Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Siti Bea írt!!!😊
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Megint az a rohadt erõszak!
Ezt sosemfogom megérteni!!!
Valamelyik meccs elõtt az egyik Loki drukker, akit én nem ismertem a fórumról sem, beírt valami, szerintem durva, szöveget egy meccs elõtt.
Én meg kicsit csodálkozva kértem, hogy talán jobb lenne sportszerûen szurkolni. Erre mások ezt úgy reagálták le, hogy ez egy rendes pofa, csak én nem ismerem.
Többet nem írtam, mert ez igaz volt, de a bicskanyitogató, fenyegetõ stílusnak még akkor sem vagyok híve, ha az csak afféle hecc. (Viszont tudomásul vettem, hogy biztosan "az én készülékemben van a hiba", és "haza"jöttem ide!😊)
A beszámolód fényében viszont nem tudok nem gondolni az esetre, bár a párhuzam biztosan sántít, mert biztosan ott is vannak rendes drukkerek, valamint mindenben csak a balhét keresõ kötekedõk, akiknek nem sok közük lehet a sporthoz.
Kb. 35-40en mentünk a meccsre. Hálisten sikerült rábeszélnem a többieket, hogy csak 1 dobot vigyünk.A meccs elõtt a büfében már kóstolgattak bennünket. Zolika nyakát már fogták a helyiek. Ekkor még volt egy nagy darab kopasz állat aki elzavarta a helyi gyerekeket onnan. Igaz mi is odaléptünk Zolika mellé 4en. A légkör több volt mint ellenséges. Sütött a gyûlölet mindenkibõl.
A meccs elindult a Loki tábor fergetegesen szurkolt. Kb 200-300an nyomták egyszerre. Sok hangunk nem volt. Próbáltunk a szüneteikbe beiktatni egy egy Hajrá Gyõr!-t, némi sikerrel.
A Pályán végig az ETO akarata érvényesült. A Lokinak köze nem volt a meccshez. Kitûnõen védekeztünk, a kapusok hibátlanul védtek, Görbe alázta a Lokit.
Egyszerûen semmit nem tudtak vele kezdeni.A 2. félidõben kicsit feljött a Loki, ám az ETO megrázta magát és csak a vereségük nagysága maradt kérdéses a végjátékra.
A félidõben egyik srác kiment a büfébe(Melák 190cm magas 130 kilós izomtömeg), lebeszélésem ellenére. Sál nélkül jött vissza. 5en támadtak rá 5 irányból. Esélye sem volt hogy védje magát. Azért 3 embert csúnyán helyben hagyott közülük. Véres ököllel jött vissza szurkolni.
A meccs után összevártuk egymást és kivezettek a rendõrök a hátsó ajtón.
Érthetetlen módon NEM kísértek el a buszig, hiába kértük Õket. A hülye buszsofõr meg a parkoló legtávolabbi végében állt, és kínos lassusággal araszolt felénk. Mi elindultunk a busz felé a kocsik melett.Ekkor történt az attack. 20an ugrottak ránk. Addig a kocsik közt lapultak. Én vittem a drapit. Rámtámadt egy 20kilós gyerek, de megálltam vele szemben(futni ilyenkor öngyilkosság), és mást választott. A Peti aki vitte a dobot épp telefonált. Rá ismét 5en ugrottak. Egyik egy kocsi tetejérõl fejbe rúgta.A dobbal elfutottak . A 62 éves Apámnak az volt a szerencséje hogy a feje elé kapta a kezét, különben Õt is fejbe rúgják. Ekkor megjelentek a rendõrök, a csõcselék meg szétfutott.
Jelenleg rengeteg gyûlölet van bennem a Lokival kapcsolatban.Ha jön debreceni Gyõrbe semmi jóra ne számítson. Én nem verekszem, de megemlegetik ha eljönnek.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
sztem nem kellett volna a fault
Hú a németek de kikaptak 😊) Remélem ilyen jók lesznek az olaszok nyáron.
