Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hege eto
Lehet nem idevaló, de szóról szóra egyet értek a kiírás tartalmával.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Asszem 30-24-re nyert a Halas Vásárhelyen
apropó valaki nem tud valamit a vásárhely- halas meccs eredményérõl? 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

bocs, tudom nem idevaló meg minden, de a fradisták nagyon belemelegedtek a "drapigyártásba" 😊drapi

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

édes baba, gratulálok! 😊

VMan
tetszetõs ajánlat 😉
én meg amint tudom közkinccsé teszem majd avi formátumban.

(két apróbb részlet, nekem csak papírtokos dvd-m van itthon, ha tokosat hozol majd átcserélgetjük. illetve pluszos vagy minuszos lemezt vigyek, melyiket írja az íród? ha mindkettõt akkor jó)

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
Köszi, hogy megosztottad velünk! <#worship><#smile>

Várjuk szeretettel a többit is majd és a jelentkezéseidet is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Vasárnap viszek neked egy DVD-t amire felírom neked a Dferr-Fradit és adsz cserébe egy üreset. Ha hozol egy másik üreset is vasárnap, akkor a Fradi-Dferrt meg arra fogom felírni neked, amint meglesz.
Méltányos ajánlat? ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha csak ennyit, hát ennyit. Remélem ez is elég lesz és a végére még ráteszünk párat! ;-))))))))))))))))

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Köszönöm, hogy megnézhettem! <#taps><#worship><#wink> Mégegyszer gratulálok!!!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Sziasztok Mindenki! Köszönöm még egyszer a gratulációkat és jókívánságokat! Megpróbálok majd minél több képet feltenni a galériámban, jelenleg csak eleget téve kéréseteknek egy vegyes összevágott képet töltöttem fel. Ha belementek a képgalériámban, ott megtekinthetitek, akit érdekel.😊
Üdvözlet mindekinek!
Ha több idõm lesz még jelentkezem.

Proxy
VMan
Isthy, ha viszek vasárnapra egy üres dvd-t, szerdára ráírod nekem a Dunaferr-Fradit? meg vinnék még egyet a jövõ szerdai Fradi-Dferrnek is, azt majd valamikor megkapom ha neked meglesz... legkésõbb õsszel 😊

VMan
remélhetõleg MP felvette, akkor fenn lesz a szokásos helyen...

Hege eto
Abban nyugodt lehetsz, mert jelen pillanatban van rá esély hogy az lesz a köv. aranyunk, bár én még bízom a 3. ban is.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
max 2 gól elõnyt adhatok😊))))))))

Na azthiszem nektek sem kell doppingszer a KEK-döntõn!!!!<#ejnye1><#ejnye1><#vigyor>
Zeng majd a csarnok!!<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#vigyor>

Elég szomorú, hogy egy ilyen rangadót nem közvetítettek, pedig Ágai ott mászkált a csarnokban!!!

SomogyiG
Hege, Táncos vagy bárki, aki segíteni tud. Úgy tudom, a Gyõri TV (REVITA) készített felvételt a meccsrõl, s ha minden igaz, már le is adták. (Talán még ismétlik) Ha valaki videora, esetleg DVD-re vette, nem tudnátok belõle szerezni és egy példányt "közszemlére" bocsátani belõle valamilyen formában?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
ha szereztek jegyet :-)

egyenlõre próbálom mozgatni az ismeretségeimet P
Isthy
Akkor most mi a helyzet veled? 13-án számíthatunk rád?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szia! <#integet2>

Akkor most már itt is szívbõl gratulálok és mindazt a jót kívánom a család minden tagjának, amit már mailben korábban megtettem!
Mindig nagy örömmel fogadjuk majd jelentkezésedet és várjuk a híreket. Én is csatlakozom az elõttem szólókhoz, nagyon várom a képet rólatok!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Tudom, hogy piszok önzõ és utálatos vagyok, de sztem maradhat a "szokásos" kezdésetek vasárnapra is! <#ravasz1><#nyes>
Bár ki tudja?!?!? Nekünk se szokott az jó lenni, ha már az elején nagy az elõnyünk, mert hajlamosak vagyunk a végére leadni. De most remélem nem így lesz!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Remélem létre is jön a lehetõ legnagyobb létszámmal! <#eljen><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jöhet a bodza! Tudod, hogy semmi jónak nem vagyok az elrontója! <#vigyor><#vigyor2>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
miaz hogy végre?

nem minap nyertünk? :-)
kaloz174
Sok szeretettel, szívbõl gartulálok én is! <#eljen><#integet2>
Végre egy igazán jó hír! <#taps>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
jegyügyben beszéltetek egymással?
SomogyiG
Nagy-nagy gratuláció! <#wave><#eljen><#taps>
Már nagyon vártam/vártuk ezt a jó hírt! Nagyon sok boldogságot és jó egészséget a család minden tagjának. <#smile>

Kedvelem a kosárlabdát is, de inkább annak szurkolnék, hogy kézilabdázó legyen, amennyiben a szülei nyomdokába akar majd lépni.

