Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szó szerint ugyanezt mondta faterom is ahogy leírtadt, amikor élõben megnéztünk Nyíregyen a Pannon-kupán a horvátok elleni meccset. Nem akartam elhinni és mégis igaza lett neki. Ma a meccs után megemlítette nekem, hogy emlékezem vissza, hogy mit is mondott annak idején?<#wink>
"Ezzel Andrást bántani nemakartam, mert ennél jobban tisztelem a munkáját."
Persze, mindenki (ugye neked nem kell bizonygatnom, hogy én is?😊))), de szerintem ebben a szereplésben benne volt. Vastagon. Nemtom lehetett volna-e jobban csinálni, de ebben a csapatban nem ennyi van.

Isthy
Azért ma annyira nem voltak rosszak a bírók, egy hatalmas hibájuk volt, hogy Sorliet nem küldték ki pirossal azért az alattomos és szemét megmozdulásáért Sopival szemben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Naja! Az egyik mindjárt az elején a feleslegesen és felelõtlenül kapkodva ellõtt labdákkal, a másik meg a második félidõ elején a felesleges kiállítással és az ebbõl eredeztethetõ 0-5-ös szériával.
Amúgy magánvéleményem szerint amúgyis nyertek volna, sõt megkockáztatom, hogy ha nekik kell 6-tal nyerni akkor ma azt is megtették volna.

"A norvégok gyorsabbak voltak mint mi és megérdemelten gyõztek."

Többek között ez a lényeg!

DUNAFERR FOREVER!!!

szerintem az Oroszok verik a Norvégokat, legalább 6 góllal!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Nagyon sajnálom a csajokat<#rinya>, elég sok technikai hibával játszottak.
Szurkoljuk az 5. helyért, ez is szép eredmény, hiszen most is benne vagyunk a lejobbak között, nem úgy mint a dánoknál.
a portugál bírókat is? 😄D
alapból a portugálokkal nincs semmi bajom, sõõõt 😊
remélem szombaton nem õk fújnak :S

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
El bizony!
Valakitõl november elején-közepén rákérdeztem, hogy milyen a mostani válogatott és hogyan fog szerepelni az EB-n és a döntõre is célozgattam. Vágott egy grimaszt és azt mondta, hogy messze vagyunk a tavalyi csapattól és a döntõ szinte csoda lenne. Sztem valamit tudott és érzett, igaz is lett.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
A Franciák visszatértek az elitbe.....
Breki33
Svédország - Franciaország 23-28 (13-13)
Stockholm
v.: Bejinariu, Cirligeanu (román)
gól: Wiel Freden 6, Chrifi 5/2, Boson 5, Enström 3, Helgesson 2, Holmgren 1, Torstensson 1, illetve Herbrecht 5, Wendling 5, Spincer 4, Cano 4, Baudoin 3, Lambert 2, Pecqueux-Rolland 2, VanParys-Torres 2, Tervel 1
hetes: 4/2, illetve 2/2
kiállítás: 6, illetve 6 perc

Horvátország - Dánia 26-22 (16-9)
Stockholm
v.: Rakityina, Tkacsuk (ukrán)
gól: Pusic 5, Palcic 4, Penezic 4, Milanovic-Litre 4, Lovric 3, Gace 3, Zebic 2, Koznjak 1, illetve Skov 7, Mikkelsen 4/2, Sjöberg 2, Mortensen 2, Lund Nielsen 2, Thomsen 2, Svalastog 1, Bonde Kristensen 1, Bille-Hansen 1
hetes: 1/0, illetve 5/2
kiállítás: 8, illetve 12 perc

Oroszország - Spanyolország 31-23 (14-11)
Stockholm
v.: Cohen, Perez (izraeli)
gól: Levina 7, Sipilova 5, Marennyikova 4, Poljenova 3/2, Turey 3, Bliznova 3, Vjakhirjeva 2, Jakovleva 2, Andjusina 1, Posztnova 1, illetve Aguilar Diaz 6, Faile 4/1, Lopes Quiros 3, Fernandez 3, Oncina 3, Sanroman 2, Morales 1, Mangue 1/1
hetes: 5/2, illetve 5/2
kiállítás: 8, illetve 10 perc

