Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aha ...<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

Breki33
meccsekrõl van eredmény már?
Breki33
helyes
ügyes
'lyólnevelt'
elegánt
hogy te milyen vagy<#ravasz1>

ejnye nem olvastad, hogy mekkora az elsõ félidõ?

Hát nem tudom, szerintem bõven tud többet az Eto.

Breki33
tessék amigózni P
Breki33
nem fér fel egyben?

hogy a 2. félidõt is fel lehessen tölteni

Breki33
én most nem tudom mert onlinozom

miért kell törölni?
Jó Temesnek a haja 😄D

Hajrá Schumi 😄DDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

R.I.P 😞((

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

<#eljen><#nyes><#taps><#taps><#taps>

SomogyiG
Nyisd ki az ablakot, elindult. 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Nem értem, miét vagytok még kiakadva az nso-n?!?!

indulhat.
Köszike!

én letöltöttem, Breki kérdetem, de nem válasz szólt így mindjárt törlöm és indulhat.

kaloz174
Ezt olvastad?

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

SomogyiG
Mikor indulhat a II. félidõ?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Olvastam, szûkszavú és elnagyolt szokás szerint. <#levele><#mf3>

Mire gondolsz konkrétan?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én is megyek TV elé, úgyhogy szintén nem itt szurkolok. Remélem végre nyugodtabban telik ez a meccs mint a két tegnapi! A meccs után az ebédhez kellemes érzésekkel akarok ülni, amiket a finomságok csak fokozhatnak majd!

Mindenkinek jó szurkolást! Hajrá magyarok!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Összeszedtem a tegnapi nap eredményeit:

BL:
Lada-Krim 36-29 (21-16)
Sagunto-Kometal 26-24 (15-15)

A Lada ennyire sima gyõzelme azért számomra meglepetés, valszeg tovább is jutnak ezzel. A Szkopje simán behúzza otthon a továbbjutást, de a vereségük azért egy kis meglepetés, bár lehet nem hajtották magukat agyon.

KEK:
Gjerpen-Dunaferr 29-28 (17-14)
Estella-Larvik 17-18 (6-6)
Leverkusen-Podgorica 21-18 (12-8)

A Larvik továbbjutása biztosra vehetõ, a másik meccsen még bármi lehet, bár én a Podgoricát esélyesebbnek gondolom.

EHF:
GOG-FTC 30-29 (15-14)
Ikast-Zaporozsje 27-29 (12-12)

Az Ikast hozta az otthoni gyengébb eredményét, mint a Duslo ellen, de idegenben mostanában jobban megy neki. Kérdés, hogy Zaporozsjében ez mire lesz elég? Azért a kiesésük meglepetés lenne.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Bizony, sokkal több variációs lehetõséget érzek a csapatban, mint amit tapasztalhatunk. Hogy mi annak az oka, hogy nem jönnek ezek ki meccsek alatt, azt nem lehet tudni.
Tehetségesek, magyar mezõnyben még fizikailag is elég erõsek, szerencsésen kellene ötvözõdnie a fiatalos lendületnek a tapasztalattal, mégsem.
Én egy konkrét okot látok. Az új csapattagok magukkal hoztak egy bizonyos játékkultúrát, felfogást, amin, mivel nem kimondottan kezdõ játékosokról van szó, nehéz változtatni, nehéz a Dunaferr-felfogáshoz igazítani. Legalábbis idõigényes.
Különösen sajnálom, hogy azt a lehetõséget, hogy Boki-Ibi-Lovi együtt tud játszani, nem tudjuk kihasználni igazán.

De nekem mindig az a Fehérvár, az jut eszembe. Az a csapat, amelyik ilyen erõs tud lenni, bármelyik ellenfelét képes legyõzni. Nem tudom, hogy lehetne ebbõl erõt meríteni, ezt a mentális állapotot állandósítani?

(Ps: a szaklap beszámolóját olvastad?)

