Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt én is megnézném😊))))))))

kaloz174
<#vigyor2><#nevetes1>
(Bocs az offért! Csak elképzeltem!😊)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

<#pias><#mf1><#nevetes1> egy kis bodza mindig jól jön...

Azért úgy elképzelem magam, egy ilyen macskás pólóban...hááát<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor>
Bár aranyos!!

Én inkább zöld-fehérben megyek😉)))

Isthy
Ne keressünk kibúvókat kedves topictárs! <#wink><#ravasz1>

Sztem az ügyfelek és a kollegák maximálisan megértõek lesznek akkor is, ha kicsit halkabban fogsz beszélni velük. Ha pedig "elszalad" a hangod a szurkolástól, biztos vagyok benne, hogy lelsz rá megfelelõ házi gyógymódot! <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, közben rájöttem én is, de már késõn, mert nem tudtam visszavonni vagy szerkeszteni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Úgy legyen!

Javasolnám, hogy mindenki csináltasson egy pólót amin ez az aranyos macsek kép van, hogy biztosan megismerjük majd egymást! ;-))))))))))))))))))))))))

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
KEK-et mondta nem az EHF-et
Isthy
Azért remélem nekem jut, ennek érdekében tettem is lépéseket! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Holnap Fradi-Gyõr, remélem kitudok menni, és nagyon kiváncsi leszek, hogy mitmondanak a döntõ jegyeirõl!!

Isthy
Ez jó hír az 5000-es hírekhez képest! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mi egy meccset játszunk addig, ti kettõt. Debrecenbe 16-án megyünk!

DUNAFERR FOREVER!!!

Megkérdeztem az egyik Sopi-fantól, hogy holnaptól fogják árusítani a jegyeket.
😄D

SomogyiG
Szerintem meg tudod oldani, hogy a hangod esetében a "jut is marad is" elvet alkalmazod. Majd mi is besegítünk, igy megteheted, hogy lábujjhegyen kiabálsz. A munkahelyen meg írásban dorongolod le a beo-kat.
Problémák leküzdve, ott a helyed! <#nyes>

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
énmeg azon gondolkozom, hogy családtagnak jegyet kell venni??
VMan
nyilván 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

SomogyiG
Nekem az a gyanúm, hogy elõbb lennénk PNG, mint VIP vendégek. Nem is beszélve arról, hogy szerintem VIP-bõl lesz bõven. (ami ilyenkor teljesen természetes)

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Én nem garantálom, hogy megyek, mivel 14-én dolgozok. Reggeles vagyok, ami fél ötös kellést jelent és a hangomra szükség van ...<#nemtudom><#shakehead>

Hát nem rossz ötlet lenne, ha összejön a fórumtali <#smile><#smile>
Ma bentvoltam a Fradinál, és érdeklõdtem az EHF döntõ jegyei felöl! Elég érdekes választ adtak, lehet, hogy holnaptól, de nem biztos, mert még egyeztetések vannak!
Na erre varjunk gombot!!! Én nemértem miért van ez a ködösítés, szerintem túl nagy az érdeklõdés a csarnok befogadóképességéhez képest, szóval nagyon figyelni kell! Én a nyakukra fogok járni az biztos, és szólok!
Egyenlõre sajnos csak ennyi!!

Csucsu, SomogyiG, SZT, Isthy, Te, én. Aztán majd meglátjuk kinek nem jut jegy...😊
Monti-t nem tudom. Ja meg nyilván ott lesz a meccsen V-Man is😊

sok jó ember kis helyen is elfér, megaztán a VIP-ben is elüldögélnének sokan 😄DD
Remélem a fórumtali összejön 😄D

Ki is megy tutira? Mármint aki tutira szeretne menni? (Mert itt tutira csak én megyek, mint tehetséges zseni balátlövõ 😊))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
Valóban elõvételi jogot élveznek azok, akik leadták a jegyüket. Viszont Õk nem lehetnek többen 80-100 -nál, hiszen a nézõk java része bérletes, és pont a Debrecen ellen elég alacsony volt a nézõszám, max. 600-an lehettek. Ettõl függetlenül szerintem is lenne 2-3000 érdeklõdõ, de 1250-1300 embernél több nem nagyon férhet be, és akkor már túlzsúfolt a csarnok, ha jól tudom.

kíváncsi vagyok milyen sor lesz, és hány jegyet adnak ki nem bérleteseknek...
(azt olvastam, hogy aki ott volt a Debrecen elleni bajnokin és leadta a nevét, annak szintén jegyelõvásárlási kedvezménye van)
Ha olyan szintû az érdelõdés mint az MKB elõdöntõjére akkor nem sok jóra lehet számítani 😞(

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
"Félve" írom le, mert még nem számít hivatalosnak, de állítólag holnaptól, azaz szerdától. Még ma igyekszem "perdöntõ" bizonyítékot szerezni rá...

