Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hege eto
Az a cél😊

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Nekünk addig a marha izgi Szpari meccs van csak holnap...
Legalábbis remélem, h sima meccs lesz és villoghatnak a fiatalok is.

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

Hege > Verjétek is el a Lokit! 😄

Hege eto
A kinti KEK meccsünket Kristic-Ljubic páros fújja😊)))))))
Õk fújtak a bajnoki döntõben, valamint aBLben a D.ferrnek a Viborg ellen

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Bizony
Csak lesz 2 KEK forduló is
A Fradi meccs nagyon távoli még

Breki33
aztán +mi ha jóltudom
Hege eto
Még 1 hét van addig. Addig holnap helyre kéne tenni a Lokit, meg edzeni egyet a Szpari ellen. Aztán jöhettek.....

Breki33
nekünk is :-)
Egyre többet jár az agyam a kupameccsen!
Ideje lenni nyerni Gyõrben!!!!

Breki33
Akkor ide beírom emlékül

„Jobb oldalon Sipostól indult el a támadás. Meredeken Benéhez
továbbított, Bene egy csellel bejátszotta magát a tizenhatosra, igen
nyugodtan, higgadtan kicselezte elõször Paulo Henriquét, aztán Altairt.
Eközben Gilmar kiindult a kapujából. Bene továbbrohant a kapu felé,
jobbal elhúzta a labát a keresztezõ Bellini elõl, aztán ballal hét méterrõl
laposan a kapu bal oldalába rúgta a magyar csapat vezetõ gólját

Aki látta ezt a gólt, hajnali háromkor, a tûzoltóautó szirénájától
felriadva is képes elmesélni pontosan az elsõ cseltõl az utolsóig. Bene
Ferenc úgy ültette le a liverpooli Goodison Park gyepszõnyegére a
kétségbeesett brazil védõket, mintha kiscsoportos foglalkozást tartott
volna a 4. c-nek. Világraszóló gyõzelem volt újra megvertük a
brazilokat. Ez 1966. július 15-én az angliai világbajnokságon történt.

Breki33
kerékpárversenyt közvetítettek jól a Knézy-vel
Duby
<#violent> NS

Kösz a válaszokat Somos-ügyben! Tudtam, hogy számíthatok Rátok!
Szerintem nagyon jól nyomják mindketten. Félelmetes, hogy teljesen megkülönböztethetetlenek (<-hopp egyszuszra leírtam) a hangjuk alapján.
A Zoltán most megszerettette velem a jégkorongot is, asszem ezután nézek nhl-t is majd.

Üdv SomogyiG és V-Man! Igazi erõsítés vagytok az amúgy is legjártasabb és egyúttal nagyszerû emberekbõl álló társasághoz!

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Off:
nem lep meg, de attól még elszomorít: mai NS címlapjához "kevés" volt Feri bácsi halála a kistelekihez képest.

borzalom...

on:
én is Edinát érzem a Cori gyengéjének. szinte egy szinten vannak a Vasassal és a Halassal, holott a játékosállománya összegasonlíthatatlanul jobb.

Breki33
<#wave><#nevetes1>
Breki33
Igen õ tudtommal abbahagyta

Lõvy Dóri sztem nagyon jó volt kár hogy eltûnt.
Bár az az oldal most megy.

SomogyiG
Na, most bucsúznék, eljött az én idõm, mehetek dolgozni.<#sir> De azt hiszem, estefelé még benézek.
Nem hiszem, hogy korai lenne a megitélés, miszerint itt egy nagyon szimpatikus társaság jött össze, ahova érdemes visszatérni.<#integet2>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
A Taki az Takács Gabi? Aki a Dunaferrhez ment tõlünk?

Brigó szerintem a Hypoba mehetett, talán Borók Ritával együtt? (erre most nem emléxem pontosan, az is lehet, hogy Deli Ritával? Abban az idõben (is) nagyon nagy volt a mozgás. András szokásához híven akkor is kinevelt egy klasszis csapatot, akik utána komoly pénzekért kamatoztathatták tudásukat külföldön)<#sir>

Era helyett(?) Lõvy Dóri ment az olimpiára (azért Dóri sem volt rossz, hiszen az elsõ nemzetközi szereplésén All Star lett, csak a sérülése miatt már sosem lehet belõle az, aki volt. Most szülésin van, de egyébként a Hypoban játszik)

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
én hívtalak
fradis vagy

Isty ajánl

mondjam még?

