Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SomogyiG
20. perc: 15 - 06

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

azta... erre már nem találok szavakat...

SomogyiG
15. perc: 12 - 04

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
oppáoppá

nem szoktunk így kezdeni
Azt a mindenit!<#wow1>

SomogyiG
10. perc: 08 - 02

Breki33
oppá
SomogyiG
05. perc: 04 - 0

De én szoktam!<#integet2><#nyes>

SomogyiG
Bajnoki rájátszás az 1-4 helyért 3. forduló

Ferencváros - Gyõri GraboPlast ETO KC

Elkezdõdött a mérkõzés. 0 - 0

SomogyiG
Ilyenkor tessék szépen megnézni az aktuális csapatok honlapját, legalábbis a Zöld-Fehérét. <#nyes>
Hát ezért firkálok én a kezilabda.ftc.hu-ra, hogy senki se nézze? <#duhos2> <#nevetes1>

18-tól

17tõl vagy 18tól kezdõdik a meccs?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Duby
Nem.
Azért idegeskedek, mert tévén azér marha szívesen megnéztem volna.
Mostanába minden kedvtelésrõl letiltottam magam, mer le kéne adni a diplomamunkát, és rettentõ kapkodásba vagyok.
Épp a prg installját csinálnám havernál, de nem akarja az igazságot ez a ... instalshield <#kuss>
...jajjdenyagonelegemvanmábelõle! <#falbav>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

probálkozom....

Breki33
te mész a Fradi mecsre?

Egyeztethetnénk
Duby
Azért az nem semmi: Szemi a gyõri kapuban a KEK döntõkre. Király!

Basszus, nem hiszem el ezt a ... tévét. <#falbav>
Miért mindig velünk csinálják??? Hát eddig simán programban volt, a tévéújságban is bennevan, a mai napnak a fénypontja akart lenni a meccsnézés!!!
Igen, a Cselszki bajnokként lejátszandó ligameccse minden bizonnyal sokkal több sportértéket hordoz, mint a rájátszás legnagyobb rangadója. Ezt komolyan nem hiszem el! Na meg a horgász- és sakkmagazin, az naggggyon fontos.
Cérna szakadt, nem szokásom, de egy nagyon barátságos levelet fogok írni ennek a tökéletlen sport1-nek. Tuti nem leszek egyedül.
<#duhos2> <#mf3> <#boxer> <#gun> <#violent> <#kocsog> sport1

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Vagy át kell csoportosítani az alvásra fordítandó idõket:
Hétfõtõl Csütörtökig napi 4óra,Péntektõl Vasárnapig napi 14óra <#nyes><#nyes><#nyes>
SomogyiG
Van erre egy egyszerû és nagyon hasznos megoldás. Meg kell tanulni gyorsan sokat aludni! <#nevetes1><#nyes>

Legyen igazad!<#mf2><#mf2><#mf2>
Szerintem, csak egyszerüen egy barom a média!!!!<#levele><#vigyor1>

Ez a nem közvetítek Fradi meccset azóta van,mióta bejelentették,hogy férfi kézilabda csapatunk lesz,és úgy néz ki,hogy megoldódnak az anyagi gondjaink,mivel több szponzor jelezte,hogy beszállna a Fradiba. <#conf><#conf><#conf>
Na most megmutatják a leendõ szponzorainknak,hogy mire számítsanak a jövõre nézve közvetítések terén.<#mf3><#mf3><#mf3>
<#worship><#worship><#worship> Hálás köszönet a közvetítésért! No Jó éjt, ha most megyek csicsikáni, akkor van még 5 óra 39 percem a kellésig….

SomogyiG
Hála a médiáknak, ismét kimaradunk egy a bajnokság kimenetelét jelentõs mértékben befolyásoló mérkõzés megtekintésébõl.
Hála két szurkolótársunknak, ismét lesz SMS közvetítés a meccsrõl, és ismét 5 percenkénti frissítéssel.
A médiák meg ........ ahol vannak!

SomogyiG
Ez az! Akkor onnét volt annyira ismerõs ez a kép. Én is megkaptam valahonnan...

