Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SomogyiG
<#worship><#worship><#worship><#nyes>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
HC "Motor" Zaporozhye - Ferencváros

Megkezdõdött a mérkõzés: 0 - 0

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Aha 😊
Most már csak várni kell az eredményeket! 😄

Elkezdõdött, ha minden igaz 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

márcsak 6 perc 😊
kb. most kezdõdhet a játékosok bemutatása 😊
Hajrá Fradi, na meg Hajrá Gyõr! 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

No a vissza számlálást el lehet kezdeni.😊
Most már kezdek izgulni… <#whatever>

csakhogy jobb legyen a hangulat 😄

Hajrá Fradi, Hajrá Fradi
Hajrá lányok mert fõ a gyõzelem
Száz kisleány egy gólra vár
Száz csókót ád majd a gyõztes meccs után
Galambom
Hajrá Fradi, Hajrá Fradi
Hajrá lányok csak tovább
Sûvít a labda, a hálóba varrva
Hajrá, Hajrá FTC

<#nyes>

SomogyiG
Ismét jelentkezett helyszíni tudósítónk:

"Ebéd letudva, csendespihenõ, majd magyar idõ szerint 17:00-kor meccs."

Ezt majd remélhetõleg, jövõ hét folyamán részletesebben is kifejti!
Köszi a helyzet jelentést!

SomogyiG
"Kiküldött tudósítónk" jelenti:

"30 perces séta után városnézés a program"

Van esély a magyar döntõkre
A Debrecennek van több veszíteni valója az EHF-kupa elõdöntõjének visszavágójában, hiszen õk öt gólos hátrányban várják a horvát Podravka Koprovnica együttesét, míg a Ferencváros egy gólos elõnnyel utazott Ukrajnába, a Motor Zaporozsje otthonába.
http://www.sportforum.hu

„Sokkal többet kell nyújtanunk”
NÕI EHF-KUPA-ELÕDÖNTÕ, VISSZAVÁGÓ ELÕTT. Kirsner Erika azt reméli, hogy még egyszer nem betliznek.NSO

Ráunt a finálébeli vereségekre
FÉRFI BL-DÖNTÕ, AZ 1. MÉRKÕZÉS ELÕTT. Sterbik Árpád már Pamplonából is gyõztesen akar hazatérniNSO

Szorongás? Szorongatás!
FÉRFI NB I, ELÕDÖNTÕ. A PLER megnehezítené a Veszprém dolgát NSO

A szeszély az igazi veszély

Hol remekel, hol szörnyen játszik a Gyõr, most viszont csak a szebbik arcát mutathatja. NSO

1984-régi ismerõsök 😊

sanya linkelte be dk-ra 😊 Mocsait ajánlom mindenki figyelmébe<#nyes>

Üdv Mindenkinek!
Nagyon tudnám értékelni, ha egy soványka góllal (lehet több is), gyõzne a Fradi!
A híreidre számítunk, és figyelünk!!
Elõreis köszi!!

<#taps><#worship><#taps><#worship><#taps><#worship>

SomogyiG
A szokott formában lesz SMS "közvetítés", azaz 10 percenként. Már beszéltem a "kiküldött tudósítónk"-al, várhatóan nem lesz semmi akadály, a csarnokban is van térerõ.
Annyit még megtudtam, hogy a lányok (mostanra) túl vannak egy rendkivül jó hangulatú edzésen, mindenki vidám és bizakodó. Az eredmények láthatóak lesznek a Fradi kézilabdások honlapján, az Indexes kézilabda honlapon, és utoljára, de egyáltalán nem utolsó sorban itt is!

Isthy
Lényeg, hogy az utsó végén mosolygós smiley legyen!

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
A Larvik-ETO on-line közvetítést én vezetem az index ETO topikban. Nekem jönnek az sms-ek. Remélem sok smileyval

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
A DVSC ugye Sport1-en, a norvégok biztos közvetítenek a szokott helyükön, kérdés, hogy nem lesz-e olyan semmitérõ mint a válogatott meccs esetében. Mondjuk legutóbb a Gjerpen-Podgorica már jó volt.
A Fradi meccsrõl, ha jól tudom, SomogyiG topictársunk révén a szokásos módon értesülhetünk. Ugye jól tudom?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Számomra a hazaérés másnap délelõtt lett volna, de nem is ez a gond, mert az a bizonyos hétfõ május 1-e és no meló. Nálam a vasárnapi program az akadályozó tényezõ.

