Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grave Digger
Errõl nem tudtam. Szép, de mit vár az ember...

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

hallom lányokat is "vertek" a gyõri "drukkerek" meccs elõtt?????

hovasüllyednek....

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Grave Digger
Ez jó😄DD
"Lemostuk nektek a kupagyõztest" 😄DD

Az a baj, hogy 1-2 bunkó mindíg van aki nembír magával, legyen bármej csapat "szurkolója"! Az ilyeneknek jól a valagukba kéne rugni, csak hogy tudják merre hányméter!

köszi, köszi, de a szokásos kétkéz a levegõben jobban tetszik, annyira tud örülni 😊))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Grave Digger
Viszont volt 8-10 nagyon paraszt, bunkõ gyõri, akik már jóval a meccs elõtt ott voltak dunaújvárosban. Seggrészeg volt az összes, mindenkibe belekötöttek, aki arra járt, nem számított, hogy gyerek, öreg, a meccsre igyekszik, vagy éppen csak arra jár. Majdnem megverték az egyik újvárosi edzõt, beszólogattak a nõknek, majd nekiugrottak három Dunaújvárosinak. Nagyon sajnálom, hogy nem azt kapták, amit tavaly pár Volán-szurkoló egy hokimeccs elõtt, mikor a rendõrök jól szétcsapták a fejüket, hasonló akciók után.

Tessék!! Egy 7-es gól!!!

De még mennyire! Kösz😊

Aztán ki ne tiltsanak... 😊))

na ennyit számít, hogy nem voltam ott, máris brillírozott a csapat 😄DDD

Dettirõl is, lécci 😄

Stanley, remélem neki örülsz!!

Aki csinos, az csinos!!!! <#smile>

Nyilván nem örülök most, hogy nyert a Dunaferr😊 Az viszont a legkevésbé sem érdekelne, hogy kikapott az ETO, ha nem ilyen módon tenné. Már sokadjára...

mit is vártunk egy fradistától? 😄DDDD

de azért én annyira nem bánkódom miattad, nekem tetszett, és mivel önzõ újvárosi vagyok, ez a lényeg 😊))))

2. képen a nõi szektor, kiegészítve Isthyvel 😄DDDDD

Igen érdekes döntõre számíthatunk, mert a csoport mérkõzések alatt a Spanyolok simán verték a Franciákat. Azt mondják, hogy ilyen rövid idõ alatt kétszer nem sikerülhet ugyan azt a csapatot megverni.
Mivel a Franciákat nem igazán kedvelem... így a Spanyoloknak fogok szurkolni.

És ismét megörökítve Gadri és Isthy! 😊

Jaja nyert a Fradi is, aminek nagyon örülünk!<#taps><#taps><#taps>

webibebi
Franciaország-Horvátország 29-23
Spanyolország-Dánia 34-31

msn:[email protected] bárki felvehet

1-2 pill kép!!

Hát ezt a meccsen nem tudtam élvezni😞 (most nem azért, mert az ETOnak szurkoltam volna - bár jobban örültem volna, ha õk nyernek)
Szépen játszott a Dunaferr, szó se róla, de ma csak 1 csapat volt a pályán. Persze ma talán akkor is kikapnak, ha akárhogyan játszanak, de ez azért...
Na mindegy, ami jobban érdekel:
FTC - Vác 39-26 😊

csak a Detti, csak a Detti hej, hej 😊)))
hát ez vmi überf.sza gyõzelem volt. 😄DDDD

Boki visszatér 2. rész 😄

És a tábor is milyen jól szólt 😊)))

Mondjuk ez is igaz...
Ja és ismét feltünõ, hogy milyen sok fiatal tehteséges játékos van! Na majd kiváncsi leszek a beszámolókra.

Athletic  Bilbo
hát érdekeset mondott, de igaza van szerintem. Már nem elõszõr hozták kényelmetlen helyzetbe a játékosai.

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Ez nem várt sima gyõzelem volt. Gratula a Dunaferrnek és további sok sikert nekeik. No meg persze a Gyõrnek is sok sikert a Bl-be. Hát ... lehet, hogy RK-nak nem kéne rögtön meccs után nyilatkoznia.... Mert szép és jó dolog az önkritika, de ....

Breki33
hát izé asszem ez sima lesz
Tipp: Dferr-Gyõr -3

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Mivel a Fradi is játszik ma azon a meccsen õk nyernek és a Cornexi is gondolom nyerni fog, igaz õk is idegenben játszanak.

Breki33
én tippem is ez
+2

Breki33
tippeket kérek
Az csak természetes, hogy nézzem!

16:10 Telesport
Dunaferr NK - Gyõri ETO Kézilabda Club
Nõi kézilabda bajnoki mérkõzés
Közvetítés Dunaújvárosból m1-TV

Bizony-bizony!!!!<#wink><#schmoll2>
De azért, a meccsre mindent felfüggeszteni!!!!! <#smile>

Nem vagy egyedül....
Van akinek, fõzni, takarítani kell és holnap hajnalban dolgozni menni... <#szomoru2><#nemtudom>

de mindenkinek jó szurkolást! És reméljük a Dunaferr gyõzelemmel zárul a találkozó. 😊)

kaloz174
Látom, mindenki, aki tehette, elindult meccsre. Sajnos, én csak TV-ben nézhetem, ha...

De azért mindenkinek jó szórakozást!!!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Hege eto
Köszi!(köszöntõ)

Ej, de soxor beszakadtam én gyerekkoromban😊)))))))).

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

sosem értettem, hogy lehet beszakadni, és az milyen, hogy egyszer csak eltûnik alólad a jég, te meg bele esel? (igaz, nem is szeretném megtudni)
fogával? az durva lehetett...
Itt a balcsin van vagy 20 centis a jég, és a strandon szoktunk korizni, ahol félméter, méternél nem mélyebb a víz.

Breki33
vigyázz a Velencei tavon most esett bele egy jégkoris

csak ügyes volt a csaj és volt jéleklejenléte
a fogával tartotta magát mig levetközött a kabátból aztán ráfeküdt a vízre szerencsére voltak ott nádvágók
Isthy
Oks! Ha lesz, veszek neked. Ha azt viseled majd vége lesz az átoknak! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nekem nincs ilyen gondom! <#vigyor0> Mehetek befelé talán 1 km-t is! <#wink>
Csak egy baj van, de ne mondd meg senkinek!😊 Szemben családom többi tagjával, nem tudok korizni!😊)

talán, bár csak óvatosan a part mellett siklom, nincs kedvem úszni is 😊

kaloz174
Na, azért talán találsz még jeget! <#nevetes1>
Van pár m2! <#nyes><#vigyor2>

csúnya jégvitorlások összekarcolják a balatont, nem tudok rendesen korizni, fujj-fujj 😊)

😞

Isthy: ha esetleg lenne karkötõ most, nem lenne nagy gond ha megkérnélek, hogy vegyél nekem? (next time lerendezzük, vagy valahogy)
Én nem tudok menni a meccsre, meg nem is akarom megkockáztatni a jelenlétemben az utóbbi idõkben elõforduló vereség lehetõségét sem...
Gadrikával megbeszéltük, hogy a Szpari meccsre talán mehetek, ezzel persze nem lebecsülve a pesti csapatot, csak addigra talán elmúlik a rajtam ülõ átok 😊)

Boldog Névnapot Hege! 😊

Isthy
Természetesen képviseljük a fórumot az emléktábla avatáson

DUNAFERR FOREVER!!!

Szerintem Isthy tuti!

Breki33
csináltok képeket?