Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dferr meccsre feketébe, ha jól emlékszem az hoz szerencsét....

😄DD nekem úgy néz ki nem kell <#mf1>
kikászálódok a divatkanapémról, és elmegyek drukkolni, lehet életemben elõször (na azért nem <#rolleyes>) beállok a táborba is, remélem nekem nincs beígért pofonom <#gun><#ravasz1>

de akkor megint elõkerül a pólókérdés <#ijedt>

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

<#mf1><#pias>

Isthy
Nincs mit! Majd bodzával meghálálod! <#ravasz1><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

ok, nagyon szépen köszönöm!

Isthy
Nem baj, mint ahogy V-Mannek is mondtam, nekem vannak tokjaim. Akkor hozzál 5 db-ot 13-án, ha lehet TDK-t.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
mennyiért veszed?

gorigákhoz kell adni tokot
igen <#whatever>
Csak - dvdeket tudok vinni és papírtokkal mivel 50db kiszerelésbe veszem õket.
fujifilm,tdk vagy arita-t tudok vinni.

Isthy
Akkor ha jól értem a következõkrõl van szó:

Dunaferr-FTC 2006. rájátszás 1 DVD
Dunaferr-Hypo 1999. BL elõdöntõ 1 DVD
Dunaferr-Krim 1999. BL döntõ mindkét meccs+kupaátadás 2 DVD
2002. MK elõdöntõ és döntõ (mindkét meccset 7-esekkel nyertük a Fradi illetve az ETO ellen) 1 DVD

DUNAFERR FOREVER!!!

Köszi!

Isthy
Az otthonmaradók figyelmébe!

Petõfi Rádió
17.05-21.00:
Hazafelé
Sportszerkesztõ: Fejér Balázs
.
közben:
Közvetítés a Dunaferr – Gyõr és a Debrecen – Ferencváros nõi kézilabda bajnoki rájátszásról
Hangképes beszámoló az Újpest - ZTE bajnoki labdarúgó találkozóról, valamint a Domino Honvéd – Vasas férfi vízilabda bajnoki döntõ harmadik mérkõzésérõl
Riporter: Siklós Erik, Radnóti László, Lantos Gábor és Török László

DUNAFERR FOREVER!!!

Jól van akkor nem csak én vagyok, akinek sikerült még nem magához térnie.... 😊
Bl ill. az a felettébb izgalma MK döntõ melyeket 7-esekkel sikerült megnyerni.

Isthy
Konkrétabban? Még elég nyomi vagyok így ébredés után <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

ok. figyelés alatt lesz!

köszi, arra is... +2-re az egyik még a 90-es éveket idézi.. 😊))

Isthy
Ez bizony így van!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Na erre a Lajos-Edina perpatvarra kivi lettem volna! <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Természetesen lehet. Ha a Dferr-Fradi meccsre gondolsz, akkor írok neked is belõle egyet és mondjuk 13-án elviszem neked az EHF döntõre.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Szolgálati közlemény! <#duma><#nezze>

Holnap nem fogok a meccs kezdetére hazaérni, (szinte biztos) ezért megkértem egy szurkoló kollegát, hogy az SMS eredményeket írja be a neten. Mivel Neki nincs erre a fórumra bejárása, igy csak az indexre (esetleg a Fradi honlapjának a fórumába) fogja beírni az eredményeket. Ha valakit közületek érdekel, ott fogjátok megtalálni. Természetesen a DVSC-FTC meccsrõl beszélek. Remélem, Csucsu szervezi a mérkõzés felvételét.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Tévedsz! Nem állítólag, hanem valósan! Ezt már annyiszor és annyiféleképpen bizonyították, hogy tényként kezelhetõ. Ráadásul nem csak az embernél, hanem az állatvilágban is igy van. Feltehetõen az a kényszer az oka, hogy nemcsak önmagára kellett az anyáknak vigyázniuk, hanem az utódokra is.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

ezt már többször hallottam én is, de nem akartam a többieket megbántani...<#ravasz1><#nyes><#mf1>

kaloz174
Ez egy természetes különbség - állítólag a mi javunkra! <#nyes>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

minden az, attól függ, hogy ki hogyan értelmezi 😊

Breki33
ez kissé kétértelmû :-)
Á nem vészes, csak szokás kérdése... 😊)) egy dolognál unatkozom....

SomogyiG
Mi vagy te?! Egy kifordított világítótorony? Én örülök, ha egyszerre egy dologra birok összpontosítani. Nem ám egyszerre három, vagy még több...

Breki33
énmeg a csöpit :-)
<#mf1><#nevetes1>

Persze, aki tobzódik ugye!!!<#wink><#nevetes1><#nevetes1>

Jó van... másodszori átolvasásra nekem is feltûnt .. csak közben más oldalt is nézek + a Barca meccset...

Breki33
hátha egyvonalban ült :-)
Igen!!

Láttad?