Csatlakoznék Breki kéréséhez: ugye láthatunk majd képeket Rólatok ...?!

Mikor van/lesz Celina névnapja?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Sok Boldogságot, és jó egésséget a kicsinek, és anyukájának!!!!!

Breki33
ezt gondoltam, de kell egy bejegyzettnek lenni és ha kint születet lehetne kinti állanpolgár is ha jól tudom.
Igen, igazoltan hiányoztam😊😊 A kicsi anyanyelve nemcsak magyar, hanem magyar és litván, illetve angol lesz. Én magyarul beszélek a picihez, a férjem litvánul és a kettõnk között használt angol miatt Celina is szépen nap mint nap hallja és beszéli majd az angol nyelvet is. 😊 Legalább ezzel neki már nem lesz gondja késõbb.😊
Breki33
GRATULÁLUNK

Akkor igazoltan hiányoztál

Kérünk majd képeket.
A kicsi anyanyelve magyar lesz ugye?
Sziasztok Mindenkinek! Tudom, hogy kézilabdás fórum és tudom, hogy most leginkább a Fradi-Gyõr meccsrõl ír mindenki...én bátorkodom csak így MEGJELENNI megint. Örömmel közlöm veletek, hogy 2006. április 24-én délután 16.22-kor megszületett kislányunk, Celina (ejtsd: Szelína).😊 Természetes úton jött világra 52 cm-rel és 3630 grammal.😊 Mindketten jól vagyunk, és a férjemmel azon tûnõdünk néha ki született: egy új kosárlabda- vagy egy új kézilabdatehetség:😊) Majd meglátjuk a kicsi mit szeretne.😊
Ezúton szeretném mindenkinek megköszönni a kedves emaileket és üzeneteket, aranyos volt tõletek. Nagyon jólestek!
Sajnos nincs túl sok idõm a gép elõtt ülni, ezért elõfordulhat, hogy csak ritkábban jelentkezem, de mindig figyelemmel követem az otthoni kézilabdaeseményeket. Sajnálom, hogy kikapott a Gyõr, de remélem, hogy a bajnokságot õk nyerik meg, én szurkolok!
Mindenkinek sérülésmentes befejezést kívánok sok sikerrel és örömmel!

Üdvözlet mindenkinek otthon!

Celina, Antanas és Proxy😊
GRATULA CORNEXI....ezért!!!

dvsckezilabda.hu

"...Jó hír, hogy a fegyelmi bizottság csak szóbeli feddésben részesítette Kolsofszki Noémit, akit a sporik kiállítottak a szombati összecsapáson. Így a kapus szerepelhet a vasárnapi meccsen, ha Bíró Imre vezetõedzõ is úgy akarja..."
Breki33
Az FTC kiütötte a Gyõrt a nõi kézilabda-bajnokság rájátszásában
május 4. csütörtök 9:32

A 45 percig szenzációsan játszó FTC nyert a címvédõ vendég Gyõr ellen a nõi kézilabda NB I rájátszásában, és így a tabella élére ugrott. Alaposan belekezdett a hazai csapat, az ötödik percben már 4-0-ra vezetett. A folytatásban tovább nõtt az elõny (8-2), a tartalékos Gyõr alárendelt szerepet játszott. A két európai kupafináléban érdekelt együttes furcsa mód nem volt azonos súlycsoportban: negyedóra elteltével 12-4-et mutatott az eredményjelzõ. Már az elsõ félidõben az volt a kérdés, lesz-e kétszámjegyû a különbség. Végül a gyõriek egy kicsit jobban összpontosítottak, illetve a hazaiak voltak pontatlanok, így ez elmaradt.