a II. csoport végeredménye:
1.
Oroszorszég 5 5 0 0 145-112 10

2.
Franciaország 5 3 0 2 122-117 6

3.
Svédország 5 2 0 3 109-120 4

4.
Horvátország 5 2 0 3 117-120 4

5.
Spanyolország 5 2 0 3 124-133 4

6.
Dánia 5 1 0 4 118-133 2

Breki33
Németh András, a magyar válogatott szövetségi kapitánya: "Felvettük a harcot a norvégokkal, de két rossz öt perc miatt elvesztettük a találkozót. Úgy vélem, az õ csapatuk most a legjobb a tornán, ezért ez az eredmény a jelenlei helyzetünkben megfelelõnek mondható. Problémáink ugyan ezúttal is voltak, Pálingert például azért kellett lecserélni az elsõ félidõben, mert rosszul érezte magát, ám erre nem lehet fogni a vereséget. A norvégok gyorsabbak voltak mint mi és megérdemelten gyõztek. Még nincs vége az Eb-nek, meg akarjuk szerezni az ötödik helyet, ami nagyon sokat érhet."
kaloz174
Zöld mez, portugál bírók! Na, ezeket ezután mellõzni kellene!<#levele><#wink><#nyes>
(Jó-jó, válogatott szinten!😊)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Szerintem elaltatott az a bronzérem bennünket. Csapatostól, szurkolóstól egyaránt. Csak azért nem írom, hogy szakvezetõstõl, mert annál jobban tisztelem NA-t.
Viszont kritikaként változatlanul állítom, hogy némely játékosok, mint pl. Detti, kevesebb lehetõséget kaptak, mint kellett volna. Némelyek viszont, talán ahhoz, hogy éppen hol tartanak a játékba való visszatérésben, túl sokat. (Sopi)

Remélem, jó tanulópénz volt ez az EB, mindenkinek.
Dolgozni kell tovább!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

egyetértek 😞((

Ez a ráhangolási technika nekem tetszik, csak az gond, hogy én úgyérzem valahogy fejben, vagy mittudomén miben, de nemakar összeállni a játék!
A handball.hu-n olvastam valaki írta, hogy feltünt neki az, hogy András a Fradiban a legkisebb hibáért, nagyon kikel magából, és most valahogy én sem láttam benne ezt a tüzet. Ezzel Andrást bántani nemakartam, mert ennél jobban tisztelem a munkáját.

Igen, ez a 3 gólos vereség félrevezetõ. (félidõben meg 1el mentek)
Azt hinné az ember, közel voltunk hozzájuk. Pedig nagyon simán nyertek.

Isthy
Amennyire jól sikerült a tavalyi VB, ez az EB annyira nem a miénk volt.

Most már hajtsunk az 5. helyért, HAJRÁ CSAJOK!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Úgy tûnik pillanatnyilag ennyi van a csapatban komolyabb ellenfelek ellen. Megint sok kihagyott ziccer, feleslegesen ellõtt labdák, amibõl kaptuk a leindításgólokat és sajnos támadásban is sok tanácstalanság. Látszatra a 3 gólos vereség nem sok, de sajnos azt hiszem a norvégok nem játszották ki magukat igazán a mai meccsen. Jellemzõ példa Aamodt lehozatala már az elsõ félidõben és Hammerseng többszöri pihentetése. Persze az is igaz, amikor nem volt a pályán már nem is voltak annyira jók.
Nagyot kell harcolni a házigazdákkal az 5. helyért, egyrészt az EB kvali miatt, másrészt meg, hogy maradjunk valamennyire az élvonal közelében.

DUNAFERR FOREVER!!!

szerintem ma egy tequila, pálinka, vodka, jager meg mittudom én milyen party kellene, mindenki kiszomorkodná magát, aztán fellehetne rázni a csapatot. NA-ra is ráfér, fájt nézni, ahogy a másodikfélidõben "vergõdött" az idõkérésnél..

Pedig ezt valahogy megkéne oldani, már csak a presztizs miatt is!!!

szerintem a svédek megvernek minket, +2vel többen lesznek, tuti, meg egy egész csarnoknyival...

