Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
hol?
én nem találom
kaloz174
Nézzetek be handball.hu fórumába!!!

Siti Bea írt!!!😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Ezek nemjó hírek!!
Megint az a rohadt erõszak!
Ezt sosemfogom megérteni!!!

Breki33
Ezek szerintem nem szurkolók...........
kaloz174
Ez így nagyon döbbenetes. <#szomoru1><#schmoll2>
Valamelyik meccs elõtt az egyik Loki drukker, akit én nem ismertem a fórumról sem, beírt valami, szerintem durva, szöveget egy meccs elõtt.
Én meg kicsit csodálkozva kértem, hogy talán jobb lenne sportszerûen szurkolni. Erre mások ezt úgy reagálták le, hogy ez egy rendes pofa, csak én nem ismerem.
Többet nem írtam, mert ez igaz volt, de a bicskanyitogató, fenyegetõ stílusnak még akkor sem vagyok híve, ha az csak afféle hecc. (Viszont tudomásul vettem, hogy biztosan "az én készülékemben van a hiba", és "haza"jöttem ide!😊)

A beszámolód fényében viszont nem tudok nem gondolni az esetre, bár a párhuzam biztosan sántít, mert biztosan ott is vannak rendes drukkerek, valamint mindenben csak a balhét keresõ kötekedõk, akiknek nem sok közük lehet a sporthoz.

Hege eto
Nah akkor a beszámoló:

Kb. 35-40en mentünk a meccsre. Hálisten sikerült rábeszélnem a többieket, hogy csak 1 dobot vigyünk.A meccs elõtt a büfében már kóstolgattak bennünket. Zolika nyakát már fogták a helyiek. Ekkor még volt egy nagy darab kopasz állat aki elzavarta a helyi gyerekeket onnan. Igaz mi is odaléptünk Zolika mellé 4en. A légkör több volt mint ellenséges. Sütött a gyûlölet mindenkibõl.
A meccs elindult a Loki tábor fergetegesen szurkolt. Kb 200-300an nyomták egyszerre. Sok hangunk nem volt. Próbáltunk a szüneteikbe beiktatni egy egy Hajrá Gyõr!-t, némi sikerrel.
A Pályán végig az ETO akarata érvényesült. A Lokinak köze nem volt a meccshez. Kitûnõen védekeztünk, a kapusok hibátlanul védtek, Görbe alázta a Lokit.
Egyszerûen semmit nem tudtak vele kezdeni.A 2. félidõben kicsit feljött a Loki, ám az ETO megrázta magát és csak a vereségük nagysága maradt kérdéses a végjátékra.
A félidõben egyik srác kiment a büfébe(Melák 190cm magas 130 kilós izomtömeg), lebeszélésem ellenére. Sál nélkül jött vissza. 5en támadtak rá 5 irányból. Esélye sem volt hogy védje magát. Azért 3 embert csúnyán helyben hagyott közülük. Véres ököllel jött vissza szurkolni.
A meccs után összevártuk egymást és kivezettek a rendõrök a hátsó ajtón.
Érthetetlen módon NEM kísértek el a buszig, hiába kértük Õket. A hülye buszsofõr meg a parkoló legtávolabbi végében állt, és kínos lassusággal araszolt felénk. Mi elindultunk a busz felé a kocsik melett.Ekkor történt az attack. 20an ugrottak ránk. Addig a kocsik közt lapultak. Én vittem a drapit. Rámtámadt egy 20kilós gyerek, de megálltam vele szemben(futni ilyenkor öngyilkosság), és mást választott. A Peti aki vitte a dobot épp telefonált. Rá ismét 5en ugrottak. Egyik egy kocsi tetejérõl fejbe rúgta.A dobbal elfutottak . A 62 éves Apámnak az volt a szerencséje hogy a feje elé kapta a kezét, különben Õt is fejbe rúgják. Ekkor megjelentek a rendõrök, a csõcselék meg szétfutott.
Jelenleg rengeteg gyûlölet van bennem a Lokival kapcsolatban.Ha jön debreceni Gyõrbe semmi jóra ne számítson. Én nem verekszem, de megemlegetik ha eljönnek.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
de vki mondja már meg nem lehet kivédekezni 12 másodpercet szabálytalanság nélkül?