A második félidõben csak az utolsó negyedórában tudott közelebb férkõzni az ETO, mert a népligetiek addig remekül védekeztek. A fáradtság miatt és a biztos vezetés tudatában a hazaiak már nem voltak eléggé motiváltak, és ennek következtében lett szorosabb az eredmény.

Az elsõ és a második helyen álló csapatok rangadója nem hozott nagy csatát, mert a Ferencváros ezen a napon - legalábbis 45 percig - szenzációsan játszott.

Rájátszás az 1-4. helyért:
FTC-Gyõri Graboplast ETO KC 35-32 (19-11) Az állás: 1. FTC 7 pont/3 mérkõzés (3), 2. Gyõr 6/3 (4), 3. Dunaferr 4/2 (2), 4. Debrecen 3/2 (1)
(Zárójelben az alapszakaszból hozott bónuszpontok)
Akkor nálam valami árulás van!!

Breki33
na szállás már megvan Mester utcában már csak jegy kéne

küld egy privit telefonszámmal aztán beszéljük meg
nekem jó mindkettõ!

Kérdés!
Nálatokis csak a macska jelenik meg, az ANITA kép helyett!
Explorer, opera dettó!

Hege eto
Egyébként meg a Fradi szurkolók miatt kaptunk ki. Nem tettétek meg a szívességet hogy a Görbe drapit 10perccel elõbb húzzátok ki.😊)))) Sokat segítettetek volna vele<#eplus2>

Hege eto
Egy félidõnyi harcos, és jó játék nagyon kevés az üdvösséghez a felsõházban. Ezt már Debrecenben is megtanulhatta volna a csapat. Vasárnapra remélem megtanulják. Kapus nélkül kurva nehéz.........

Hege eto
nem lesz ilyen, mert nem lesz ellenfél tábor, aki doppingolja a hazaiakat.

Hege eto
"a kezdéskor és fõleg a meccs elõtt, a gyõri tábor egyértelmûen lemosta a Fradistákat, jól szóltak,"

Köszönjük! A hajunkra kenhetjük😊))))))))))))))

VMan
izgalmas kis meccs volt ez a Fradi-Gyõr, Laluska megint nagyot játszott a Gyõr ellen, még jobbat, mint az alapszakaszban.
Gyõr nagyon álmosan kezdett, Görbe rengeteget ordibált a többiekkel, igazán csak benne, és az elsõ félidõben meg Bradeanuban láttam a tüzet... kapusteljesítmény nulla körüli volt az ETOnál, Róth oda-vissza cserélgette Petróczit és Orosst, eredmény nélkül. a végére nagyon feljött a Gyõr, gondolom nem lesznek megelégedve a játékvezetéssel a gyõri szurkolók, de igazán csak magukat okolhatják ezért a pocsék kezdésért, a Fradi élt a tálcán kínált lehetõséggel.
remélem Farkas Andi segítségével a KEK meg lesz gond nélkül az Gyõrnek, de a bajnokságban még nagyon sokba kerülhet Herr Orsi kiesése...

a kezdéskor és fõleg a meccs elõtt, a gyõri tábor egyértelmûen lemosta a Fradistákat, jól szóltak, aztán valahogy beletörõdtek amikor meglépett a Fradi az elsõ félidõben, a másodikban újra jól nyomták. a Fradi tábor szintén nem volt rossz, most a közép is hallható volt, nem csak a kapu mögöttiek.

Breki33
miért neked sincs?

beugrott, hogy lehet a rendõrkapitányság mellett is :-)

anyu miatt kell
hamár megfertõztem

meg van egy helybéli kézis csaj aki edzõ is gyerekeknél csak neki vizsgaidõszaka van

akkor holnap megkérdezem a szállást meg a darabszámot

kérnék privátban egy telefonszámot
én elbulizok Veled hajnalig 😊 ha gondolod 😄DDDD
De ha nem ragaszkodsz a várhoz, tuti találsz valahol szállást 😊 (vagy vmi extra protekció? 😊

Breki33
mostsetudom konkrétan mivel szállásom sincs

és azt csak akkor foglalhatok ha biztos (vendégszoba a várban)
viszont ha biztos és nincs szállás az gáz

Figyelj, esetleg megpróbálok szerezni, de nem egyszerû a dolog, mert óriási a kereslet!
Látod, ha jelezted volna konkrétan, hogy tudsz jönni, már nekedis lenne jegyed!
Persze tudom ez sok dologtól függ, és sokszor nehéz a döntés!

Breki33
ha kell tudsz még szerezni?