DE nem vagyok fõnök söt énnálam sokkal hozzáértõbbek vannak itt.
Breki33
hm igy már vili

régen õ nagy kedvencem volt csak eltünk

mint a kis Taki
meg akit ERa helyett vittek az OLimpiára sérülése után
SomogyiG
Minek köszönhetõ ez a gyors elõremenetel? <#smile>

Breki33
nem te a "fönök" haverja vagy P
SomogyiG
Brigovácz Nikolett egyik beceneve a Sas, de szok(ták)tuk még Brigó-nak is nevezni.

SomogyiG
Nem ám kitaláljátok, hogy túl sokan vagytok, én meg létszámfeletti?<#wink>

Breki33
Mert bajban vagyok a becenevekkel.
Breki33
illetve addig lehet amíg meglepetés váratlan a teknika
Breki33
de pont erre gondoltam

hogy beírom hogy 1 Breki FTC

és mindenki beírja magát alám

és kiderül hányan vagyunk
SomogyiG
A Sasra miért kérdeztél rá?

El ne jussunk odáig, hogy jelenteni kelljen😊)))))))))))

Azért nem olyan könnyû átlövõt találni. (átlövõt sem) Margó sztem megbízhatóan hozta nálunk, amit tud... Sas meg kockázatos volt, de közel sem reménytelen. De nagyon nem jött be. (szerintem majdnem ugyanaz az eset, mint Nagy Kriszta)
Egy gondot látok náluk: nem tudok egy olyan fiatalról sem, aki Edina "hatására" lett volna nagy játékos. Semmi fejlõdés senkinél - kis túlzással. (talán Szabina, de hogy mennyi érdeme volt ebben)

SomogyiG
Számtalan edzõ állt már fel a kispadról azért, mert beleszóltak a munkájába, vagy azért, mert nem hozták a szükséges (szinvonalú) játékosokat. Én a játékoskiválasztásnál elsõsorban az anyagiakat érzem felelõsnek, másodsorban az edzõt, s csak ezután jöhet a többi. Tekintettel arra, hogy az anyagiak többé-kevésbé rendelkezésre álltak, akkor az edzõ felelõssége következik. Nehezen tudom elképzelni, hogy egy szakosztály vezetése teljesen tisztában legyen azzal, hogy a játékosaik közül ki mire képes, ki kit tud helyettesíteni, melyik poszton nincs megfelelõ ember, hová kell kiegészítõ, etc... Ha ez igy lenne, akkor minek az edzõi stáb?
Lehet "visszafelé" is dolgozni, azaz a meglevõ játékosállományhoz hozzáigazítani a taktikát - lásd görögök a foci EB-n - de ez csak az elsõ évben mûködhet, utána ez már kevés. (hova lettek azóta az EB gyõztes görögök)

jelenlétiív nem kellene? 😛PPP

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
tulajdonképpen hányan is?

kéne egy névsor
Breki33
majdnem olyan jó mint az enyém P
Breki33
Sast?

Emlékeim szerint volt olyan év a Cornexinél mikor elég klassz kis átlövõk voltak ott.
Annyian vagyunk már, hogy ennyit el sem bírok olvasni😊))))

a ciudad ellenin is tomboltam, utána nem is volt hangom 😄
hogy tetszik az aláírásom? 😄DD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Hát azért az edzõnek van beleszólása az igazolásokba, de nem hiszem, hogy ha olyan sok pénzük lett volna, akkor Margót, vagy Sast hozzák ide.. (bár én bíztam nagyon Margóban...) Nehogy már még ez is Edina hibája legyen 😞((

