Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
"...A második játékrész elején már nyolc góllal is vezetett a Dunaferr, a végén mégis Sirina Irina bravúrjaira volt szüksége, hogy elhozza a három pontot a Fáy utcából..."
Valamirõl lemaradtam volna? <#vigyor>#vigyor><#vigyor2>#vigyor2>
ps: egyébként Ira tényleg minden dícséretet megérdemel.<#worship>#worship>
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Szerintem nem nagyon szerepel a tervei között, nem is biztos, hogy szükség van rá.
DUNAFERR FOREVER!!!
majd a köveszezonban biztos összefutok vele közértben 😄DDD
NA Ljubljanabá nem akar utazni mostanában? :gonosz: 😊)))
jóneki, hogy vizsgaidõszakban van ideje bulizni 😉))
szerdán megyek ÁM a fejérmegyei rangadóra 😊 utri et orbi 😊 átadom az újságot is, mindkét érintett ott lesz 😊 persze hajrá Újváros 😄DDDDD
Egyébként kint volt a mai meccsen Németh András is.
egyébként utsó percben Nagy Kriszta egy hetest is kihagyott. Dunaferrnél meg kedvenc Lovim volt botrányosan rossz.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Valamint adtunk megint az ellenfélnek 1 Õri elõnyt, a meccs - szerintem - jelentõs részében. Na és: Gáspár Gabó (is) lõtt 1 gólt.😊)
2007. február 4., vasárnap 18:58
A Vasas otthonában nyert a Dunaferr a nõi kézilabda bajnokságban.
Az újvárosiak 27-26-ra gyõztek az egyaránt 5 gólt szerzõ Ferling és Mörtel vezérletével. Kovács Péter tanítványai továbbra is a harmadik helyen állnak a bajnokságban az éllovas FTC és a második Gyõr mögött, a Vasas jelenleg a hatodik."
Ehhez 2 dolog kellett: Detti sérülése, valamint a bírók hathatós támogatása - nem nekünk.😞
Kíváncsi vagyok majd a helyszínen ott lévõk véleményére. 40 perc után 22-14-re vezettünk, azután úgy tûnik megint bemutatták a csajok azt, amit a Loki ellen. Az utsó 20 percben 5 gólt sikerült dobnunk és 12-õt kapnunk...
Nem tudom mi történt, lehet elfáradtunk, a szerdai meccs valszeg túl sokat kivett a csapatból. Remélem Dettinek semmi komoly baja nem történt.
DUNAFERR FOREVER!!!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Streamek itt!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
DUNAFERR FOREVER!!!
A többiben ártatlan vagyok!😊)))
Simán hozzuk a 3. helyet az alapszakaszban, pedig nagyon sokan szerettek volna a "süllyesztõben" látni minket, fõleg nyugat-magyarországiak.
Igen, a rájátszás még odébb van és szinte mindig kiszámíthatatlan.
DUNAFERR FOREVER!!!
A mai meccsünk nagyon kellemes meglepetés volt, szoros eredményt vártam, s háromesélyesnek tartottam. Az alapszakasz már a mienk, ill. csak elveszteni tudjuk. A többi a jövõ zenéje!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Persze még sokmindentõl függ, mert ígéretet, kell teljesítenem holnap!<#wink>#wink>
Azért is HAJRÁ VASAS!!!!!!!<#eljen>#eljen><#smile>#smile>
Igen, a Loki az elvárható alatt teljesít és ha nem jutnak az 1-4-be sztem is edzõváltás lesz.
DUNAFERR FOREVER!!!
holnapra jó szurkolást, üdvözlöm a Lajost 😉))))
Azért a Halas elleni meccs még necces lesz a nekik, de azt hiszem ha azt elszúrják nem is érdemelnek felsõházat!
A Loki számomra nagy rejtély, hogy a fenébe lehet ilyen játékosállománnyal ennyire gyengén játszani? mert a Corira mondja mindenki hogy játékosállományához képest gyengén játszanak, hát ez a Lokira inkább igaz, minden posztra válogatott szintû játékosaik vannak, mégsem megy nekik 😞 Pedig Király a kapuban most egészen jól védett, de a támadójáték...
Szerintem edzõváltás kellene, vhogy fejben nem sikerül ott lenni nekik a meccsen, legalábbis kívülrõl ez jön le!
A FRadinak gratula, Helinek meg külön taps, végre bejöttek neki a lövései, cselei! Zizi ismét elemében volt, remekül látja meg a réseket ahol be lehet menni a falba. Szép gyõzelem volt!
Viszonylag jól védekeztek és a kapusteljesítmény is jó volt. Sikerült jónéhány könnyû indításgólt szerezniük, tudták a saját játékukat játszani., így uralták is a mérkõzést.
A Loki védekezése kritikán aluli volt, támadásban is sokszor voltak tanácstalanok, még emberelõnyben is. Ez nem az õ napjuk volt, egy percig sem volt kétséges a meccs kimenetele. Ezzel kritikus helyzetbe sodorták magukat a 4-be jutást illetõen, hiszen a Cori nyert és vesztett pontok tekintetében már jobban is áll náluk. Mondjuk szerdán ez valszeg kiegyenlítõdik, de az utolsó fordulóban a Cori fogadja majd õket. Abszolút nyílttá vált a 4. hely sorsa.
DUNAFERR FOREVER!!!
Csak a Kohász!!! <#wink>#wink><#vigyor2>#vigyor2>
SZÉP VOLT CSAJOK.....SZÉP VOLT CSAJOK!!!!!!!!
Hajrá Fradi, Hajrá Fradi, Hajrá Csajok mert fõ a gyõzelem...!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Különben nem kért kiméletet. Többször még a védekezésbõl is kivette a részét.
Egyébként a Szpari ellen sokszor nem villognak a sztárcsapatok. Ez megfigyelhetõ. De nekik is kell egy kis sikerélmény.😊
Viszont úgy tûnik, a Fradi nem teszi meg nektek azt a szivességet, hogy kikap a Lokitól. Az övék lesz az alapszakasz.
Gondolom akkor Trondheimben is játszik majd. A rutinjára és nem utolsósorban a nevére szülség lehet a pályán. Szerintem mindnyájan tudjuk mennyire versenyzõ típus.
DUNAFERR FOREVER!!!
Bár mi sem brillíroztunk a Szpari ellen, de utána láthattuk mit játszottunk szerdán.
DUNAFERR FOREVER!!!
Számomra csalódás a 9-ik hely...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Úgy tûnik mégiscsak meg kell néznem a VB döntõt ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!