Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Danyi Gábor az első idénye után

"Mit akar ez a pacák" <#smile>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mindkét eheti meccsük gyalázatos volt, mind a teljesítmény, mind a hozzáállás tekintetében.

DUNAFERR FOREVER!!!

Borzalmasan játszik a Csoknyai -féle válogatott! Értem, hogy nincs tét, de azért a nemzeti mezt és a nézőket illene jobban tisztelni!
Isthy
A Vipers komolyat erősített

Úgy fest Lökének hiányzott a BL.

DUNAFERR FOREVER!!!

smith09
Oké ez igaz, de a 2017 es vb - n Tunézia, Paraguay, Argentina ott volt de sok európai csapat lemaradt aki ezeket tuti halálra verné.
Ugyanaz mint a fociban...
De ez nincs így, Óceánia annyi kedvezményt kap, hogy elég a vb-n a legjobb 8-12. helyen végeznie egy csapatuknak, és az selejtezhet. Ausztrália egyedül a sidney-i olimpián volt ott, mint házigazda. (Persze akkor még tényleg úgy ment, hogy vb-ről korrekt helyezésekkel közvetlenül ki lehetett jutni, nekünk is elég volt az 1999-es 5. hely.)
smith09
Köszönöm, azért számomra még mindig döbbentes hogy európából egy világviszonylatban erős közepesnek mondható csapat nem jut ki, az általatok említett sorsolás miatt, viszont kijut Oceánia legjobbja akit a kinem jutott európai csapatok szintjét sem éri el.
Isthy
Naja, szép lassan csak odáért nagyjából ahová vártuk. Nem szeretnék már "visszatérő meglepetéseket" haladjon ezen az úton tovább. Párizsban szeretném látni a lányokat a végjátékban, mert esélyes, hogy kimegyek az olimpiára.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, a 8 közé jutást kell megcélozni és ha sikerül, akkor nagy eséllyel selejtezhetünk Tokióért.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2019.06.07. 12:15:27

DUNAFERR FOREVER!!!

Ja, igen, ha a franciák a vb-n a nyolc közé jutnak (nagy meglepetés lenne, ha nem így lenne), és az oroszok is a legjobb hétben vannak, az "eltolja lefelé" a helyeket, mivel ők már részvevők, tehát már a nyolc közé jutás is biztos selejtezőt jelentene.

Más kontinensről érkező világbajnokkal nem bonyolítanám a számításokat, nem túl valószínű, bízzunk benne, hogy nem kell ide semmilyen matek, bár a lányok dolga aligha lesz egyszerű.
SomogyiG
Gratulálok a lányainknak a biztos kijutásért. 😊
Addig rágtuk a néhai handball.hu-n Rasmussen fülét, amíg össze nem hozta/hozza azt a válogatottat, amit ott optimálisnak gondoltunk.. Remélhetőleg tartani fogja ezt az irányvonalat. 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Aranyat nyerni. Ha az Európa-bajnok franciáktól kapnánk ki, akkor ők a vb-győztesként jutnának ki, a kontinensről pedig az Eb-2. Oroszország kapná a helyüket.

A 2-7. helyezések a vb-n olimpiai selejtezőt érnek. Ha ettől rosszabbul szereplünk, az Eb-7. helyünk még matematikailag érhet olimpiai selejtezőt, ha Oroszország, Hollandia, Románia, Norvégia és Svédország válogatottjai közül legalább négy ott lesz a vb-n a legjobb hét között, ami nem irreális, de azért nem kevés partvonal mellől drukkolást kíván. Ha két párosítást is a felsorolt csapatok adnának a nyolcaddöntőben, az értelemszerűen azt jelentené, hogy az Eb-helyezésünkkel már nem juthatunk ki.
smith09
Női kézi válogatottnak a tokiói vb -n milyen helyezést kell elérnie hogy selejtező nélkül kijusson az olimpiára?
Isthy
A negyedik bukott BL döntőjük, lassan eszébe jut az emberfiának az egykori ETO.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A védekezés az egész első félidőben gyenge volt, a vonalról sorban jöttek a ziccerek, a beállós elleni védőmunka borzasztó volt. Persze így nehéz is volt Rolinak alkotni. A szünet után javult a helyzet, de csak arra volt jó, hogy szorosabbá tudják tenni a meccset.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Egyetértve Gabesszal, szörnyű érzés volt, hogy csak kaptuk a gólokat, szinte egyáltalán nem tudtuk kivédekezni a támadásokat. Nagy Laci talán itt hiányzott különösen.
Na de majd jön a következő szezon, egy olyan szakmai stábbal, akik nem akarnak fából vaskarikát csinálni, mint Vranes...
Addig lehet a válogatottra koncentrálni. A szomorú a dologban, hogy a lehetőségek nem jönnek vissza. 😞

