Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Legalábbis remélem, h sima meccs lesz és villoghatnak a fiatalok is.
Gadrika http://ferlingbernadett.hu
Õk fújtak a bajnoki döntõben, valamint aBLben a D.ferrnek a Viborg ellen
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Csak lesz 2 KEK forduló is
A Fradi meccs nagyon távoli még
Ideje lenni nyerni Gyõrben!!!!
„Jobb oldalon Sipostól indult el a támadás. Meredeken Benéhez
továbbított, Bene egy csellel bejátszotta magát a tizenhatosra, igen
nyugodtan, higgadtan kicselezte elõször Paulo Henriquét, aztán Altairt.
Eközben Gilmar kiindult a kapujából. Bene továbbrohant a kapu felé,
jobbal elhúzta a labát a keresztezõ Bellini elõl, aztán ballal hét méterrõl
laposan a kapu bal oldalába rúgta a magyar csapat vezetõ gólját
Aki látta ezt a gólt, hajnali háromkor, a tûzoltóautó szirénájától
felriadva is képes elmesélni pontosan az elsõ cseltõl az utolsóig. Bene
Ferenc úgy ültette le a liverpooli Goodison Park gyepszõnyegére a
kétségbeesett brazil védõket, mintha kiscsoportos foglalkozást tartott
volna a 4. c-nek. Világraszóló gyõzelem volt újra megvertük a
brazilokat. Ez 1966. július 15-én az angliai világbajnokságon történt.
Kösz a válaszokat Somos-ügyben! Tudtam, hogy számíthatok Rátok!
Szerintem nagyon jól nyomják mindketten. Félelmetes, hogy teljesen megkülönböztethetetlenek (<-hopp egyszuszra leírtam) a hangjuk alapján.
A Zoltán most megszerettette velem a jégkorongot is, asszem ezután nézek nhl-t is majd.
Üdv SomogyiG és V-Man! Igazi erõsítés vagytok az amúgy is legjártasabb és egyúttal nagyszerû emberekbõl álló társasághoz!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
nem lep meg, de attól még elszomorít: mai NS címlapjához "kevés" volt Feri bácsi halála a kistelekihez képest.
borzalom...
on:
én is Edinát érzem a Cori gyengéjének. szinte egy szinten vannak a Vasassal és a Halassal, holott a játékosállománya összegasonlíthatatlanul jobb.
Lõvy Dóri sztem nagyon jó volt kár hogy eltûnt.
Bár az az oldal most megy.
Nem hiszem, hogy korai lenne a megitélés, miszerint itt egy nagyon szimpatikus társaság jött össze, ahova érdemes visszatérni.<#integet2>#integet2>
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Brigó szerintem a Hypoba mehetett, talán Borók Ritával együtt? (erre most nem emléxem pontosan, az is lehet, hogy Deli Ritával? Abban az idõben (is) nagyon nagy volt a mozgás. András szokásához híven akkor is kinevelt egy klasszis csapatot, akik utána komoly pénzekért kamatoztathatták tudásukat külföldön)<#sir>#sir>
Era helyett(?) Lõvy Dóri ment az olimpiára (azért Dóri sem volt rossz, hiszen az elsõ nemzetközi szereplésén All Star lett, csak a sérülése miatt már sosem lehet belõle az, aki volt. Most szülésin van, de egyébként a Hypoban játszik)
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
fradis vagy
Isty ajánl
mondjam még?
DE nem vagyok fõnök söt énnálam sokkal hozzáértõbbek vannak itt.
régen õ nagy kedvencem volt csak eltünk
mint a kis Taki
meg akit ERa helyett vittek az OLimpiára sérülése után
hogy beírom hogy 1 Breki FTC
és mindenki beírja magát alám
és kiderül hányan vagyunk
Egy gondot látok náluk: nem tudok egy olyan fiatalról sem, aki Edina "hatására" lett volna nagy játékos. Semmi fejlõdés senkinél - kis túlzással. (talán Szabina, de hogy mennyi érdeme volt ebben)
Lehet "visszafelé" is dolgozni, azaz a meglevõ játékosállományhoz hozzáigazítani a taktikát - lásd görögök a foci EB-n - de ez csak az elsõ évben mûködhet, utána ez már kevés. (hova lettek azóta az EB gyõztes görögök)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
hogy tetszik az aláírásom? 😄DD
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Ez pl. piros pont😊)))))))
„Majdnem a szó szoros értelmében vérre menõ ütközetet vívtunk a franciákkal, akik hozzánk hasonlóan alaposan felkészültek a negyeddöntõre – mondta a veszprémiek szakvezetõje. – Nagyon gyorsan játszottak, mi pedig igyekeztünk lassítani az iramot, mert nekünk inkább ez kedvezett. Amikor nem sikerült megfékeznünk a hazaiakat, akkor húztak el. Csapatom tartását és erejét mutatta, hogy a világ egyik legerõsebb gárdájával szemben ebben a roppant nehéz helyzetben is feltalálta magát, volt válasza a franciák különbözõ taktikai lépéseire.