sztem nem kellett volna a fault
Breki33
Duby
Egy kis OFF:
Hú a németek de kikaptak 😊) Remélem ilyen jók lesznek az olaszok nyáron.
Az angol és a francia csapat leggyengébb láncszeme a szöv.kap. sokkal többet ki lehetne (ki kéne) hozni ilyen csapatokból.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Duby
Hát elõször bosszankodtam, hogy miért nem lehet leadni akár felvételrõl utána a kézimeccset, de ekkora kosármeccset rég láttam. Ebben minden bennevolt. Mikor bedobtuk azt a hárompontost a végén... ...aztán az utolsó perc. Hát lefáradtam idegileg.
Üdvözölnivaló Siti Bea technikai vezetõvé való kinevezése /nem akármilyen csapatot állíthatnánk össze a technikai vezetõkbõl is asszem <#wink>/
Várjuk a gyõri írásokat, kíváncsi vagyok énis.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Egyet találhaszt!😊) Felmértem a lehetõségeimet és rájöttem, ha kedvenc csapatomat akarom látni, akkor utazni kell, mert Pest elérhetõbb, mint a többi helyszín! 😊

kaloz174
Összefoglalót láttam a Dunaferr meccsrõl! <#taps><#eljen>

kaloz174
off: A pécsiek kiestek!😞((

kaloz174
Pedig én még nem is szóltam! <#ejnye1> Azt hittem, ott a helyed, egy ilyen könnyed, idegnyugtató, kellemes délutánon, ahol csak csodálni kellett a csapatot!😊)

Isthy
Jövõ hétvégén!

Én most el, mert fárasztó napom volt! Jó éjt mindenkinek!

DUNAFERR FOREVER!!!

jah, most olvastam DK-n Laci-papi beszámolóját! 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Naná, hogy kinn a helyem! Várunk szeretettel! <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
hétvégén már kupameccsek?
Isthy
Gabica ahogy hallottam nem volt valami jó.

Játszott Orsi (3 gól) és Reni (1 gól) is.

De majd Hege elmondja, Õ a legilletékesebb ebben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hegétõl lesz is beszámoló az biztos és nem is akármilyen!

DUNAFERR FOREVER!!!

De 19.-én kint a helyed!!!
Ha sikerül megyek én is.

sajnos én még Debrecenben nem voltam meccsen, így csak hallásból ismerem a Pokol ama bugyrát 😉 de úgy egyébként a várost ismerem, szeretem.
Gabica hogy játszott? Gyõrben játszott Vérten Orsi, Mörtel Reni?

A mai Beton meccsen próbáltam, hátha tudjuk ütemes tapssal kísérni a csapatot, de ketten maradtunk a mellettem ülõvel, szóval én annak a 2-3 percnek is nagyon örültem volna. 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Fogalmam sincs. Még messze van, most semmit nem tudok elõre, de mindenképpen szeretnék. Ha már Te is mész😊))))) (Na jó, annyi fix, hogy vasárnap is megyek Debrecenbe😊

Voltak szép számmal, úgyhogy Hegétõl is várhatsz beszámolót😊 A meccsbõl megmondom õszintén nem sokat tudnék mesélni, eleve alig láttam valamit (6ra értem oda, végülis qrvára örülök, hogy be tudtam menni, de nem biztos, hogy nem kellett volna kiírniuk, hogy teltház), másrészt félidõben néztem a Fradi eredményét, és utána inkább a telefonomat néztem, próbáltam eredményekhez jutni, sokkal jobban izgultam amiatt... De szerencsére meglett😊) Görbét azért mindenképpen kiemelném😊
Pokol? Hát a b-közép eléggé "rendben van", de ezt azért szerintem már mindenki tudja elég régóta (én meg azért elég sokszor láttam már😊))), bevallom az ETO tábort talán kétszer ha hallottam egész meccs alatt, mikor épp csendben voltak a Lokisták (de majdhogynem egy pillanatra sem hallgattak el) Szóval egyrészt nekem is kellemes meglepetés volt, hogy állástól függetlenül folyamatosan szurkoltak, én ezt már tavaly is mondtam, szerintem õk a legjobbak momentán. A másik része viszont csalódás volt, a közönség többi részre csak 2-3 percre kapcsolódott be egész meccs alatt. (Tapasztalataim ennél sokkal jobbak, szóval ez egyértelmû csalódás)
A pokol az marhanagy túlzás. Hazai pályát esélytelen ott csinálni, de ennyi. Ha szorosabb lett volna a meccs akkor talán más lett volna.

Stanley, és Te?
( Fradi-Gudme )

Melyiket, Te mázlista! <#wink><#smile>
Én már lassan haza sem jutok el, nemhogy meccsre!
De 18.-án tuti kimegyek a Fradi-Gudme meccsre!!!!!!

