Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért nekem a motivációs bázis, jobban tetszik !!!! (már várom) <#vigyor><#vigyor>

kaloz174
Jó, de is nem beszélt a motívációs bázisról😊)

(Hú de rossz vagyok, majd legközelebb megnézhetem a következményeket!😊)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Azért az értékelésben csak sikerült a szokásos "testsúlykilogramm"-os villantás a profnak ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
szép volt csajok
Isthy
A meccsrõl:
Megint nehezen lendültünk bele, de a félidõ közepétõl sikerült összekapni a védekezést és onnan nem volt gond, végig tartottuk a biztos elõnyt. A 2. félidõben sikerült kicsit rátenni és viszonylagos nyugalomban folyt le a meccs. Ami nagyon aggasztó az a rengeteg kihagyott ziccer (én 10-et számoltam), meg is látszott a lõtt gólok mennyiségén. Egy közepesnek mondható teljesítménnyel simán vertük a macedónokat, azt hittem nehezebb lesz. A középdöntõkre azért van még javítanivaló, ott komolyabb ellenfelek lesznek, de addigra mi is egyre jobban belelendülünk.

GRATULÁLOK A GYÕZELEMHEZ A CSAJOKNAK!!! <#taps><#taps><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
kettõböl kettõ
Isthy
Egyszerû, szókimondó magyar ember :-)

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez volt a csúcsmarhasága! A röhögéstõl leesetem a fotelágyról, szerencsére a bodzát nem sikerült levernem :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

NAGY GRATULA A LÁNYOKNAK !!!!!!

HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!

És Németh András, meg egy akrobata, mert szerinte keresztbe tett lábakal tud sétálni!! Gulyás szerint!!!!!!! Ez egy ÖKÖR!!!! Már elnézést.

😊) lesz min nevetni az biztos, amíg õ közvetít.

Jol van, nyertunk!!!! Es tudtam nezni a meccset az Interneten a TV2-n!!!!!!😊😊😊 Nagyon jolesett latni a csajokat, es gyozelmet latni!!!😉😊 Meg nem jatszottunk a legjobb formaban, de nem is kell, majd meccsrol meccsre egyre jobb lesz. 4 pontunk van es az nagyon jo....Igen, a Kovacsicz Ritaaaaaaaa nekem is nagyon tetszett😊😊😊 Meg jo, hogy nincs nagyon fura vagy nehez nevu a csapatban, mert Gulyas atkeresztelne mindenkit, bar nem tudom honnan szedte a Ritat, mert a Monika meg csak nem is hasonlit ra. Gulyasnak nem ott jott a neheze amikor beallt Era, hanem amikor kiutaztattak az EB-re. Nem is tudom miert ot kuldtek, miert nem az Agait, de igy legalabb mindig lesz min nevetni. Es ahogyan mondta, a jatekosok csapatepito jatekokat gyakorolnak es ez szepen latszik a csapaton....haaaaaaaat, neki pedig a neveket kellene gyakorolni, hogy a kovetkezo kozvetitesen latszodjon es ne legyen senki Gizella, Aranka vagy Arabella😊 Na, az a lenyeg, hogy nyertunk, remelem a vasarnapi meccset is adja majd a TV2 es tudom nezni. Hajra csajok! Millio puszi mindenkinek!!!! Proxi
Jó kis beálló lesz ez a Piros!!!!<#eljen><#eljen>

Hege eto
Gulyás elsõ jó beszólása:
"Balogh Bea Olimpiai ezüst, VB ezüst, ugye Mocsai Lajos" <#taps><#taps>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

jó van ... már azt hittem csak én hallottam valamit félre ...<#bee1><#ravasz1>

Jó lenne, ha BB is el kapná a fonalat

Anyááááááám, Kovacsicz Ritaaaaaaaa!!
Gulyásnak most jön a neheze, beállt Era !!!!!!!!!!!!!!!!!!