A kétgólos vereség látszólag nekünk kedvezõ, ám kapitális hiba lenne, ha ez az eredmény elkényelmesítené, ellustítaná a csapatot. A visszavágón még harcosabban, még nagyobb akarattal és még motiváltabban kell küzdenünk. Fõleg a támadásokra figyelünk oda még jobban, mert ezzel akadt gondunk az elsõ találkozón. Vlado Sola bravúrosan védett, és ezzel stabilitást, erõt adott a csapatnak. Remélem, a szombati visszavágón is hasonló formában lesz, és akkor a továbbjutásunkkal megörvendeztethetjük a veszprémi közönséget.”

Ha jól tudom 50%-l védett! :taps:
– Kitûnõen védett, még az ellenfél edzõje is megdicsérte. Minek köszönhetõ, hogy átmentette jó formáját a február eleji Európa-bajnokságról?
– A csapattal együtt én is igyekeztem a lehetõ legjobban felkészülni a Montpellier taktikájából – mondta Vlado Sola, a horvát válogatottal olimpiai és világbajnoki aranyérmet nyerõ kapus. – A vasárnapi meccsen döntõ volt a hatékony védekezésünk. Szerintem nem túlzás azt mondani a védõmunkánkra, hogy minden tekintetben kiállta az összehasonlítást a franciákéval.
– Pedig a Montpellier védekezése méltán világhírû.
– Ezúttal mi is ugyanolyan erõszakosan, sok lábmunkával állítottuk meg a támadásokat, mint a franciák a mi akcióinkat. Õk elsõsorban arra törekedtek, hogy széttördeljék a játékunkat. A jó teljesítményemet persze annak is köszönhettem, hogy társaim remekül zártak elõttem. Sokat segítettek középen a magas védõk, Jevgenyij Lusnyikov, Ivan Lapcsevics és persze a többiek is.
– Mi volt a csata legfontosabb mozzanata?
– Amikor a Montpellier elhúzott hat góllal, akkor sem blokkoltunk le, hanem tovább játszottuk saját játékunkat. Ellenfelünk sorozatban lõtt hat góljára ugyanilyen szériával válaszoltunk, és az egyenlítés nekünk adott lelki pluszt.
– Játékostársaival és a vezetõkkel együtt ön is elégedett a kétgólos vereséggel?
– A meccsvesztés mindig kellemetlen, ám ez az eredmény a Montpellier otthonában jónak mondható. Persze valamennyien boldogabbak lennénk, ha döntetlent érünk el, mert erre is volt esélyünk, de ez a hátrány ledolgozható.
– Miben kell javulniuk a visszavágóra?
– A védekezésünket jó lenne ezen a szinten tartani, ugyanakkor törekednünk kell támadásaink pontosabb, eredményesebb befejezésére.
– Ezzel nyilván a Montpellier is számol…
– Persze, de szombaton mi leszünk a pályaválasztók. Ugyanakkor nem feledhetõ, hogy a francia bajnok idegenben sem gyenge, vendégként is képes ugyanolyan erõszakosan és eredményesen kézilabdázni, mint saját csarnokában. Nekünk erre is fel kell készülnünk.
Mert én nem.
A Cori már régóta talány nekem! Ilyen játékos állományal vastagon a bajnoki címért harcolhatna, nagyon megszorítva a többieket! Nagyon kiváncsi lennék, hogy egy Németh András szintü edzõ mithozna ki ebbõl a csapatból. Edina valahogy nemképes Õket igazi csapattá kovácsolni! Meglátásom szerint Bea volt aki a játékosokat összetartotta, rá nagyon halgattak a Coris csajok!
A Coriból nagyon fog hiányozni, és sajnálnám ha ez nagymértékben rontaná a csapat teljesítményét!
Majd meglátjuk!
Szomorú lennék, ha nem járhatnék fehérvárra meccsre 😞(
Az baj, hogy hiába van egy BB, Kicsi, Fanni, Tápai, Susu, ez kevés, mert nincs igazi átlövõjük -valljuk be Szabina még távol áll egy kész játékostól- így a szélekere koncentrálhat az ellencsapat, Susu elõtt meg ha nincs védekezés, hiába fantasztikus kapus.
Egy a lényeg, sokkal inkább játékosállományban, a játékosok hozzállásában látom a hibát mintsem az edzõben. bár az mondjuk Edina hibája is, hogy nem képes kordában tartani a játékosait....
De élcsapatot csinált a Coriból, máskérdés, hogy a másik 4 csapat még "élebb" 😊) Egyébiránt, nem hiszem, hogy a Gyõr, Dunaferr, Fradi elé valók lennének, játékosállományban sem!