Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
na megvan

"A magyar csapatok váltakozó sikerrel szerepeltek szombaton: Slagelse (dán)–Debrecen 38:23 (17:10), Dunaferr–San Sebastian (spanyol) 23:18 (13:9; vasárnap: Slagelse– Debrecen 42:29 (23:11), a dán együttes jutott tovább. Nõi KEK, nyolcaddöntõ elsõ mérkõzés: Rosztov– Gyõri ETO 26:22 (12:9). A visszavágót szombaton játsszák a magyar csapat pályáján.

Bejutott a nõi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntõjébe a tavalyi finalista Ferencváros, miután tegnap este a B-csoport ötödik fordulójában, a Népligetben fölényesen, 35:22-re legyõzte a vendég norvég Nordstrand Oslót. Már az elsõ játékrészt követõen biztosan vezetett (17:10) a zöld–fehér együttes. (sr) "

Breki33
Ez azért lehet rossz mert esetleg a nemzetközi kupában esetlegesen gyengébb csapat indulhat.
Breki33
Na ennyit találtam

"Szakított egymással a leszbikus kézi-álompáros

2003. február 14., péntek, 16:28|Utolsó módosítás: 2003. február 15., szombat, 11:26

A cikk betûmérete : kisebb nagyobb

Bár Slagelse városának neve hallatán a hét végén inkább a Debrecen elleni, nõi kézilabda EHF-kupa mérkõzésnek kellene beugrania, a dán sajtó az utóbbi idõben nem a könnyûnek tartott magyar együttesrõl, hanem a csapat két klasszisáról, Mia Hundvinról és Camilla Andersenrõl ír. A hét végén egyébként még négy magyar együttes érdekelt a nõi kupákban.

A Debrecen mindkét meccsét lejátssza a hét végén 1/2. oldal >>

Nagyobb szerencse már nem is érheti a Debrecen nõikézilabda-csapatát, mint ami az EHF-kupa harmadik fordulójában történt. Akkor ugyanis a hajdúsági együttes már elbúcsúzott a küzdelemsorozattól, miután két mérkõzés alapján alulmaradt a görög Artasszal szemben. Ám jött a csoda, a görögök orosz légiósának jogosulatlan szereplése, s így mégiscsak a Loki lépett tovább. Balszerencsére az együttes a sorsoláson a sorozat favoritját, a dán Slagelsét kapta, mellesleg még azt is "elérte", hogy a hazai szurkolók ne lássák a világklasszisok tömkelegét felvonultató gárdát, s feladva a pályaválasztói jogot, mindkét mérkõzést Dániában játssza majd le. A piros-fehérek pénteken délután repültek el az EHF-kupa nyolcaddöntõjének helyszínére, ahol szombaton és vasárnap - egyaránt 14 órától - vívják mérkõzéseiket.

Ami az ellenfelet illeti: nem lesz könnyû dolga Komáromi Ákos tanítványainak, hiszen a csapatban számtalan olimpiai, világ- és Európa-bajnok szerepel. A Slagelse vezeti a világ talán legerõsebb kézilabda-bajnokságát, legutóbbi mérkõzésén, szerdán a koppenhágai FCK Haandbold együttesét verte 39-29-re úgy, hogy Camilla Andersen tizenöt, Bojana Petrovic nyolc, Mia Hundvin pedig hét gólt dobott.

Ajánlat

Slagelsében játssza két kézimeccsét a Loki

Fórum

Kézilabda

A dán lapok azonban nem ezzel vannak elfoglalva, gyakorlatilag a párharcot lefutottnak tekintik. Sokkal érdekesebb viszont az etalon páros, a leszbikusságát nyíltan felvállaló Andersen, Hundvin kettõs magánélete, amely úgy tûnik, zátonyra futott. A dán és norvég sajtó úgy tudja, Mia már nem saját neméhez vonzódik, ugyanis beleszeretett a snowboard-menõ Terje Haakonsenbe. A páros ugyan egy ideig tagadott, aztán amikor egy másik snowboardos, Daniel Franck megerõsítette, már nyár óta tart a románc, nem tagadtak tovább. Ugyan a látszatot meg akarták õrizni, de a két játékos már szétköltözött, sõt, a hírek szerint Hundvin a nyáron elfogadja az egyetlen gazdag norvég csapat, a Larvik ajánlatát."

