Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagy meglepetés, hogy a spanyolok könnyen megverték a franciákat<#wow1>
jaja, fõleg ha utána a spanyolokkal döntetlent játszanak vagy ki is kapnak tõlük...

VMan
dánok a hollandokat azért lebírkózzák úgytûnik, bár az sokat nem ér a következõekben 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
dánokat is, meg mindenkit 😉

hááát, nem tudom, örülnék neki meg nem is 😊)
De Nándit biztos doppingolná veszprémi közönség, szép lenne hallani amint a veszprémi szurkolók a nevét skandálják a németcsapat bemutatásánál 😄DD De én azért jobban szeretném ha a döntõben futnánk össze velük csak 😄 Mondjuk egy Ciudad-Kiel, Portland- Gummersbach, Vallodolid- Veszprém, Barca-Flensburg csatáknak örülnék, egyelõre 😄D

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Tényleg jut eszembe, a blikkbe olvastam, hogy anno 2000-ben szintén az osztrákokkal kezdtük az eb-t és vertük meg õket szépen rendesen, utána meg az eb-t nyertük meg… egész jó elõ jelnek..

Isthy
Már csak azért szurkolok, hogy legalább 1 pontot vegyenek el a dánoktól az utsó csoportmeccsen. Ebben az esetben a dánok max. 1 ponttal mennének tovább és igencsak halovány esélyeik lennének az elõdöntõre. Nem ejtenék értük krokodilkönnyeket! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

a spanyolokat meg úgy is megverjük... 😊)

Isthy
Látom már kapisgálod mire megy ki az én spanyol szurkolásom ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
28-24 lett a vége a spanyolok javára.

VMan
spanyolok remélem a dánokat is elverik, ha így lesz, dánoknak ugrik az elõdöntõ 😊)

Isthy
Azért a cikk utolsó mondata sztem még nem biztos. Ki tudja, mi lesz a Naukovics-ügy vége?

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
én már feladtam 😊
15 perccel a vége elõtt öt a spanyol elõny.

mari68
SZIASZTOK

sportforum

Az ukránoknak is véget ért az Európa-bajnokság

hát még mindig a spanyolok vezetnek, de hát meessze még a vége...
FRA-ESP
13-16
(12-15)
SWE-RUS
15-30
(7-15)

Isthy
Közbevetõleg egy kis férfi kézi

Kolding-Veszprém 31-28

Gratulálok az MKB Veszprémnek a továbbjutáshoz!!!
Igazi veszély nem volt, talán a 2. félidõ közepe volt kicsit döcögõs. Ismét hatalmas köszönet jár Pericsnek, mert nagyon sokat tett azért, hogy a dánok ne bátorodjanak még jobban fel. Rajta kívûl Kiro és Nikola dícsérhetõ egyértelmûen. Gyuszkónak nagyon nem ment, most semmi sem sikerült neki.

Mse!

Mit szólnál egy Veszprém-Gummersbach elõdöntõhöz? <#ravasz1><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
ha kikapnak, hát kikapnak. nem tragédia, de szerintem behúzzák azért a végén, most 7-10, 18.p.

Isthy
Akkor most ellentétesek a vágyaink, én nem tudok a franciáknak szurkolni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, sima lesz és ezzel a csoportelsõség és 4 továbbvitt pont az oroszoké, ahogy vártuk is.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
lehet én se járok jól a franciákkal, ezek a spanyolok nagyon jók eddig a tornán, pedig mien simán vertük õket a pannon 😊

FRA-ESP 4-7, 13.p.

Isthy
A horvátoknak meg ezzel a sok sérülttel nagyon nehéz dolguk lesz a házigazdákkal holnap. A csoport második helye lesz a tét és 2 továbbviendõ pont, amiben biztos segítségükre lesz a hazai pálya.

DUNAFERR FOREVER!!!

én már nem emlékszem kire is fogadtam... 😊)
ja ránk....😄

Isthy
Ez nem fog menni nekik és valszeg õk már elbúcsúztak ezzel a középdöntõktõl, ami azért kicsit meglepetés.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
hajrá francosok, raktam rájuk öt eurot amit kaptam a myvipen 😄

09 DEC 2006 18:00 D FRA-ESP

09 DEC 2006 20:15 D NED-DEN

azért lesz még ma egy-két érdekes mérkõzés

7-15
ez elég sima orosz siker lesz

VMan
beindult a gólgyártás végre 😊
6-13, 26.p.

