Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Errõl beszéltem én is, hogy nem kellett volna változtatni. Rita sajnos eltûnt az orosz védõk között szinte egyetlen bejátszás sem jutott el érdemlegesen hozzá és nem tudta zárni sem az oroszokat már csak az adottságok miatt is. Baba nagyon jól tette a dolgát, érthetetlen számomra a lehozatala. Nem csak a lövõknek nyitott utat, hanem Meli is rendszeresen be tudott futni szélrõl.
A tetejébe meg eszetlenül kapkodva elkezdtünk lövöldözni is, ahelyett, hogy nyugodtan játszva, türelmesen tartottuk volna az eredményt. A védekezésünk is felborult, mert nem tudtunk visszacserélni az elkapkodott támadások miatt és így Boki és Ibi rendszeresen bennragadtak, ez pedig sajnos az oroszok ügyesen lereagálták.
Ezzel maradt a KEK nekünk is, lesz egy pár Dunaferr-Gyõr meccs idén, úgy fest a dolog.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Ma a Volgogradnak
Mellesleg ha véletlenül úgy alakul, hogy továbbjutunk, nem érdemeljük meg😞((((

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy!
Mit szólsz elsõ félidei eredményhez
FCK Håndbold 20-17 Team Esbjerg Pause
Itt se volt sok védekezés...
Azért arra majd kiváncsi leszek, hogy a magyarok játszanak e.

Aalborg DH 1-2 Volgograd 1. Halvleg '4
Milyen eredménynek kéne szurkolni?

kaloz174
Még az sem segített, hogy levettem a TV hangját, legalább az Egrit ne kelljen hallgatni, amikor mondja a fárasztó hülyeségeit.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Hege eto
Szerintem ez végtelenül korrekt bíráskodás volt. Kb mint a miénk. A vereségért sem itt sem ott nem a bírókat terheli a felelõsség. Az edzõ sara mind2

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

kaloz174
Végül is jó teljesítményt nyújott a Dunaferr eddig a BL-ben. Még akkor is azt mondom, ha végül a szerencse mégsem állt mellénk. (Miközben többször úgy táncolt, hogy akkár nyerhettünk is volna vele.)

elõbb be kellett volna vinni és nem lehozni....

vagy nem kellett volna levinni.

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

kaloz174
Én is azt gondolom, hogy Babát elõbb be kellett volna hozni. Az elsõ félidõben nem volt elég változatos a támadójáték.

kaloz174
Nem a bírók voltak a kudarc okai, de a vége felé mintha nem lett volna hetes nekünk az, ami az oroszoknak!😞

Isthy
Eszméletlen mérges vagyok!!!
Simán meglehetett volna még a gyõzelem is. Mi a francnak kellett a 2. félidõ elejei nyerõ felállást megváltoztatni mind támadásban, mind védekezésben. Ahogy Hege is írta, Baba nagyon ügyesen dolgozott elöl benn a falban, ment is a szekér, hátul meg a védekezésünkkel nem tudtak mit kezdeni. Erre változtattunk és belebuktunk. A végén még így is kaptunk egy esélyt, de nem tudtunk élni vele.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
ezt már soxor sajnáltuk........
Breki33
matematikailag sem juthatnak tovább?
kaloz174
Most sajnálhatjuk csak, hogy nem sikerült több elõnyt megtartani itthon! <#szomoru1>

No igen KEK elõdöntebe 3 MAGYAR csapat... Ha már a Bl nem jött össze.

Az oroszok ugyan azt csinálták mint nálunk, amikor kellet hozták magukat!

Hege eto
Francba!!!! Ez egy otthon is verhetõ ellenfél lett volna. Mégis mi a nagy náthás hímszerv történt????? Kiegyenlítettek megélve az oroszok hibáiból, majd "elment az eszük".Hihetetlen.
A Sziszibá meg, lekoppintotta Rórh Kálmánt kicsiben.
A Balogh Barbi olyan ügyesen bontotta meg az orosz falat, hogy a keresztmozgásokkal, labda nélküli mozgásokkal, szép folyosók lettek nyitva a lövõknek, erre lehozza. Visszahozta Ritát, aki ekkora medvék mellett súlytalan.
Aztán még mondja meg nekem valaki, hogy emberhátrányban miért jó a nyitott védekezés?
No nem baj majd randizunk a KEK-ben is😞((((

kaloz174
Nem értem, pl. Ibinek a VB-n olyan jól ment az oroszok ellen, most meg semmi!😞( Illetve még annál is gyengébb.

kaloz174
A csuda vinné el<#boxer><#falbav>!!! Az utolsó pillanatig volt esély!😞( Kár érte!

Breki33
megnyerhettük volna
A tegnapi napot figyelembe véve a másik két csapatnak nyernie kell!

