Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Szerintem (és nagyon remélem) nálatok inkább egy "takaros" hullámvölgy van, amibõl elég nehezen megy a kikászálódás.
Gondolj csak a Cornexire, a fél szezonjuk egy nagy mélypont. Az ETO szintén tartós hullámvölgybe került (igaz, egy elég komoly sérüléshullám is közrejátszott benne) és kisebb-nagyobb kilengéssel, de Nektek sem megy. Ugyanez megvolt nálunk is csak korábban, de most meg a szélsõink gyengélkednek, ami a legerõsebb csapatrészünk szokott lenni. A Debrecent meg most érte el, zsinórban három hazai meccsét bukta.
Viszont örök igazság, hogy a hullávölgy után nem jöhet újabb hullámvölgy, hanem csak hegy. A kérdés csak az idõbeliségre vonatkozhat.
Fel a fejjel, még semmi sincs veszve.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A Fradi részérõl ez tényleg egy bíztató eredmény, azért valljuk be a GOG jelentõsebb játékerõt képvisel -szerintem- mint a norvég csapat.
Hihetetlen milyen gödörben a csapatunk...Egy erõsebb ellenfél ellen ez nagyon kevés lesz 😞(( És adja Isten, hogy az itthoni meccsen, legalább kicsit kijöjjön a lépés, mert annyira a KEK-re koncentráltunk,hogy ez lett belõle...
tudom, fel a fejjel, legközelebb jobb lesz, meg bízni kell a csajokban, meg ilyenkor kell melléjük állni, ezzel nincs is gond, csak nem látom a kiutat...
persze ezzel lehet nem egyetérteni, de az itthoni slagelse elleni meccs óta ez van (tudom volt Milos, meg Cornexi elleni gyõzelem...) ....mély gödör, ennek nem lehet csak a pénztelenség az oka...
"Not Found
The requested URL /multimedia_design/video/<font color=red><b>amigo</b></font>_dvd_ripper.htm was not found on this server.
Apache/1.3.27 Server at www.tomdownload.com Port 80"
klikk
Ez DVD-re jó, viszont van ott egy vágóprogram azzal már meglévõ avit lehet egyszerûen vágni és akár újrakódolni kisebb méretre
Mennyi mb?
Ma még nem is voltam.... <#miaz>#miaz>...
a nevemnél láthatod a témáim és hogy hol vagyok házigazda
most fõleg a a 80-as évekbe nyomatom a zenéket
No hagyuk....
Reméljük, hogy szépen rendesen vezeték a meccset.
Irgum burgum!!! Breki ebédelek holnap!<#vigyor>#vigyor><#vigyor2>#vigyor2><#finom>#finom>
DUNAFERR FOREVER!!!
Írtam.
DUNAFERR FOREVER!!!
1. Kézi és az Olimpia -> ezen a topicon kívül még melyikben vagy érintett?
Ez a kiértékelés mennyi idõnként esedékes?
"Szerencsére" az utazást választották, igy nagyobb az esély, hogy a leendõ SZPONZOROK végre jobb belátásra kerüljenek.
Még mindig nagyon nehéz, de talán könnyebb, mint tavaly ilyenkor.
1. Kézi és az Olimpia
2. FORMA1
3. Battlefield 2
4. Commandos: Strike Force
5. Rosszabbul Photoshoppolunk
6. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
7. Elektronikus zene, elõítéletek
8. World of Warcraft
9. Kamionok
10. The Godfather
Ahhoz képest most úgy látom, legalábbis a csapat játékából, hogy talán rendbejöttek a dolgaik. Nem akarom elkiabálni!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Akkor most marad a szurkolás ezerrel!!!
A Fradinak viszont mindenképpen gratulálnék. <#taps>#taps> Nem is annyira az eredményhez, hanem a görcsölésmentes játékhoz. Úgy tûnik, a tavalyi sokk után jó úton haladnak.
Bár Szilárdnál megértem a dolgot, gondolom a névnapjára való tekintettel megfiatalították kicsit <#wink>#wink><#nyes>#nyes>
DUNAFERR FOREVER!!!
"Mihaly Baba 01.01.1960
Leder B: Jozsef Frank 01.01.1960
Leder C: Szilard Kiss 01.01.1960
Leder D: Eszter Matefi 01.01.1960"
<#vigyor2>#vigyor2>
DUNAFERR FOREVER!!!
Lövési hatékonyságok:
Beállós és betörés: Dferr 10/12 (83 %) Gjerpen 10/14 (71 %)
Szélrõl: Dferr 7/13 (54) Gjerpen 7/8 (88)
Átlövés: Dferr 7/25 (28) Gjerpen 9/17 (53)
7-es: Dferr 4/4 (100) Gjerpen 3/4 (75)
Összesen: Dferr 28/54 (52) Gjerpen 29/43 (67)
Szélrõl is, de különösen 9-rõl iszonyúan rosszul lõttünk.
Lerohanások: Dferr 4/5 (80) Gjerpen 8/9 (89)
Technikai hibák: Dferr 8 Gjerpen 15 (ezen én is csodálkoztam, de utánaszámoltam és helyes az adat)
Kiállítások: Dferr 6 Gjerpen 4 (de ebbõl 2-õt az utsó 3 percben kaptak)
Aszem tisztán látszik, hol kell javulnunk, van min dolgozni!
DUNAFERR FOREVER!!!
De most nem lesz Méhlmannozás!<#ejnye1>#ejnye1><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Legalább Õk!!!!
"ebalint78 válasz | megnéz | könyvjelzõ 2006.03.11 19:20:25 (27488)
Tudsz adni e-mail címet, hétfõn küldök mailt. Ha sikerült feltölteni, közzé teszem a linket, és le tudja tölteni, aki akarja. Elõre is köszi!
Elõzmény: somogyig (27486)"
Erre hivatkoztam, amikor a linkrõl írtam. Én a mail cimet megadtam, a többi a kollegán múlik.
Itxako Estella 17-18 Larvik
A Fradit szerencsére láttam, a D.ferr eredményét meg hallottam a rádióban, és bizony nagyon GRATULÁLOK a csapatoknak, mert igazán szépen helytálltak!
Remélem reszketnek az ellenfelek a visszavágótól!