Isthy
Jaja! Köszönjük a híreket! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hallom ma megint meccsen voltál? Lassan többet jársz mint én! Meg is kaptam a magamét! <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Hely mitörténik itt!
Gadrika gondold át a dolgot!
Jól megvoltunk itt eddig, és remélem leszünk is!

Isthy
Sajnos ezzel kapcsolatban a handball.hu-n a hozzászólások között egy nagyon felfokozott hangulatú és elkeseredett szurkoló elég kemény dolgokat ír le. Azért ez nagyon erõs sztem, még az érzelmeit is figyelembe véve :-(((

DUNAFERR FOREVER!!!

akkor mesélhetnél róla milyen volt, ha van kedved! 😊
Igazi POKOL volt, ahogy Laci-Papi beszoktaharangozni, vagy sem?
(gyõriek voltak?) (Már ha a DVSC-ETO meccsen voltál 😊

Én is😉

kaloz174
Nem, most értem haza.
(Gondoltam rá, mikor megláttam a kórház épületét messzirõl.)

Breki33
én vhogy úgy érzem, hogy visszatér
handball.hu-n olvastam már.
furcsa.... nehéz elhinni, amikor egy nagyszerû játékos ill. sportoló befejezi az aktív pályafutást. Olyan természetes, hogy ott van a pályán...

kaloz174
Én meg igazi meccset nézhettem ma! <#eljen><#vigyor2>

Breki33
köszi a tudósítást
Breki33
please ezt priviben beszéljétek meg

ne legyen már veszekedés
Kicsi írta Cori fórumra is! Azt olvastad?

?!?!!!??!?!
Mi történt itt?!?!?<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

"Ezt olvastátok:"
Ha Te mondod. Bár én a rádióban hallottam😊)))))

kaloz174

még olvass egy privit, plíz 😊

SomogyiG
Azt hiszem, eredmények szempontjából szinte mindenkinek jó napja volt, (habár én csak a továbbjutás tényével vagyok elégedett) az éjszakája se legyen senkinek se rosszabb. Most neki kell állnom dolgozni, úgyhogy további jó beszélgetést. Ha valami fatális véletlen folytán hamarabb végeznék, mint tippelem, akkor lehet, hogy még belesek.
Egyenlõre szervusztok!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Ne csináld! <#schmoll2> Erre kell hazaérnem? <#szomoru1>

Gadrika: már tegnap is elmondtam, köszi, hogy megosztottad velem a véleményed! 😊 De azért, ugye nem gondoltad komolyan, hogy te mondod meg, hogyan kell viselkednem? 😄D
Jómodor?, a cigányozást/anyázást, Fuck..., .... egy k.rva rigmusokat meccs közben oda sorolod? mert akkor köszönöm nem kérek, az általad jómodornak tartottból 😊)
Az meg hogy hány meccsre megyek el, magánügy 😊

Ezután hagyd ki az írásaimat (az aláírásomat is) és további jó társalgást! 😉

(továbbiakban nem reagálok erre, de úgy gondoltam, ha már leírta itt mit gondol, engem is megillet a véleménynyilvánítás joga, ne haragudjatok!)

SomogyiG
Nem értem, miért mondod a Fradira, hogy "mákos". Ez nem szerencse volt, hanem precíz játék!<#smile> (Jaj de kár, hogy nem én találtam ki...)
A folytatást meg végképp nem értem...<#szomoru1>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
a mákos fradi speciel nekem nem tetszik

a másikat meg mégis priviben kéne elintézni
Gratulálok a Dunaferrnek, Gyõrnek, Vasasnak és fájó szívvel a mákos Fradinak...

Mse >
látom hiába beszéltem neked tegnap priviben, te azt élvezed, ha nagyközönség elõtt játszhatod az agyad.
úgy gondoltam, legegyenesebb mód az, ha személyesen csak neked közlöm, hogy szállj már le a magas lóról, vegyél vissza a lekezelõ stílusodból...
most meg látom az aláírásodat.
sajnálni tudlak, hogy a sok irónia helyett nem szorult beléd inkább egy kis jómodor.
(vagy lehet, h elég lenne több meccsre járni és kevesebbet beszélni!)

többiek:

Köszönöm a sok élvezetes eszmecserét, további jó társalgást nektek!

Hajrá magyar kézilabda!

üdv,
Gadrika

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

Isthy
Azért gratulálok a helytálláshoz!

De azokat az analóg képeket be lehet ám szkennelni! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!