Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Számomra õ is az egyik legjobb játékos volt, pl a németországi EB-n nemtudom emléxel-e.
Bokihoz: Szerintem nem csak balkezesként volt kiemelkedõ, balátlövõként is az lett volna ezzel a teljesítménnyel. Sõt, akármilyen óvatosan bánok a jelzõvel én is, szerintem a legjobb.
Lulu: Ez a honosítás téma igen gyakran elõjön😊) Vannak-e fiataljaink vagy sem, azért nem akarom a válogatottba, mert szlovák. Semmi bajom vele, de nem magyar és kész. Szerencsére Õ is így gondolja.
De gondold végig az alábbi párhuzamokat:
Jobb volt-e, mint: Kökény Bea, Pádár Ildikó, Siti Bea, Balogh Bea, Mex Anikó, Pálinger Kati, és még szerencsére sorolhatnám...
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Boki valóban világklasszis átlövõ, de az Õ nagyságában az az igazán nagy, hogy balkezes!!! A feltételes módnak ilyenkor nincs igazán értelme, de a ballövõk között már nem tudna ennyire kiemelkedni, ha jobbkezes lenne. Õnála a balkezesség egy kiváló átlövõi képességgel párosul, ezért volt kétszer is elsõ a világban, amit természetesen meg is érdemelt.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Bokit a szerbek szerencsére elengedték és ez azon kevés dolog egyike amiért nem orrolok rájuk! <#nyes>#nyes>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagyon kedvelem Lulut, és Hangyát, mert két remek sportembert ismertem meg a személyükben, és örülök, hogy a Fradiban játszanak, és remélem még fognak is!!!
De a válogatott az más, szerintem van sok tehetséges játékosunk szerencsére akikre számítani lehet! (nemakarok demagóg lenni)
Ahogy láttam megtörtént az incidenssel kapcsolatban a hivatalos lépés is a klub részérõl. Valóban ez mellett már nem lehetett elmenni, mert ezek az események már a sportág hírnevét veszélyeztetik! Nagyon kíváncsi vagyok mik lesznek a reagálások az illetékesek részérõl.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem tudom, hogy valóban irányítóként kezdte-e, de András már többször is játszatta ott.
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyértelmûen becsülendõ valóban a döntésük.
Látom csillaghullás volt nálad is! <#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
zárójelben, úgy tudom, van olyan lehetõség is, hogy ha a hazája szövetsége beleegyezik, meg aláír mindenféle papírt, akkor nem kell kivárni a 3 évet- mert nem 2, ha jól tudom, hanem 3 év - és akkor elõbb is játszhatna. De lehet tévedek!
Nekem az is elég, ha marad a Fradiban, és néha megnézhetem a játékát.
Szerintem neki is nagy elõnye, hogy nem beállósként kezdte a pályáját, hanem asszem irányító volt - cáfoljatok, ha nem így van- és ez látszik is a mozgásán!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mivel már játszottak a Szlovák válogatottban, így csak akkor játszhatnának nálunk, ha kivárják a kötelezõ két évet! Ez nekünk sem jó, és Nekik sem lenne jó. Az biztos, hogy a válogatottunk jelentõsen erõsödne Velük, de egyértelmûen becsülendõ, hogy megtartják az állampolgárságukat.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Asszem Mravikovával mindketten azt mondták, amikor errõl szó volt, hogy õk maradni akarnak a szlovák válogatottban. Ha jól tudom mindkettõjüknek most junius 30-án jár le a szerzõdésük a Fradival. Gondolom a Fradi mindent elkövet a hosszabbítás érdekében, mert hatalmas szükségük van rájuk!
DUNAFERR FOREVER!!!
Naná, hogy pörögne! Amit meg a handball.hu-n irogatnak az még inkább elárulja valódi mivoltukat.
DUNAFERR FOREVER!!!
(Válogatottsággal kapcs. döntése nekem is szimpatikus.)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Apudnak semmi baja nem lett?
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
mi szempontunkból sajnos, de ez van, végülis becsülendõ dolog.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
OF Sikerült a DVD írás?
Bár nemtom milyen idõs, és szerepelhet-e belátható idõn belül a magyar nemzeti csapatban.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
nem szeretnék osztrák zsoldoscsapatot de Kulcsi "miatt" egy ilyet el tudnék fogadni.
Miért van az , hogy kicsit sem vagyok meglepõdve?
Sztem. Lulu ugyanabban a stílusban játszik, mint szegény megboldogult Anitánk.
Elképesztõ dolgokat olvastam a kiskunhalasi mérkõzésünkkel kapcsolatban FTC kézilabda fórumban.
A megnyilvánulók nagy többsége csak otthon ül a gépe elõtt és találgat vagy egyes ittlévõk rendkívül elfogult véleményére hallgat. Véleményem, ha valakit ez is érdekel:/én most már 3x néztem végig a mérkõzést/
Nem játszottunk jól sõt nagyon rosszul játszottunk.
Problémáink nagy többsége a kapus/10 gól/ és irányító tevékenységbõl fakadt. Még hogy Zita volt a legjobb ? 6 technikai hiba mellett ??!!
Tóth Timea nem játszott jól de mindent megpróbált az volt a gond hogy néha túl sokat is.
Természetesen megint Uhrakova volt a legjobb.
Nyilvánvalóan szerencsénk volt a végjátékban.
Mravikova nem volt lecserélve kiállították ez alatt volt fent Horváth.
Csapat alig tudott leszállni a buszról mert az ellenfél beálló pozícióban lévõ játékosa a belsõ pozícióban levõ védõinkbe folyamatosan belefarolt és többségnek sérülést okozott.
Ezenkívül 4 gólt kaptunk súlyos lépéshibából,és a támadófaultok megítélése is furcsára sikeredett. Természetesen a javunkra is tévedtek a játékvezetõk de a videó elemzés alapján biztos hogy kevesebbet.
Sajnos a török mérkõzés óta képtelenek vagyunk rendesen edzeni minimum két játékos hiányzik sérülés miatt edzésekrõl /+Helga/ami most már a teljesítmény jelentõs romlásához vezet.
Üdv. Németh András "