ. Sajnos Ágiért nem tudtam szurkolni sokáig, de Roger szerencsére azért hozza magát.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Rajtunk nem fog múlni, most a "Kicsiben" testközeli poklot varázsolunk Anjáéknak. Iszonyú nehéz meccs lesz, sztem az idei legnehezebb, de meg kell oldani, ha a BL-ben akarjuk folytatni.
Tegnap megérkeztek Újvárosba Anjáék, ma délelõtt edzenek is. Mindenki itt van állítólag, teljes csapattal jöttek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Asszem én maradok a piros Dferr-esnél, ez a sárga nagyon nem nekem való.

Az új kedvenced okán vasárnap hajnalban kivételesen nem egy szurkolótáborban leszünk. Szép lesz a 2. hely, sztem elégedett is lesz vele Bagdatisz <#wink><#vigyor>
Roger Kiefer ellen már kezdett formába lendülni (a 3 nyert játszmájában csupán 5 gémet engedélyezett Nicolasnak) és ugye mindnyájan ismerjük az õ döntõkbeli kvalitásait.

DUNAFERR FOREVER!!!

Jah, Agassi hiányzott nekem is. Ellenben végre ott volt a másik nembõl is a kedvencem😊 Sokan nem szerették (én nagyon😊, de frenetikus volt a visszatérése Hingisnek!
(Ágiban én is bízom továbbra is töretlenül)

Ja kérem, akkor én meg duplán nem írok semmit, mert a mieink meccsét még felvételrõl sem adják. Hogy rakná bele az mtv a Rudiját a 220-ba...

EGY CSAPAT VAN CSAK NYUGATON... http://gportal.hu/portal/vertenorsi/

Persze hogy láttam, a fene vigye el, csak így gulyásosan...
Beszartunk Sterbiktõl, középen 0 vállakozókedv volt, Nagylaci nem vezéregyéniség, most is bebizonyosodott, a Barcelonában jóval kisebb a felelõsség rajta, ahhoz van hozzászokva.
Iváncsik Misi két fia volt elfogadható Fazekas Nándin kívûl. Tomi jövõre a Dferrben Törõvel jó kis szélsõpárost alkot majd, úgy érzem.

Szerintem nem õk voltak a bírók Aalborgban, utánanéztem a nevüknek is, az sem stimmel. Ettõl függetlenül ugyanolyan szarháziak voltak...

EGY CSAPAT VAN CSAK NYUGATON... http://gportal.hu/portal/vertenorsi/

hihetetlen milyen szurkolótábora van, eddig is a ladbaszedõi poszt volt az álmom (vonalbíró), de jövõre ha õ és Agassi ott lesz, én is out-okat fogok kiálltani, vagy labda után szaladgálva csodálom õket 😊))))))))

és persze Ágit!!!!!

nem, akkor Anjának mondanám 😄DDDDD
Remélem nekünk kedvezõ eredmény lesz, mert akkor odamegyek csevegni hozzá a KEKrõl 😊)))))))))))))

Na igen, ha a kézimeccseket rémes is nézni az utóbbi két napban, az austral open legalább érdek nélkül élvezhetõ, és marhajó meccsek vannak😊

Breki33
ez most fenyegetés? :-)

nem karkötõ ügyben

KS ügyben elfogult vagyok
annó mindig vettük és a Naplo-t olvastuk tornaóra elõtt
mondjuk utánna már más volt a programm :-)
Gyuszkósért ölni tudnék 😊

Mármint, hogy vegyenek fel normális újságírókat, és töltsék meg valódi tartalommal az újságot? 😉

a jelzõt meg ki ki a saját hete alapján tegye oda.

január utolsó hete, is olyan volt mint a többi, undorító ;(

Breki33
én odadnám de messze vagy

ez nõi szin nem megy a bõrdzsekimhez :-)

amúgy írtam a képes sportnak ez ügyben
Nagyon kellene a siker holnapra, mert ez nem túl hét eddig. (Most az egyszer nem örülök a Loki gyõzelmének sem, és ez véletlenül sem a Dunaferr miatt van😉)
Szóval Isthy, mindent bele, mint legutóbb😊