DUNAFERR FOREVER!!!

Tényleg a hétvégi meccsekrõl van valami infó, közvetítés a szokott helyen? Azt sejtem, hogy a Norvég szövetség oldalán meglesz a szokásos közvetítés, de a Fradi meccsrõl lesz valami infó?

VMan
igen, az éjfeles hazaérés a másnapi hétfõ miatt gond.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
Nálam be volt tervezve, de az idõpontjukkal keresztbe tetek nekem. Miért nem lehetett ezt szombatra tenni? Akkor lett volna némi esélyem...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Bizonyára nem futja nekik többre, de nem is törik magukat érte. Gondolom nem kevés összeget fizettek a férfi BL döntõért, más már nem fér bele, még ha magyar érdekeltség is. Ennyit róluk! <#mf3>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Kérdés, hogy András mit értett abban a bizonyos nyilatkozatában a fiatal és tapasztalatlan megfogalmazásán. Egyébként meg majd úgyis választ kapunk a kérédésre, ha sor kerül rá. Figyelni fogok mi lesz, az biztos.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Amikor ezek a külföldies dolgok elkezdõdtek, nálunk még kõkemény anyagi gondok voltak. Senki sem tudott biztosra semmit, szerencsére ez már a múlté. Sajnos nagyon sokáig húzódott a dolog és ez komoly hatással volt a csapat jelenére és jövõjére is. Ennek a következményeit jelenleg is viseljük és bizony a jövõ idényben is ennek a levét fogjuk inni a csapat összetételét illetõen.
Lesz feladata Kovács Péternek bõven, nem kis kihívásnak kell eleget tennie. Remélem sikerülni fog neki, nagyon szurkolok, hogy így legyen! Anno 2000-2001-ben hasonló volt a helyzet, mindenki leírt minket és azután döbbenten vették tudomásul, hogy Szilárd elsõ évében bajnoki címre vezette az igencsak átalakult és sokak szerint "meggyengült" csapatot. A jó példa adott, bár a feladat talán nehezebb lesz, mert azóta változott a nõi kézilabda is, de bízom benne, hogy sikerülni fog!
A ma délelõtti 2 órás edzést volt szerencsém megtekinteni és elég jól mozogtak a csajok a különbözõ egymás-elleni játékokban. Néhány beszélgetésre is volt idõm közben, de sokkal okosabb nem lettem abban amiben leginkább szerettem volna. Ivett nem volt ott az edzésen és én úgy gondolom az ottani impulzusok alapján, hogy nem nagyon van esély arra, hogy idén még játsszon. Sztem jobban is teszi, ha már nem erõlteti, ez eddig sem vezetett jóra. Meli szerencsére teljesen felgyógyult, már semmi baja a térdének. Buli könyöke sajnos még nincs rendben, de vannremény a jövõ hétvégi játékára. A többiek teljesen rendben vannak. Most délután edzõmeccs van a serdüló fiúkkal, remélem vigyáznak magukra a csajok, szerdán meg felkészülési meccs a Hypoval.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én még nem tekintem véglegesnek a dolgot, bár sokan eldöntöttnek gondolják. Vannak olyan összefüggések amiket csak sejtünk illetve tudhatunk is, ha belegondolunk bizonyos dolgokba. Az egyik pl. az is amirõl múltkor kérdeztél. Kõkemény ráhatással van erre is.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
hát az tényleg gázos, éjfélre se érnék haza, bár nem is volt ez a meccs nálam betervezve most 😊

A Gyõr-Dunaferr 😊

Apropó Gyõr, a mtv nem adja a visszavágót????
Bezzeg férfi BL döntõt igen, nem mintha nem érdekelne, de akkor is, mégis csak játszik magyar csapat, döntõbejutásért, azért az fontosabb lenne.
Még jó hogy 1 meccset látunk a hétvégi 3ból 😞((

VMan
talán Ibi már nem esik bele abba a nagyon fiatal kategóriába, amit András kikötött, 25 éves elmúlt már ha jól gondolom.

