Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hege eto
Most akkor frankon 19.30 kor kezdõdik a meccsünk? (bajnoki)
A tököm tele van a TV-kkel<#boxer>Isthy jössz? Remélem lesz sör<#pias>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Rémálomszerû döntõ volt.......Persze ez is csak nézõpont kérdése<#vigyor2>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
akkor ideje folytatni a csapatépítést
Hege eto
Köszöni szépen "új bõrben" van<#eljen><#eplus2> Tartalék dobként pihen a szertárban. Várja, hogy jövõ hét szerdán a feledékeny szurkolóink Debrecenben "felejtsék"<#wow1><#wilting>

kaloz174
Off!😊
Breki! Figyelj! <#wink> Bodzaszörp és mentatea <#vigyor2><#pias>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Mivel meccsinség van hétvégéig, ma délutánra és estére néhány óra nosztalgia kézilabdát csináltam magamnak.
Nemrég tettem át DVD-re a 2002-es MK elõdöntõ és döntõ meccseket (mindkettõt 7-esekkel nyertük). Most éppen az 1995-ös KEK döntõnk van soron és még következik az 1998-as EHF döntõ, mindkettõ végén ünnepléssel. Talán úgy is mondhatnám, hogy sikerélményekkel készülök a hétvégi KEK és EHF meccsekre! <#wink><#vigyor2>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem igazán vidéki szurkolóbarát idõpont...

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
ugyanitt van egy kicsit régebbi Csáki Viki interjú is, én még csak most láttam, hátha másnak is új lesz 😊
szintén a válogatott a téma.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
dvsckezilabda.hu oldalon olvasható egy interjú Orbán Annamáriával, a válogatottról és a Podravka elleni EHF elõdöntõrõl beszél.

kaloz174
Elég érdekes a meccs kezdési idõpontja: 19,30, ha jól láttam. <#szomoru2>
Ahhoz képest, hogy az újvárosi meccsekre is egyrészt azért nem megyek, mert szinte reménytelen, a meccs végét is látva, elérni az utolsó a buszt!...

Isthy
Tegnap éjszaka megnéztem végre a 2004-es MK döntõt DVD-n. Miután megkapta a harmadik 2 percét, Piga volt a segédkommentátor a 2. félidõben. Gabca fantasztikusat játszott, a csapat legjobbja volt 9 szép góllal. Neki is odaadtuk a felvételt, hogy legyen inspirációja jövõ vasárnapra. <#wink>
Hegéék jól nyomták a szurkolást, még -8-nál is hallatszott a bíztatásuk. Szépen látszott és hallatszott a zöld dob is, amihez asszem 2004 végén nekem is volt szerencsém, sajnos nem a legjobb körülmények között. Mi a helyzet most vele Hege?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hmmm! Micsoda finomságok! <#wink><#finom>

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Isten éltesse az ünnepelteket!
Hej, asszem kezdenek indulni hullámokban az átigazolási feltevések. Mi lesz itt még...
Azért az nagy kár, hogy ebbe az idénybe többünk szerint is csapatépítés és türelem címszavak alatt léptünk be, nem is titkon reméltük, hogy legkésõbb jövõre igencsak vérmes reményeink lesznek, és nagyon nagy csapatunk. Szeptemberben majd megint csapatépítés, összeszokás a jelszó a következõkre, újból egy átmeneti, kivárásos idõszak kezdõdik. Remélem azt lesz lehetõség olyan szinten befejezni, ahogy ezt gondoltuk.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Názd meg nyugodtan! Pasist csak enyhén szólva nem ideillót találtam. Ebben csak egy kisegér van. :-)
Breki33
én nem merem

megnézni
Hajjaj!
Akkor keresek neki egy pasisat! <#rolleyes>
Breki33
hát reméljük a férfiakat szereti :-)
Breki33
végre tudom, hogy néz ki egy csucsu :-)
Ami gáz, hogy nem tudom, hogy milyen nemû vagy, remélem nem lõttem bakot!
Breki33
köszönöm

azért érdekes nem?

majdnem bikák vagyunk
Breki33
<#eljen><#worship>
Óriási!<#nevetes1>

(bocs)

Breki!
Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!
Köszönöm szépen!!!<#smile>
BOLDOG SZÜLINAPOT CSUCSU!!!!

Breki33
körtét is szeretem P
Breki33
érdekes színe van köszönöm P
Breki33
hm ez tényleg kapható?
BOLDOG SZÜLINAPOT BREKI

(mind a kettõ gyümölcs, szabad a gazda) <#nyes><#nyes><#nyes>

Breki33
ksz P
VMan
bsz

Breki33
nem volt tiktok

de mégse mondhattam, hogy figyeljetek aztán gratuláljatok P

köszönöm szépen a somlói után még ránézek :-)
kaloz174
Kiderült a nagy titok! <#papakacsint>
Sok-sok boldogságot kívánok! <#eljen><#wink>

Breki33
köszönöm

már rég akartam kérdezni, de mindig elfelejtém.........

Itt sok sportos ember van
keresek olyan helyet ahol eredeti NEW YORK YENKEES-es baseball sapkát lehet venni.

Ugye ez a legelterjedtebb sapi csak általában kínai hamisítványokat lehet találni.

SZval ha vki lát illetve tud ilyenrõl ahol kapható kérem értesítsen.

Köszönöm elõre is.
Boldog Szülinapot 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
köszi szépen

bár nálam nincs gyertya a képen P
Breki33
hát igen de mégsem írhattam elõre

de gondolom mostmár érthetõ miért írtam
SomogyiG
Én is csak csatlakozni tudok a többi fórumlakóhoz, és nagyon sok boldog szülinapot kivánok! Azt szeretném, ha ezt még nagyon soxor megtehetném!

(A gyertyák száma semminemû célzást nem tartalmaz!)

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Bodzát mindig nagyon szivesen kívánok és fogyasztok is! <#nyes>
Valóban nemsokára aktuálissá válik, de sztem tudni fogod, mert ahogy a tiéd, úgy az enyém is megjelenik a szülinaposok között az SG-n.
Tényleg ideje lenne már a topictalinak az említett, remélhetõleg megvalósuló meccs alkalmából és akkor bodzázhatnánk is a mostanában ünnepeltek egészségére!

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
köszi tudtam, hogy tudod mert tavaly a bulimkor mondtad, hogy a tiéd a múlt pénteken volt

így elõre kivánok énis neked gondolom hamarosan jön (hátha elfelejtem)

köszi a bodzát :-)
Isthy
Egyelõre annyit tudok, hogy Boki "ügye" több mindentõl függ, a dolog egyelõre képlékeny állapotban van.
A fiatalok igazolásáról nem tudok semmit, talán hétvégére okosabb leszek (vagy nem). Noémi valóban tõlünk indult.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én pénteken kapom meg VHS-en a DTV felvételét a Dferr-Fradi meccsrõl, szünetben a Gin interjúval. Ez minden bizonnyal hétvégén DVD-re fog kerülni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Direkt nem szóltam semmit tegnap, de én tudtam mirõl van szó, így most neked is:

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!

Meg váljék egészségedre mindazon bodzamennyiség amit ebbõl az alkalomból fogyasztassz! <#wink><#pias><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
ez kicsit félreérthetõ :-)
No akkor isten éltes sokáig füled érjen bokáig! 😊)

Breki33
de XY P
Azt már nem mertem megkérdezni… 😄DD