Ugyan a meccsnek még nincs vége, de vezetnek az oroszok, amit kétlem, hogy a spanyolok le tudnának dolgozni. Ezek alapján akkor a svédekkel játszunk? Emlékeim szerint álltalába verjük õket, viszont a hazai pálya nagyon, se nagyon sokat jelentet, egy 100%-an küzdõ csapatra lesz majd szombaton szükség.

na ja a sok, perverz sekélyes nethuszár, okoskodó törp most kiéli állatias ösztöneit....

Most aztán tényleg ne olvasgassatok más fórumokat, ha megakarjátok õrizni a nyugalmatokat! Persze ez csak tanács!!!<#crazya><#wink>

én is, úgy gondoltam... ha emlékeim nem csalnak Ausztráliába is zöldbe játszottunk a döntõbe...

Csak válogatott szinten!!!!<#papakacsint>

1 óra múlva kiderül, még tart az orosz-spanyol meccs.

5. helyért kivel játszunk??? Spanyolországgal vagy Svédországgal???
Végül is az elõjeleket, tekintve jövõre a vb-n legalább 2. kell lenünk.
Mivel 2002-ben egy szintén északi országba volt eb és északi nyert, ami most is valószínû… és akkor ott 5. lettünk…

ja igen a zöld mezt, meg gyorsan felejtsék el!

Duby
hát, nagyon sajnálom.
Sajnos ennyit sikerült kihozni. Pedig milyen kedvezõ elõjelek voltak.
A helyosztó kõkemény lesz.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

jobbak, de mi is...bár lehet ilyenkor jó felmagasztalni a gyõztes csapatot...náluk volt egy Gro aki kiemelkedõt nyújott az elsõfélidõben, nálunk meg senki...

Kár érte! Most meg kell szerezni az 5. helyet, utána az olimpiai selejtezõkre figyelni, majd vb-re.
Kellene pár fiatal, magas, gyors mozgású "gátlástalan" játékos.

Azaz igazság,hogy a németek, meg a norvégokis sajnos jobbak voltak, és megérdemelték a gyõzelmet!
Nagyon sajnálom a lányokat, meg egy kicsit magunkat!!!

AKKORIS HAJRÁ MAGYAROK !!!!!!!!!!

Ugyanmár, a norvégok nem igazán figyeltek erre a meccsre, mégis könnyedén vertek minket. Jobbak.

fejben k.rtuk el ezt az EB-t...

hát nálunk senki nem nyújtott kiemelkedõt, egyedül BB hozta a biztos gólokat, egy hibával..
Ha csak vki jól játszott volna, le tudtuk volna gyõzni Norvégiát...

mit ne mondjak sajnálom Görbét, nem mutatta meg mit tud most ezen az Eb-n 😞 meg úgy általában senki...Se Sopi, se Detti, se Ibi...Szûcs Gabica meg esélyt sem kapott, bekerült most támadásban, lõtt egy kapufát, erre egybõl lehozta NA -mintha a többi ballövõben kipróbált játékos nem hibázott volna sokkal többet! Borbélynak szép helyezkedései voltak.

Most látszott igazán, ha a németek ellen nem a mez megy a pályára, ott vagyunk az elõdöntõben, és ott meg nem ilyen lelkihátránnyal Norvég verés is lehetett volna...

Breki33
hát végetért egy álom

az ötödik helyet meg kell szerezni
Lementettem a lengyelek ellenit, köszi.
B..sz meg az m1, a 20,05-ös kezdését a honlapokon, és az újságban!!

persze honosításra gondoltam 😄

igazoljuk le Gro-t 😊 nekün is lenne egy újabb jó játékosunk, és gyengítnénk jelentõsen a norvégokat 😄DD
A gyõzelem meglehet, a többi nem 😞

Breki33
HAJRÁ CSAJOK

kapjuk el õket
CRO-DEN
18-12
(16-9)

No akkor én most elvonultam a számítógéptõl… meccs végéig biztonsági okokból eltávolodok. 😊))

CRO-DEN
18-12
(16-9)

No akkor én most elvonultam a számítógéptõl… meccs végéig biztonsági okokból eltávolodok. 😊))

Ja a mai meccsünkre egy 32-23-t tartanám az ideálisnak.

Ezek az "utazó" melegítõk. Eddig is ebben jártak, csak a bemelegítõ a piros-fekete.
Beírná valaki, milyen címen lehet nézni az mtv-t?

CRO-DEN
17-10
(16-9)