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Off: Dühítő ez a fórum. Szerintem már senki sem törődik vele. 😞

Illetve szerintem a védelem sem volt a helyzet magaslatán az elején... Mondjuk én az egész meccs alatt egy pillanatra sem éreztem hogy egy pici esélye is lenne a Veszprémnek.
Egyszer jó régen mikor még 2 meccses döntő volt a csajoknál, idegenben nyertek picivel a győriek, itthon pedig az első pillanattól nem volt esélyük, én kb most is ezt éreztem.
Isthy
Leginkább Sterbiké. Ha ő véd az elején is, talán szorosabb a félidő. Akkor a szünet utáni játékkal megfordíthatták volna. De ugye a volna sosem játszik...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ez hosszabb lett volna...de már nem kínlódom inkább.

kaloz174
Szerintem a 2 sérülés betett a veszprémieknek.

Isthy
Előléptetés

Információ a jövő évi BL nevezésekkel kapcsolatban. A lényeg, hogy az MKSZ-nél dönthették el melyik csapatnak kérvényezik a BL indulás lehetőségét a bajnokként kvalifikált ETO mellett.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sajnos ismét csak az ezüstérem jutott a veszprémieknek a BL-ben.
Csak az elején egyszer (2-1-re) vezettek, azután végig a Vardar irányította a meccset. Az első félidő végén az a rossz periódus, amikor elmentek a macedónok 6 góllal (10-16) túl sokba került. Hiába sikerült a szünet után visszazárkózni (16-17), sajnos az egyenlítés egyszer sem sikerült. Tartotta a Vardar az 1-3 gólos előnyét egészen a meccs végégig és végül megérdemelten nyerte a BL trófeát.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Grat a veszprémieknek a tegnapi győzelemhez!
A mai talán még nehezebb lesz, még ha nem is a Barca lesz az ellenfél. A katalánok jól elszúrták a meccsük záró 20 percét.

DUNAFERR FOREVER!!!

Sajnálom, neked nem kell magyaráznom, miért, de a kommenteket én nemcsak az utóbbi időben, hanem 5-6 éve sem nagyon voltam képes kiállni. Saját anyag anyag sajnos régóta nem volt annyi, mint régen, de hosszú távon hobbioldalként nem is volt folytatható a régi tempó. Így is nagyon szép volt, és időben is sokáig tartott, amit letettek az asztalra.
kaloz174
Első reakcióm: "nagyon sajnálom". Hiánypotló oldal volt. Másrészt: ugyanakkor egyre belterjesebb lett. Ez az, amiért nem bánom a megszűnését.

Isthy
Befejezik

Nagyon sajnálom, de meg tudom érteni őket.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Itt sokkal többről szól a történet. (Tudom, mert egy ideig részese voltam.) Inkább azonban nem ragoznám tovább, de engedd meg, hogy ne fogadjam el ezt a semmitérő változatot.

Amennyiben az adott klub vezetés ügyesen csinálja akkor hosszabb távon profitálhat belőle a magyar kézilabda, de ha az adott klub nk kupát akar nyeri akkor felejtsd el hogy magyar csapat.
Egyébként nem olyan szűk az a kör...
Isthy
Neki az volt a fontosabb, hogy a klubjában segítsen, mert állítólag "rakoncátlankodik" a térde.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Kovács Anna hiányát nem értettem.
Íme a részletek. Fura. Ahhoz képest, hogy a Loki az ő vezérletével nyert ellenünk, különösen.

kaloz174
Kicsit izgi volt a vége, sokkal simább győzelemre számítottam. Végül is sikerült az ETO-nak megint. Gratulálok!

kaloz174
Megtérült a befektetés, saját szempontukból. Egy szűk körnek ez így megfelel. Kérdés: a magyar kézilabda ebből mennyit profitál? (Mert egyébként nekünk kerül sokba...)
Az ígéret úgy szólt a csapat első osztályban való indulásakor, hogy lehetőséget teremtenek a környékbeli fiataloknak...Eljutottak oda, hogy ezt a kupát egy echte nk.gárda hozta...
Erről ennyit.