VMan
Piros nagyon királyos. Mse még mindig itthon hagytad volna? <#mf1>

HAJRÁ MAGYAROK! :]

nem apróztad el! 😊)

Ja, és bunkó Naukovics !!!<#vigyor1><#mf2>

Alakul !!!
HAJRÁ CSAJOK !!!!!!!!

Jók, ez tény, 6 között a helyük!

Duby
Gyerekek, ez nagyonnagy meccs.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Infartus közeli állapotról azért gondoskodnak…

"Németh András kereszbe tett lábbal sétágat"😊)))))))))))

Hát ez tényleg mintha ETO mez lenne😊))
Már el is felejtettem, milyen idegesítõ 50 nézõs meccseket nézni...

ez nem lehet ennyire h... mi játszottunk a osztrákokkal és nem a macedónok...

Na hát akkor lássuk😊

Duby
na zöldbe <#wink>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

hát nem is lenne õ...

kaloz174
Ez a lüke Gulyás azt hiszi mindig, hogy mi nem tudjuk az eredményeket!😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

nagyon helyes! 😊)

az nem gond, nekem több mint 1gb a tárhely vagyis 2gb van elõfizetve , de van rajta pár dolog...

VMan
én is ienbe csinálom, 2000-es bitrátával. bár úgy elég nagy lesz 😊

VMan
na meg mert honosították Naukovicsot, de vele szemben már van némi tapasztalata Pirosnak, hogy hogyan is kell fogni <#mf2>

Valószínû annak tudható be, hogy elég rég játszottunk velük, így nem igazán lehet tudni, hogy ténylegesen mire is képesek ellenünk.

Hege eto
Addig örülj neki míg nem tiltják be!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz, András a Macedónoktól tartott! Bár lehet csak etetett bennünket!

Ránk számíthatsz! Itt csupa kézilabda fertõzésben szenvedõ van! Szóval mindent rögzítünk, és népszerûsítünk !<#wink><#papakacsint><#smile>

ok, most már kezdõdhetne....

Egésség !!

oké! Szerintem ez a felbontás dolog mindegy,csak élvezhetõ legyen !

Isthy
Le vagyok maradva, ideje belehúznom! ;-)))

Ezért most gyorsan iszom is egyet a csajok egészségére az ÁRPÁDSÁVOS MAGYAR NEMZETI CÍMERREL díszített zászlóm felé fordulva! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Apropó, beszéltem ma Stanleyvel, jól van, de rengetteg a munkája, ezért még a tegnapi meccset sem tudta megnézni, majd ma letölti, és állítólag jelentkezik!!

hát arról volt szó ...
csak valami egységes kéne...

Én már két dobozos bodzát el is pusztítottam !!
Had huljanak!!!<#pias><#crazya><#vigyor><#vigyor>

Akkor a mait Te felrakod?

Isthy
Nálam már be vannak készítve a bodzák ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Na szóval 640*480 dvix-be jó lesz a mai meccs?

Kovacsicz és Borbély a lelátón

Megvan a macedónok elleni két kimaradó

Ma, 18:40, Forrás: SportFórum.hu
, módosítva: Ma, 18:35

Második mérkõzésére készül a magyar nõi kézilabda válogatott a 7. Nõi Kézilabda Európa-bajnokságon.

Csütörtökön nagy csatában végül Macedónia legyûrte Szerbia válogatottját. Pénteken a magyar csapat játszik a macedónok ellen, amely találkozóra Németh András ezúttal Kovacsicz Mónikát és Borbély Zsanettet nem nevezte. A magyarok egy olyan 20 perce érkeztek a skövdei arénába, ahol megtekintették az osztrák-szerb meccs hajráját. Továbbra is többen megfázással bajlódnak, sérülésrõl nem érkezett hír.

Amig a magyar lányok alvással töltötték a délutánt, addig a macedón csapat kiszabadult a szálloda falai közül, és a városban vásárlással valamint fényképezéssel töltötte az idõt.

A Magyarország-Macedónia mérkõzést 20:15-tõl az M2 élõben közvetíti.