Érdekes ezekre a meccsekre vhogy nem emléxem

Nem értek veletek egyet, ellenben a kiemelés eltörlésével nagyon is. Ez pech, van ilyen. Mondjuk azt kicsit bánom, hogy az ETO-Dferr Gyõrben lesz, de ilyen az élet, tavaly is szerencséje volt az ETOnak, bár a Dferr még annyira sem panaszkodhatott.

Beszarááás!
Ráadásul a továbbjutás 1 meccsen dõl el?! Durva. Bár ha 2 meccs, akkor meg pláne mikor játsszák le a csajok...
Feszített a tempó! Legjobb lenne a Fagyi vagy a Cori elleni bajnokit halasztani. Bár sehogy se jó.
Elõre látom, h beteszik a meccset, valami kretén 7közi koraesti idõpontba...

BL továbbjutás esetén további program mikor várható?

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

Azt a jó ............, hogy a sorsolt miért nem máshova nyúlt.... <#guluszem1><#boxer><#levele><#falbav>

kaloz174
Jelenleg egészen csúnyákat gondolok a Szövetségrõl!<#gun><#boxer><#conf>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
NEGYEDDÖNTÕK PÁROSÍTÁSA:
Gyõri Graboplast ETO KC - Dunaferr NK
Veszprém Beton KC - Vasas -INVITEL
Kiskunhalasi NKSE - FTC Klub-Petrol
DVSC - Cornexi-Alcoa HSB Holding

azért elég durva programuk van a csajoknak így is, hova fér be ez a meccs, amit márc. 1ig le kell játszani????:

február 12. Lada elleni meccs
február 19. Milos elleni meccs
február 22. Fradi elleni meccs
február 26. Cori elleni meccs
március 1. Szpari elleni meccs

Gyõr programja:

február 11. Skopje
február 18. Aalborgh
február 24. Vasas
március 1. DVSC

Ráadásul nekünk egy meccsel többet kell játszani, és fontos -mondhatni élet-halál- meccseket a bajnokságban is, nem csak a BLben....

húzós lesz 😞((((

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33

senki?
kaloz174
"Ma délelõtt elkészítették a nõi kézilabda Magyar Kupa negyeddöntõinek párosítását, melyben összekerült egymássa két Bajnokok Ligája-résztvevõ csapatunk, a Gyõr és a Dunaújváros."

Szerintem nem így kellett volna!

jah, láttam.

Pont tegnap mondta Rush, hogy csak ne a Vasas (Halas) jöjjön, mert ha már bejutottunk a 8 közé, kapjunk már vmi nagy csapatot, legalább a közönség had szórakozzon jól. Még azt is beszéltük, hogy át lehetne tenni a meccset az MKB "csarnokába". 😊
Hát nem a Vasast akarom bántani, de nem hiszem hogy sok nézõ lesz így, aztán ne legyen igazam.
Kíváncsi vagyok éles meccsen mit tudunk a Vasas ellen, anno mikor nyáron füreden a balatonkupában játszottunk velük, az elején jól tartottuk magunkat, aztán sima lett a vége.

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Ez van, ezt kell szeretni...

A Vasas megy hozzátok, a Fradi meg jön Halasra.

DUNAFERR FOREVER!!!

juhéjj 😞((((((((((

Breki33
A cikkben írnak egy Debrecen Salagelse mecsrõl ami után Anja adott neki egy Slagelse mezt.

Errõl tud valaki bõvebben?
Nem emléxem erre a mecsre EHF volt ha jól tudom.
Hege eto
MK negyed döntõ Gyõr-D,ferr No comment😞(((

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
MK negyeddöntõk, két "szép" párosítással:

Gyõr-Dunaferr
DVSC-Cornexi

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
ja és nem veszek sportot csak emiatt vettem PP
Breki33
ja igen kapusbravúrok azt hiszem

a múltkor a sportban volt
mindig elfelejtem megnézni
meg vmi CD is, jól hallottam?

