Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hege eto
Meg. Attól tartok semmi sem fog történni. Lesz néhány hivatalos levél oda-vissza és minden marad a régiben.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
hát annó sokan támadták Fari-t párszor megkaptam hogy én elfogult vagyok vele szemben

Számomra õ is az egyik legjobb játékos volt, pl a németországi EB-n nemtudom emléxel-e.

Isthy
Ilyenek mindenkivel elõfordulnak! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Pont olvastam, aztán következõ frissítéskor már rövidebb szöveg volt, feltûnt😊)
Bokihoz: Szerintem nem csak balkezesként volt kiemelkedõ, balátlövõként is az lett volna ezzel a teljesítménnyel. Sõt, akármilyen óvatosan bánok a jelzõvel én is, szerintem a legjobb.
Lulu: Ez a honosítás téma igen gyakran elõjön😊) Vannak-e fiataljaink vagy sem, azért nem akarom a válogatottba, mert szlovák. Semmi bajom vele, de nem magyar és kész. Szerencsére Õ is így gondolja.

SomogyiG
Nehéz dolog ez! Biztosan Õ volt a legjobb jobblövõ, ezt én is tartom. De összehasonlítható-e egy kapussal, vagy egy irányítóval? Szerintem még egy szélsõvel sem. Ha honi példánál maradunk, akkor szerintem még Farkas Ági is összemérhetõ Vele, ami persze semmit sem von le Boki érdemeibõl.
De gondold végig az alábbi párhuzamokat:
Jobb volt-e, mint: Kökény Bea, Pádár Ildikó, Siti Bea, Balogh Bea, Mex Anikó, Pálinger Kati, és még szerencsére sorolhatnám...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
sztem abban az idõben mikor átjött egyértelmûen a világ legjobbja lett
SomogyiG
Ne less! Soxor elõbb jár a kezem, mint a fejem! Hiába, én sem fiatalodom. Párszor már ráfáztam a magyar nyelv "furfangjaira", ezért igyexem úgy fogalmazni, hogy ne lehessen belõle sértõ vagy bántó szándékot kiolvasni. Ez persze nem mindig sikerül. Volt is már ilyen miatt afférom a Dunaferr fórumon, ha jól emléxem, Isthy és Mse koronatanú rá!<#nevetes1>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
hát sztem többször mond ellent mint hordoz :-))))
Breki33
pontosan P
Isthy
Látom megszólalt a fegyverhordozó! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Én mindig óvatosan bánok a leg... jelzõkkel, mert számtalan variáció lehet, amirõl nem tudunk.
Boki valóban világklasszis átlövõ, de az Õ nagyságában az az igazán nagy, hogy balkezes!!! A feltételes módnak ilyenkor nincs igazán értelme, de a ballövõk között már nem tudna ennyire kiemelkedni, ha jobbkezes lenne. Õnála a balkezesség egy kiváló átlövõi képességgel párosul, ezért volt kétszer is elsõ a világban, amit természetesen meg is érdemelt.

Mert adták ajándékba egy hétre (vagy többre) 😉

Isthy
Azért én még emlékszem rá, hogy nem olyan régen még vígan ott virított a koronád! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

hát sajnos beállóban elkéne az erõsítés 😞(( De Babában bízom rendületlenül 😊))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Meg ahogy látom a módosítás lehetõsége ;-)))))))

SomogyiG
Bevallom, ebben szerepet játszott a nagyobb tárhely is a Galériában. <#wink><#lookaround>

Breki33
hát ha én fizetnék már nem csillag lenne ott.....

Breki33
Bojana-t elengedték...

Nála nagyobb klasszis nincs
Isthy
Persze, hogy nem és igazuk is van!
Bokit a szerbek szerencsére elengedték és ez azon kevés dolog egyike amiért nem orrolok rájuk! <#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Ez most pozitív vagy negatív megitélés? <#kerdes><#smile>

Isthy
Ha így gondoltad, ok. Bár nekünk sztem az is elég, hogy itt vagy és vélemémyeddel, meglátásaiddal és információiddal színesebbé teszed a fórumot.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Most õszintén! Te a Szlovák Szövetség helyében két ilyen klasszis játékost elengednél?

