Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Bocs az offért! Csak elképzeltem!😊)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Bár aranyos!!
Sztem az ügyfelek és a kollegák maximálisan megértõek lesznek akkor is, ha kicsit halkabban fogsz beszélni velük. Ha pedig "elszalad" a hangod a szurkolástól, biztos vagyok benne, hogy lelsz rá megfelelõ házi gyógymódot! <#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Javasolnám, hogy mindenki csináltasson egy pólót amin ez az aranyos macsek kép van, hogy biztosan megismerjük majd egymást! ;-))))))))))))))))))))))))
DUNAFERR FOREVER!!!
Problémák leküzdve, ott a helyed! <#nyes>#nyes>
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Na erre varjunk gombot!!! Én nemértem miért van ez a ködösítés, szerintem túl nagy az érdeklõdés a csarnok befogadóképességéhez képest, szóval nagyon figyelni kell! Én a nyakukra fogok járni az biztos, és szólok!
Egyenlõre sajnos csak ennyi!!
Monti-t nem tudom. Ja meg nyilván ott lesz a meccsen V-Man is😊
Remélem a fórumtali összejön 😄D
Ki is megy tutira? Mármint aki tutira szeretne menni? (Mert itt tutira csak én megyek, mint tehetséges zseni balátlövõ 😊))
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
(azt olvastam, hogy aki ott volt a Debrecen elleni bajnokin és leadta a nevét, annak szintén jegyelõvásárlási kedvezménye van)
Ha olyan szintû az érdelõdés mint az MKB elõdöntõjére akkor nem sok jóra lehet számítani 😞(
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A nõi kézilabda csapat hírei
A bajnokságban ugyan már nem, a nemzeközi kupában viszont még lehet igazolni. Ezzel a lehetõséggel pedig úgy tûnik él is a Graboplast ETO. A kedden megsérült válogatott kapus (keresztszalag-szakadás) Herr Orsolya helyettesítésére és a gyakorlatilag így egyedül maradt Petróczi Viktória segítésére rutinos kapust kerestek a zöld-fehérek. Úgy tûnik, hogy a Vasas jelenlegi kapuedzõje, az olimpiai ezüstérmes Farkas Andrea személyében meg is találták az ideális megoldást. Az EHF csak olyan játékos igazolását teszi lehetõvé, aki ebben az évben nem lépett pályára a nemzetközi kupában. A Ferencváros, a Dunaferr, a Cornexi, a Vasas, a Metz és a Krim Ljubajana korábbi hálóõre a KEK-döntõ két mérkõzésére szerzõdik Gyõrbe. A felek mindenben gyorsan megegyeztek, márcsak a kapus játékengedélyét kell beszerezni.
De nem volt hiteles info.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Az eddigi kupameccsekre 2500 Ft. volt a belépõ!
Na akkor hogy is van????
Ja még kifelejtettem, hogy elõre is köszönöm!!!<#vigyor2>#vigyor2>
Engem nagyon érdekelne, mert el tudok menni a döntõre<#smile>#smile><#smile>#smile>
Állítólag május 7.-tõl fogják árusítani a jegyeket.
nõi EHF-kupa döntõ mérkõzés
2006. 05.13. 1615 óra
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
- a két edzõ közti különbség
- ugyanannyi meccset játszotok addig Ti is
- egyre ritkábban roppanunk össze a mérkõzés utolsó negyedében
- a hazai szurkolótábor nyújtotta plusz
- a mentális tûrõképességetek az eddig látottak alapján nem jobb, mint a miénk
- Helga visszatérése a csapatba
A tétmeccsek nagyon sûrûn jönnek egymás után az tény, viszont nagyon sokan állítják, hogy a meccs a legjobb edzés! Bizom benne, hogy András megtalálja a lehetõ legjobb edzés/mérkõzés arányt, és túl tudjuk élni ezt a szokatlan és kemény sorozatterhelést. Hogy mi mennyire lesz az EHF döntõ sikeres megvívásának érdekében alárendelve, arról fogalmam sincs, de abban biztos vagyok, hogy nem úgy fogunk hozzáállni, mint a Cornexi tavaly!
Micsoda masina volt!!! Apám az országutak királya volt vele!!!!<#eljen>#eljen><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#ejnye1>#ejnye1>
DUNAFERR FOREVER!!!
A jegyelõvételnek utánanézek, és ha érdekel valakit megrendelem személyesen!
Persze, annak aki tuti jön!!