Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
én meg amint tudom közkinccsé teszem majd avi formátumban.
(két apróbb részlet, nekem csak papírtokos dvd-m van itthon, ha tokosat hozol majd átcserélgetjük. illetve pluszos vagy minuszos lemezt vigyek, melyiket írja az íród? ha mindkettõt akkor jó)
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Várjuk szeretettel a többit is majd és a jelentkezéseidet is.
DUNAFERR FOREVER!!!
Méltányos ajánlat? ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Üdvözlet mindekinek!
Ha több idõm lesz még jelentkezem.
Proxy
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Zeng majd a csarnok!!<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#vigyor>#vigyor>
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Akkor most már itt is szívbõl gratulálok és mindazt a jót kívánom a család minden tagjának, amit már mailben korábban megtettem!
Mindig nagy örömmel fogadjuk majd jelentkezésedet és várjuk a híreket. Én is csatlakozom az elõttem szólókhoz, nagyon várom a képet rólatok!
DUNAFERR FOREVER!!!
Bár ki tudja?!?!? Nekünk se szokott az jó lenni, ha már az elején nagy az elõnyünk, mert hajlamosak vagyunk a végére leadni. De most remélem nem így lesz!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Végre egy igazán jó hír! <#taps>#taps>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Már nagyon vártam/vártuk ezt a jó hírt! Nagyon sok boldogságot és jó egészséget a család minden tagjának. <#smile>#smile>
Kedvelem a kosárlabdát is, de inkább annak szurkolnék, hogy kézilabdázó legyen, amennyiben a szülei nyomdokába akar majd lépni.
Csatlakoznék Breki kéréséhez: ugye láthatunk majd képeket Rólatok ...?!
Mikor van/lesz Celina névnapja?
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Akkor igazoltan hiányoztál
Kérünk majd képeket.
A kicsi anyanyelve magyar lesz ugye?
Ezúton szeretném mindenkinek megköszönni a kedves emaileket és üzeneteket, aranyos volt tõletek. Nagyon jólestek!
Sajnos nincs túl sok idõm a gép elõtt ülni, ezért elõfordulhat, hogy csak ritkábban jelentkezem, de mindig figyelemmel követem az otthoni kézilabdaeseményeket. Sajnálom, hogy kikapott a Gyõr, de remélem, hogy a bajnokságot õk nyerik meg, én szurkolok!
Mindenkinek sérülésmentes befejezést kívánok sok sikerrel és örömmel!
Üdvözlet mindenkinek otthon!
Celina, Antanas és Proxy😊
"...Jó hír, hogy a fegyelmi bizottság csak szóbeli feddésben részesítette Kolsofszki Noémit, akit a sporik kiállítottak a szombati összecsapáson. Így a kapus szerepelhet a vasárnapi meccsen, ha Bíró Imre vezetõedzõ is úgy akarja..."
május 4. csütörtök 9:32
A 45 percig szenzációsan játszó FTC nyert a címvédõ vendég Gyõr ellen a nõi kézilabda NB I rájátszásában, és így a tabella élére ugrott. Alaposan belekezdett a hazai csapat, az ötödik percben már 4-0-ra vezetett. A folytatásban tovább nõtt az elõny (8-2), a tartalékos Gyõr alárendelt szerepet játszott. A két európai kupafináléban érdekelt együttes furcsa mód nem volt azonos súlycsoportban: negyedóra elteltével 12-4-et mutatott az eredményjelzõ. Már az elsõ félidõben az volt a kérdés, lesz-e kétszámjegyû a különbség. Végül a gyõriek egy kicsit jobban összpontosítottak, illetve a hazaiak voltak pontatlanok, így ez elmaradt.
A második félidõben csak az utolsó negyedórában tudott közelebb férkõzni az ETO, mert a népligetiek addig remekül védekeztek. A fáradtság miatt és a biztos vezetés tudatában a hazaiak már nem voltak eléggé motiváltak, és ennek következtében lett szorosabb az eredmény.
Az elsõ és a második helyen álló csapatok rangadója nem hozott nagy csatát, mert a Ferencváros ezen a napon - legalábbis 45 percig - szenzációsan játszott.
Rájátszás az 1-4. helyért:
FTC-Gyõri Graboplast ETO KC 35-32 (19-11) Az állás: 1. FTC 7 pont/3 mérkõzés (3), 2. Gyõr 6/3 (4), 3. Dunaferr 4/2 (2), 4. Debrecen 3/2 (1)
(Zárójelben az alapszakaszból hozott bónuszpontok)
küld egy privit telefonszámmal aztán beszéljük meg
Nálatokis csak a macska jelenik meg, az ANITA kép helyett!
Explorer, opera dettó!
Köszönjük! A hajunkra kenhetjük😊))))))))))))))
Gyõr nagyon álmosan kezdett, Görbe rengeteget ordibált a többiekkel, igazán csak benne, és az elsõ félidõben meg Bradeanuban láttam a tüzet... kapusteljesítmény nulla körüli volt az ETOnál, Róth oda-vissza cserélgette Petróczit és Orosst, eredmény nélkül. a végére nagyon feljött a Gyõr, gondolom nem lesznek megelégedve a játékvezetéssel a gyõri szurkolók, de igazán csak magukat okolhatják ezért a pocsék kezdésért, a Fradi élt a tálcán kínált lehetõséggel.
remélem Farkas Andi segítségével a KEK meg lesz gond nélkül az Gyõrnek, de a bajnokságban még nagyon sokba kerülhet Herr Orsi kiesése...
a kezdéskor és fõleg a meccs elõtt, a gyõri tábor egyértelmûen lemosta a Fradistákat, jól szóltak, aztán valahogy beletörõdtek amikor meglépett a Fradi az elsõ félidõben, a másodikban újra jól nyomták. a Fradi tábor szintén nem volt rossz, most a közép is hallható volt, nem csak a kapu mögöttiek.
beugrott, hogy lehet a rendõrkapitányság mellett is :-)
anyu miatt kell
hamár megfertõztem
meg van egy helybéli kézis csaj aki edzõ is gyerekeknél csak neki vizsgaidõszaka van
akkor holnap megkérdezem a szállást meg a darabszámot
kérnék privátban egy telefonszámot
De ha nem ragaszkodsz a várhoz, tuti találsz valahol szállást 😊 (vagy vmi extra protekció? 😊
és azt csak akkor foglalhatok ha biztos (vendégszoba a várban)
viszont ha biztos és nincs szállás az gáz
Látod, ha jelezted volna konkrétan, hogy tudsz jönni, már nekedis lenne jegyed!
Persze tudom ez sok dologtól függ, és sokszor nehéz a döntés!