A rohadt életbe!!!!!! <#rinya><#falbav><#falbav>
Fekete hétvége!!!<#gonosz2>

Ezt elszúrták.... <#rinya><#rinya><#rinya><#falbav><#falbav><#falbav>

Mit csinálnak?!?!?! <#falbav><#falbav><#falbav>

Breki33
a vendégcsapat fordít
Breki33
legyen már meg a tegnapi mennetrend, hogy a vedégcsapat fordít
Breki33
EZAAAAAAAAAAAAAAAAAZ
GYERÜNK CSAJOK!!!!!!!!!!!

meglehet! simán! csak figyelni kell. remélem sziszibá okosítja õket a szünetben, a csajok meg jobban koncentrálnak4

Inkább ne, hátha elmegy a hangja és akkor hang le vétel nélkül is élvezhetõ a meccs 😊

No igen 2 buta indítás 2 könnyû gól az oroszokanak+ nem figyelnek támadásba és lerohanak minket, ha fegyelmezetten oda figyelve játszanak nem lesz gond.

Hege eto
Ja és javasolnék a szpíkernek egy Boki féle gégevizygálatot. Szar poén, szar idõben.

Hege eto
Meglehet ezt csinálni. El kéne felejteni az elsõ szándékból az átlövéseket valamint a beállós megjátszását.
Amit elõ kéne venni az a szélsõbefutások, Valamint összerántani a falat és kontra húzás a két szélsõnek.
A védekezést nagyjából rendben van, csak tiltsuk meg Irának hogy indítson. kb. 2 gólt kaptunk belõle😞(((( Amúgy Ira jól véd

No azér az se semmi, amit az orszo tv mûvel, remélem azért a nap folyamán majd kifog pontosan derülni ki, hogy mint lõt....

Breki33
ez már nevetséges, hogy az eredményjelzõre rakják a hülye logojukat
Hát akkor kezdõdjék😊 Mindent bele!

Hege eto
Bízom a D.ferrben hogy megvédik a Magyar kézilabda ázsióját, ha mi már nem voltunk képesek😞((((((

én is!!!

egésségedre!

Dehogy van elfelejtve! Már az ebéd is megvolt! 😊

Breki33
remélem korrekt bíráskodás lesz
2004-ben megtörtént, amit most szeretnénk!!!!!!!!

méghogy elfelejteni?!
már tegnap este tiszta ideg voltam. 😄

bármire képesek ezek a csajok! bízok bennük, de tartok nagyon a meccstõl.
másfél óra!!!!!!!!!

Breki33
ménemirodnagybetûvel
13:00 Telesport 2006 02. 12.
HC "Lada Togliatti" - Dunaferr NK
Nõi kézilabda Bajnokok Ligája mérkõzés m1-TV

Nemelfelejteni!!!!! <#ejnye1><#vigyor><#vigyor>

"Ilyenkor elõkerülnek az ETO gyûlölõ emberek."

Sajnos van ilyen! Én ezeket úgy tekintem mint akik szembeköpik a MAGYAR KÉZILABDÁT!!!!!
Nemvagyok ETO szurkoló, de ha az ETO nemzetközi szinten szerepel, teljes szívvel szurkolok a sikeréért!!! Szerintem aki a kézilabdát szereti, az csak sajnálhatja, nempedig gyûlölködhet a tegnapi eredmény miatt!!!!!
Az biztos, hogy a lányok bánják a legjobban!!

Isthy
Egyetértve veled, valahogy úgy érzem Kálmán sokszor nem tudja helyesen lereagálni a dolgokat és valahogy nem a jó megoldásokat választja. A fiatalabb játékosokkal sem tud teljes bizalommal lenni, pedig már nem egyszer bizonyítottak. Hihetetlen, hogy nem reagált semmit a beállós és a szélsõbefutások kombinációjára, ezekkel szinte rendszeresen eredményesen operáltak a szkopjei játékosok. Már az elsõ félidõben is, de akkor még nem annyira eredményesen.
A kõkemény BL meccsek kicsit más terhelést jelentenek, mind fizikailag, mind pszichikailag, ezt nem lehet jó szinten végigcsinálni pár emberrel. Fõleg nem úgy, hogy némelyek betliznek rendszeresen. A sérülések ilyenkor fokozottan számítanak és ha nincs idõlegesen bedobható megfelelõ helyettes akkor van gond. Ha pedig van, de ezek helyett a szakvezetés többször tévesen olyanokat favorizál akik erre nem szolgáltak rá, akkor ez az eredmény.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jó lenne ha reményeid valóra válnának és nem lenne rá alkalmuk.
Azért az tényleg hihetetlen, hogy némelyek képesek nk-i szinten a magyar csapat ellen szurkolni. Nem tudom ezeknek milyen lelkiviláguk van, de gyanítom ezek a ker. TV-ken nevelkedett, agymosott, konzumidióták jellemzõ példái. Többek között itt is látható "áldásos" hatásuk az emberekre. <#mf3><#gun><#violent>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nagyon sok igazság van abban amit írtál.
Annyit tennék még hozzá, hogy Kriszta helyett Temes Bernit játszathatta volna, ha már Mikának pihennie kellett. Ellenünk is nemrég megmutatta, hogy van fantázia a jobb2-es játékában, igaz akkor már mi kicsit lazítottunk. Ráadásul védekezésben is sokkal jobb, mint Kriszta.

DUNAFERR FOREVER!!!

Nekem is azért, jön be ez a forum. Klub szimpátiától függetlenül normális el lehet mondani az embernek a vélemányét és nem kell hidegere-melegre számítania....
Hát igen az utobbi idõben jó néhányszor a csapat egység megbontása vezetet a vereséghez...