VASAS-CORNEXI 27-27 (11-14)

Remek mérkõzést produkált a két csapat! A vasas eléggé álmosan kezdte a találkozót, az elsõ gólt a Coriból, Vijunaite szerezte (35.mp), de a vasas több technikai hiba után Gorova révén egyenlített. Kezdtek felpörögni a csapatok, és azelsõ félidõ az egy ide,egy oda jegyében telt. a félidõ végét a Cori nyomta meg jobban, és így Õk vezettek, szerintem megérdemelten!
A második félidõt 2 Vasas gól indította 13-14. Aztán a Cori is gólt szerzett Kenyeres révén a 4.-percben 13-15. Ekkor nagy rohangálás jellemezte a játékot!
Aztán a 21. perctõl a Vasas uralta a játékot, és 25-22 re átvette a vezetést, ekkor Szabó E. idõt kért, és ez jóttett a Corinak és 25-25 lett az állás!
27-27-nél 4-mp-el a vége elõtt egy Õri Adrien betörésnél hatalmas belülvédekezés történt (100% mert egyvonalban ültem) de a bírók csak szabadot itéltek, na ekkor elszabadultak az indulatok a zsûri asztalnál, és Szabó Edina majdnam nekiment Mocsainak dühében, mert Lajos reklamálni mert. Edina a lefújás után kiviharzott a csarnokból!!!!
Egy izgalmas, és jó meccset láthattunk!

Góllövõk:
Vasas:
Gorova 9
Tomori 6
Simon 1
Berta 3
Ábrahám 3
Moszkovaja 1
Õri A. 4

Cornexi:
Vijunaite 4
BB 1
Õri E. 4
Szabó V. 4
Korgyuk 1
Tápai 7
Kenyeres 2
Pádár 1
Tilinger 2
Trischchuk 1

Kiemelkedõen játszott: Trifa, Gorova, és szerintem Tápai!

Kézilabda: döntetlent játszott a Cornexi

Izgalmas csatában döntetlen játszott a hazai pályán szereplõ Vasas és a Cornexi
Miután a Kiskunhalasi NKSE idegenben gyõzte le a Hódmezõvásárhelyi KNC csapatát a nõi kézilabda NB I rájátszásában, ma az éllovas Cornexi csapata idegenben döntetlent játszott a Vasassal.

Ezzel az eredménnyel az állás nem változott, továbbra is a Cornexi vezeti a tabellát a Kiskunhalas, a Vasas és Hódmezõvásárhely elõtt.

Nõi kézilabda NB I, rájátszás az 5-8. helyért:
Vasas-INVITEL - Cornexi-Alcoa-HSB Holding 27-27 (11-14)

No akkor ép itt az ideje elõrébb lépni! Sok sikert a szervezõknek, a rendezõ városoknak és a edzõknek, de legelsõsorban a fiataloknak kitartást.

kaloz174
Magyarország rendezheti a 2009-es junior nõi kézilabda Eb-t
2006. május 6. 11:51
A mérkõzések biztos helyszínei között Pápa, Gyõr és Szombathely szerepel, de Bük is érdeklõdik

Magyarország rendezheti 2009-ben a junior nõi kézilabda Európa-bajnokságot - errõl Sinka László, a hazai szövetség fõtitkára tájékoztatta az MTI-t.

A mérkõzések biztos helyszínei között Pápa, Gyõr és Szombathely szerepel, de Bük is érdeklõdik.

Magyarország legutóbb 2001-ben adott otthont nõi junior kézilabda világeseménynek: az akkori világbajnokságon a házigazdák csapata ezüstérmes lett az oroszok mögött."

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Hajrá MKB Veszprém 😄DDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
jegy ügyben nincs fejlemény?
Rangadó a Fáy utcában

Rangadóhoz méltóan izgalamas, kiélezett csatát láthatnak a Fáy utcába kilátogató szurkolók
Tovább»http://www.sportforum.hu/

további stat a szokott helyen itt.

SomogyiG
nõi NB I, rájátszás, 5-8. helyért:
Hódmezõvásárhely - Kiskunhalas 24-30 (16-16)

Végig kutatva az internetes forrásokat - beleértve a Halasiak honlapját is - ennyi infót találtam az origón.

Tényleg Isthy dvd-s kérésem nekem is lehetne?<#whatever>

Így utólag gratulálok én is.

az a "vicces", hogy ez volt az üzenõfalamon is, aki ismerõsöm látta 😊 pedig esküszöm nem gyártok pénzért drapit a fradinak 😉 (ingyé csinálom 😄DDD )

VMan
ok, viszek akkor ilyet is olyat is 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
Csatlakozom.

De ennyi valóban elég is errõl itt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, a halasi ismerõseim is ezt mondták.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az sem baj ha papírtokost hozol, nem kell cserélgetni, nekem vannak üres tokjaim amikben tudom tárolni õket. Teljesen mindegy milyet hozol, mert az íróm mindkét lemezt (pluszost és minuszost is) tudja kezelni. Mondjuk a minuszost jobban szeretem, de ez ne legyen akadály.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
NO POLITIK