SomogyiG
Úgy tudom, a Cornexinek nincsenek napi anyagi gondjai, tehát nem lenne/lett volna akadálya, hogy lövõket igazoljanak. Szerintem nem a szakosztály vezetése, hanem inkább az edzõ felelõssége, ha megfelelõ anyagiak esetén is vannak ilyen lényeges hiányposztok. (persze ez nem érvényes sorozatsérülésekre, és mondjuk balkezes játékosok hiányára) Edinánál elment az elsõ év, és nem igazán látszott, hogy mindenáron jó lövõket akarna szerzõdtetni. Pádár szerintem "kényszerbõl" érkezett, hiszen a Fradi lemondott Róla, és Margóról lehetett tudni, hogy nem egy klasszis átlövõ, mégha Németh András kényszerbõl a jobboldalon is szerepeltette balkezes lövõ hiányában. Igaz, begyûjtötték a Sast is, de ezt már elõre jeleztük, hogy köszönet nem lesz belõle, (nem hitték el, sokan belém/belénk is vesztek emiatt) és most hol van Brigó?

Breki33
de halljuk ám a hangod
Hege eto
"Egyébiránt, nem hiszem, hogy a Gyõr, Dunaferr, Fradi elé valók lennének, játékosállományban sem!"

Ez pl. piros pont😊)))))))

mostpróbálok jegyet kuncsorogni a visszavágóra 😊)) remélem sikerül 😄

Hege eto
Minden titkom nem adok ki😊)))))). A Viktort meg a Lacit nem nehéz túlszárnyalni. Azt a szintet bármelyikünk hozná, ugyanis Mi LEGALÁBB tudjuk a játékosok neveit😊)))))))

Breki33
Az örök kritikus Zdravko Zovko edzõ a Montpellier elleni csatáról inkább jókat és kevesebb kritikát mondott.
„Majdnem a szó szoros értelmében vérre menõ ütközetet vívtunk a franciákkal, akik hozzánk hasonlóan alaposan felkészültek a negyeddöntõre – mondta a veszprémiek szakvezetõje. – Nagyon gyorsan játszottak, mi pedig igyekeztünk lassítani az iramot, mert nekünk inkább ez kedvezett. Amikor nem sikerült megfékeznünk a hazaiakat, akkor húztak el. Csapatom tartását és erejét mutatta, hogy a világ egyik legerõsebb gárdájával szemben ebben a roppant nehéz helyzetben is feltalálta magát, volt válasza a franciák különbözõ taktikai lépéseire.

A kétgólos vereség látszólag nekünk kedvezõ, ám kapitális hiba lenne, ha ez az eredmény elkényelmesítené, ellustítaná a csapatot. A visszavágón még harcosabban, még nagyobb akarattal és még motiváltabban kell küzdenünk. Fõleg a támadásokra figyelünk oda még jobban, mert ezzel akadt gondunk az elsõ találkozón. Vlado Sola bravúrosan védett, és ezzel stabilitást, erõt adott a csapatnak. Remélem, a szombati visszavágón is hasonló formában lesz, és akkor a továbbjutásunkkal megörvendeztethetjük a veszprémi közönséget.”

VLADO SOLA!!! hihetetlen emberitartásról tett tanúbizonyságot...
Ha jól tudom 50%-l védett! :taps:

Breki33
Azt mondta Hajnal Csaba, az MKB Veszprém ügyvezetõ elnöke Montpellier-ben a BL-negyeddöntõ elsõ összecsapása elõtt, hogy a döntetlent azonnal aláírná, de a kis különbségû vereség miatt sem lenne vigasztalhatatlanul szomorú. A sorsdöntõ csata úgy alakult, hogy akár döntetlen is lehetett volna a vége, ám a 23–21 is kisebb bravúrnak minõsíthetõ. Az eredmény kiharcolásában fõszerepet vállalt Vlado Sola, a veszprémiek legjobbja, aki a hazaiak kulcsjátékosával, Thierry Omeyerrel együtt meghatározó szereplõje volt az összecsapásnak.

