Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondta, hogy telefonon közvetítik

Breki33
milyen ez a hang............
Köszi!

Hege eto
Nem tudok konkrétumot. Annyit viszont igen, hogy az Audi-t érdekli a dolog. 2 nap élõ közvetítés miatt.(remélem nem pletyka)
Márpedig ha Õket érdekli akkor nem hiszem hogy valaki is labdába rúg mellettük.
Kicsit mondjuk ciki lenne, ha 3szorra is Gyõrben lenne, de inkább itt mint Debrecenben. Egy pesti helyszínnel se lenne semmi bajom.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

kaloz174
Rendezitek? Legalábbis pályáztok? Mit hallottál?

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Hege eto
9én lesz a döntés és a pályázatok.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Nõi MK rendezésrõl lehet tudni valamit?

Hege eto
Ebben egészen biztos vagyok, no nem baj majd a szurkolóik kárpótolják õket, legalább lesz mit a vitrinbe tenni. Dobok, sálak, kivert protézisek stb.😊)))))))

Nem azok hagyományos dvd-n vannak ill. egy jó pár még dvd ram-on.

De ha valamelyikben sikert akkarnak még muszály lesz nekik. Biztos, hogy nem fogják bírni. Nem szokták meg.

Isthy
Nem nagyon van beáldozható meccsük. Mert akkor vagy az MK-ban vagy az EHF-ben vagy a bajnokságban buknak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha nem túl indiszkrét a kérdés, mit tartalmaz? Kézimeccsek?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ezzel én is így vagyok. Mostanában az önzõ dolgok kerültek elõtérbe nálam is. Hiába, ez egy ilyen világ! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

így van, köszi<#whatever>

Hopsz ez nem semmi lesz. Könnyen lehet, hogy egy-két meccset õk is "beáldoznak".

Isthy
Naná, hogy nézzük és szurkolunk! Persze némi motivációs bázissal felvértezve, ahogy illik! <#vigyor>
Este várjuk a beszámolót!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ezek szerint sikerült a DL DVD írás. Gratulálok!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem is! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ne feledd, a Loki kõkemény sorozatot kezdett szerdán és ez tart márc. 22-ig az idegenbeli Cori meccsig. Szerdától kezdve 3 hét alatt 6 kemény meccs (ETO, Fradi, Cori, Metz, Metz, Cori), nem nagyon vannak õk ehhez hozzászokva és asszem ez ki is fog ütközni.

Fehérváron 22-én bármi megtörténhet.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
A szerda miatt én is, akárhogy alakul a rájátszás.

Hege eto
Ideje lenne nagyot alkotni😊)))))))

Hege eto
Kicsivel sem lenne esélyük Gyõrben, se otthon. Egyszer volt fehérváron kutyavásár(játék)😞(((((((

amúgy én is azt szeretném, ha ez nem lenne nekünk rossz 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
fix kettest szeretnék
jah, és HAJRÁ MKB 😄 Mindenki nézze ÁM a meccset, jókis móka lesz tuti, remélem a szurkolás is ott lesz a szeren, nagyon készülnek a fanclubbos fiúk 😄DD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Önzõmódon egy döntetlent szeretnék a DVSC-FTC meccsen, és akkor tuti, hogy a Debrecen már nem elõz meg minket (persze ha hozzuk a kötelezõt)<#nemtudom>

A Coritól én nem várom el, hogy a bajnokság hátralévõ meccsein szanaszét küzdjék magukat, mert nem hiszem, hogy pl. Gyõrben lenne reális esélyük Kicsi nélkül...tök felesleges már hajtaniuk, inkább a MK-ra, és az EHF-re hajtsanak, az sem lesz sétagalopp, így meggyengülten 😞(

😞
Ez számomra nem túl sportszerû, de el kell ismerni van benne logika és érthetõ is.
De akkor is…...<#merges3>

Hege eto
Már feladták

Csak nem arra gondolsz, hogy már most "feladják" a bajnokságot és a kupákra összpontosítanak?!

off
siker!
on

Hege eto
Itt kikapnak, ahogy kell😊))))))

Gondolod? Mennek még hozzátok is😊))))

Hege eto
Sztem. meg épp most sanszos a cornexi gyõzelem.😊))))))).

Sajnos már nem bízom a Cornexiben. A bajnokságban már régen nem bízom, tuti, hogy nyer a Loki, viszont számítottam rá, hogy az EHFben vagy/és a MKban nagyot alkotnak. Siti Bea sérülésével már ezt sem hiszem...😞

Isthy
"Aki nyer, második."

A ti esetetekben ez szinte biztos, a Lokiéban sztem még korántsem.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Kivánom, hogy jó Próféta váljon Belõled!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Mindkettõre azt mondom nem lesz, inkább térjünk a meccsre😊 A második hely múlik rajta. Aki nyer, második. Ha kikapunk, negyedikek is lehetünk.
Bár nem jók az elõjelek, de szerintem nyerni fogunk. Utolsó három meccsünkön kikaptunk ott, szerintem ideje lenne törleszteni. Valamint nem brillíroztunk az utóbbi idõben, úgyhogy jönnie kell már egy jobb meccsnek, és jönni is fog😊

Isthy
Bokinál a mentalitással kapcsolatban ezt is beleértettem, hogy hihetetlen küzdenitudás és akarás van benne. Zsiga Gyula nem véletlen nevezte anno partizánnak :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Remélem igazad lesz és én nagyon remélem, hogy nem lesz a szerdainak folytatása vasárnap sem és egyáltalán semmikor sem a szurkolók között.
Más porondon viszont remélem lesz, bár alig látok esélyt az eddigiek alapján...

