Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hege eto
Én nem is a csapatot szidom, mert a lelküket kitették a pályára és ez erre volt elég. Ekkora edzõi baklövés mellett azonban nem tudok elmenni szó nélkül.
Anno. volt pofám Mocsait szidni a baklövései miatt, akkor úgy gerinces, ha most a saját edzõnkre is ráhúzom a vizeslepedõt. Majd egyszer ha kettesben leszek Kálmánnal neki is elmondom a szemébe, mert úgy korrekt. Viszont nem keltek hangulatot ellene más fórumokon. Ez egy elég belterjes fórum(HálIstennek, ezért jó), itt azért osztom meg a gondolataim Veletek.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Egyetértek. Én is hasonlóan vagyok a D.ferrel. Nemzetközi szinten magyar csapat vereségét kívánni, nálam HAZAÁRULÁSSAL egyenértékû.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hölyeséget írtam, szidni és kritizálni lehet, de nem pocskodiázni.... (reggel van)

Hát igen, reméljük. Bár ezeket én nem nevezném embereknek....
Én nem az ETO-nak drukkolok hazai bajnokságban, de nem nemzetközi szinten igen, és igen is elkeserít a vereség, de ezért nem kell és szabad szidni. ( Magán vélemény)

Hege eto
Asszem nem is olvasok most az SG-n meg a saját fórumainkon kívül semmit.
Ilyenkor elõkerülnek az ETO gyûlölõ emberek. Reméljük délután NEM kerülnek elõ a D.ferr gyûlölõk!

Hát ez nincs mit hozzá füzni, még tegnap este olvasgatam pár forumot ill. cikk hozzá szólást. Azt kell, hogy mondjam a legtöbben RK-t hibáztatják, nagyon sok mindebe....
A mai írásokat olvasva a tegnapi meccsrõl hát ...

Hege eto
Így van. Aludtam egyet és még mindig borzasztóan el vagyok keseredve.Gödörben (volt) a Csapat. Erre mekkorát játszottak az elsõ félidõben. Hibátlanul védekeztek. A Macedónok azt se tudták mit csináljanak a tanácstalanság ordított az arcukról. Erre a mélyen tisztelt edzõ úr felforgatta a csapatot. Az addig motivált csapat összeomlott, és visszakerült ugyanabba a gödörbe ahol volt. A saját edzõje bakija lökte vissza. Most kezdhetjük elõrõl.
Tudom senki sem egészséges stb. Akkor miért játszottunk olyan jól egy félidõn keresztül? Rohadtul nem úgy látszott mintha betegek lennének. Mikor a végén visszatette(késõn) az elsõ csapatot rögtön helyre állt a rend. a Szkopje nem dobott gólt, mi meg zsinórban kettõt.Ha ezt 5perccel elõbb teszi rohadjak meg de nyerünk😞(((((((
Ha meg már pihentetjük Mikát, mert indokolt, akkor mi f...rt nem a Herr Anitát játszattuk, akibõl még lehet valaki, mert a Nagy Krisztibõl már senki sem lesz.
A tavaly nyári igazolásaink meg terített betli. Nagy Kriszti= NBII
A Lazer eddig semmivel sem tett többet hozzá, mint Ducika.Ezért kár volt elengedni(elküldeni). Õ most köszöni szépen jól van. Ontja a gólokat a D.ferrben, legutoljára pont nekünk.Az egyik legjobban szerethetõ játékosunkat engedték el😞(((((((((((
A Zomborszki Edit akit az Ifibe igazoltunk, hogy nagy reménység, jelen pillanatban az ifibe sem fér be

Breki33
szval kispadon
Breki33
Hát teljesen egyetértek én már rég mondtam, hogy ennek a társaságnak új edzõ kell.

Kálmánt én visszatenném az utánpótlásba ott nagyon jól dolgozik.

És lehet egyesek megköveznek de egy Laurenz-nevû-t el tudnék képzelni a kispadom.

Persze én csak kivülrõl látom és innen könnyû dumálni, de sztem ez a mai Szkopje simán verhetõ csapat volt.
Hege eto
Így van. Nem válogatott szint. Nagy Kriszti meg simán NB 2.

Hege eto
Ezt elbaszta az edzõ úr. Volt egy olajozottan mûködõ védelem, és ebbõl kifolyólag jó kapusteljesítmény. Erre behozza Nagy Krisztát aki addig kapott bizalmat, míg +5 rõl -4 lett. Az addig jól mûködõ védelem összeomlott+ támadás is egyemberessé vált.Sydney, Zágráb, Athén, Gyõr.
Amatõr hiba volt. Egy kétvállra fektetett csapatnak adtunk kezet.Hihetetlen.
Komolyan mondom nem fájt volna, ha úgy kapunk ki, hogy végig a Szkopje vezet......, mert csak egy BL döntõs csapat volt a vendégünk. De baKker ezeknek fogalmuk sem volt a játékhoz elsõ félidõben. A másodikban meg nekünk.

Holnap is 3 meccs lesz.Reméljük jobb arány sikeredik. Na jó a Vác ronthatja egy pici vereséggel és majd itthon kiharcolja a tovább jutást...

Breki33
Erre a mecsre ez igaz én hoszabb távon gondoltam.

Isthy
Pontosan errõl beszéltem én is!

DUNAFERR FOREVER!!!

Vele az ellenfél védelme ugyanúgy számol, mint a D.ferrben Bokival!

Isthy
Lehet, hogy Mona nem volt mostanában jó formában, de azért mégiscsak segített volna a csapaton, mert õ azért alapember. Arról nem is beszélve, hogy több figyelmet kapott volna a szkopjei védelem részérõl és ezzel könnyíthetett volna a támadásban a többiek és elsõsorban Görbe dolgán.

