Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most olvastam az origo-n, és a handball.hu-n, hogy élõben fogják adni gyorietokc.hu-n, meg a revita tv-n a hazai meccseket az ETOnak , ez tök jó kezdeményezés. gratula hozzá 😄

Felcsillant a reményem, esetleg az idegenbeli meccseket, amit a revita tv felvételrõl lead, azok esetleg nem lesznek megtalálhatóak az ETO illetve a revita.tv honlapján?

V-Man féle kezdeményezés nagyon elhalt 😞

köszi

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

BRAVÓ LENGYELEK !!!!!!!!!!

Breki33
ezazzzzzz
Ha az oroszok helyett mi jutunk tovább, nem biztos, hogy megvertük volna a lengyeleket. Viszont feltûnõ, hogy szinte csak átlövésbõl lõnek gólt, szélrõl, beállóból, befutásból alig.
Breki33
Hajrá Lengyelek

Mikor lettek ezek ilyen jók?
Hege eto
Lazio mez.......😊)))))))) Azt hittem Görbét jól felpörgeti, de nem.
Ja Gratulálok a gyõzelemhez! Teljesen megérdemelt volt.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Nem semmi volt ez a német-francia elõdöntõ, igazi kézilabda krimi. meg kell mondjam nem szomorkodom nagyon, hogy nem a franciák jutottak a döntõbe.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez úgy tûnik lassan kabalamezzé válik. Ebben vertük itthon a Fradit, idegenben a Lokit és most itthon az ETO-t. Mindezek mellett nekem egyáltalán nem tetszik...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én nem emlékszem ilyenre, de remélem fogok még ilyet látni Dunaferr és válogatott meccsen is!

DUNAFERR FOREVER!!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
érdekes ez a mez
Szegény Borbás Rita!!!<#szomoru1><#vigyor>
Kicsi a bors, de erõs!!!

kaloz174
Érdemes megnézni a képeket!😊 (Detti oldala, Paha)
Érdekes módon most a heteseket is õ dobta.😊
Nagyon pörgött, egyszer még ki is állították dumáért, bár én ezt teljesen jogtalannak éreztem.😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

én sem emléxem ilyenre hogy egy ilyen erõs ellenfél ellen így megszórta volna magát -lehet kiscsapatok ellen lõtt már hasonlóan sok gólt- 😊

fantasztikus teljesítmény, az tuti :taps:

Breki33
akkor az 2003-as VB forma lehet :-)
D,ferr szurkolók!!
Volt már, hogy Detti 14 gólt dobott egy meccsen? Én nememlékszem! Szerintem vért ivott!<#papakacsint><#smile>

a másik kettõ kiírás ismerõs volt fórum hozzászólásokból!
de az üdv az EU-ban az nekem is tetszik 😄D

Én kézilabdát szeretõként, maximálisan egyetértek!
Mondom ezt Fradi szimpatizánsként, mert az Újváros, b....város rigmustól, mindíg a víz kiver! Ez van!!

Ma reggel -tegnap este, csak már kivoltam kapcsolva- kaptam egy smst: "Látszik, hogy nem voltunk ott a meccsen 😊))"
Örülök, hogy miattunk gyõzött a csapat 😄DDDDDDDDD
Annak már kevésbé amit közlekedésnek neveznek Magyarországon, gusztustalan 😞((

Gratulálok a csajoknak, hallgattam a Petõfin a bejelentkezéseket, így is átjött a hangulat, nehéz volt megállni, hogy ne kiabáljam én is, hogy ÚJVÁROS, ÚJVÁROS 😊)))
Remélem valamilyen útonmódon hozzájutok a felvételhez 😊)

Detti meg Fantasztikus 😊)))

Breki33
Gretulálok a Fradinak és a Dunaferr-nek

a tv .............
Fantasztikus játék, fantasztikus élmény, fantasztikus CSAPAT!
Ja, és egy fantasztikus Ferling Detti, aki nem hisztizik, nem mutogat, hanem kimegy és teszi a dolgát! Nincs mirõl beszélni!
KÖSZÖNÖM!!!
Duby
A tegnapi Dunaferr-ETO-ról az NSO-n

Nem hiába lett kiemelve a gyõri Drávai neve. Óriási gólokat lõtt, tényleg kiemelkedett az ETO-ból.
...ahhoz képest milyen nevek mellõl, és még nem is hallottam róla ezelõtt.

