Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anno. volt pofám Mocsait szidni a baklövései miatt, akkor úgy gerinces, ha most a saját edzõnkre is ráhúzom a vizeslepedõt. Majd egyszer ha kettesben leszek Kálmánnal neki is elmondom a szemébe, mert úgy korrekt. Viszont nem keltek hangulatot ellene más fórumokon. Ez egy elég belterjes fórum(HálIstennek, ezért jó), itt azért osztom meg a gondolataim Veletek.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Én nem az ETO-nak drukkolok hazai bajnokságban, de nem nemzetközi szinten igen, és igen is elkeserít a vereség, de ezért nem kell és szabad szidni. ( Magán vélemény)
Ilyenkor elõkerülnek az ETO gyûlölõ emberek. Reméljük délután NEM kerülnek elõ a D.ferr gyûlölõk!
A mai írásokat olvasva a tegnapi meccsrõl hát ...
Tudom senki sem egészséges stb. Akkor miért játszottunk olyan jól egy félidõn keresztül? Rohadtul nem úgy látszott mintha betegek lennének. Mikor a végén visszatette(késõn) az elsõ csapatot rögtön helyre állt a rend. a Szkopje nem dobott gólt, mi meg zsinórban kettõt.Ha ezt 5perccel elõbb teszi rohadjak meg de nyerünk😞(((((((
Ha meg már pihentetjük Mikát, mert indokolt, akkor mi f...rt nem a Herr Anitát játszattuk, akibõl még lehet valaki, mert a Nagy Krisztibõl már senki sem lesz.
A tavaly nyári igazolásaink meg terített betli. Nagy Kriszti= NBII
A Lazer eddig semmivel sem tett többet hozzá, mint Ducika.Ezért kár volt elengedni(elküldeni). Õ most köszöni szépen jól van. Ontja a gólokat a D.ferrben, legutoljára pont nekünk.Az egyik legjobban szerethetõ játékosunkat engedték el😞(((((((((((
A Zomborszki Edit akit az Ifibe igazoltunk, hogy nagy reménység, jelen pillanatban az ifibe sem fér be
Kálmánt én visszatenném az utánpótlásba ott nagyon jól dolgozik.
És lehet egyesek megköveznek de egy Laurenz-nevû-t el tudnék képzelni a kispadom.
Persze én csak kivülrõl látom és innen könnyû dumálni, de sztem ez a mai Szkopje simán verhetõ csapat volt.
Amatõr hiba volt. Egy kétvállra fektetett csapatnak adtunk kezet.Hihetetlen.
Komolyan mondom nem fájt volna, ha úgy kapunk ki, hogy végig a Szkopje vezet......, mert csak egy BL döntõs csapat volt a vendégünk. De baKker ezeknek fogalmuk sem volt a játékhoz elsõ félidõben. A másodikban meg nekünk.
DUNAFERR FOREVER!!!
De már mid111111111!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratula a Lokinak is, hogy Gabica nélkül is ilyen simán nyertek! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
Lásd VB
Mondjuk ott nem bántam.
Freudi elszólás volt.
Sztem egyik átlövõ sem játszott jól, az elsõ félidõben a különbséget is inkább a védekezés és a kapusok közötti különbség hozta.
Sztem
Szval igazából énse tudom miért nem játszatta
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Viszont Nagy Kriszta..... hát inkább nem mondok rá semmit...
Gadrika http://ferlingbernadett.hu
Egy továbbjutónk már van.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sztem Mörtel Reni elég gyenge volt olyanokat nem mert elvállalni
Igaz én Radulovicson lettem kiképezve.
Nem értem miért kellett Kálmánnak a csapat legjobbját (Bradeanu) szinte levenni támadásban a pályáról a 2. félidõre és erõltetni Nagy Krisztát. A támadójáték meg is bomlott és sajnos a védekezés is visszaesett, már nem tudtak úgy figyelni a befutókra, hogy még odaérjenek rájuk, ráadásul a beállós játéka is feljavult a Skopjénak. Az elsõben is megvoltak a befutások de azt jobban kontrollálták a védõk illetve sokszor kiejtették a jobban megzavart befutók a labdát. A 2. félidõ így 1:8-cal kezdõdött és átvette a vezetést a Skopje, amit tapasztalt, rutinos csapatként végig is vittek sajnos.
Abban is van igazság, hogy a sérülések és edzéshiány miatt elfáradtak és ez is kiütközött a végére. A kapusuk jobban kezdett védeni, ahogy mi fáradtabbak és pontatlanabbak lettünk, Orsi pedig már nem tudta tartani a megnövekedett önbizalmú szkopjeieket.
A játékvezetésre sztem nem lehet panaszunk, nem rajtuk ment el.
Ezzel sajnos szinte biztos, hogy marad a KEK szereplés, ott meg kell mutatni, hogy mit tudnak és hazahozni a kupát.
DUNAFERR FOREVER!!!
no végül is ha az arányokat nézük nem is olyan rossza a mai nap....
élõ közvetítés
Köszi!
Hihetetlen még mindig nem értem a 2. félidõt, hogy mit csináltak vagy nem csináltak...
Nagyon meg kell küzdeni a kek indulási jogáért is a következõ meccsen.
Pont ezért nagyon sajnálom a Gyõrt! Kár ezért a meccsért.
A Fradinak pedig nagy GRATULA a gyõzelemhez, és remélem a LOKI is hozza a meccset!
mintha a 2. félidõben egy teljesen más csapat állt volna ki...
Gratula a Fradinak. Nem semmi rohanás lehetett.
Ez egyre jobb! 😊