– Kitûnõen védett, még az ellenfél edzõje is megdicsérte. Minek köszönhetõ, hogy átmentette jó formáját a február eleji Európa-bajnokságról?
– A csapattal együtt én is igyekeztem a lehetõ legjobban felkészülni a Montpellier taktikájából – mondta Vlado Sola, a horvát válogatottal olimpiai és világbajnoki aranyérmet nyerõ kapus. – A vasárnapi meccsen döntõ volt a hatékony védekezésünk. Szerintem nem túlzás azt mondani a védõmunkánkra, hogy minden tekintetben kiállta az összehasonlítást a franciákéval.

– Pedig a Montpellier védekezése méltán világhírû.
– Ezúttal mi is ugyanolyan erõszakosan, sok lábmunkával állítottuk meg a támadásokat, mint a franciák a mi akcióinkat. Õk elsõsorban arra törekedtek, hogy széttördeljék a játékunkat. A jó teljesítményemet persze annak is köszönhettem, hogy társaim remekül zártak elõttem. Sokat segítettek középen a magas védõk, Jevgenyij Lusnyikov, Ivan Lapcsevics és persze a többiek is.

– Mi volt a csata legfontosabb mozzanata?
– Amikor a Montpellier elhúzott hat góllal, akkor sem blokkoltunk le, hanem tovább játszottuk saját játékunkat. Ellenfelünk sorozatban lõtt hat góljára ugyanilyen szériával válaszoltunk, és az egyenlítés nekünk adott lelki pluszt.

– Játékostársaival és a vezetõkkel együtt ön is elégedett a kétgólos vereséggel?
– A meccsvesztés mindig kellemetlen, ám ez az eredmény a Montpellier otthonában jónak mondható. Persze valamennyien boldogabbak lennénk, ha döntetlent érünk el, mert erre is volt esélyünk, de ez a hátrány ledolgozható.

– Miben kell javulniuk a visszavágóra?
– A védekezésünket jó lenne ezen a szinten tartani, ugyanakkor törekednünk kell támadásaink pontosabb, eredményesebb befejezésére.

– Ezzel nyilván a Montpellier is számol…
– Persze, de szombaton mi leszünk a pályaválasztók. Ugyanakkor nem feledhetõ, hogy a francia bajnok idegenben sem gyenge, vendégként is képes ugyanolyan erõszakosan és eredményesen kézilabdázni, mint saját csarnokában. Nekünk erre is fel kell készülnünk.

Tényleg, valaki hallott arról, hogy Faritól valahol tisztességgel elköszöntek volna?
Mert én nem.

Persze!!!!!!!! <#ejnye1><#ejnye1>

Üdvözöllek körünkben!
A Cori már régóta talány nekem! Ilyen játékos állományal vastagon a bajnoki címért harcolhatna, nagyon megszorítva a többieket! Nagyon kiváncsi lennék, hogy egy Németh András szintü edzõ mithozna ki ebbõl a csapatból. Edina valahogy nemképes Õket igazi csapattá kovácsolni! Meglátásom szerint Bea volt aki a játékosokat összetartotta, rá nagyon halgattak a Coris csajok!
A Coriból nagyon fog hiányozni, és sajnálnám ha ez nagymértékben rontaná a csapat teljesítményét!
Majd meglátjuk!

ha a Vasasból jönne ide Fehérvárra Tomori, meg Triffa, úgy oké lenne 😄DDDD

Szomorú lennék, ha nem járhatnék fehérvárra meccsre 😞(

kezdõdnek a vitáink 😊))

Az baj, hogy hiába van egy BB, Kicsi, Fanni, Tápai, Susu, ez kevés, mert nincs igazi átlövõjük -valljuk be Szabina még távol áll egy kész játékostól- így a szélekere koncentrálhat az ellencsapat, Susu elõtt meg ha nincs védekezés, hiába fantasztikus kapus.
Egy a lényeg, sokkal inkább játékosállományban, a játékosok hozzállásában látom a hibát mintsem az edzõben. bár az mondjuk Edina hibája is, hogy nem képes kordában tartani a játékosait....
De élcsapatot csinált a Coriból, máskérdés, hogy a másik 4 csapat még "élebb" 😊) Egyébiránt, nem hiszem, hogy a Gyõr, Dunaferr, Fradi elé valók lennének, játékosállományban sem!