Énsem!
Nagyon kedvelem Lulut, és Hangyát, mert két remek sportembert ismertem meg a személyükben, és örülök, hogy a Fradiban játszanak, és remélem még fognak is!!!
De a válogatott az más, szerintem van sok tehetséges játékosunk szerencsére akikre számítani lehet! (nemakarok demagóg lenni)

Breki33
hát zsoldos lettél P
Isthy
Hege!
Ahogy láttam megtörtént az incidenssel kapcsolatban a hivatalos lépés is a klub részérõl. Valóban ez mellett már nem lehetett elmenni, mert ezek az események már a sportág hírnevét veszélyeztetik! Nagyon kíváncsi vagyok mik lesznek a reagálások az illetékesek részérõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Úgy éreztem, hogy valamit nekem is kell nyújtanom azért, hogy itt lehetek Veletek ilyen feltételek és körülmények között.

Isthy
Valóban van ilyen lehetõség, Bokinál sem kellett kivárni a 3 évet, mert ha ki kellett volna, akkor nincs ott Sydneyben. A nemzetközi és eredeti hazája szövetségének a hozzájárulásával hamarabb is lehet.

Nem tudom, hogy valóban irányítóként kezdte-e, de András már többször is játszatta ott.

DUNAFERR FOREVER!!!

Én nem!

Isthy
Lehet, hogy ott olvastam valahol a Fradi fórumán, oda is szoktam járni néha, igaz csak olvasás szinten.
Egyértelmûen becsülendõ valóban a döntésük.

Látom csillaghullás volt nálad is! <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

én is támogatnám Lulu honosítását, de sajnos nem akar jönni, marad eredeti hazájánál. Érthetõ...
zárójelben, úgy tudom, van olyan lehetõség is, hogy ha a hazája szövetsége beleegyezik, meg aláír mindenféle papírt, akkor nem kell kivárni a 3 évet- mert nem 2, ha jól tudom, hanem 3 év - és akkor elõbb is játszhatna. De lehet tévedek!

Nekem az is elég, ha marad a Fradiban, és néha megnézhetem a játékát.
Szerintem neki is nagy elõnye, hogy nem beállósként kezdte a pályáját, hanem asszem irányító volt - cáfoljatok, ha nem így van- és ez látszik is a mozgásán!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
Szerintem lestél!?<#vigyor0> Valóban, a szezon végén lejár a szerzõdésük, s András írta a fórumában, hogy mindenáron meg akarják Õket tartani. Érthetõ is, hiszen a Magyar bajnokságban nincs náluk jobb a posztjukon. Hangya (Mraviková) szinte kész játékosként érkezett, (habár sokat csiszolódott azóta) mig Lulu (Uhraková) Németh András (meg persze a Köke-Párduc duó ) keze alatt "kerekedett" ilyen nagyszerû játékossá, ki merem jelenteni: klasszissá!
Mivel már játszottak a Szlovák válogatottban, így csak akkor játszhatnának nálunk, ha kivárják a kötelezõ két évet! Ez nekünk sem jó, és Nekik sem lenne jó. Az biztos, hogy a válogatottunk jelentõsen erõsödne Velük, de egyértelmûen becsülendõ, hogy megtartják az állampolgárságukat.

Isthy
Oda nem is megyek, mint ahogy az NSO hozzászólásai sem érdekelnek...

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Akkor még nem olvastad a www.lelato.com csarnok topicját😞((((

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Többek között pont erre is gondoltam amikor leírtam.

Asszem Mravikovával mindketten azt mondták, amikor errõl szó volt, hogy õk maradni akarnak a szlovák válogatottban. Ha jól tudom mindkettõjüknek most junius 30-án jár le a szerzõdésük a Fradival. Gondolom a Fradi mindent elkövet a hosszabbítás érdekében, mert hatalmas szükségük van rájuk!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ennek örülök!

