Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Schumi 😄DDD
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Köszike!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Mire gondolsz konkrétan?
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindenkinek jó szurkolást! Hajrá magyarok!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
BL:
Lada-Krim 36-29 (21-16)
Sagunto-Kometal 26-24 (15-15)
A Lada ennyire sima gyõzelme azért számomra meglepetés, valszeg tovább is jutnak ezzel. A Szkopje simán behúzza otthon a továbbjutást, de a vereségük azért egy kis meglepetés, bár lehet nem hajtották magukat agyon.
KEK:
Gjerpen-Dunaferr 29-28 (17-14)
Estella-Larvik 17-18 (6-6)
Leverkusen-Podgorica 21-18 (12-8)
A Larvik továbbjutása biztosra vehetõ, a másik meccsen még bármi lehet, bár én a Podgoricát esélyesebbnek gondolom.
EHF:
GOG-FTC 30-29 (15-14)
Ikast-Zaporozsje 27-29 (12-12)
Az Ikast hozta az otthoni gyengébb eredményét, mint a Duslo ellen, de idegenben mostanában jobban megy neki. Kérdés, hogy Zaporozsjében ez mire lesz elég? Azért a kiesésük meglepetés lenne.
DUNAFERR FOREVER!!!
Tehetségesek, magyar mezõnyben még fizikailag is elég erõsek, szerencsésen kellene ötvözõdnie a fiatalos lendületnek a tapasztalattal, mégsem.
Én egy konkrét okot látok. Az új csapattagok magukkal hoztak egy bizonyos játékkultúrát, felfogást, amin, mivel nem kimondottan kezdõ játékosokról van szó, nehéz változtatni, nehéz a Dunaferr-felfogáshoz igazítani. Legalábbis idõigényes.
Különösen sajnálom, hogy azt a lehetõséget, hogy Boki-Ibi-Lovi együtt tud játszani, nem tudjuk kihasználni igazán.
De nekem mindig az a Fehérvár, az jut eszembe. Az a csapat, amelyik ilyen erõs tud lenni, bármelyik ellenfelét képes legyõzni. Nem tudom, hogy lehetne ebbõl erõt meríteni, ezt a mentális állapotot állandósítani?
(Ps: a szaklap beszámolóját olvastad?)
Azt hiszem ez ebben az idényben már nem fog változni sajnos és így kell végigküzdenünk a rájátszást és a KEK-et. Majd kiderül milyen eredménnyel, de sztem megint az lesz mint tavaly, teljesen kikészülnek a csajok a végére.
De azért remélem nem lesz igazam és kellemesen kell csalódnom az idény végén!
HAJRÁ DUNAFERR!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Lehetett tudni, hogy beteg. De azt nem gondoltam, hogy ilyen kevés van neki vissza. Rendkívül jó embernek, korrekt sportdiplomatának, szimpatikus riporternek tartottam. Az olimpia alatt róla gondoltam, hogy a leginkább segíteni akar a bajba került sportolókon.
Nyugodjék békében! <#sir>#sir>
Persze, hogy nincs semmi veszve! Továbbra is HAJRÁ DUNAFERR!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A pénz és vele az anyagi bizonytalanság pedig mindenre kihat, fõleg ha ez már az idény eleje óta folyamatosan jelen van...
DUNAFERR FOREVER!!!
újabb szomorú hír
Talán a legnagyobb magyar sportdiplomata volt, aki mindig kiállt a sportolók mellett. Már a hirtelen visszavonulása is elõrevetítette a rosszat. Nyugodjék békében!
DUNAFERR FOREVER!!!
vágót is felraktam de célszerû az itolsót használni mivel a többinél ha úgybond beletekersz kockásodik a kép ennél meg lehet szimplán vágni de akár újrakódolni is és jó lesz.
a mytemp-es nézd oda felraktam a program telepítõjét és mellé a mûködõ crack-et
Védekeztek, feltámadtak
Nemzeti Sport Napilap SIMON JÓZSEF, SZIRMAI GYÖRGY - 2006-03-12 01:00 Utolsó módosítás: 2006-03-12 01:00
Hatalmas csatában egygólos vereséget szenvedett a Dunaferr Gjerpenben, ezért már szinte elõdöntõben érezheti magát.
nso
Kecsegtetõ Fradi-vereség
Nemzeti Sport Napilap B. A. - 2006-03-12 01:00 Utolsó módosítás: 2006-03-12 01:00
Egy évvel ezelõtt ugyancsak az EHF-kupa negyeddöntõjében találkozott a magyar és a dán csapat, és két nagyon szoros meccsen, 63–62-es összesítéssel jutott tovább a Fradi.
nso beszámoló:nso
Már csak az egyszerû vágó hiányzik...
bocsi, hogy este nem írtam vissza, de már kész voltam... 😞
Muhi. Csak az a vicc hogy még a közelben sem találtak a régészek egyetlen egy csontot sem. A csata valódi helyét homály fedi.
ON:
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Ez csak egy dolog, a másik meg az, hogy kb. fogalmunk sincs arról mi lesz jövõre, ki megy, ki marad....
biztos csak én vagyok maximalista, és többet várok, mint amit valójában tudnak...= sablon duma, amivel tök jó takarózni...
csak tudod, ha azt mondom ez van, gratula az eredményhez, ez a realitás, akkor elismerem, hogy ennyit tudnak, már pedig a valódi tudásuk 40%-át sem hozzák, és ez a bosszantó és szomorú...és hogy nem igazán tudjuk/tudják a megoldást...
persze az sem megoldás, ha folyamatos a kritika, de az sem ha egy legyintéssel elintézzük...