VMan
én már elvesztettem a fonalat, most melyik nõi bajnoki meccs lesz 19.30-kor? 😊

kaloz174
Valószínûleg Ibi is ebben bízik, ha van valóság-alapja a hírnek.
Másrészt: ha jól rémlik, NA sem tudott olyan következetes lenni, mint ahogy az elsõ nyilatkozatai után várható volt. (Én azt gondolom, szerencsére, mert bár fontos a fiatalítás, mégis inkább jobb, ha más szempontok is dominálnak.)

Az érdekes számomra, hogy vajon az edzõ személyének változása mit jelent Ibi számára? Én azt gondoltam volna, hogy inkább maradásra ösztönzi.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Hege eto
Nos ez egy érdekes kérdés. Nem nagyon bõvelkedünk klasszis szintû jobblövõkben, igaz balban sem<#wow1><#fogmosas>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Ha már viszik, remélem jól megberetváljátok õket<#mf3>

Hege eto
Hát tényleg nem ártana........, de tartok tõle, hogy nem így lesz.

Isthy
Tetszik a cikkben Ibi neve: "Ibolja Mehlmann" <#vigyor2>

Egyébként beszélgettünk a dán sajtó értesüléseirõl is és megállapítottuk, hogy a dán TV2-nek hatalmas "hálózata" lehet, mert nagyon sok mindent kiszagol és az esetek 70-80 százalékában be is jön nekik. Mondott is pár példát, amit õ is tapasztalt személyesen. Mondjuk ez a hír nem onnan való, de attól még nem lehetetlen.
Ha megtörténik, akkor kiváncsi leszek NA vajon mit fog csinálni? Mert ugye mondott valamit nem is olyan régen...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Tegnap délután Bp-en "véletlenül" összefutottam egy koppenhágai magyar ismerõsömmel, aki már régóta kinn él és egy "kevéssé" ismerõs a kézislányaink és a dán csapatok körében.
Többek között errõl is beszéltünk. Szerinte a dánok nagyon be vannak "zúgva" Ibire, különösen az Aalborg (valszeg a VB hatása, ahol Ibi egész jól muzsikált). Nem lehetetlen, hogy a dolgot dûlõre akarják vinni. Persze ha valamit akarnak, akkor tejelnük kell rendesen, mivel Ibit ki kell vásárolniuk a szerzõdésébõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
"2003as nincs?😊))))))))))"

Eltaláltad, nincs! Nem vagyok mazochista! <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos rosszul választották meg a meccs napját, mérgelõdtem is rajta...
Nekem jövõ vasárnap egy ünnepi alkalom miatt itthon kell lennem családi körben. Az összejövetel "tárgya" mégsem hiányozhat!<#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ahogy mondod! Részünkrõl inkább álomszerû döntõ volt! <#vigyor2>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azért jó lenne, ha végre már mindenféle incidens nélkül zajlana le a debreceni kirándulásotok...

DUNAFERR FOREVER!!!

Megelõztél 😊

hanbdall.hu-ról:
Sziasztok! Nem akarok megint kacsákat terjeszteni,
de most a www.dr.dk oldalán írtak egy érdekes
hírt, mely alapján Mehlmann az Aalborghoz igazol:

http://www.dr.dk/Sporten/Haandbold/Liga_kvinder/20
06/04/20/212627.htm

Vki meg tudja erõsíteni, vagy cáfolni?!? "

hmmm 😊

Isthy, mit tudsz errõl az "Ibi Aalborg-ba igazol" pletykáról?

jah, és ha valakinek szombaton kézimeccsre lenne kedve menni, akkor lehet összefut velem egy Cori-Vasas meccsen 😉
Ez felhívás ÁM! 😄

Mázlista! 😊
Csak irigykedni tudok/tudunk...

Múltkor 2004es MK döntõ, most 2002es... 2003as nincs?😊)))))))))) (azt én szívesen megnézném ha olyan DVD-d is van😊

pedig erre a meccsre még én is el szerettem volna menni...de így 😞
Ha esetleg indul szurkolói busz, talán, ha elvisznek fehérvárra, de hogy onnan hogy jutok haza 😞(

Nem lehetne elintézni, hogy ne 19.30 legyen, a Veszprémnek sikerült a Szeged meccset 18-ra rakni, pedig az is 19.30kor kezdõdött volna....

lécci, lécci 😊