Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy veszprémi Cornexi - Dunaferr szurker!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Lajosnak és a Veszprémnek 😄DDD
És a Fradinak 😊)) Mekkora mázli... 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
igen
sport 1 Arany pillanatok?

Breki33
Fradi-Dunaferr a TV-ben
Ejnye -bejnye! Kinek is szurkoltatók?<#ravasz1>

VMan
tényleg szép 😄

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Breki33
kiaza Rush

na mindegy a képen majd megnézem P
Jah, volt egy aranyos jelenet 😊
Mocsai egész meccsen a pályán mászkált, a mésodik félidõben mikor elõttünk volt a vasas kispadja, úgyanígy a pályán szaladgált (mi két sorra ültünk tõle...), erre Rush beszólt neki, hogy "Lajos, a pályán állsz! Mire nagy nevetés, Lajos megfordult, és felemelte a kezét, majd megköszönte, hogy szólt neki 😊))
Rush meg mondta, neki, hogy csak amiatt hogy nehogy kiállítsák 😊))
Hihetetlenül sokat fogyott a Lajos, már nincs is hasa 😊

Triffa ma nem volt jó, inkább a másodikfélidõben védett, mikor már a mieink elfáradtak, és nem voltak olyan helyezettek a lövések. Tomori szórta a gólokat 😊)

Érdekességképpen
Danmark - Toms Ligaen
19:30 Viborg HK 10-6 Horsens HK 1. Halvleg '20
19:30 Team Esbjerg 13-12 Randers HK 1. Halvleg '20
19:30 SønderjyskE 8-8 Frederikshavn Fox 1. Halvleg '20
19:30 Slagelse DT 9-10 FCK Håndbold 1. Halvleg '20

Ez is mázli volt,mert a meccs után beszaladtak az öltözõbe, és mi kint beszélgettünk, mikor kijöttek WC-re, gondolom bagóztak egy jót 😄DDD, aztán mikor kifele jöttek csináltuk a képet 😊 De Rush, akivel voltam csak Triffával akart képet, de mivel ott volt Tomori így én is odaálltam 😊) De Tomori mondta, hogy õ hülyén néz ki, inkább csak Triffával fotózkodjunk, mert õ szép 😄DDD
De aztán megadta magát 😄DD

VMan
jah, itt látom bõvebb a beszámoló 😉
akkor gondolom sapis nincs 😞 😄

😊

41:29 lett, idõntúli hetessebõl érte el utolsó gólját a Veszprém, a Veszrpém Beton -Vasas MK meccsen!

A veszprémiek nagyon jól küzdöttek, másodikfélidõben még 2 gólra feljöttek, aztán viszont elfáradtak, csere hijján. Némethné ( a korábbi Vegyész bajnokcsapat tagja) "megsérült" a végére, már csak védekezésben volt fent, és támadásban lánya, aki 16 éves mellesleg, játszotta a ballövõt! Mocsai meg is dícsérte, hogy milyen tehetséges kislány. 😊

A meccs végén megjelent Csoki is az MKB-ból, és hosszasan beszélgetett Lajossal, biztos a hétévégére taktikai tanácsokat adott a Montpellier nyitott védekezése ellen! 😄DD

Amúgy a meccsen itt volt a Cornexibõl Kristina Triscsuk is, valamint Korgyuk! 😊

A Vasas tábor nagyon jól nyomta, de úgy összeségében is jó volt a hangulat, és teltház volt!

A végén csináltunk képet Tomorival és Triffával, de analóg géppel...
A meccsen nem tudtam fotózni, mert rohadt sötét az a csarnok, Lajos viszont megismert minket, mert mikor ment el ránk köszönt! 😄DDD

Köszönjük Beton, jövõre az NBIben! 😊))

DVSC-Gyõri Graboplast ETO KC 24-29 (11-14)
A góllövõk: Orbán 10/4, Caltiková 5, Stuparicová 3, Szûcs G. 2, Sopronyi 2/1, Rácz 1, Kereki 1 gól, ill. Görbicz 12/6, Bradeanu 5, Juhász 4, Vérten 3, Dokic 1, Mörtel 1, Temes 1, Bódi 1, Lazer 1 gól.

