Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SomogyiG
Fenn az áru elsõ része! Folyt. köv. holnap.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

dehogynem, BL, MK....

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
Ennek csak akkor lehet a pénztelenség az oka, ha a játékosok anyagilag az ellehetetlenülés szélére kerülnek. Lásd: Fradi -> tavaly ilyenkor. Akkor és ott szerencsére a dac volt elõbb, csak utána borult ki a bili...
Szerintem (és nagyon remélem) nálatok inkább egy "takaros" hullámvölgy van, amibõl elég nehezen megy a kikászálódás.
Gondolj csak a Cornexire, a fél szezonjuk egy nagy mélypont. Az ETO szintén tartós hullámvölgybe került (igaz, egy elég komoly sérüléshullám is közrejátszott benne) és kisebb-nagyobb kilengéssel, de Nektek sem megy. Ugyanez megvolt nálunk is csak korábban, de most meg a szélsõink gyengélkednek, ami a legerõsebb csapatrészünk szokott lenni. A Debrecent meg most érte el, zsinórban három hazai meccsét bukta.
Viszont örök igazság, hogy a hullávölgy után nem jöhet újabb hullámvölgy, hanem csak hegy. A kérdés csak az idõbeliségre vonatkozhat.
Fel a fejjel, még semmi sincs veszve.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

jah, egy pozitívumot találtam a meccsben, Gabca 4 gól! :taps:

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

mindig magamnak osztom a hálátlan szerepet, és még csak be sem tudom fogni...

A Fradi részérõl ez tényleg egy bíztató eredmény, azért valljuk be a GOG jelentõsebb játékerõt képvisel -szerintem- mint a norvég csapat.

Hihetetlen milyen gödörben a csapatunk...Egy erõsebb ellenfél ellen ez nagyon kevés lesz 😞(( És adja Isten, hogy az itthoni meccsen, legalább kicsit kijöjjön a lépés, mert annyira a KEK-re koncentráltunk,hogy ez lett belõle...
tudom, fel a fejjel, legközelebb jobb lesz, meg bízni kell a csajokban, meg ilyenkor kell melléjük állni, ezzel nincs is gond, csak nem látom a kiutat...
persze ezzel lehet nem egyetérteni, de az itthoni slagelse elleni meccs óta ez van (tudom volt Milos, meg Cornexi elleni gyõzelem...) ....mély gödör, ennek nem lehet csak a pénztelenség az oka...

SomogyiG
A letöltött program helyett ez az üzenet jött:

"Not Found
The requested URL /multimedia_design/video/<font color=red><b>amigo</b></font>_dvd_ripper.htm was not found on this server.

Apache/1.3.27 Server at www.tomdownload.com Port 80"

Breki33
Itt a Berlin Berlin-es topicomban kerresetek rá az amigo szóra

klikk

Ez DVD-re jó, viszont van ott egy vágóprogram azzal már meglévõ avit lehet egyszerûen vágni és akár újrakódolni kisebb méretre
SomogyiG
~733, amibõl már 61% Nálad van. Még kb. 40 perc, s már nézheted is. MPEG2 tömörítés, SVCD formátumban, MediaPlayer-el lejátszható, ha legalább 8-as verzió. Lehet, hogy már leírtam, akkor bocsi.

én se

😊 ok
Mennyi mb?

SomogyiG
Õszinte leszek: nem haragudnék meg érte! 😊

Breki33
én tudok egy jó kis progit amivel egy órás dvd-t szoktam tömöríteni 300-400 megába 640*480-ban
SomogyiG
Nyisd ki az ablakot, mert elindult. (sõt, igy utólag bevallva 7% már ott is van)

Na csak egy picit.... <#ravasz1><#whatever><#awink>
Ma még nem is voltam.... <#miaz>...

Isthy
Sztem az 50 gól nem kevés.

Ne legyél már undok ;-)))))))))))

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
nem vagyok az, lásd második mondat

énis ebédelek holnap :-)
Breki33
hát most nincs az elsõ tízben de két három szokott lenni

a nevemnél láthatod a témáim és hogy hol vagyok házigazda
most fõleg a a 80-as évekbe nyomatom a zenéket
Ha most undok akarok lenni akkor lehet,hogy azért volt kevés gól és....
No hagyuk....
Reméljük, hogy szépen rendesen vezeték a meccset.

no, de azért nem szabad ennyire pesszimistának sem lenni és igenis örülni kell a rész sikereknek is.
Irgum burgum!!! Breki ebédelek holnap!<#vigyor><#vigyor2><#finom>

Isthy
El is feljtettem az elõbb a reagálásomban, hogy ezt a meccset a magyar Kékes testvérpár vezette!

DUNAFERR FOREVER!!!

köszi!
Írtam.

Isthy
Örömmel konstatálhatjuk, hogy ez a helyzet mostanában egyre sûrûbben fordul elõ! <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Nem arra próbállak rávenni, hogy mindenkinek gratuláljunk a továbbjutáshoz. Azt szerettem volna jelezni, hogy van minek örülnünk, hiszen mindkét csapatunk biztató eredményekkel térhet haza a továbbjutás szempontjából.

1. Kézi és az Olimpia -> ezen a topicon kívül még melyikben vagy érintett?
Ez a kiértékelés mennyi idõnként esedékes?

SomogyiG
Sajnos nagyon korai még rózsaszínben látni a világot. Még mindig aktuálisak az olyan kérdések, hogy a Lányok mit választanak: utazást a külföldi meccsre, vagy fizetést. <#szomoru2>
"Szerencsére" az utazást választották, igy nagyobb az esély, hogy a leendõ SZPONZOROK végre jobb belátásra kerüljenek.
Még mindig nagyon nehéz, de talán könnyebb, mint tavaly ilyenkor.

