Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, mindenki (ugye neked nem kell bizonygatnom, hogy én is?😊))), de szerintem ebben a szereplésben benne volt. Vastagon. Nemtom lehetett volna-e jobban csinálni, de ebben a csapatban nem ennyi van.
DUNAFERR FOREVER!!!
Amúgy magánvéleményem szerint amúgyis nyertek volna, sõt megkockáztatom, hogy ha nekik kell 6-tal nyerni akkor ma azt is megtették volna.
"A norvégok gyorsabbak voltak mint mi és megérdemelten gyõztek."
Többek között ez a lényeg!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Szurkoljuk az 5. helyért, ez is szép eredmény, hiszen most is benne vagyunk a lejobbak között, nem úgy mint a dánoknál.
alapból a portugálokkal nincs semmi bajom, sõõõt 😊
remélem szombaton nem õk fújnak :S
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Valakitõl november elején-közepén rákérdeztem, hogy milyen a mostani válogatott és hogyan fog szerepelni az EB-n és a döntõre is célozgattam. Vágott egy grimaszt és azt mondta, hogy messze vagyunk a tavalyi csapattól és a döntõ szinte csoda lenne. Sztem valamit tudott és érzett, igaz is lett.
DUNAFERR FOREVER!!!
Stockholm
v.: Bejinariu, Cirligeanu (román)
gól: Wiel Freden 6, Chrifi 5/2, Boson 5, Enström 3, Helgesson 2, Holmgren 1, Torstensson 1, illetve Herbrecht 5, Wendling 5, Spincer 4, Cano 4, Baudoin 3, Lambert 2, Pecqueux-Rolland 2, VanParys-Torres 2, Tervel 1
hetes: 4/2, illetve 2/2
kiállítás: 6, illetve 6 perc
Horvátország - Dánia 26-22 (16-9)
Stockholm
v.: Rakityina, Tkacsuk (ukrán)
gól: Pusic 5, Palcic 4, Penezic 4, Milanovic-Litre 4, Lovric 3, Gace 3, Zebic 2, Koznjak 1, illetve Skov 7, Mikkelsen 4/2, Sjöberg 2, Mortensen 2, Lund Nielsen 2, Thomsen 2, Svalastog 1, Bonde Kristensen 1, Bille-Hansen 1
hetes: 1/0, illetve 5/2
kiállítás: 8, illetve 12 perc
Oroszország - Spanyolország 31-23 (14-11)
Stockholm
v.: Cohen, Perez (izraeli)
gól: Levina 7, Sipilova 5, Marennyikova 4, Poljenova 3/2, Turey 3, Bliznova 3, Vjakhirjeva 2, Jakovleva 2, Andjusina 1, Posztnova 1, illetve Aguilar Diaz 6, Faile 4/1, Lopes Quiros 3, Fernandez 3, Oncina 3, Sanroman 2, Morales 1, Mangue 1/1
hetes: 5/2, illetve 5/2
kiállítás: 8, illetve 10 perc
a II. csoport végeredménye:
1.
Oroszorszég 5 5 0 0 145-112 10
2.
Franciaország 5 3 0 2 122-117 6
3.
Svédország 5 2 0 3 109-120 4
4.
Horvátország 5 2 0 3 117-120 4
5.
Spanyolország 5 2 0 3 124-133 4
6.
Dánia 5 1 0 4 118-133 2
(Jó-jó, válogatott szinten!😊)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Viszont kritikaként változatlanul állítom, hogy némely játékosok, mint pl. Detti, kevesebb lehetõséget kaptak, mint kellett volna. Némelyek viszont, talán ahhoz, hogy éppen hol tartanak a játékba való visszatérésben, túl sokat. (Sopi)
Remélem, jó tanulópénz volt ez az EB, mindenkinek.
Dolgozni kell tovább!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A handball.hu-n olvastam valaki írta, hogy feltünt neki az, hogy András a Fradiban a legkisebb hibáért, nagyon kikel magából, és most valahogy én sem láttam benne ezt a tüzet. Ezzel Andrást bántani nemakartam, mert ennél jobban tisztelem a munkáját.
Azt hinné az ember, közel voltunk hozzájuk. Pedig nagyon simán nyertek.
Most már hajtsunk az 5. helyért, HAJRÁ CSAJOK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagyot kell harcolni a házigazdákkal az 5. helyért, egyrészt az EB kvali miatt, másrészt meg, hogy maradjunk valamennyire az élvonal közelében.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mivel 2002-ben egy szintén északi országba volt eb és északi nyert, ami most is valószínû… és akkor ott 5. lettünk…
Sajnos ennyit sikerült kihozni. Pedig milyen kedvezõ elõjelek voltak.
A helyosztó kõkemény lesz.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Kellene pár fiatal, magas, gyors mozgású "gátlástalan" játékos.
Nagyon sajnálom a lányokat, meg egy kicsit magunkat!!!
AKKORIS HAJRÁ MAGYAROK !!!!!!!!!!
Ha csak vki jól játszott volna, le tudtuk volna gyõzni Norvégiát...
mit ne mondjak sajnálom Görbét, nem mutatta meg mit tud most ezen az Eb-n 😞 meg úgy általában senki...Se Sopi, se Detti, se Ibi...Szûcs Gabica meg esélyt sem kapott, bekerült most támadásban, lõtt egy kapufát, erre egybõl lehozta NA -mintha a többi ballövõben kipróbált játékos nem hibázott volna sokkal többet! Borbélynak szép helyezkedései voltak.
Most látszott igazán, ha a németek ellen nem a mez megy a pályára, ott vagyunk az elõdöntõben, és ott meg nem ilyen lelkihátránnyal Norvég verés is lehetett volna...
A gyõzelem meglehet, a többi nem 😞
18-12
(16-9)
No akkor én most elvonultam a számítógéptõl… meccs végéig biztonsági okokból eltávolodok. 😊))
18-12
(16-9)
No akkor én most elvonultam a számítógéptõl… meccs végéig biztonsági okokból eltávolodok. 😊))
17-10
(16-9)