Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Decembert illetően már nem tudok csatlakozni, én úgy gondolom nem fog ő ott érdemi szerepet vállalni. Az "odabas*"-ban meg végképp nem nagyon tudok hinni. De ne legyen igazam!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ma reggel 7.55 perckor Görbicz Anita világra hozta kisfiát, aki 3360 grammal és 49 cm-rel született. A kismama és a baba is egészségesek, minden rendben zajlott.
Ezúton is gratulálunk az egész családnak, és jó egészséget, sok boldogságot kívánunk Anitának és mindkét Ottónak!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
DUNAFERR FOREVER!!!
Azt hallottam, hogy a Fradi megszerezte erőnléti edzőnek Tord Ellingsent. Ez komoly és okos döntés volt, csak gratulálni tudok hozzá. Gyaníthatóan minőségi ugrást fogunk látni jövőre a Fradinál ezen a téren. Vérten Orsival ketten bizonyosan kiváló munkát fognak végezni.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ausztria - Magyarország
Női vb selejtező 1. mérkőzés - Stockerau
2015.06.05. 20:25 Duna World
DUNAFERR FOREVER!!!
Nyilván erősödnek, lesz Ilicsnek is komoly cseréje. Illetve lehet majd 3 lövővel is játszani, mert Palmarsson középen is tud játszani.
DUNAFERR FOREVER!!!
Már nem először fordul elő ez, pedig vitázni normális stílusban, a másikat tisztelve is lehet. (Legalábbis az én világomban.....)
Ha ez ennyire nem megy neked, inkább felejtsd el, kérlek, hogy reagálsz a beírásaimra!
Mint ahogyan régebben is írtam szeretnénk az általad jónak tartott világban élni, de egy dolgot tudomásul kell venni:
a világ nem arra megy, még ha ez neked/nekünk nem is tetszik. Megvásárolt külföldi világsztárok nélkül a BL-ben valamire való eredményt nem lehet elérni, (mivel a magyar kézit sikeresen szétverték) és belőlük még csapatot is kellett kovácsolni,ez a második hely pedig előre lépés ez tény.
A magyar férfi válogatott kerete az Eb-selejtezőkön:
Kapusok: SZÉKELY Márton (Balatonfüred), BARTUCZ László (Cegléd)
Balszélsők: GAZDAG Tibor (Csurgó), BÓKA Bendegúz (Balatonfüred)
Balátlövők: BODÓ Richárd (Grundfos Tatabánya), GERDÁN Tibor (Balatonfüred), LIGETVÁRI Patrik (Balatonfüred), FALUVÉGI Rudolf (Balatonfüred), BORSOS Tamás (Csurgó)
Irányítók: LÉKAI Máté (MKB MVM Veszprém), SZÖLLŐSI Balázs (Balatonfüred)
Beállók: BÁNHIDI Bence (Balatonfüred), HEGEDŰS Márk (MOL Pick Szeged)
Jobbátlövők: BALOGH Zsolt (MOL Pick Szeged), ANCSIN Gábor (MOL Pick Szeged)
Jobbszélsők: PÁSZTOR Ákos (Grundfos Tatabánya), HORNYÁK Péter (TuSem Essen, német)
(Nekem azért hagyd meg, hogy legyen saját véleményem, ha kérhetlek. Én is tiszteletben tartom a tiédet.)
Alapvetően nem rossz ötlet. Annak idején Újvárosban is volt ilyen klub szinten, amikor a csajok és a fiúk is érdekeltek voltak a nk-i kupákban.
DUNAFERR FOREVER!!!
Tudni kellene értékleni az "apró"sikereket.
Azt gondolom, több játékos nem tudta hozni azt, amit ilyenkor kell. Pedig nagy sztárokról, tapasztalt csapattagokról van szó.
A spanyolok összességében jobban felnőttek a feladathoz.
A meccs maga színvonalban elég gyenge volt, szerintem. Amit szintén sajnálok, szinte semleges nézőként. (Annyira nem érintenek meg ezek a légiós csapatok igazán, mégha magyarnak is mondják őket.)
Nagy Laci előtt elismerésem. <#eljen>#eljen> Nekem még Iváncsik Gergő és a Nilsson tetszett, valamint Alilovics is.
Itt a vége a szezonnak. Legalábbis klubszinten.