Az angol és a francia csapat leggyengébb láncszeme a szöv.kap. sokkal többet ki lehetne (ki kéne) hozni ilyen csapatokból.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Üdvözölnivaló Siti Bea technikai vezetõvé való kinevezése /nem akármilyen csapatot állíthatnánk össze a technikai vezetõkbõl is asszem <#wink>#wink>/
Várjuk a gyõri írásokat, kíváncsi vagyok énis.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Játszott Orsi (3 gól) és Reni (1 gól) is.
De majd Hege elmondja, Õ a legilletékesebb ebben.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha sikerül megyek én is.
Gabica hogy játszott? Gyõrben játszott Vérten Orsi, Mörtel Reni?
A mai Beton meccsen próbáltam, hátha tudjuk ütemes tapssal kísérni a csapatot, de ketten maradtunk a mellettem ülõvel, szóval én annak a 2-3 percnek is nagyon örültem volna. 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Pokol? Hát a b-közép eléggé "rendben van", de ezt azért szerintem már mindenki tudja elég régóta (én meg azért elég sokszor láttam már😊))), bevallom az ETO tábort talán kétszer ha hallottam egész meccs alatt, mikor épp csendben voltak a Lokisták (de majdhogynem egy pillanatra sem hallgattak el) Szóval egyrészt nekem is kellemes meglepetés volt, hogy állástól függetlenül folyamatosan szurkoltak, én ezt már tavaly is mondtam, szerintem õk a legjobbak momentán. A másik része viszont csalódás volt, a közönség többi részre csak 2-3 percre kapcsolódott be egész meccs alatt. (Tapasztalataim ennél sokkal jobbak, szóval ez egyértelmû csalódás)
A pokol az marhanagy túlzás. Hazai pályát esélytelen ott csinálni, de ennyi. Ha szorosabb lett volna a meccs akkor talán más lett volna.
( Fradi-Gudme )
Én már lassan haza sem jutok el, nemhogy meccsre!
De 18.-án tuti kimegyek a Fradi-Gudme meccsre!!!!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Gadrika gondold át a dolgot!
Jól megvoltunk itt eddig, és remélem leszünk is!
DUNAFERR FOREVER!!!
Igazi POKOL volt, ahogy Laci-Papi beszoktaharangozni, vagy sem?
(gyõriek voltak?) (Már ha a DVSC-ETO meccsen voltál 😊
(Gondoltam rá, mikor megláttam a kórház épületét messzirõl.)
furcsa.... nehéz elhinni, amikor egy nagyszerû játékos ill. sportoló befejezi az aktív pályafutást. Olyan természetes, hogy ott van a pályán...
Mi történt itt?!?!?<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Ha Te mondod. Bár én a rádióban hallottam😊)))))
Egyenlõre szervusztok!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Jómodor?, a cigányozást/anyázást, Fuck..., .... egy k.rva rigmusokat meccs közben oda sorolod? mert akkor köszönöm nem kérek, az általad jómodornak tartottból 😊)
Az meg hogy hány meccsre megyek el, magánügy 😊
Ezután hagyd ki az írásaimat (az aláírásomat is) és további jó társalgást! 😉
(továbbiakban nem reagálok erre, de úgy gondoltam, ha már leírta itt mit gondol, engem is megillet a véleménynyilvánítás joga, ne haragudjatok!)
A folytatást meg végképp nem értem...<#szomoru1>#szomoru1>
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Mse >
látom hiába beszéltem neked tegnap priviben, te azt élvezed, ha nagyközönség elõtt játszhatod az agyad.
úgy gondoltam, legegyenesebb mód az, ha személyesen csak neked közlöm, hogy szállj már le a magas lóról, vegyél vissza a lekezelõ stílusodból...
most meg látom az aláírásodat.
sajnálni tudlak, hogy a sok irónia helyett nem szorult beléd inkább egy kis jómodor.
(vagy lehet, h elég lenne több meccsre járni és kevesebbet beszélni!)
többiek:
Köszönöm a sok élvezetes eszmecserét, további jó társalgást nektek!
Hajrá magyar kézilabda!
üdv,
Gadrika
Gadrika http://ferlingbernadett.hu