Breki33
Legnépszerûbb témák

1. Kézi és az Olimpia
2. FORMA1
3. Battlefield 2
4. Commandos: Strike Force
5. Rosszabbul Photoshoppolunk
6. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
7. Elektronikus zene, elõítéletek
8. World of Warcraft
9. Kamionok
10. The Godfather

Breki33
medve és a bõre
kaloz174
Bizony nem régen volt, hogy a Fradi nagyon reménytelen helyzetbe került.
Ahhoz képest most úgy látom, legalábbis a csapat játékából, hogy talán rendbejöttek a dolgaik. Nem akarom elkiabálni!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174

SomogyiG
Tessék szépen a részeredményeknek is örülni!!! <#vigyor2>

SomogyiG
Természetesen, de ha gondolod, feltölthetem Neked is. Az elsõ félidõvel rövidesen elkészülök, az durván 733 M, MPEG2 tömörítéssel, SVCD formátumban. Ezt a Windows MediaPlayer 8, vagy afeletti verziók élbõl lejátszák. Ha küldesz egy cimet, akkor kb. 3/4 óra múlva kezdõdhet is a feltöltés.

Breki33
én még nem gratulálok semelyik csapatnak sem

jövõ hétre tartalékolom
kaloz174
Jobban örültem volna, szebb névnapi ajándék lenne, ha gyõz a csapat. Úgy érzem, a norvégok kicsit beetettek bennünket a dumájukkal.
Akkor most marad a szurkolás ezerrel!!!

A Fradinak viszont mindenképpen gratulálnék. <#taps> Nem is annyira az eredményhez, hanem a görcsölésmentes játékhoz. Úgy tûnik, a tavalyi sokk után jó úton haladnak.

SomogyiG
NEM! Arról szó sem lehet!!!<#vigyor4>

Isthy
Igen frappáns tények valóban <#vigyor2>

Bár Szilárdnál megértem a dolgot, gondolom a névnapjára való tekintettel megfiatalították kicsit <#wink><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
De vannak benne figyelemre méltó "tények"!😊)

"Mihaly Baba 01.01.1960
Leder B: Jozsef Frank 01.01.1960
Leder C: Szilard Kiss 01.01.1960
Leder D: Eszter Matefi 01.01.1960"

<#vigyor2>

Isthy
Eléggé "lightos" ez a jegyzõkönyv, csak a lényeg van benne. Az én adataim kissé árnyaltabb képet adnak <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Itt a teljes Jegyzõkönyv!😊

Isthy
Még egy kis statisztika:

Lövési hatékonyságok:

Beállós és betörés: Dferr 10/12 (83 %) Gjerpen 10/14 (71 %)
Szélrõl: Dferr 7/13 (54) Gjerpen 7/8 (88)
Átlövés: Dferr 7/25 (28) Gjerpen 9/17 (53)
7-es: Dferr 4/4 (100) Gjerpen 3/4 (75)

Összesen: Dferr 28/54 (52) Gjerpen 29/43 (67)

Szélrõl is, de különösen 9-rõl iszonyúan rosszul lõttünk.

Lerohanások: Dferr 4/5 (80) Gjerpen 8/9 (89)

Technikai hibák: Dferr 8 Gjerpen 15 (ezen én is csodálkoztam, de utánaszámoltam és helyes az adat)

Kiállítások: Dferr 6 Gjerpen 4 (de ebbõl 2-õt az utsó 3 percben kaptak)

Aszem tisztán látszik, hol kell javulnunk, van min dolgozni!

DUNAFERR FOREVER!!!

Majd lesz más... <#bee1><#nyes>

Hát ezek után majd kiderül. Minden esetre kivételesen szeretnék öregebb lenni egy héttel!<#whatever>

Isthy
Kisebbfajta meglepetés, de sztem a Szkopje otthon simán behúzza.

DUNAFERR FOREVER!!!

Passz!!!!
De most nem lesz Méhlmannozás!<#ejnye1><#vigyor><#vigyor>

Azt tudni, hogy ki fogja közvetíteni? 😊 Már csak azért, hogy ne nagyon lepõdjünk meg a nevek kiejtésén vagy azon, hogy egy két játékost át keresztelnek… 😄

ok, kösz. Esetleg be írod majd a linket ide is?

A rádióban még azt is hallottam, hogy holnap a Petõfi rádió a Hazafelé címû mûsorban, közvetíti a Cori, és a DVSC meccseit!!!!!
Legalább Õk!!!!

SomogyiG
Idézet a DK-ról:

"ebalint78 válasz | megnéz | könyvjelzõ 2006.03.11 19:20:25 (27488)
Tudsz adni e-mail címet, hétfõn küldök mailt. Ha sikerült feltölteni, közzé teszem a linket, és le tudja tölteni, aki akarja. Elõre is köszi!
Elõzmény: somogyig (27486)"

Erre hivatkoztam, amikor a linkrõl írtam. Én a mail cimet megadtam, a többi a kollegán múlik.

És ez se egy gólzáporos meccs volt:
Itxako Estella 17-18 Larvik

Ez azért meglepõ eredmény. Vagy csak nagyon le becsültük a spanyolokat!

Na végre hazaértem!
A Fradit szerencsére láttam, a D.ferr eredményét meg hallottam a rádióban, és bizony nagyon GRATULÁLOK a csapatoknak, mert igazán szépen helytálltak!
Remélem reszketnek az ellenfelek a visszavágótól!

ASTROC SAGUNTO 26 24 KOMETAL GJORCJE PETROV