Egy jó negyed óra és újabb magyar csapat mérkõzik meg. Sok sikert nekik. Most nem szurkolók a gép elõtt mivel közben a forma1-t is nézem...

Isthy
Igen, sokkal nehezebben megy a dolog, már azt gondoltuk tavaszra meglesz a dolog, de nem így történt. Valamint azért azt jegyezzük meg, hogy az eredményességünknek más gátja is van. Nem igazán vagyunk képesek új dolgokat vinni a játékunkba és ezt az ellenfelek is felismerték. Az ismert dolgainkra jól felkészülnek és jól hatástalanítják is õket, nem látok merõben új és meglepõ elemeket a játékunkban, pedig ezek nélkül nem fogunk elõrelépni. Az akarat és küzdelem így sokszor kevésnek bizonyul és csak felõrlõdnek benne a játékosok. A komolyabb ellenfelek ellen így nagyon lecsökkennek az esélyeink és nem sok jóra számíthatunk a rájátszásban sem és a KEK-ben sem.
Azt hiszem ez ebben az idényben már nem fog változni sajnos és így kell végigküzdenünk a rájátszást és a KEK-et. Majd kiderül milyen eredménnyel, de sztem megint az lesz mint tavaly, teljesen kikészülnek a csajok a végére.
De azért remélem nem lesz igazam és kellemesen kell csalódnom az idény végén!

HAJRÁ DUNAFERR!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Megdöbbentem. <#schmoll2><#shakehead>
Lehetett tudni, hogy beteg. De azt nem gondoltam, hogy ilyen kevés van neki vissza. Rendkívül jó embernek, korrekt sportdiplomatának, szimpatikus riporternek tartottam. Az olimpia alatt róla gondoltam, hogy a leginkább segíteni akar a bajba került sportolókon.

Nyugodjék békében! <#sir>

Isthy
Azért ez az áldatlan állapot már az idény eleje óta tart szinte folyamatosan és a játékosok még nem igazán borítottak ki semmit. Nem mondhatjuk, hogy nagyon cirkuszolósak lennének.

Persze, hogy nincs semmi veszve! Továbbra is HAJRÁ DUNAFERR!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ezt én is örömmel tapasztaltam! Remélem sikerül végre folyamatosan hoznia magát.

DUNAFERR FOREVER!!!

A legnagyobb...

Isthy
Nem gödörben vagyunk, hanem ugyanott tartunk ahol az õsszel, csak vannak sokkal jobb meccseink, míg õsszel ilyenek nem voltak, a nürnbergi kivételével. Tavasszal azért több jó meccsünk volt, kb. ennyi a fejlõdés, hogy többször tudjuk összekapni magunkat. Meg kell barátkoznunk a gondolattal, hogy ez az év már ilyen lesz. Néha amikor iszonyúan kell akkor összekapja magát a csapat, de tartósan ez nem megy, mert nem tud folyamatosan több játékos is jól játszani. Ketten-hárman meg nem bírják hozni a komolyabb meccseket a keményebb ellenfelekkel szemben.
A pénz és vele az anyagi bizonytalanság pedig mindenre kihat, fõleg ha ez már az idény eleje óta folyamatosan jelen van...

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
szerettem a közvetítéseit

részvétem a családnak
Isthy
Kicsit OFF:

újabb szomorú hír

Talán a legnagyobb magyar sportdiplomata volt, aki mindig kiállt a sportolók mellett. Már a hirtelen visszavonulása is elõrevetítette a rosszat. Nyugodjék békében!

DUNAFERR FOREVER!!!

ok, elsõre figyelmetlen voltam...

