Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😞 pedig számítottam Rád!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
Úgy hogy Lord koncertrõl nézem képeket és ismerõs arcot véltem

A baloldali hölgy is ismerõs
Hege eto
Megváltoztak a szabályok😊)))) A Gyõzelem 3 pontot ér.😊)))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

kaloz174
Sajnos, ezen a szerdán én nem!😞

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Ezt olvastam ma:
"...A második játékrész elején már nyolc góllal is vezetett a Dunaferr, a végén mégis Sirina Irina bravúrjaira volt szüksége, hogy elhozza a három pontot a Fáy utcából..."

Valamirõl lemaradtam volna? <#vigyor><#vigyor2>

ps: egyébként Ira tényleg minden dícséretet megérdemel.<#worship>

te hogy találtál erre képre rá? 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

VMan
Mehlmann Ibi klubjánál (Aalborg) kirúgták az edzõt, Christian Dalmose-t, írják a Kometal fórumon.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

énisaztmondom 😄DDD

Isthy
Már megint ez a gonoszkodás ;-)))

Szerintem nem nagyon szerepel a tervei között, nem is biztos, hogy szükség van rá.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
"szerdán megyek ÁM a fejérmegyei rangadóra"

Ajjjaaaaajjjjj!!! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

óóó, ezt nem is tudtam róla, mindig meg tudsz lepni 😊))))
majd a köveszezonban biztos összefutok vele közértben 😄DDD

NA Ljubljanabá nem akar utazni mostanában? :gonosz: 😊)))

hát nagyon hasonlít vkire 😉)) akivel interjút készítettem 😄D

jóneki, hogy vizsgaidõszakban van ideje bulizni 😉))

szerdán megyek ÁM a fejérmegyei rangadóra 😊 utri et orbi 😊 átadom az újságot is, mindkét érintett ott lesz 😊 persze hajrá Újváros 😄DDDDD

Breki33
Õ az akire gondolok?

kaloz174
Hopp, ezt elfelejtettem átadni.😊) De csak azért, mert a Prof. mindig olyan szigorú!😊)

Egyébként kint volt a mai meccsen Németh András is.

VMan
amennyire igazságos lett volna múlt héten (Vasas-Vác) a döntetlen Vasas gyõzelem helyett, most annyira rászolgált volna az egy pontra a Vasas. igaz, annyi helyzetet-támadást rontottak el, hogy törvényszerû volt a vereség, Sirinát naggyá tették, meg Mocsai is egy teljes félidõt elszórakozott a jobbkezes jobbszélsõvel, amint beállt a fiatal Kolos Dorottya megélénkült a jobboldal, erre kihagyott egy helyzetet és máris lekapta újból <#falbav>
egyébként utsó percben Nagy Kriszta egy hetest is kihagyott. Dunaferrnél meg kedvenc Lovim volt botrányosan rossz.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174
Detti ma is jól játszott, Ira szintén tartja megbízható formáját, Mörtel Reni is lõtt pár szép gólt, Ivett bátran, harcosan játszott.
Valamint adtunk megint az ellenfélnek 1 Õri elõnyt, a meccs - szerintem - jelentõs részében. Na és: Gáspár Gabó (is) lõtt 1 gólt.😊)

kaloz174
"Idegenben gyõzött a Dunaferr
2007. február 4., vasárnap 18:58
A Vasas otthonában nyert a Dunaferr a nõi kézilabda bajnokságban.
Az újvárosiak 27-26-ra gyõztek az egyaránt 5 gólt szerzõ Ferling és Mörtel vezérletével. Kovács Péter tanítványai továbbra is a harmadik helyen állnak a bajnokságban az éllovas FTC és a második Gyõr mögött, a Vasas jelenleg a hatodik."

kaloz174
Csak 2 szóra van idõm:
Ehhez 2 dolog kellett: Detti sérülése, valamint a bírók hathatós támogatása - nem nekünk.😞

Isthy
Vasas-Dferr 26-27 (11-15)

