Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Ne legyen igazad.
DUNAFERR FOREVER!!!
A sorsolások furcsaságairól meg itthon és nk-i szintéren is lehetne regélni, már megtapasztalhattuk...
DUNAFERR FOREVER!!!
Biztos még a tavalyi EHF döntõ szörnyû emlékképei üldöznek <#wink>#wink> Persze ettõl még lehet némi igazságod.
DUNAFERR FOREVER!!!
Gadrika http://ferlingbernadett.hu
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Akár mondhatnám a Fradit is az elõdöntõben.
Ne nekem legyen igazam!
Gadrika http://ferlingbernadett.hu
Ezt nem nagyon hiszem, de majd kiderül
Isthy leírjam?<#ejnye1>#ejnye1><#mf2>#mf2>Az álmom témája egy összeesküvés elmélet.Nah szóval:
Szerintem a Cornexivel akarják megnyeretni a kupát. Ennek a csapatnak óriási a sajtója(presstige média). Pénzük is akad.Ennek ellenére a vak is látja, hogy nekik a bajnokságban már nem terem babér, nem is foglalkoznak vele, edzésnek veszik. Sztem. nem véletlen, hogy összekerültünk.Így megszabadulnak egyik nagytól aki(k) veszélyes(ek) rájuk nézve. A Loki-Cori meccsen némi bírói segítséggel, vagy annélkül egy 1000 fokon égõ Cornexi képes lesz gyõzni.
Márpedig, ha továbbjut akkor sztem. Fehérváron lesz a döntõ. Még azt is el tudom képzelni, hogy egészen véletlenül beviszik a jégcsarnokba, nagy dicsõségük ( a Mi nagy szégyenünk) helyszínére. Aki nem az ETO-t vagy a D.ferrt kapja az elõdöntõben annak ki van kövezve az útja a döntõig, ahol bármi megtörténhet. A Cornexi 1 meccsre nagyon fel tudja magát szívni. Ez látszott a tavalyi EHF kupában is.
Az elõdöntõk szerintem így fognak kinézni:
Fradi-ETO-D,ferr gyõztese, ami jelen formában simán kétesélyes.
Cornexi-Vasas.
A Cornexi hazai pályán legyõzi a vasast, míg a másik elõdöntõ ki ki meccsén orrvérzésig kell majd hajtani.
Aztán lehet, hogy simán paranoiás vagyok.<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
lehet akkor csak a VB-re figyeltünk?
persze ez a csapat is vitézkedett már, nem biztos hogy egy csapat akinek ez a nagy lehetõsége nem szerepel jobban mint egy széthajtott nem egységes társaság
(nem konkrét csapatról beszélek aki magára veszi akkor arra :-)
de sztem felesleges ezt tovább boncolgatni
Sebaj, majd a döntõben lesz könnyebb 😊)) De ez most lényegtelen, a LADA meccs a lényeg, gyerünk csajok!!!!!!!!!!!!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
sztem túltárgyaltuk
Aztán ezt
Ennél jobban nem tudom elmagyarázni :-)
És? Így van rendben.
de nem ez volt a lényeg pont (mivel valószínütlen) hanem, hogy a
a kupadöntõben esetlegesen vesztes gyengébb csapat indul a kupagyõztesek közt.
Szval nagyonis helyálló
Utólag se lehet igazán eldönteni, hogy mi lett volna jó megoldás meg egyáltalán, nem biztos az sem ha másnap vagy pár órával hamarabb vagy késõbb játszák lehet, hogy sok mindne másképp alakul....
De ez már a múlt. És nem igazán van sok értelme azon töprengeni, hogy mi let volna ha...
Elõre kell nézni... én egy Fradi - Dunaferr döntõt eltudnék viselni...
Egyébként ha úgy alakul, lehet átugrok a szomszédba a Halas-Fradira. Te?
DUNAFERR FOREVER!!!
Ettõl függetlenül pont a kupa lényege veszne el.
DUNAFERR FOREVER!!!
sztem nem értetted amit írtam
mi köze ennek a bajnoksághoz?
csak annyi ha pl xy erõs csapat játsza a döntõt egy gyengébbel és az erõsebb teszem azt megnyeri a bajnokságot is (ugye elõferdült már) akkor gondolom a BL-ben indul
És akkor ez esetben a Dunaújváros-Gyõr vesztese nem indulhat csak a bajnoki eredménye jogán.
Ezt magyarázd meg légyszíves. Nem hiszem, hogy mi tavaly a sok fájdalom és balszerencse közt annyira nem panaszkodhattunk...
DUNAFERR FOREVER!!!
Mondtam Gabcának, hogy egyik veszprémi ismerõsöm nagyon szerette volna õket látni, azt mondta, hogy annak õ is nagyon örült volna.
DUNAFERR FOREVER!!!
Egy újabb oldal, amit talán érdemes lesz figyelni.
"Ezentúl nem csak a legfrissebb kézilabda-eredményeket találhatja meg oldalunkon, de megnézheti az aktuális forduló mérkõzéseinek összefoglalóját."
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Mert az jó, hogy igen erõs a bajnokság és több csapat is játszik a kupákban, csak nehogy az legyen, hogy pont a legfontosabb meccsen nem tudnsk már oda koncentrálni...
Azzal együtt, hogy én elsõsorban a játékosok túlterhelésétõl tartok, élénken emlékezve az elmúlt szezonokra.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!