Breki33
A Képes Sportban Szûcs Gabi interjú van.
Hege eto
Tényleg jobb. Kati nekem sem a kedvencem, de nem írok inkább semmit, mert aki ekkora sportoló,akinek az ország ennyit köszönhet, azt inkább nem bántom.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Ebben biztos lehetsz, mivel nem hiszem, hogy valamelyik kapus csillaga akkorát emelkedjen, hogy Õt kiszorítsa.

Nem vagy érzékeny! Amikor olvasom hát nem éppen nõis kifejezéseket használok és utána az alacsony vérnyomásommal sincs probléma.....

kaloz174
Ezt most olvastam:
"Sziasztok!!!
Köszönünk szépen minden jókivánságot!!!
Jól vagyunk,a kicsi szépen gyarapodik és GYÖNYÖRÛ!!!!
Küldök újabb képeket róla,hogy kielégitsem a kiváncsiakat!!!!
üdv mindenkinek "
Piga írta saját oldalára!😊)

Sokat tett, és reméljük tenni is fog még a magyar kéziért!

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

szerintem is...
csak nem értem õket...mitõl fordult ki a véleményük nem szeretni vkit az oké, de hülyeségeket írni róla, tudván mit tett a magyar kéziért....😞

kaloz174
Nagyon remélem. Engem bánt a dolog.😞
(Bár lehet, hogy mások szerint én vagyok túl érzékeny.)

Isthy
Biztos, hogy nem olvassa, jobb is.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Remélem, Gin nem olvassa a dk-t. Hogy lehet egy olyan sportemberrõl, mint õ ilyen méltatlan vitát folytatni, sõt gerjeszteni?😞( Úgy, hogy közben csak feltételeznek egyesek dolgokat, hogy nem tudják, mi van a háttérben, egyszerûen csak ézelmi alapon pálcát törve. <#schmoll2>
Úgy gondolom, inkább védelmet, szeretetet érdemelne most, amikor nyilván nincs könnyû helyzetben.

Na ja, csupa hazai gyõzelem.

No most már jöhet a hétvége!

Igen.

Isthy
Végülis könnyedén nyert a Slagelse, 10 lett közte (33-23).

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Sztem idén õk Magyar Kupát akarnak nyerni. Én a D.ferrnek kívánom õket ellenfélként Újvárosban. Aztán mutassák meg mit (nem) tudnak😊

Hege eto
A Magyarkupában a döntõbe jutás (4es döntõ) egy meccsen dõl el? Továbbá a sorsolás dönti el , hogy ki hol játszik? Mert tavaly így volt ha jól emléxem.

Isthy
Nagy a valószínûsége, hogy az lesz. Az FCK-nak még van esélye, de sajnos nem hiszem, hogy sikerülni fog nekik...

DUNAFERR FOREVER!!!

Na ja és ahogy nézzem az eredményeket a GOG is igen csak jól áll...

Ellenézve az alapszakaszt és a hátralévõ meccseket ugyan az lesz az elsõ 4 helyezet mint tavaly...

Isthy
A Viborg szépen elcsúszott: KIF-Viborg 36-25 <#wow1>

DUNAFERR FOREVER!!!

KIF Vejen 36-25 Viborg HK
végeredmény. Hát nem irigylem a Viborg Bl ellenfelét elég sok esélyes a meccs...

indexrõl:
Magyar Kupa nyolcaddöntõ: Nagyatád-Gyõr 21-40 hozták a papírformát a gyõriek a kissé megszeppent hazaiak ellen. Kb. 1200 nézõ volt.

Hát persze, mivel messze van még a vége.

hát az se lehet semmi meccs.

nem 😄DDDD

Jó-jó, de eredményt tudsz?

Isthy
Azért várjuk ki a végét. Slagelse-Ikast is elkezdõdött.

DUNAFERR FOREVER!!!

a Vasas a Hódmezõvásárhellyel játszik, mint lentebb írtam.
A Kiskunhalas már továbjutott a Vác ellen!

Vasas meccsrõl tud valaki valamit? Én nem találtam semmit.

Egy félidei eredmény a dán bajnokságból
KIF Vejen 17-13 Viborg HK.

Isthy
Gratula nekik! Ismét jól szurkoltunk! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Cori behúzta, még megpróbálnak mindent, hátha...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Olyan sima volt, mint a miénk.

DUNAFERR FOREVER!!!