Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tököm tele van a TV-kkel<#boxer>#boxer>Isthy jössz? Remélem lesz sör<#pias>#pias>
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Nemrég tettem át DVD-re a 2002-es MK elõdöntõ és döntõ meccseket (mindkettõt 7-esekkel nyertük). Most éppen az 1995-ös KEK döntõnk van soron és még következik az 1998-as EHF döntõ, mindkettõ végén ünnepléssel. Talán úgy is mondhatnám, hogy sikerélményekkel készülök a hétvégi KEK és EHF meccsekre! <#wink>#wink><#vigyor2>#vigyor2>
DUNAFERR FOREVER!!!
szintén a válogatott a téma.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Ahhoz képest, hogy az újvárosi meccsekre is egyrészt azért nem megyek, mert szinte reménytelen, a meccs végét is látva, elérni az utolsó a buszt!...
Hegéék jól nyomták a szurkolást, még -8-nál is hallatszott a bíztatásuk. Szépen látszott és hallatszott a zöld dob is, amihez asszem 2004 végén nekem is volt szerencsém, sajnos nem a legjobb körülmények között. Mi a helyzet most vele Hege?
DUNAFERR FOREVER!!!
Hej, asszem kezdenek indulni hullámokban az átigazolási feltevések. Mi lesz itt még...
Azért az nagy kár, hogy ebbe az idénybe többünk szerint is csapatépítés és türelem címszavak alatt léptünk be, nem is titkon reméltük, hogy legkésõbb jövõre igencsak vérmes reményeink lesznek, és nagyon nagy csapatunk. Szeptemberben majd megint csapatépítés, összeszokás a jelszó a következõkre, újból egy átmeneti, kivárásos idõszak kezdõdik. Remélem azt lesz lehetõség olyan szinten befejezni, ahogy ezt gondoltuk.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Akkor keresek neki egy pasisat! <#rolleyes>#rolleyes>
(bocs)
Én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!

(mind a kettõ gyümölcs, szabad a gazda) <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>

de mégse mondhattam, hogy figyeljetek aztán gratuláljatok P
köszönöm szépen a somlói után még ránézek :-)
Sok-sok boldogságot kívánok! <#eljen>#eljen><#wink>#wink>

már rég akartam kérdezni, de mindig elfelejtém.........
Itt sok sportos ember van
keresek olyan helyet ahol eredeti NEW YORK YENKEES-es baseball sapkát lehet venni.
Ugye ez a legelterjedtebb sapi csak általában kínai hamisítványokat lehet találni.
SZval ha vki lát illetve tud ilyenrõl ahol kapható kérem értesítsen.
Köszönöm elõre is.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
(A gyertyák száma semminemû célzást nem tartalmaz!)
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Valóban nemsokára aktuálissá válik, de sztem tudni fogod, mert ahogy a tiéd, úgy az enyém is megjelenik a szülinaposok között az SG-n.
Tényleg ideje lenne már a topictalinak az említett, remélhetõleg megvalósuló meccs alkalmából és akkor bodzázhatnánk is a mostanában ünnepeltek egészségére!
DUNAFERR FOREVER!!!
így elõre kivánok énis neked gondolom hamarosan jön (hátha elfelejtem)
köszi a bodzát :-)
A fiatalok igazolásáról nem tudok semmit, talán hétvégére okosabb leszek (vagy nem). Noémi valóban tõlünk indult.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!
Meg váljék egészségedre mindazon bodzamennyiség amit ebbõl az alkalomból fogyasztassz! <#wink>#wink><#pias>#pias><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!