Jim Morrison
Grat a Győrnek!
A végén megint izgulhattam.... 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Isthy
Grat a győrieknek az újabb BL győzelemhez!
Igazából ez sima 4-5 gólos győzelem lehetett volna, ha a végén nincs ez a rövidzárlat. Az utolsó 7 percben nem tudtak gólt lőni, így lehetett ilyen szoros a vége. Megint Oftedal tette izgalmassá, csakúgy mint tavaly. Akkor eladta a labdát, most meg feleslegesen előtte kapura, pedig Danyi direkt elmondta előtte az időkérésnél, hogy nincs kapura lövés. Azért nem ártana szólni neki, hogy ezt jövőre már ne csinálja majd.

DUNAFERR FOREVER!!!

Gratula az ETO-nak is! Ha a végén kissé kínlódva, de sikerült megnyerni a BL-t! A lengyel játékvezetőnők nem igen szeretik a magyarokat, ezt ma is kimutatták, a versenybe tartva az oroszokat (pedig őket utálják, mi lenne ha még szeretnék is őket?).
Isthy
Grat a siófokiaknak a kupagyőzelemhez!
Szinte rajt-cél győzelmet arattak és biztosan nyerték meg a meccset.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok a győrieknek!
Kiváló játékkal (elöl-hátul-kapuban) tükörsima győzelmet arattak. Ráadásul sikerült forgatni a csapatot és lehetett tartalékolni holnapra.

DUNAFERR FOREVER!!!

A Kielce lesz a Veszprém ellenfele az elődöntőben!
Isthy
Mindkét meccsen a 2. félidőben összehoztak egy-egy gyalázatosan gyenge 10 percet, azon el is úszott nekik a Final Four.

DUNAFERR FOREVER!!!

A szegediek megismételték a PSG útját! Menyből a pokolba pár perc alatt! Amúgy, mind a négy bejutó ugyanabból a csoportból jött!
Isthy
A PSG-nek majdnem sikerült a bravúr a lengyelek ellen, de végül a Kielce jutott a Final Fourba. Mikkel Hansen totálisan eszetlen játéka - főleg a második félidőben a 3 kiállításával - hatalmas hátrány volt a franciáknak. A lengyelek sokkal tartoznak neki, mert komoly segítséget nyújtott számukra a mai meccsen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A veszprémiek a gyenge kezdés után simán nyertek és kettős győzelemmel továbbléptek a Final Fourba.
Érdekes részlet a Flensburg edzőjének nyilatkozatából: "Sorozatban negyedszer jutottunk el a negyeddöntőig, és az utóbbi három évben mindig az a csapat nyerte a BL-t, amely minket búcsúztatott. Remélem, az idén is így lesz, így előre gratulálhatok a Veszprémnek."

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Tegmap a PSG csúnya verésbe (24-34) szaladt bele Kielcében. A lengyelek kapusa - aki jövőre Veszprémbe jön - kivédte a szemüket. Ha innen képesek lesznek továbbjutni a franciák az nagyon komoly bravúr lenne. A Kielcének meg hatalmas blama.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem lesz két magyar csapat Kölnben. A Pick 23-21 után teljesen szétesett. Kevés idegenben lőtt gól és 8 gólos hátrány, ez innen már reménytelen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Ezt már nem szabad elrontani! 6 gól, 28 idegenben lőtt gól elég kell legyen.
A fradisták szerintem nem akarták, hogy a hétvégén teher alatt játszanak....6 gólt úgy sem tudtak volna behozni.
Isthy
Nagy gratula a Veszprémnek! <#taps>
A szünet utáni védekezésükkel (benne Miklerrel) megalapozták a Final Fourba jutásukat. Azért a Flensburgot idegenben 7 gólon tartani 30 perc alatt az nem semmi. Ezt már csak ők ronthatják el a hazai visszavágón.

A Fradi kapott egy pofont otthon a Siófoktól és ezzel az amúgy is elég halovány bajnoki esélyei a nullára csökkentek. Nagyon fáradtnak és kilúgozottnak tűnnek. Szombatra össze kell kapniuk magukat az ETO ellen, ha nem akarnak nagy zakót kapni. Mondjuk a győriek ellen mindig felszívják magukat. Persze kérdés, hogy mennyi maradt még bennük.

DUNAFERR FOREVER!!!

smith09
Győr - Vipers az elődöntőben!

Reméljük a legjobbakat.
Isthy
A női BL-ben érvényesült a papírforma. A Fradi az első félidő utolsó 10 percében nem tudott gólt szerezni, ezzel el is ment a hajó. A győriek most nem rontották el a félidei nagy előnyüket, hanem még rá is tudtak tenni a szünet után.

DUNAFERR FOREVER!!!