Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Márpedig ha Õket érdekli akkor nem hiszem hogy valaki is labdába rúg mellettük.
Kicsit mondjuk ciki lenne, ha 3szorra is Gyõrben lenne, de inkább itt mint Debrecenben. Egy pesti helyszínnel se lenne semmi bajom.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Este várjuk a beszámolót!
DUNAFERR FOREVER!!!
Fehérváron 22-én bármi megtörténhet.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A Coritól én nem várom el, hogy a bajnokság hátralévõ meccsein szanaszét küzdjék magukat, mert nem hiszem, hogy pl. Gyõrben lenne reális esélyük Kicsi nélkül...tök felesleges már hajtaniuk, inkább a MK-ra, és az EHF-re hajtsanak, az sem lesz sétagalopp, így meggyengülten 😞(
Ez számomra nem túl sportszerû, de el kell ismerni van benne logika és érthetõ is.
De akkor is…...<#merges3>#merges3>
siker!
on
A ti esetetekben ez szinte biztos, a Lokiéban sztem még korántsem.
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Bár nem jók az elõjelek, de szerintem nyerni fogunk. Utolsó három meccsünkön kikaptunk ott, szerintem ideje lenne törleszteni. Valamint nem brillíroztunk az utóbbi idõben, úgyhogy jönnie kell már egy jobb meccsnek, és jönni is fog😊
DUNAFERR FOREVER!!!
Más porondon viszont remélem lesz, bár alig látok esélyt az eddigiek alapján...
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Boki - azon túl, amit leírtál, és amivel természetesen messzemenõkig egyetértek - szerintem nagyon tudott, sõt tud, ha kell, ma is, küzdeni.
Arról nem beszélve, hogy a fehérvári meccsen azt is bebizonyította, hogy mennyire fegyelmezetten tudja a csapatot szolgálni, ha arról van szó.
Az a szerencse, hogy most a kézi a téma! <#taps>#taps>
És hogy kerülnének oda?! 😊))
(Ezekkel nem tudnak mit kezdeni a rendõrök, kiabálnak és annyi, megtehetik.... Persze amikor a odamentek a kispadhoz hogy oda is ordibáljanak 1-2 kedveset, akkor helyre tettek téve😊))
Nekik nincs focimeccsük, úgyhogy beülünk a lelátóra és el sem mozdulunk onnan. A távozástól félek, tavaly sürgették a rendõrök, hiába mondtuk, hogy még nem mehetünk... Szóval szar lesz, az biztos, de komolyabban nem tartok tõle.
Nagyon kiváncsi leszek mi fog történni....Kapott levelet mindenki. Sinka,, polgármester, rendõrkapitány stb. ennél többet nem tehetünk. Ha erre sem változik semmi akkor ez van.
Amúgy meg érteni kell a tudomány nyelvén is és meg kell tanulni kifejezni magad! Inkább figyelmezz te is rá néha! A motivációs bázis is tõle származik! ;-))))))
DUNAFERR FOREVER!!!
Téged el kellene tiltani Mocsai hallgatásától ;-))))))))))))))
De leírtam az indexen, a Lokinak semmi érdeke nem fûzõdik hozzá, hogy tegyenek ez ellen valamit. Sõt.
Eygetértek Stanleyvel, Boki balátlövõként is felemelkedett volna ebbe a magasságba ilyen teljesítménnyel. Gondolj bele, minden világversenynek volt gólkirálynõje, van amelyiknek többször is, valamint a gól és gólpassz együttes mutatókban is nem egyszer lett a legjobb világversenyen. A játékintelligenciája és a mentalitása ami vele született és csiszolódott balátlövõként is erre predesztinálta volna.
DUNAFERR FOREVER!!!