Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Ha nálunk kikaptok akkor pontegyenlõség lesz és utána valóban nektek sokkal keményebb meccsek jönnek, ahogy írtuk is. Létfontosságú meccs lesz mindkét csapatnak az alapszakasz dobogója szempontjából.

DUNAFERR FOREVER!!!

No a ffi eb-n dánok lettek a 3. helyezettek.
Denmark 32 vs 27 Croatia (16-9) (16-18)
Végül is így nagy nehezen el tudom fogadni a vereséget ellenük, de a szerbek ellen....

Hali!

Sikerült hazatalálnom a meccs és az azt követõ reggelig tartó bodzázás után.

A meccs csodás volt. Lada és idegenbeli Slagelse elleni teljesítményt tudta megint hozni a csapat.
Szurkolás nem volt olyan nagy szám, de nem is voltunk rosszak. Gyõr jól nyomta, amíg volt miért.
A kiírásban nekem nem volt újdonság. (újpestiként mondom. 😊)

Balhéról én is hallottam, de tudtommal nem volt annyira komoly. Azt h csajt támadtak vona be, kizártnak tartom. Mindenesetre primitív barmok voltak.

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

és ha tõlünk kikapnak, utána mennyi ellenállást tanúsítanak pl. a dvsc ellen, gyõr ellen.

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

mármint az elsõ 4be kerülésre

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kiváncsi vagyok a Corira mit nyújt a Vác ellen, majd ellenünk, mert nekik minden meccsüket kellene hozni, hogy valamennyi esélyük legyen a rájátszásra. Meg akarják, meg tudják e mutatni, hogy azért nem csak annyira képesek mint amit õsszel mutattak, vagy "lemondanak" a felsõházról.

Az nem lesz egyszerû meccs...

Szerintem ha ott kikapunk, már tudunk behozni késõbb, hisz nektek már nem lesz "komoly" meccsetek, míg nekünk kettõ is, ami 3esélyes.

Hege eto
A kismeccseinket így vagy úgy hozzuk mint tavaly is. Most inkább a tétmeccsek alatt van bénultság a csapaton

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
A kismeccseinket így vagy úgy hozzuk mint tavaly is. Most inkább a tétmeccsek alatt van bénultság a csapaton

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Há'most erre mit mondjak, legyen igazad😊)))))))) Amilyen a szerencsénk, hamarabb kaptok ki Vácon, mint nálunk... Szerintem addigra már el fog múlni nálatok ez a széria (persze addig még sokminden történhet nemzetközi porondon), jobban örülnék, hogy fordítva lenne a Dferr-FTC és FTC-ETO idõpontja..

Hege eto

Isthy
22-én (szerdán) még nem fog eldõlni semmi igazából, hiszen ti Debrecenbe utána mentek és az ETO is utána megy hozzátok. Nekünk meg utána lesz a Cori meccs szombaton idegenben ami húzósabb, a többi már nem gond.

Sztem hozzánk sem így jöttek, de azután így alakult :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
"de a Népligetbe nem szoktak így jönni..."

Errõl nem vagyok meggyõzõdve, hogy most nem így lesz.
Kicsit fel kéne tán ébrednie a csapatnak

Isthy
Oks megírom, úgyis kell írnom Puminak is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Nem baj, így kellett lennie, majd Dunaújvárosban eldöntjük a kérdést😊)) Persze ehhez nyerni kell Debrecenben, meg jó lenne az ETOt is elkapni, de a Népligetbe nem szoktak így jönni...

Grave Digger
Isthy, lécce írd ki nekem dvd-re a meccset, sajnos bexart a tunerem 😞