És tudod már, hogy mikortól fogják árusítani a jegyeket????
Graboplast ETO: Farkas Andrea helyettesítheti Herr Orsit!

A nõi kézilabda csapat hírei

A bajnokságban ugyan már nem, a nemzeközi kupában viszont még lehet igazolni. Ezzel a lehetõséggel pedig úgy tûnik él is a Graboplast ETO. A kedden megsérült válogatott kapus (keresztszalag-szakadás) Herr Orsolya helyettesítésére és a gyakorlatilag így egyedül maradt Petróczi Viktória segítésére rutinos kapust kerestek a zöld-fehérek. Úgy tûnik, hogy a Vasas jelenlegi kapuedzõje, az olimpiai ezüstérmes Farkas Andrea személyében meg is találták az ideális megoldást. Az EHF csak olyan játékos igazolását teszi lehetõvé, aki ebben az évben nem lépett pályára a nemzetközi kupában. A Ferencváros, a Dunaferr, a Cornexi, a Vasas, a Metz és a Krim Ljubajana korábbi hálóõre a KEK-döntõ két mérkõzésére szerzõdik Gyõrbe. A felek mindenben gyorsan megegyeztek, márcsak a kapus játékengedélyét kell beszerezni.

Ma vett nekem a lányom. KEK: álló 2500,- és az ülõ 4000,- Ft.
SomogyiG
Én már több fórumon olvastam, és hivatalosnak minõsíthetõ helyrõl is hallottam, hogy az EHF döntõre 5000 Ft. lesz a jegy a Népligetben.

kaloz174
Én ennek pont a duplájáról olvastam, egy fórumon.
De nem volt hiteles info.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Megnézem a Fradinál, és jelezni fogom, hogy mikortól, és mennyiért adják a jegyeket!
Az eddigi kupameccsekre 2500 Ft. volt a belépõ!

Most olvasom valahol, hogy a döntõre már szerdától lehet megvenni jegyeket.
Na akkor hogy is van????
SZT!

Ja még kifelejtettem, hogy elõre is köszönöm!!!<#vigyor2>
SZT!

Engem nagyon érdekelne, mert el tudok menni a döntõre<#smile><#smile>
Állítólag május 7.-tõl fogják árusítani a jegyeket.
FTC - Podravka Koprovnica
nõi EHF-kupa döntõ mérkõzés
2006. 05.13. 1615 óra

SomogyiG
Mi történt? 16:24 -tõl lezárták a fórumot?! Vagy mindenki vurstliban van?

Én is mindig ezt mondom, hogy ezt kéne csinálni, csak soha nincs nálam megfelelõ anyag.... 😊

Felénk is esik, esik és csak esik...

nagyon édi! 😊

Breki33
melyik nap lesz pontosan a népligeti mecs és hány órakor?

a döntõre gondolok
Hege eto
Hát ez marha izgi rájátszás lesz, de ezt is az ETO-nak köszönhetitek<#mf2>(nem kalkulált debreceni vereség)

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

SomogyiG
Valósak és helytállóak az érveid, de amiben mi bízhatunk:

- a két edzõ közti különbség
- ugyanannyi meccset játszotok addig Ti is
- egyre ritkábban roppanunk össze a mérkõzés utolsó negyedében
- a hazai szurkolótábor nyújtotta plusz
- a mentális tûrõképességetek az eddig látottak alapján nem jobb, mint a miénk
- Helga visszatérése a csapatba

A tétmeccsek nagyon sûrûn jönnek egymás után az tény, viszont nagyon sokan állítják, hogy a meccs a legjobb edzés! Bizom benne, hogy András megtalálja a lehetõ legjobb edzés/mérkõzés arányt, és túl tudjuk élni ezt a szokatlan és kemény sorozatterhelést. Hogy mi mennyire lesz az EHF döntõ sikeres megvívásának érdekében alárendelve, arról fogalmam sincs, de abban biztos vagyok, hogy nem úgy fogunk hozzáállni, mint a Cornexi tavaly!

Itt is!!!

"P70 - õshazájában..."
Micsoda masina volt!!! Apám az országutak királya volt vele!!!!<#eljen><#nyes><#nyes><#ejnye1>

Isthy
Nálunk is esik az esõ, a majálisnak lõttek...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én azért a tegnapi játékot elnézve nem venném annyira biztosra a népligeti vereségünket. Fõleg annak fényében, hogy a Fradi milyen terhelésnek van illetve lesz kitéve fizikailag és szellemileg is. Szerdán ETO otthon, vasárnap Loki idegenben, majd ellenünk ismét szerdán otthon. Kérdés, hogy a sok fiatal, hogy fogja ezt bírni mindkét területen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Naná!!!!!!!
A jegyelõvételnek utánanézek, és ha érdekel valakit megrendelem személyesen!
Persze, annak aki tuti jön!!

Isthy
Egyetértek! Akkor kér idõt amikor már -5 vagy -6 van, nem a folyamat közben, hogy megakassza azt!

DUNAFERR FOREVER!!!