Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felcsillant a reményem, esetleg az idegenbeli meccseket, amit a revita tv felvételrõl lead, azok esetleg nem lesznek megtalálhatóak az ETO illetve a revita.tv honlapján?
V-Man féle kezdeményezés nagyon elhalt 😞
köszi
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Ja Gratulálok a gyõzelemhez! Teljesen megérdemelt volt.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Kicsi a bors, de erõs!!!
Érdekes módon most a heteseket is õ dobta.😊
Nagyon pörgött, egyszer még ki is állították dumáért, bár én ezt teljesen jogtalannak éreztem.😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
fantasztikus teljesítmény, az tuti :taps:
Volt már, hogy Detti 14 gólt dobott egy meccsen? Én nememlékszem! Szerintem vért ivott!<#papakacsint>#papakacsint><#smile>#smile>
de az üdv az EU-ban az nekem is tetszik 😄D
Mondom ezt Fradi szimpatizánsként, mert az Újváros, b....város rigmustól, mindíg a víz kiver! Ez van!!
Örülök, hogy miattunk gyõzött a csapat 😄DDDDDDDDD
Annak már kevésbé amit közlekedésnek neveznek Magyarországon, gusztustalan 😞((
Gratulálok a csajoknak, hallgattam a Petõfin a bejelentkezéseket, így is átjött a hangulat, nehéz volt megállni, hogy ne kiabáljam én is, hogy ÚJVÁROS, ÚJVÁROS 😊)))
Remélem valamilyen útonmódon hozzájutok a felvételhez 😊)
Detti meg Fantasztikus 😊)))
Ja, és egy fantasztikus Ferling Detti, aki nem hisztizik, nem mutogat, hanem kimegy és teszi a dolgát! Nincs mirõl beszélni!
KÖSZÖNÖM!!!
Nem hiába lett kiemelve a gyõri Drávai neve. Óriási gólokat lõtt, tényleg kiemelkedett az ETO-ból.
...ahhoz képest milyen nevek mellõl, és még nem is hallottam róla ezelõtt.
Fantasztikus érzés ilyen gyõzelmeket átélni, s drága lányaink egyre inkább kezdik felidézni a régebbi idõket, egyre másra rukkolnak elõ egészen káprázatos dolgokkal. Remélem ez tendencia, és nagyon hosszú távra indult be valami Újvárosban.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
(Lehet, hogy csak én gondolom így?)
Mindenesetre elég szép számmal voltak jelen TV-s munkatársak, ennyibõl lehetett volna közvetítés is!
Gyõzött a Dunaferr-szív!😊
GRATULÁLOK!!! <#taps>#taps><#worship>#worship><#taps>#taps>
A játékvezetõi páros sajnos ismét hozta a formáját, nem nagyon szoktam velük foglalkozni, de ma majdnem kihoztak a sodromból. Ezek után még inkább mélyebbre kerültek a szememben, pedig eddig sem álltak piedesztálon...
DUNAFERR FOREVER!!!
A meccsrõl:
ETO góllal kezdõdött a meccs, de ha jól emlékszem ez volt az utsó alkalom, hogy vezettek. Ezután rögtön sikerült fordítani 2-1-re és végig a mi kezünkben volt a meccs irányítása. Vezettünk az elsõ félidõben 2-3 góllal is többször, a szünetre 17-15 lett. Detti már az elején megmutatta mit várhatunk ma tõle és a szünetig 8 gólig jutott. Az ETO elég fásultnak tûnt, mintha nem tudtak vona felpörögni a meccsre. A folytatásban is tartottuk az elõnyt, sõt 4-5 gólra is növeltük és nem engedtük felzárkózni a vendégeket. Egyszer ugyan 2 támadásbéli hibánknak köszönhetõen feljöttek 2-re, de utána figyeltünk és újra 4 lett közte. Amitõl féltem szerencsére nem következett be, nem fáradtunk el annyira, hogy ne tudtunk volna megfelelõen koncentrálni végig, így sikerült megtartani az elõnyt és gyõzelemmel zárni ezt a fantasztikus hangulatú meccset.
Egyértelmûen a káprázatos teljesítményt nyújtó Detti volt a meccs hõse, de Rita is kiválót teljesített, valamint dícséret illeti Irát, Melit és Gáspár Gabit is a védekezése miatt. Még kiemelném Kittit is, mert amikor bejött jól teljesített és kiválóan helyettesítette Irát.
Az ETO-nál Bódi szélsõjátéka tetszett, mást nagyon nem tudok kiemelni. A negatívumok közé tartozott viszont a kapusteljesítményük és legalábbis az én megítélésem szerint a motiváltságuk.
Amirõl külön szeretnék megemlékezni az a rég nem tapasztalt kiváló hangulat a csarnokban. Az egész közönség együtt szurkolt a csapatért, a lelátó népe is aktivizálta magát, öröm volt hallani ahogy az egész csarnok együtt volt a csapattal. De jó lenne minél többször átélni ezt, amit ma mindenki, a csapat és a közönség együttesen teljesített.
Köszönöm minden résztvevõnek ezt a csodálatos élményt! Aki ott volt, azt hiszem nem egyhamar fogja elfelejteni!!!
HAJRÁ DUNAFERR!!! HAJRÁ KOHÁSZ!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Az elmúlt évek legjobb hangulatú derbije, õrjöngés, elment hang, minden ami kell <#vigyor>#vigyor>
Ne haragudjatok, de semmi értelmeset nem bírok egyenlõre írni, csak olyasmiket, hogy "...hú bazzee!...".
Majd reggel esetleg énis írok valamit, bár Ishyék biztos megelõznek. Addigis ha azt halljátok, hogy az ETO adta oda a Dunaferrnek a meccset, azt ne higgyjétek el, mert nem így volt.
Végre egy meccs, amin tök úgy tudtunk pályára lépni, hogy nem görcsöltünk, semmi vesztenivalónk nem volt, így az idõ múlásával egyre inkább extázisban játszott a csapat.
Ezt a gyõzelmet egyhamar nem fogjuk elfelejteni az biztos.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Gratula a Dunaferrnek!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
GRATULA A FRADINAK, ÉS A D.FERRNEK!!!
Kiváncsi leszek a D.ferr szurkolók beszámolójára!!
City-Line Békéscsabai ENKSE - Budapest Bank-FTC 0 - 0