Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NEm akarok ebbe az irányba elmenni de ez a paraszt furulyásbácsi elszúrta a klubot anyagilag és a focistáknál erkölcsileg
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Régóta ezt mondom
Valahogy most elkezdett motoszkálni bennem egy Vasas Cornexi fúzió ami jó is lenne meg nemis.
Lenne egy elég erõs kerettel lévõ csapat elég erõs edzõvel.
Viszont egy jó csapat hiányozna.
Amúgy EDina-t kedvelem emberileg egy jó edzõ mellett el tudnám képzelni
Pl Laurenz mellett PPPPPPPPPPP
Ha hiszed, ha nem, vaslogikával kikövetkeztettem. <#smile>#smile>
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Szerintem Edina asszony (mondjuk ez a kinevezése óta vesszõparipám) számára túl nagy falatnak bizonyult, az Õ edzõi qualitása/gyakorlata még nem elég ahhoz, hogy egy játékosállományból ütõképes csapatot "kovácsoljon", s utána ezt a csapatot a képességeinek megfelelõ helyre kormányozza, ott szinten tartsa.
Lehet hivatkozni az EHF kupa megnyerésére, (ami elvitathatatlanul hatalmas eredmény) de most is azt mondom, hogy az elõdjének a munkásságából és a sokat tapasztalt játékosai rutinjából élt, ráadásul cserébe a Magyar Bajnokság rájátszását komédiává változtatta.
Ezekkel a játékosokkal más/jobb edzõ masszív élcsapatot építene, és sokkal komolyabb harcra késztetné az ellenfeleit. Egy olyan csapat, amelyik a játékosai között tudhatja Sugár Timit, Kenyeres Fannyt, Tápai Szabinát, Siti Beát és Balogh Beát, ennél sokkal, de sokkal többre lenne hivatott.
Ha sikerülne egy, a játékosállományhoz illõ edzõt találniuk, akkor még sok borsot törhetnek a többiek orra alá. Igy viszont csak a süllyesztõ marad.
Az m1 mûsoráról már ne is beszéljünk, az MLSZ választásról.... a riporter meg egy meredeket se mert kérdezni Kistelekitõl...szegény, remélem jól leültetik, kiváncsi leszek az ügyre, utánajárok én annak, ha bíróságra kerül 😄DD
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Szerintem szuper volt közvetítése, EV és Gulyás után meg pláne...
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A Corinak mindenképpen szüksége lenne Siti Esztire... Vki tudja Fanninak meddig szól a szerzõdése, és Szabinának, Susunak ? Mert nem csodálkoznék azon, hogy ha nem jön össze a szezon, és még nem írtak alá, más csapatokhoz kerülnének. Persze függ attól mennyi pénz van arrafelé (állítólag ezzel nincs gond) , és hogy mennyire tudják garantálni a csapat jövõbeni megerõsítését?!
1, A tavalyi foci MK döntõ után kiállt az igaza mellett. (László CS. sportszerûtlen utasítása: "Törjétek el a lábukat")
2,Nagyon visszavett az ETO elleni gyûlöletébõl
3,Tényleg szuperül közvetítte az Aalborg elleni meccsünket.(hallomásból tudom, de akit Cseszi megdícsér...😊)))))))))
4,Az utóbbi idõben dícséri V.Orsit, pedig régebben "ugrott a témára"
Egyszóval jópár fekete pontot kitöröltem a rosszaságkönyvembõl a neve mellõl😊))))))
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Kb. 4-5 éve a Sportriporter kerestetikben tûntek fel.
Azóta lehetett látni õket a Kérdezz!felelekben,mint játékost.
Aztán a Hungarosporton,mint riporterek,meg a Duna tv-n.
Fõleg labdajátékokat kommentálnak.
A Duna tv-n kosárlabda,röplabda(fõleg).
De a Hungarosporton kézilabdát és focit is közvetítettek.
Emlékeim szerint Viasat3 is volt
meg tudom csinálni csak nagyobb méretû lenne
és nem szeretném Kulcsit váltogatni
Deha akarjátok
Nagyon tetszettek az utóbbi idõben az m1-en egyre sûrûbben hallható Somos-közvetítések. Segítsetek már ki! Most két Somos van Zoltán és Ákos? Vagy csak egy? Õk testvérek? Mer ha ketten vannak, akkor elképesztõen hasonló a hangjuk és a stílusuk. (A hokimeccseket Somos Zoltán közvetítette állítólag, de a Gyõr-Aalborgot asszem Ákos, mivel az elõbbi kint volt Torinóban.) ...de hülyén hangzik, ez, ha csak egy van...
ON
Ma 23 órától állítólag valamilyen kézilabda lesz az eurosport2-n.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Te ugyanaz a Stanley Connor vagy, aki a Fradi index fórumon is elõfordulsz ugyanezzel a nickkel?
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
(Mint ahogy azoktól is illett volna, akik nemrég hagyták abba, de ezt a Szövetség, érthetetlen módon, elhanyagolta.)
Szerencsére jól alakulnak a dolgok Vele kapcsolatban: Helga nyilatkozata
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Én mindenesetre elmentem a Cori fórumra és ott írtam neki. De nem tudom, szokta-e olvasni. Pár nap múlva lesz csak érdemes próbálkozni, szerintem. Azért jutott Helga az eszembe, mert õ - helyzeténél és közös gyökereik miatt - talán lelket tudna belé önteni.
On
Én is sajnálom Beát, valóban méltóbb befejezés járna Neki. Én viszont attól tartok, hogy komolyan gondolja a visszavonulást. Ha a Dunaferrbe, vagy az ETO-ba kéne visszatérnie, (esetleg a Fradiba, mint Helga) másképp gondolkodna Õ is, de a Cornexibe azért más. Tavaly kellett volna a visszavonulást meglépnie egy friss EHF kupával a zsebében. Az idén már semmi sem jött össze Nekik, ez nem elég visszahúzó erõ. Bár ne legyen igazam!
DUNAFERR FOREVER!!!
Gadrika http://ferlingbernadett.hu
(Viszont a volt fõnökömet, akit nagyon szeretek, úgy hívják!😊)
Jajj!!!
Hajrá bodzacsapat!😊)))
DUNAFERR FOREVER!!!