Kíváncsi vagyok majd a helyszínen ott lévõk véleményére. 40 perc után 22-14-re vezettünk, azután úgy tûnik megint bemutatták a csajok azt, amit a Loki ellen. Az utsó 20 percben 5 gólt sikerült dobnunk és 12-õt kapnunk...
Nem tudom mi történt, lehet elfáradtunk, a szerdai meccs valszeg túl sokat kivett a csapatból. Remélem Dettinek semmi komoly baja nem történt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Ejj de kár a lengyelekért, pedig, pedig de közel voltak az X-hez.. Mi meg egy kicsit több izgalomhoz..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

banok
Akiknek nincs Sport TV-jük azok tudják nézni streamen is a mai kézi-vb döntõt.
Streamek itt!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Isthy
Akinek nem inge, nem veszi magára ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Jujj de finom árnyalatú utalás 😊)))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Az edzõváltást én az idény végére mondtam, amennyiben nem jutnak a 4-be. Vagy az idény végi esetleges váltásról volt szó a zuhanyhíradóban, ha nem jutnak a 4-be? Azért kérdezem, mert nem láttam a mûsort.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Én csak azt kívánom, hogy lássunk egy jó kis kézimeccset!😊) Hasonlót a szerdaihoz! Jó, az egyértelmû. hogy mit szeretnék eredménynek!)) (Remélem, Samy nem jár erre!😊)
A többiben ártatlan vagyok!😊)))

kaloz174
Az edzõváltást én is valószínûsítettem az említett esetben, de a mai zuhanyhíradó szerint <#vigyor2> ez nem képzelhetõ el.

Isthy
Bizony elég rosszul tippeltél ;-)))
Simán hozzuk a 3. helyet az alapszakaszban, pedig nagyon sokan szerettek volna a "süllyesztõben" látni minket, fõleg nyugat-magyarországiak.
Igen, a rájátszás még odébb van és szinte mindig kiszámíthatatlan.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Kevesen hitték nekem, hogy az edzõváltás után a Cornexinek lesz esélye a felsõházra. Igaz, be kell valljam, hogy én nem a Loki, hanem a Dunaferr beérésére tippeltem. Az is igaz, hogy a Gyõr elleni pontszerzést én sem kalkuláltam, mint ahogy szerintem senki!
A mai meccsünk nagyon kellemes meglepetés volt, szoros eredményt vártam, s háromesélyesnek tartottam. Az alapszakasz már a mienk, ill. csak elveszteni tudjuk. A többi a jövõ zenéje!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

igazad van, elszámoltam vmit 😊) a lényeg, hogy a saját kezükben van a sorsuk 😄D

Tudom nagyon nem szép amit írok, és talán nem is sportszerû, de most azt kívánod tõlem, hogy nézzem szegény Vasas kivégzését!<#crazya><#smile>
Persze még sokmindentõl függ, mert ígéretet, kell teljesítenem holnap!<#wink>
Azért is HAJRÁ VASAS!!!!!!!<#eljen><#smile>

Isthy
Ezt nem értem. Miért lenne elég a döntetlen? Ha mindenki hozza a hátralévõt addig ahogy írtad (Cori újvárosi vereségével) akkor pontegyenlõség lesz köztük a döntetlennel. A Loki otthon 27-22-re verte a Corit, így egymás ellenivel õk jutnának a 4-be.

Igen, a Loki az elvárható alatt teljesít és ha nem jutnak az 1-4-be sztem is edzõváltás lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

csak nem ott voltál a meccsen? 😉

holnapra jó szurkolást, üdvözlöm a Lajost 😉))))

Ha a Cori hozza a kötelezõket, és Újvárosban kikap, akkor otthon a Loki ellen elég egy döntetlen nekik, hogy bekerüljenek a 4 közé, és mindezt a Gyõr elleni gyõzelmüknek köszönhetik, amivel senki nem számolt!
Azért a Halas elleni meccs még necces lesz a nekik, de azt hiszem ha azt elszúrják nem is érdemelnek felsõházat!

A Loki számomra nagy rejtély, hogy a fenébe lehet ilyen játékosállománnyal ennyire gyengén játszani? mert a Corira mondja mindenki hogy játékosállományához képest gyengén játszanak, hát ez a Lokira inkább igaz, minden posztra válogatott szintû játékosaik vannak, mégsem megy nekik 😞 Pedig Király a kapuban most egészen jól védett, de a támadójáték...
Szerintem edzõváltás kellene, vhogy fejben nem sikerül ott lenni nekik a meccsen, legalábbis kívülrõl ez jön le!