Fantasztikus érzés ilyen gyõzelmeket átélni, s drága lányaink egyre inkább kezdik felidézni a régebbi idõket, egyre másra rukkolnak elõ egészen káprázatos dolgokkal. Remélem ez tendencia, és nagyon hosszú távra indult be valami Újvárosban.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Szerintem a mai meccs megérdemelt volna egy TV-közvetítést, mert olyan hangulat, olyan meccs volt, hogy az semleges nézõknek is tetszett volna.
(Lehet, hogy csak én gondolom így?)
Mindenesetre elég szép számmal voltak jelen TV-s munkatársak, ennyibõl lehetett volna közvetítés is!

Gratulálok a Dunaferr gyõzelmének, na meg Detti 14 góljához is <#worship><#taps>
kaloz174
Ez egy nagyszerû, csodálatos gyõzelem volt egy többek által esélytelennek kikáltott csapattól, ahol úgy volt ki a létszám, hogy a pacsizáskor számomra 2 teljesen ismeretlen fiatal is részese lehetett az örömnek. Nagy boldogságot láttam a csajok szemében, olyat, ami csak nagy siker után jelenik meg.😊)
Gyõzött a Dunaferr-szív!😊
GRATULÁLOK!!! <#taps><#worship><#taps>

Isthy
Elnézést kérek Bradeanutól és Vérten Orsitól, õket is ki kellett volna emelnem a Gyõrbõl, mint húzóembereket. Mentségemre szóljon, hogy már régen volt ebéd és az üres gyomor nem tesz jót a gondolkodásnak. Idõközben megtörtént a késõi vacsora így egybõl teljesebbé vált a kép a meccsrõl ;-)))
A játékvezetõi páros sajnos ismét hozta a formáját, nem nagyon szoktam velük foglalkozni, de ma majdnem kihoztak a sodromból. Ezek után még inkább mélyebbre kerültek a szememben, pedig eddig sem álltak piedesztálon...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Kiváló meccs, fantasztikus csapat és rég tapasztalt hangulat! Gratulálok a csapatnak ehhez a felejthetetlen gyõzelemhez!!!

A meccsrõl:

ETO góllal kezdõdött a meccs, de ha jól emlékszem ez volt az utsó alkalom, hogy vezettek. Ezután rögtön sikerült fordítani 2-1-re és végig a mi kezünkben volt a meccs irányítása. Vezettünk az elsõ félidõben 2-3 góllal is többször, a szünetre 17-15 lett. Detti már az elején megmutatta mit várhatunk ma tõle és a szünetig 8 gólig jutott. Az ETO elég fásultnak tûnt, mintha nem tudtak vona felpörögni a meccsre. A folytatásban is tartottuk az elõnyt, sõt 4-5 gólra is növeltük és nem engedtük felzárkózni a vendégeket. Egyszer ugyan 2 támadásbéli hibánknak köszönhetõen feljöttek 2-re, de utána figyeltünk és újra 4 lett közte. Amitõl féltem szerencsére nem következett be, nem fáradtunk el annyira, hogy ne tudtunk volna megfelelõen koncentrálni végig, így sikerült megtartani az elõnyt és gyõzelemmel zárni ezt a fantasztikus hangulatú meccset.
Egyértelmûen a káprázatos teljesítményt nyújtó Detti volt a meccs hõse, de Rita is kiválót teljesített, valamint dícséret illeti Irát, Melit és Gáspár Gabit is a védekezése miatt. Még kiemelném Kittit is, mert amikor bejött jól teljesített és kiválóan helyettesítette Irát.
Az ETO-nál Bódi szélsõjátéka tetszett, mást nagyon nem tudok kiemelni. A negatívumok közé tartozott viszont a kapusteljesítményük és legalábbis az én megítélésem szerint a motiváltságuk.