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Isthy
Azt elhiszem, hogy az ilyen vereség nagyon elkeserítõ, fõleg a játékot látva. De ne feledd tavaly júniusban mi is kaptunk ekkora pofont tõletek, hasonlóan esélyünk sem volt, mégis kitartunk azóta is mellettük.
A Cori, DVSC és Szpari meccset azért ne hasonlítsd ehhez, akkor egy éppen magát keresõ, éppen csak alakulgató Dferr játszott, elég gyengén és úgy nyert. Ez a tegnapi Dferr már sokkal összeszokottabb, érettebb társaság, akiknek ráadásul sokkal nagyobb volt a tét , mint akkor. Az említett csapatok bármelyike tegnap asszem legalább akkora verést kapott volna (ha nem nagyobbat) mint ti, ha ez kellett volna a cél eléréséhez.
Mindezek mellett a problémák persze adottak, amiket meg kell oldani a csapatnak. Nektek pedig javaslom, gondoljátok át ezt az elhatározást. Tomeknek meg üzenem, hogy emlékezzen mit csinált az elvesztett EHF döntõ után és azóta még is ott volt sokszor. Most is emelkedjen felül a pillanatnyi keserûségen és kitartás!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez tényleg elgondolkodtató, hogy idegenben mostanában töbször nagyon rossz teljesítmény nyújt a csapat komolyabb meccsen. Már tavaly az EHF döntõben is valami ilyesmi volt. Idén meg a 2 BL meccs, most meg a tegnapi fiaskó. Üdítõ kivétel volt a volgográdi gyõzelem.
Nem tudom, talán valami pszichés okai lehetnek, mert nem igaz, hogy elfelejtenek játszani. A szakmai stábnak is el kell gondolkodnia a megoldáson, mert ez a továbbiakban nagy veszélyeket rejt magában, mert a rájátszásban majd ez így kevésnek tûnik. Kálmán nyilatkozata kemény, de azért sztem ezt csak a nagy elkeseredés mondatta vele. Igaz már nem elõször hozták ilyen helyzetbe, de sztem akkor is megfontoltabban kéne nyilatkoznia a meccsek után.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A meccsrõl:

Nem néztem még vissza felvételrõl, így a helyszínen tapasztaltak alapján írok. A mai napon a csajok úgy játszottak, ahogy a Dferr névhez illik! Minden tekintetben az ETO fölé kerekedtek. Látszott, hogy nekünk hatalmas tétje volt a meccsnek és ennek megfelelõen hajtottak a csajok. Mindkét félidõben egyértelmûen jobbak voltunk és végre bírtuk egészen a végéig. Még arra is volt lehetõség, hogy az utsó 5 percre minden fiatal pályára kerüljön és lehetõséget kapjon. Persze +12-nél már bõven belefért, de azért ezt nem gondoltam volna, hogy majd az ETO ellen lehet jutalomjátszatni õket. Boki, Rita és Detti kiemelhetõ, de Ira és Lovi is jó volt, meg a többiek is hozzátették a magukét.

GRATULÁLOK!!! GYÖNYÖRÛ VOLT CSAJOK!!! <#taps><#taps><#taps>

Rohamra indul a csapat, ami tegnap elsöprõ erejû volt!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A Kulcsi megemlékezésrõl:

Nagyon vegyesek az érzelmeim. A mûsor és a beszéd szép volt, az emléktábla(dombormû?) viszont...
Nem tudom, nem az én dolgom ezt megítélni, de engem egyáltalán nem emlékeztet Kulcsira és valahogy mást vártam <#shakehead>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A bodzázás megvolt és nem is kicsit! Egy rock kocsmában, koncerten ünnepeltük a csapat gyõzelmét, ahogy illik! <#pias>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem tudok az esetrõl semmi különöset, én is csak hallomásból értesültem róla. Mindenesetre ezeknek semmi közük a gyõri kéziszurkolókhoz, ha jól tudom külön jöttek és csak balhézni akartak. Kár, hogy nem lettek megnevelve, rájuk fért volna!<#boxer>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez bizony szentigaz! Én is készítettem pár képet, mert megfogott a látvány<#wink><#vigyor>
Persze élõben és a teljes "szerelését" látva, még mellbevágóbb volt!<#guluszem1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Na, ismét szereplõk lettünk! De azért ne feldkezzünk meg fórumunk egyik gyõri tagjáról és a szurkolók vezéralakjáról sem! Hege látható a gyõri szurkolói képen, a zöld-fehér Gyõr feliratú dobot verve, 6-os mezben, Green Danger sállal a nyakában.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gondoltam, hogy nem velünk szimpatizáltál, nektek az lett volna a jó, ha tegnap az ETO nyer és a 2. helyért folyó harcban leszakadunk. Szerencsére nem így történt! <#crazya>

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Passzolom a kérdést, de tököm nagyon tele van már.Miért nem lehet 2-3 góllal végig vesztésre állva kikapni? Nagyon unom, hogy úton útfélen felmossák velünk a pályát. B+ a cornexi, Loki, Szpari több ellenállást fejtett ki Újvárosban, mint a címvédõ.<#levele>
Tomek mondta is meccs után, hogy egy darabig nem látjuk idegenben. Ez a kérdés engem is foglalkoztat.Valami nagyot kéne virítani a csapatnak, hogy a Debreceni túrát bevállaljam. Semmi kedvem onnan is megjönni egy 10 gólos vereség után, úgy hogy még kiosztanak 2-3 jobbegyenest nekem is.