A FRadinak gratula, Helinek meg külön taps, végre bejöttek neki a lövései, cselei! Zizi ismét elemében volt, remekül látja meg a réseket ahol be lehet menni a falba. Szép gyõzelem volt!

Isthy
Gratulálok a Fradinak, simán lehozták a meccset. Ezzel nagy lépést tettek az alapszakasz megnyerése felé.
Viszonylag jól védekeztek és a kapusteljesítmény is jó volt. Sikerült jónéhány könnyû indításgólt szerezniük, tudták a saját játékukat játszani., így uralták is a mérkõzést.
A Loki védekezése kritikán aluli volt, támadásban is sokszor voltak tanácstalanok, még emberelõnyben is. Ez nem az õ napjuk volt, egy percig sem volt kétséges a meccs kimenetele. Ezzel kritikus helyzetbe sodorták magukat a 4-be jutást illetõen, hiszen a Cori nyert és vesztett pontok tekintetében már jobban is áll náluk. Mondjuk szerdán ez valszeg kiegyenlítõdik, de az utolsó fordulóban a Cori fogadja majd õket. Abszolút nyílttá vált a 4. hely sorsa.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Holnap Vasas-meccs!!! <#nevetes1> Jössz? kezdés: 17,00!
Csak a Kohász!!! <#wink><#vigyor2>

GRATULA A FRADINAK!!!!!!!!!!

SZÉP VOLT CSAJOK.....SZÉP VOLT CSAJOK!!!!!!!!

Szép volt CSAJOK!
Hajrá Fradi, Hajrá Fradi, Hajrá Csajok mert fõ a gyõzelem...!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

kaloz174
Valamint adott több olyan gólpaszt, amit kevesen tudnak. Hetest is harcolt ki. Nem azért mondom, de látva a hasonló sérülések után visszatérõ Gogirlát és Sopit, õ úgy játszotta végig a meccset, hogy csak a formáján látszott, hogy ez az elsõ meccse a súlyos sérülés után.
Különben nem kért kiméletet. Többször még a védekezésbõl is kivette a részét.
Egyébként a Szpari ellen sokszor nem villognak a sztárcsapatok. Ez megfigyelhetõ. De nekik is kell egy kis sikerélmény.😊

Viszont úgy tûnik, a Fradi nem teszi meg nektek azt a szivességet, hogy kikap a Lokitól. Az övék lesz az alapszakasz.

Isthy
Lényeg, hogy már játszhatott.
Gondolom akkor Trondheimben is játszik majd. A rutinjára és nem utolsósorban a nevére szülség lehet a pályán. Szerintem mindnyájan tudjuk mennyire versenyzõ típus.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez nem valami acélos...
Bár mi sem brillíroztunk a Szpari ellen, de utána láthattuk mit játszottunk szerdán.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Igen kb 8-10 kisérletbõl lõtt 2 gólt.

Boki pályára lépett?

Hege eto
Szpari-Gyõr 27-33 No comment!

Breki33
viszont simán kikaptunk a Spanyoloktól és a HOrvátoktól akik azóta simán kipotyogtak.....
BADE
az a dúrva,hogy a dánokat megvertük a csoportkörben,játszhattunk volna tegnap mi is a lengyelek ellen(akár persze addig a többieket is el kellett volna verni),csak akarat kellene!Hinni,hogy meg lehet csinálni!
Számomra csalódás a 9-ik hely...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Ja igen, mikor meg a Dferrnek lett felajánlva a netes közvetítés lehetõsége, még válaszra sem méltatták a szolgáltatót....erre nem lehet mit mondani......
Breki33
Hát tanulhatunk tõlük
Isthy
Gratulálok én is a lengyeleknek, megérdemelten jutottak tovább! <#taps>

Úgy tûnik mégiscsak meg kell néznem a VB döntõt ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mert a csapatuk nagy része a Bundesligában edzõdik hétrõl-hétre az edzõjükkel együtt pl. Hamburgban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszönöm a csapat nevében is!

DUNAFERR FOREVER!!!