Breki33
jajjjjjjj
Én kaptam olyan pps, amibe valami állati röhögés hallatszik egy macska van a képen és az a képaláírás, hogy ez a macska reakciója mikkor meglát! 😊 Talán valahol még meg is van…

Az sirályos <#taps><#taps><#taps>
Egy másik alternatíva!!!<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor><#vigyor>Off!!

SomogyiG
Legjobb tudomásom szerint a bérletesek két jegy megvásárlására jogosultak.

Kérdés még az is,hogy a bérletesek is csak egy jegyet vehetnek,vagy vehetnek esetleg +1 vagy +X jegyet.
biztos így van, bár én a férfi csapatról hallottam hogy bundában járnak 😉 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Az nem unfair,hogy a Debrecen-Dunaújváros meccs késõbb lesz rendezve,mint a Fradi-ETO ??? <#confused><#confused><#confused>
Amennyire szeretik a Lokisok a zöldeket,simán lefexenek a Kohásznak <#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>
SomogyiG
Bocsi, majdnem elfelejtettem válaszolni!
Kocsival megyek, de nem maradok fönn Nagyfaluban, hanem jövök haza.

Ha tudok jegyet szerezni, megoldható a dolog!!!
Kérdés, egy személynek hány jegyet adnak, és mikor!!
Jövõre tuti bérletes leszek!

SomogyiG
Egye fene, megkapod 30 napra az ingyenes használati jogot... <#nyes>

ez jó 😊
ezt berakom aláírásnak 😄

SomogyiG
Elég "magasról" kaptam az infót ahhoz, hogy hitelesnek fogadjam el. De tudom, hogy Magyarország arról nevezetes, hogy a jövõ majdnem biztos, a jelen az talán, a múlt pedig bizonytalan... <#nevetes1>

Rohadt jó.... Akkor hát közel sem biztos, hogy megyek. SZT, mivel magadnak is próbálsz szerezni😊, hozzászámolnád az enyémet is? (nem kis pénz, azért kérdem)

Breki33
te kocsival mennél és bpesten alszol?
Azért kellhozzá fantázia!!!!<#szomoru1><#wink><#vigyor><#vigyor>

SomogyiG
Megint tétmeccs hiányotok lesz! <#crazya>

<#wave>
Te is tudod,hogy nálunk az biztos ami elmúlt és lejárt az óvási határidõ<#hehe><#hehe><#hehe>
jól van na, a Fradinak is szurkolok, de egyértelmûsítem, hogy azn belül Helinek 😄

SomogyiG
<#ejnye1><#nezze><#ejnye1>

SomogyiG
Nna megvan az info. Holnap kezdõdik az elõvételi árusítás az EHF döntõ hazai meccsére. De csak azoknak, akik bérlettel rendelkeznek, vagy leadták a Debrecen elleni meccsre vásárolt jegyüket. Ez összesen (figyelembe véve a ~200 bérletet és ~150 leadott jegyet) kb. 500 jegyet jelenthet, és 120 jegy kötelezõ a horvátoknak. Ha minden variációt figyelembe veszünk, akkor ~300 jegy juthat az elõvásárlási kedvezmény nélkülieknek. Hogy ez a 300 jegy mikor kerül forgalomba, azt még nem tudjuk.

kaloz174
Mert?😊
Én el tudom képzelni SZT-t - cicás polóban! <#vigyor0> Másokkal szemben!😊
(Bocsi SZT!😊)

Csak, hogy ne legyen off: a gyõri csarnokban állítólag 2800 nézõ volt!!! Egyrészt: mekkora az a csarnok?
Másrészt: hogy is van ez a nézõszám-összehasonlítás? Ez "csak" egy nõi bajnoki kézimeccs volt!!!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

vagy lehet züd is fehér betûkkel 😊

Breki33
csaaaaaaaaaaaaaak?

ááá, nincs benne fekete, nekem nem jó 😊)))
egyébként én gondoltam veszek egy fehérpólót, rá nyomatok egy 73-ast és akkor máris egyértelmûsítem, hogy csak a Helinek szurkolok 😄DDD