VMan
vagy inkább a svédek állhattak le 😄
2-7, 19. percben

2-6
beindultak az oroszok

2-5
hát valószínûleg... jó lenne nézni a meccset...

VMan
nem valami gólgazdag meccs akkor, bár a svédek elsõ meccsen is kiválóan védekeztek a beszámolók és a kevés kapott gól alapján.

SWE-RUS 2-3
15.perc környékén

VMan
nem tudom, a horvát szurkolók írásait olvastam csak, nem láttam a meccset sajnos.

Breki33
akkor az Ukránoknak meg kéne verniük az Oroszokat.......
nagyot küzdöttek vagy az ukránok szúrták el, vajon...?

meccs megy fel, csak hát 218kbit/sec a feltöltési sebességem...😞

VMan
CRO-UKR 24:23
nagyon érdekes meccsen az utolsó másodpercekben szerzett Maida Arslanagic átlövésgóllal nyertek a horvátok, rendkívül rossz kezdésük (1-7 és 2-9 is volt az ukránoknak), és újabb kettõ sérülés ellenére!
már hat alapember hiányzik a horvát csapatból:
az eddigiek, Tatari, Golubic, Franic, Popovic valamint a ma nagyon súlyos térdsérülést szenvedett Hrgovic és az eddig is sérüléssel játszó Pasicnik is csatlakozott a maródiak listájához, utóbbi talán játszhat még a 2. csoportkörben az EB-n...

Isthy
A Blikk az Blikk, ennyi a színvonal...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Valóban van még mit gyakorolnia, kérdés, hogy sikerül-e fejlõdnie, ha eddig évek alatt nem sikerült.

DUNAFERR FOREVER!!!

No mai nap folyamán fog felkerülni a meccs, már tegnap elkezdtem az átalakítást, de nagyon be néztem 2 beálítást így csak 37 percet csinált meg 900mb... és mivel sikerült bealudni ezt csak regget tünt fel. Azóta újra kezdtem... <#wow1><#falbav><#nemtudom>

és tényleg még mindig úgy van fent....

Hege eto
http://www.nemzetisport.hu/Kezilabda_index.php

Ti tudtátok hogy VB-t nézünk?<#csodalk><#csodalk><#conf><#guluszem1>
Az NS a legalja.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Gratulálok Csajoknak!!!<#smile>
Ginnie ma is fantasztikus volt<#worship>
Gulyásnak még gyakorolnia kell<#szomoru2>
nem tudom a tegnapit láttad e, de ma ahhoz képest szinte tökéletesen közvetített Gulyás, Era is Era volt,Detti is Detti 😄 Bár nem minden percét néztem a meccsnek 😄

Már csak azt nem értem miért Eto mezben játszottak a csajok 😉 Bár tegnap az egyik handball.hu-s megjegyzte, hogy szinte mindenki gyõri a keretben, lehet annak tiszteletére 😄DD

Nagyon tetszett a meccs, Szûcs Gabica továbbra is nagyszerû, legközelebb is titkolja ennyire a formáját 😄
Az emberhátrányos VértenOrsi figuránk meg egyszerûen pazar, már várom, hogy mikor 5en vagyunk cselezze be magát. 😊
Görbének fantasztikus labdái vannak, ahogy õ érzi a beállót, jó a 3D-s látása 😄DDD
Detti is tetszett...meg mindenki, igazi csapatmunka volt!!!
Gratulálok!

Csodálkoztam, hogy Ibi - apropó micsoda bombái voltak :taps:- nem ütött le senkit a macedón drukkerek közül...nahát vannak még érdekes lények, akik kétlábon járnak <#violent>

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kóstolgatsz? 😊) Sebaj, neked is biztos lesz majd mit az orrod alá dörgölni, amúgy meg revidiáltam, csak lehet nem értetted ;DDD

Isthy
Én is hiányoltam (mármint a proftól, szerencsére itthon van belõle elég), de addig nem akartam szóba hozni amíg el nem hangzik attól akitõl szeretjük hallani ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Bocs!😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
A tegnapi nappal szemben én most színesebbnek láttam a játékunkat. Persze, ez természetes és normális is.

Szép volt csajok! Néha kimondottan ragyogó dolgokat láthattunk már. Gratulálok! <#taps>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Lõted a poénom!!<#szomoru1><#vigyor><#vigyor>