A jobbik csapat nyert, ezt el kell ismernünk. Amelyik ráadásul jóval szerencsésebb is volt. A spanyolok 5 olyan gólt dobtak amelyik a kapusunkról befelé ment, nekünk nem volt ilyen. A Barcelona szinte végig kézben tartotta a meccset. Amikor 14-19-ről visszajöttünk 17-19-re és emberelőnybe kerültünk, akkor megvolt a lehetőség a meccs nyílttá tételéhez. Ott a Barca meg volt kicsit fogva, 7 percig nem lőttek gólt, ki lehetett volna egyenlíteni. Ehelyett hibák halmaza, újra 4 lett közte (17-21) és végleg el is dőlt a meccs. Komoly kapusteljesítmény nélkül nem lehet BL-t nyerni. Alilovics megtette a magáét, sajnos Roli terített betlit hozott az egész évi kiváló teljesítménye után. Sulics borzalmas volt mindkét meccsen, nem értem Nilsson miért nem kap több szerepet. Örülhet, hogy ma is nem pirosozták ki... Ilics is haloványabb volt a hétvégén, Laci viszont minden elismerést megérdemel. Plusz a két sérült is hiányzott a csapatból, csökkentek a lehetőségek. Most ez volt a realitás, jövőre meg lehet tenni a hiányzó egy lépést.
DUNAFERR FOREVER!!!
Amikor olvastam, hogy Ruesga után Ugalde is kiesett és Terzics is beinjekciózva játszik a dereka miatt, voltak kétségeim. Szerencsére a rossz kezdés után felébredt a csapat és sikerült megnyernie a meccset.
Azt gondolom egy OLÉ jár a sporiknak is, nem a hazaiakkal voltak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Reméljük az, hogy jobban állunk, hosszabb távon is látható lesz, mert az EB szereplésük tényleg jó volt. Az elég érdekes, amit az MKSZ kasszájával kapcsolatban mondott.
DUNAFERR FOREVER!!!
Más:
Damjanovics a Vardarba igazol, a macedónok nagyon akarják a BL-t. Viborgban meg már nem maradt szinte senki a nevesebb játékosok közül.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A nőknél a bukarestiek nyertek egy góllal, így a naygbényaiak kerülhetnek a Bl-selejtezőbe ha nem nyerik a következő két márkőzést.
A fiúknál viszont idegenben nyertek a vendégek, Tatai és Eklemovics vezérletével
Foci hír: a TAS visszaadta a kolozsvári vasutasok elvett 24 pontját s így azok biztos kiesőből a bronzérmes helyre ugrottak!
Bognár Bogi Viborgba tart...
Íme.
Ma voltam az SKC-FKC összecsapáson. Jelen volt Müller is. Azt hallottam, Wörz sem marad Magyarországon. A Siófokból sokan távoznak. Sok tehetséges magyar fiatal. (Majd érkeznek helyettük az újak. Eddig csak külföldiekről szólnak a hírek.)
Németh András szövetségi kapitány kihirdette a magyar női válogatott keretét a júniusi Ausztria elleni vb-selejtezőkre. A párharc győztese jut ki a decemberi dániai világbajnokságra. A magyar együttes május 26-án kezdi meg a felkészülést a június 5-i idegenbeli és a 13-i hazai mérkőzésekre. Bódi Bernadett mandulaműtét előtt áll, ezért ezúttal nem szerepel a keretben.
A magyar női válogatott kerete:
Kapusok: KISS Éva (Fehérvár KC), BÍRÓ Blanka (Ipress Center Vác), JANURIK Kinga (Érd)
Balszélsők: ERDŐSI Ildikó (Siófok Galérius Fürdő), SCHATZL Nadine (Érd)
Balátlövők: TRISCSUK Krisztina (Dunaújvárosi KKA), BULATH Anita (Dunaújvárosi KKA), HORNYÁK Dóra (Ipress Center Vác)
Irányítók: KOVACSICS Anikó (Győri Audi ETO), SZUCSÁNSZKI Zita (FTC Rail Cargo Hungaria), TÓTH Gabriella (Mosonmagyaróvár)
Beállók: MÉSZÁROS Rea (FTC Rail Cargo Hungaria), MAYER Szabina (Fehérvár KC), SZAMORÁNSKY Piroska (FTC Rail Cargo Hungaria)
Jobbátlövők: TOMORI Zsuzsanna (FTC Rail Cargo Hungaria), PLANÉTA Szimonetta (Győri Audi ETO)
Jobbszélsők: KOVACSICZ Mónika (FTC Rail Cargo Hungaria), SUCH Nelli (Siófok Galérius Fürdő)
Szövetségi kapitány: NÉMETH András
Női világbajnoki selejtezők:
1. mérkőzés:
2015. június 5. 20:25, Stockerau: Ausztria-Magyarország
Visszavágó:
2015. június 13. 13:30, Győr: Magyarország-Ausztria
A párharc győztese vehet részt a 2015. december 5-20. között Dániában sorra kerülő olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
Ha nem is ment neki úgy a játék, mint ahogy azt maga is szerette volna, hiszen magasan volt a mérce, mindig tartást adott a csapatnak. Biztos vagyok benne, hogy ez a jövőben is így lesz, ha más is lesz a szerepköre. <#worship>#worship> <#eljen>#eljen>
Az utolsó játékos azok közül, akikkel a szurkolói pályafutásom kezdődött 1998-ban. Hála és köszönet! <#taps>#taps><#worship>#worship><#integet2>#integet2>
DUNAFERR FOREVER!!!