Breki33
de nem értem nem lehet 14 másodpercet kihúzni fault nélkül?
Isthy
Engem is, nagyon nagy kár volt azért az utsó 5 percért <#sir>

DUNAFERR FOREVER!!!

Ezt most találtam Mk eredmény
Veszprém - Vasas 29-41

Breki33
köszi bocsi nem figyeltem

ez a kosár.......

kicsit felkavart
Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!

No elvégre õ a csapatkapitány! 😊

Breki33
mi alapján van a kupában továbbjutás?
Nem tudom.....

SomogyiG
Zizi sántikálva ugyan, de játszott, tehát Markov1-nek volt igaza szerencsére! A másik tévedés: nem az utolsó, hanem az utulsó elõtti mp-ben lõtte tovább Era a Fradit!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
Pécsi kosaras

de aztán......sztem jogos az óvás

VMan
Llaca válasz | megnéz | könyvjelzõ 2006.03.01 19:37:04 (26794)

Én is beszéltem egy szemtanúval. Õ is azt mondta, hogy Zizi - bár sántikálva, de - játszott, és Õ volt a legjobb.

Mikkor lesz biztosnak mondható infó?

Isthy
A büdös francbaaaa!!!!!!!

Azért kivi vok mi lesz ebbõl az óvásból...

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Ki, mit és hova?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Megfogtál! Markov1 szerint játszott, és nagyon jól! Sopinger (Õ ügyezi Zizi honlapját) szerint pedig az, amit elõbb leírtam, ugyanis tõle vettem az infót!
Markov1-nek szeretnék hinni!!!!!!!!!!!

Breki33
á én nem értem miért kellett szabálytalankodni
<#mf3><#rinya>

Láttam!<#wow1>

Breki33
BEDOBTAAAAAAAAAAA
SomogyiG
Leginkább Kirsner Erában, aki az utolsó másodpercben szerezte az egyenlítõ gólt! 😊

VMan
na most mi az igaz? lásd markov1 írását indexen (meccs legjobbja Zizi volt, azt írta)

😞
Jobbulást neki!

SomogyiG
Viszont most tudtam meg, hogy Szucsánszki Zizinek a sérülése elég súlyos, amit még az elõzõ Halas elleni meccsen "szedett" össze: részleges izomszakadás! 😞😞😞
Emiatt természetesen már ma sem játszott. Igy a Debrecen elleni esélyeink jelentõsen megcsappantak! 😞😞😞

Dobbant egy nagyot! 😊

Isthy
Azonos osztályuak esetében a vendégcsapat jut tovább döntetlennél.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem megmondtam! <#wink> A Fradi szív megint mûködött.

DUNAFERR FOREVER!!!

Bizti?
Az jó! Az viszont kár, hogy ilyen hírek jelenek meg... no de akkor estére neki is játszani kell ill. mindjárt kezdõdik a meccs.

VMan
Fradinak szurkoltam, de azért sajnálom a halasi lányokat/szurkolókat, bár Vác ellen pont így mentek tovább.

Breki33
huh legalább egyik megvan

hogy van a szabály?
Isthy
29-24-re nyert az ETO!

Ez nekünk jó eredmény, gratulálok az ETO-nak!

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
bki vezetnek a litvánok
SomogyiG
31-31!!!!!!!!!!!!!!TOVÁBBJUTOTTUNK

Igen ezzel úgy néz ki, hogy eldõlt. Nekünk csak jól jön, hogy a Dvsc mos nem szerzet pontot-pontokat.

Isthy
De jó, ennek nagyon örülök!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
58. perc DVSC-ETO 22-27 ezzel eldõlt.

DUNAFERR FOREVER!!!