Breki33
mind mondám én kiraktam a telepítõt és mellé a cracket ha csak ezt simán felrakod csak korlátos verziód lesz

vágót is felraktam de célszerû az itolsót használni mivel a többinél ha úgybond beletekersz kockásodik a kép ennél meg lehet szimplán vágni de akár újrakódolni is és jó lesz.
Breki33
nem tudom melyik link ez

a mytemp-es nézd oda felraktam a program telepítõjét és mellé a mûködõ crack-et
NÕI KEK-NEGYEDDÖNTÕ, 1. MÉRKÕZÉS. A hajrában rendezte hátsó sorait a Dunaferr, s felállt ötgólos hátrányából
Védekeztek, feltámadtak

Nemzeti Sport Napilap SIMON JÓZSEF, SZIRMAI GYÖRGY - 2006-03-12 01:00 Utolsó módosítás: 2006-03-12 01:00
Hatalmas csatában egygólos vereséget szenvedett a Dunaferr Gjerpenben, ezért már szinte elõdöntõben érezheti magát.

nso

EHF-KUPA, NÕK, NEGYEDDÖNTÕ, 1. MÉRKÕZÉS. Hála a belsõ hármasnak, mínusz egyrõl indul a visszavágó
Kecsegtetõ Fradi-vereség

Nemzeti Sport Napilap B. A. - 2006-03-12 01:00 Utolsó módosítás: 2006-03-12 01:00
Egy évvel ezelõtt ugyancsak az EHF-kupa negyeddöntõjében találkozott a magyar és a dán csapat, és két nagyon szoros meccsen, 63–62-es összesítéssel jutott tovább a Fradi.
nso beszámoló:nso

Én megtaláltam itt: amigo dvd ripper
Már csak az egyszerû vágó hiányzik...

Igen a CSAPATon van, volna a hangsúly....

<#eljen>

sajnos a pénztelenség nagyon sok mindnere és nagyon komolyan kihat! 😞

ok, semmi vész.
bocsi, hogy este nem írtam vissza, de már kész voltam... 😞

Hege eto
OFF:
Muhi. Csak az a vicc hogy még a közelben sem találtak a régészek egyetlen egy csontot sem. A csata valódi helyét homály fedi.
ON:

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

"Még mindig nagyon nehéz, de talán könnyebb, mint tavaly ilyenkor."
Ez csak egy dolog, a másik meg az, hogy kb. fogalmunk sincs arról mi lesz jövõre, ki megy, ki marad....

kaloz174
Találtam egy összefoglalót a Dunaferr meccsérõl: Íme

kaloz174
A Reál tényleg egy triviális példa erre. Én játszottam olyan helyen is, ahol szinte nem volt kiemelkedõ játékos, mégis eredményesek voltunk, de fordítva is elõfordult. Nagyon nagy erõ, ha egy csapat Csapat tud lenni!

SomogyiG
Az a baj, hogy egy csapatot aszerint akarunk megitélni, hogy ki az edzõ, és kik a játékosok. Végül is ez nem hiba, hiszen csak ez alapján lehet. Viszont a legkiválóbb egyedekbõl nem biztos, hogy a legjobb csapat lesz, lásd: Real Madrid a fociban. Itt el kell hinni és hitetni a csapattagokkal, hogy mindenki egyért, és egy mindenkiért. Ez most "frankó papolás" a részemrõl, de ez az alapja az egésznek, és ha ez bárhol csorbul, (akár ideiglenesen is) ott az egész, a csapat látja kárát.

kaloz174
Valamiért nehezebben csiszolódnak össze a régebbi és az újabb csapattagok, mint vártul, szerintem. A Fradi esetében több a kimondottan fiatal, fogékony új játékos.

igaz,vh-król nem is beszélve...😊

biztos csak én vagyok maximalista, és többet várok, mint amit valójában tudnak...= sablon duma, amivel tök jó takarózni...

csak tudod, ha azt mondom ez van, gratula az eredményhez, ez a realitás, akkor elismerem, hogy ennyit tudnak, már pedig a valódi tudásuk 40%-át sem hozzák, és ez a bosszantó és szomorú...és hogy nem igazán tudjuk/tudják a megoldást...
persze az sem megoldás, ha folyamatos a kritika, de az sem ha egy legyintéssel elintézzük...

SomogyiG
Mohácsot kihagytad, sõt még Mohi pusztát is...<#wink>