Gondolom, ezt valamelyikõnktõl kérdezted.😊 Nem tudom, ez a kisebbik baj, a nagyobb, hogy a jelek szerint a szakmai stáb sem, mi az oka ennek, a volgográdit kivéve szörnyû idegenbeli szereplésnek az utóbbi idõben.
A dániai túrát követõ héten kérdeztem viccesen az egyik lánytól, az zavarja-e õket ,h annyian megyünk el velük idegenbe is. 😊 Persze, határozott NEM volt a válasz,annyit hozzátett,h õk sem tudják, mi a bibi.
Ennek örömére szerencsére nyertek Volgográdban, ahol nem volt igazi szurkoló, tegnap meg... Szóval nekem fog. sincs. Hege talán?

EGY CSAPAT VAN CSAK NYUGATON... http://gportal.hu/portal/vertenorsi/

dehát az elõzõt magadnak címezted 😄

kaloz174
Akkor Hegétõl is megkérdezem!😊

Mi lehet az oka a gyõriek nagyon gyenge teljesítményének, véleményed szerint?

(Még valaki azt hiszi, magamban beszélek. Ráadásul saját véleményemre nem is adok ebben az esetben annnyira, mint Hegéére!😊)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Mi lehet az oka a gyõriek nagyon gyenge teljesítményének, véleményed szerint?

kaloz174

Hege eto
Gratulálok a Kohásznak! Ehhez a meccshez közünk sem volt . A "kemény" UCSK meg remélem jövÕ szombaton a Macedonok ellen is ilyen kemény lesz😞(((((
Tartok tõle, hogy elsõk lesznek a futásban.
Ez UNDORÍTÓ volt. Miért nem 3/3 ban vállalták fel? Talán elcsúsztak volna.....Jobbulást az elvert srácoknak.

kaloz174

Az biztos,hogy ez eddig nem ez volt jelemzõ, bármelyik csapat is nyert. Ez az általánosító, kárörvendõ, gunyoros stílus...

Bl-ben nem lehet botlani, nyerni kell mind2 meccsen, nincs más alternatíva.

kaloz174
Szerintem Isthyék kicsit (<#nyes>) bodzáznak most. Így kicsit várnunk kell a beszámolóikra. <#boxer><#wink>

kaloz174
A BL-ben nagyobb lesz a tét, az majd motíváltabb játékra ösztönzi a csapatot, egészen biztosan.
Gondolom, Róth Kálmán nem fogja õket kímélni, ha már a meccs után ilyen keményen nyilatkozott.

Aham, biztos minden rosszmájúság nélkül írtad...

Bizony, gratulálok a Dunaferrnek, katasztrófa volt a mi teljesítményünk...

A szurkolói egyesület nem fogadta el soha ilyen fazonokat drukkernek, jegyük sem volt, mert nem az egyesület szervezésében mentek Újvárosba, ez tuti. Spigi is leírta, teljesen külön utakon érkeztek. Ezt értsd már meg!

kaloz174
Nagyszerûen játszott ma a Dunferr, csak gratulálni lehet hozzá! <#taps>
A gyõrieket nem értem. Ekkora vereség szerintem ciki, mégha nem is múlik rajta szinte semmi számukra.

Dehogynem írtál, megértem, hogy örülsz, megérdemelten nyertetek, de eddig itt nem volt jellemzõ ez a másik csapatát semmibevevõ, gyúnyolódó stílus.

"mármint az alapszakaszban, aztán meg ezt szeretném látni a bajnokság végén:
1. DUNAFERR
2. Ferencváros
3. Debrecen 😄DDD"

Bocs,h bepöccentem erre...

Undorító dolog nõre kezet emelni, bárki teszi is. De azért értetted, miért írtam..

Meg a stílusod...

azért,aközött, hogy vki mutogat, csúnyákat ír, szidalmazó rigmusokat kiabál vagy megver lányokat, akárki mást, van különbség...
Valóban nem kell általánosítani, az a pár ember tapló paraszt...

Mit is? Mert pl. én sem ez alapján ítélem meg a Dunaferr szurkolóit, mindenkit egy kalap alá véve...

antigyõr
Város
Bukarest

2006. 02. 04. - 21:21

Aranymezes gyerekek, mi a #@%*#! volt veletek? 😊)

Hol a bajnok????

Hát ja, sajnos van pár ilyen "drukker" mindenhol, ezek nem nagyon járnak idegenbe, nem szurkolni akartak, az tuti,csak a balhé miatt mentek. Jó nagy seggberúgást érdemeltek volna! 😞

Elhiszem, hogy örülsz és viccesnek találod, de álljon meg a menet!

Gratulálok a Dunaferrnek!

most mesélte az egyik drukker, de majd Isthy elmeséli mi is volt, ha tudja! 😞((