DUNAFERR FOREVER!!!

Én a VB-n csak azt bántam, hogy a románok ellen nemsikerült gyõzni!

De már mid111111111!!!

Isthy
Hege is szóvá tette, hogy szerinte Kálmánnak benne van a sara ez miatt is bõven a fordulatban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ahogy látom ennyi lett a vége is.
Gratula a Lokinak is, hogy Gabica nélkül is ilyen simán nyertek! <#taps><#taps><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

GRATULA A LOKINAK!!!! 24-16

24-16 az 59.percben, AZért nem semmi védekezés lehetett....

Breki33
Hiányozna, de én õtse tartom klasszisnak mostanában ahogy játszik.

Lásd VB

Mondjuk ott nem bántam.
Breki33
döntõ?

Freudi elszólás volt.

Sztem egyik átlövõ sem játszott jól, az elsõ félidõben a különbséget is inkább a védekezés és a kapusok közötti különbség hozta.

Sztem
Azért Gogirla hiányzik a csapatból, de én akkoris gyõzelmet vártam!

Breki33
Elõbb írtam kérdésként utánna láttam, hogy hasonlót írtál.

Szval igazából énse tudom miért nem játszatta
Isthy
57. perc: 23-15

Gyerünk Loki, legyen már meg a 10 közte!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akkor legfeljebb majd mi hozzuk haza, de ezt inkább hanyagoljuk <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Attól támadásban nyugodtan játszhatott volna. Ráadásul védekezni meg benn volt többször is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Szerintem Mörtel nem volt rossz. Voltak rossz megoldásai, de nem ez döntõt.
Viszont Nagy Kriszta..... hát inkább nem mondok rá semmit...

Fagyinak gratula a sima sikáért!

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

Mörtel gyenge... nem csak most, mindig...

isthy > én ugyan bizakodó vagoyk a mieinket illetõen, de addig ne akard hazahozatni a keket a Gyõrrel, amíg nem vagyunk biztosan a továbbjutásunkban!

Isthy
Gratulálok a Fradinak, gólgazdag meccsen egy sima gyõzelem!!! <#taps><#taps><#taps>

Egy továbbjutónk már van.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Bradeanu a két kiállítás miatt játszott vajon kevesebbet a második félidõben?

Sztem Mörtel Reni elég gyenge volt olyanokat nem mert elvállalni

Igaz én Radulovicson lettem kiképezve.
hogy nekem milyen kurva elegem van ebbõl az egribõl... egy majom...

Isthy
A 2. félidõt nagyon elrontották, a csapat is és Kálmán is.
Nem értem miért kellett Kálmánnak a csapat legjobbját (Bradeanu) szinte levenni támadásban a pályáról a 2. félidõre és erõltetni Nagy Krisztát. A támadójáték meg is bomlott és sajnos a védekezés is visszaesett, már nem tudtak úgy figyelni a befutókra, hogy még odaérjenek rájuk, ráadásul a beállós játéka is feljavult a Skopjénak. Az elsõben is megvoltak a befutások de azt jobban kontrollálták a védõk illetve sokszor kiejtették a jobban megzavart befutók a labdát. A 2. félidõ így 1:8-cal kezdõdött és átvette a vezetést a Skopje, amit tapasztalt, rutinos csapatként végig is vittek sajnos.
Abban is van igazság, hogy a sérülések és edzéshiány miatt elfáradtak és ez is kiütközött a végére. A kapusuk jobban kezdett védeni, ahogy mi fáradtabbak és pontatlanabbak lettünk, Orsi pedig már nem tudta tartani a megnövekedett önbizalmú szkopjeieket.
A játékvezetésre sztem nem lehet panaszunk, nem rajtuk ment el.
Ezzel sajnos szinte biztos, hogy marad a KEK szereplés, ott meg kell mutatni, hogy mit tudnak és hazahozni a kupát.

DUNAFERR FOREVER!!!

Nincs mit.
no végül is ha az arányokat nézük nem is olyan rossza a mai nap....

Kösz!

Egyszerüen nemtalálok magyarázatot erre a 2. félidõre! Pedig az esély náluk volt!!

http://www.dvsckezilabda.hu/php/online_kozvetites.php?merkozes_id=114&nyelv=HUN
élõ közvetítés

Ha tudsz eredményt tudasd!

Köszi!

40. perc 17-10 eddig nagyon jól állnak!
Hihetetlen még mindig nem értem a 2. félidõt, hogy mit csináltak vagy nem csináltak...
Nagyon meg kell küzdeni a kek indulási jogáért is a következõ meccsen.

"arra is megvolt az esély az 1. félidõ után, hogy 11gyel nyerjenek..."
Pont ezért nagyon sajnálom a Gyõrt! Kár ezért a meccsért.

A Fradinak pedig nagy GRATULA a gyõzelemhez, és remélem a LOKI is hozza a meccset!

Breki33
bki hogy lehet egy sima meccset így elszúrni
hát az elsõfélidõ után úgy gondoltam, hogy sima gyõzelem...
mintha a 2. félidõben egy teljesen más csapat állt volna ki...

ezt elbaszta a gyõr... arra is megvolt az esély az 1. félidõ után, hogy 11gyel nyerjenek... erre...

Slagelse DT 36-24 Knjaz Milos végeredmény.

DVSC - SPR Icom Lublin 15-7 félidõ

Végeredmény 32 - 46!!!!!
Gratula a Fradinak. Nem semmi rohanás lehetett.

50. perc 27 - 38
Ez egyre jobb! 😊