Amirõl külön szeretnék megemlékezni az a rég nem tapasztalt kiváló hangulat a csarnokban. Az egész közönség együtt szurkolt a csapatért, a lelátó népe is aktivizálta magát, öröm volt hallani ahogy az egész csarnok együtt volt a csapattal. De jó lenne minél többször átélni ezt, amit ma mindenki, a csapat és a közönség együttesen teljesített.

Köszönöm minden résztvevõnek ezt a csodálatos élményt! Aki ott volt, azt hiszem nem egyhamar fogja elfelejteni!!!

HAJRÁ DUNAFERR!!! HAJRÁ KOHÁSZ!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Grave Digger
utálom az egymásnak üzengetõs transzparenseket, de a mai "üdvözlünk az EU-ban" az nagyon odabaszott, már élnézést, régen nevettem ekkorát😊 Utána Görbicz kurvázása már nem fér bele nálam sajnos:/

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Táncos ETO
Nem mondjuk, mert a tudósítások alapján is jobbak voltatok, legalább egy Ferling Dettinyivel.. 😊 Gratula!

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Duby
Hú emberek, ez fantasztikus volt!
Az elmúlt évek legjobb hangulatú derbije, õrjöngés, elment hang, minden ami kell <#vigyor>
Ne haragudjatok, de semmi értelmeset nem bírok egyenlõre írni, csak olyasmiket, hogy "...hú bazzee!...".
Majd reggel esetleg énis írok valamit, bár Ishyék biztos megelõznek. Addigis ha azt halljátok, hogy az ETO adta oda a Dunaferrnek a meccset, azt ne higgyjétek el, mert nem így volt.
Végre egy meccs, amin tök úgy tudtunk pályára lépni, hogy nem görcsöltünk, semmi vesztenivalónk nem volt, így az idõ múlásával egyre inkább extázisban játszott a csapat.
Ezt a gyõzelmet egyhamar nem fogjuk elfelejteni az biztos.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Táncos ETO
Sajnos igazad van..

SomogyiG
Remélem, hogy Róth Kálmán az érzelmi zsaroláson kívül szakmai megoldást is talál erre a két fiaskóra, mert közeleg a BL! Nekünk ugyan jól jött ez az eredmény, de Nektek nagyon nem!!!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Mi lehet most Gyõrben?!

Gratula a Dunaferrnek!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

A Fradinak, most nagyon összekéne kapnija magát Debrecenben!!!!!!!

Táncos ETO
Gratula az Újvárosnak és a Fradinak is!

Húúú, milehet most Újvárosban!!!!!!!

D.ferr-Gyõr 33-30

GRATULA A FRADINAK, ÉS A D.FERRNEK!!!

Kiváncsi leszek a D.ferr szurkolók beszámolójára!!

SomogyiG
Végeredmény: 18 - 39

20.perc 30-25, amindenit!!

SomogyiG
50. perc: 16 - 33

jaja! 😊)

A D.ferr nagyon küzd!! D-GY 27-23

SomogyiG
40. perc: 12 - 27

Elég meggyözõ az eredmény eddig!

SomogyiG
30. perc: 08 - 20

SomogyiG
20. perc: 06 - 13

SomogyiG
10. perc: 05 - 07

SomogyiG
Magyar Kupa nyolcaddöntõ:

City-Line Békéscsabai ENKSE - Budapest Bank-FTC 0 - 0

Hejjjj, mikor még együtt védték KULCSIT, a koreai kapustól!!!!<#vigyor><#wink>

Erre gondoltál??<#smile>