Naná, hogy pörögne! Amit meg a handball.hu-n irogatnak az még inkább elárulja valódi mivoltukat.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Sajnos, ezt tapasztaltuk.
(Válogatottsággal kapcs. döntése nekem is szimpatikus.)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Hege eto
Hál Istennek semmi. Még nem de lassan csillapodik. Szóval sztem. a Tiéd is pörögne, ha azt kell látnod hogy Édesapádba belerúgnak, és nem tudsz segíteni rajta, mert ember van a nyakadon, a zsaruk meg asszisztálnak hozzá....

Isthy
András ezen hozzászólására utaltam többször is a tegnap esti meccsbeszámolóm végén és ugyanitt megemlékeztem én is Uhrakováról, mint a Fradi legjobbjáról. Mostanában már nem elõször cipeli a hátán a csapatot.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
András ezen hozzászólására utaltam többször is a tegnap esti meccsbeszámolóm végén és ugyanitt megemlékeztem én is Uhrakováról, mint a Fradi legjobbjáról. Mostanában már nem elõször cipeli a hátán a csapatot.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Látom még nem csendesedtek az indulataid szerda óta. Persze némileg érthetõ...

Apudnak semmi baja nem lett?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nocsak, micsoda informatikai kerekasztal volt itt tegnap este?! <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
nemis tudtam, hogy felmerült

Breki33
bocsánat megzavatr a hasonló szín
VMan
már sokszor mondta, hogy nem akar.
mi szempontunkból sajnos, de ez van, végülis becsülendõ dolog.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Breki33
jó csak azért írtam nehogy valaki azt higye így szeretnék még jobb válogatottat hogy honosítgassunk

OF Sikerült a DVD írás?
Duby
Nem egy kategória a felvetés egy osztrák zsoldos-csapattal. Régóta itt játszik, a kvalitása megvan, ha részérõl van szándék ez irányban, akkor sztem nem támadható ez a dolog. Én legalábbis támogatnám.
Bár nemtom milyen idõs, és szerepelhet-e belátható idõn belül a magyar nemzeti csapatban.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Breki33
ezért mondtam, hogy jó lenne a válogatottban

nem szeretnék osztrák zsoldoscsapatot de Kulcsi "miatt" egy ilyet el tudnék fogadni.
Hege eto
"Természetesen megint Uhrakova volt a legjobb."

Miért van az , hogy kicsit sem vagyok meglepõdve?
Sztem. Lulu ugyanabban a stílusban játszik, mint szegény megboldogult Anitánk.

Breki33
"Hello mindenkinek !
Elképesztõ dolgokat olvastam a kiskunhalasi mérkõzésünkkel kapcsolatban FTC kézilabda fórumban.
A megnyilvánulók nagy többsége csak otthon ül a gépe elõtt és találgat vagy egyes ittlévõk rendkívül elfogult véleményére hallgat. Véleményem, ha valakit ez is érdekel:/én most már 3x néztem végig a mérkõzést/
Nem játszottunk jól sõt nagyon rosszul játszottunk.
Problémáink nagy többsége a kapus/10 gól/ és irányító tevékenységbõl fakadt. Még hogy Zita volt a legjobb ? 6 technikai hiba mellett ??!!
Tóth Timea nem játszott jól de mindent megpróbált az volt a gond hogy néha túl sokat is.
Természetesen megint Uhrakova volt a legjobb.
Nyilvánvalóan szerencsénk volt a végjátékban.
Mravikova nem volt lecserélve kiállították ez alatt volt fent Horváth.
Csapat alig tudott leszállni a buszról mert az ellenfél beálló pozícióban lévõ játékosa a belsõ pozícióban levõ védõinkbe folyamatosan belefarolt és többségnek sérülést okozott.
Ezenkívül 4 gólt kaptunk súlyos lépéshibából,és a támadófaultok megítélése is furcsára sikeredett. Természetesen a javunkra is tévedtek a játékvezetõk de a videó elemzés alapján biztos hogy kevesebbet.
Sajnos a török mérkõzés óta képtelenek vagyunk rendesen edzeni minimum két játékos hiányzik sérülés miatt edzésekrõl /+Helga/ami most már a teljesítmény jelentõs romlásához vezet.
Üdv. Németh András "
Breki33
Az elejével egyetértek