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Ott is, meg sok-sok bajnoki, kupa, BL és más válogatott meccsen. Már nem emléxem, hogy ki ellen játszott, de szinte "tajtékzott" a meccs után, hogy azt a nyomorult 14 gólt már vagy 10 kemény meccsen is megszórta, de az Atyaúristennek sem sikerül a 15-öt megdobnia! (micsoda balszerencse<#nevetes1>) Most is elõttem van, amikor ölben hozták le a pályáról és látszott, hogy milyen szörnyen ki volt fordulva a bokája... Brrrrr, még most is rossz rágondolni. Sajnos az a sérülés már nem tûnt el nyomtalanul a játékából. Felépült, visszatért, de már csak kb. önmaga 80%-át tudta nyújtani, amivel persze még most is sok sztárcsapatba beférne...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Farkas Ágit, mint áltlövõt is, és mint embert is kimondottan kedveltem, kedvelem. (Mi lehet vele?)
Boki - azon túl, amit leírtál, és amivel természetesen messzemenõkig egyetértek - szerintem nagyon tudott, sõt tud, ha kell, ma is, küzdeni.
Arról nem beszélve, hogy a fehérvári meccsen azt is bebizonyította, hogy mennyire fegyelmezetten tudja a csapatot szolgálni, ha arról van szó.

kaloz174
Szép kis folytatásos regényt írtok!😊) Alig gyõzöm végigolvasni!😊)
Az a szerencse, hogy most a kézi a téma! <#taps>

"Csak ha népligetben szétcsapnák a loki tábort péppé"
És hogy kerülnének oda?! 😊))

Hülyén hangzik, de abban reménykedem, hogy kevesen leszünk, mint tavaly. Kb. 1 vendégszurkolóra jutott egy rendõr😊)))) Nem lesznek ott komoly arcok, senki nem ül fel a provokációnak, tavaly is megjelent a második félidõre 5-10 idióta a mellettünk lévõ lelátóra... Kiabáltak és annyi. Senki nem szólt vissza, és a focimeccs miatt (FTC-Honvéd egyidõben) most is így lesz.
(Ezekkel nem tudnak mit kezdeni a rendõrök, kiabálnak és annyi, megtehetik.... Persze amikor a odamentek a kispadhoz hogy oda is ordibáljanak 1-2 kedveset, akkor helyre tettek téve😊))
Nekik nincs focimeccsük, úgyhogy beülünk a lelátóra és el sem mozdulunk onnan. A távozástól félek, tavaly sürgették a rendõrök, hiába mondtuk, hogy még nem mehetünk... Szóval szar lesz, az biztos, de komolyabban nem tartok tõle.

Hege eto
A vasárnapi meccs után nagyon várom a beszámolókat, fõleg ez a része érdekelne....

Hege eto
Pontosan. Én is így látom. Náluk ez a hazai pálya. Csak ha népligetben szétcsapnák a loki tábort péppé, akkor ezeknek lenne a legnagyobb a pofájuk.Mondjuk rájuk férne.
Nagyon kiváncsi leszek mi fog történni....Kapott levelet mindenki. Sinka,, polgármester, rendõrkapitány stb. ennél többet nem tehetünk. Ha erre sem változik semmi akkor ez van.

Isthy
Ne légy már ilyen! Ezt a kis örömet is megvonnád tõlem? <#wink>
Amúgy meg érteni kell a tudomány nyelvén is és meg kell tanulni kifejezni magad! Inkább figyelmezz te is rá néha! A motivációs bázis is tõle származik! ;-))))))

DUNAFERR FOREVER!!!

"A játékintelligenciája és a mentalitása ami vele született és csiszolódott balátlövõként is erre predesztinálta volna."
Téged el kellene tiltani Mocsai hallgatásától ;-))))))))))))))

Rá kellene verni a Lokira a saját biztonsági személyzet díját. 1 nap, utazás BPrõl, fizessék. Mindjárt máshogy állnának hozzá. (Mondjuk az más kérdés, hogy a Fradi biztonsági emberei a klub legalja, még ha ez a kézicsarnoknál szerencsére nem látszik...)
De leírtam az indexen, a Lokinak semmi érdeke nem fûzõdik hozzá, hogy tegyenek ez ellen valamit. Sõt.

Isthy
Valóban nem könnyû a dolog, de akkor ennyi erõvel felesleges lenne választani egy legjobbat vagy posztonként kellene.
Eygetértek Stanleyvel, Boki balátlövõként is felemelkedett volna ebbe a magasságba ilyen teljesítménnyel. Gondolj bele, minden világversenynek volt gólkirálynõje, van amelyiknek többször is, valamint a gól és gólpassz együttes mutatókban is nem egyszer lett a legjobb világversenyen. A játékintelligenciája és a mentalitása ami vele született és csiszolódott balátlövõként is erre predesztinálta volna.

DUNAFERR FOREVER!!!