Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
A győrieknek így legalább egy pont kell Bukarestben a második helyhez.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Én mondjuk azt sem értem, hogy Lucát miért nem játszattuk kedden (illetve nem akkor kellett volna elkezdeni, még ha tudom is, hogy ősszel próbálkoztunk vele, és nem ment neki), ha sokáig szoros is volt a meccse belefért volna, más se volt annyira jó. Larvikban sem vallott szégyent. Viszont sajnos ő is érintett a lábmunka kérdésében.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.02.20. 23:50:30
Sajnos Zizinek és Szaninak nem ment ballövőből és középről sem (Szaninak túl gyorsan lement a kedve sajnos), inkább ez volt a baj támadásban. Luca és Dodó is rendben volt jobblövőből, és a szélsők is jól teljesítettek, Pena remek. Az utóbbi három meccs alapján a balszélső az egyik legerősebb posztunk 😊
Pontosan, nem fognak hibázni még egyszer a franciák ellen, akik ma borzalmas teljesítmény nyújtottak. És mi is védekezésben, de a Larvik is jó volt önmagához képest, Mörk elemében volt, Stange meg túlszárnyalta önmagát. Mi néztük. Nehéz lesz az utolsó csoportmeccs, de abban bízom, hogy a harmadik helyet behúzzuk, tehát a legnagyobb eséllyel az ETO-val játsszuk a negyeddöntőt. Én inkább a Vardart választanám, de az álmom, a Bukarest már úgyis ugrott rég 😊
Hogy a Fradi miként tudott 37 gólt kapni a nem éppen acélos támadójátékú Larviktól azt nehezen tudom elképzelni. Hacsak nem az történt, hogy nem érdekelt senkit a védekezés és ismét előadták a nagybányai produkciójukat. Ezzel három 10 pontos csapat lett a csoportban és a Fradi a 2-4. hely bármelyikén végezhet. A Fradi meccse szombaton délután lesz a románokkal, a norvégok pedig 1 nappal később játszanak, így ők már tudni fogják, hogy melyik helyezéshez milyen eredményt kell elérniük a már kiesett franciák ellen.
DUNAFERR FOREVER!!!
Abban azért igaza van Tóth Timinek, hogy itthon a bajnokságban az ETO-nak és az FTC-nek is meg kell kinlódnia a pontokért hét közben féltucat csapat ellen, míg a a többi főtáblásnak gyakorlatilag nincs ellenfelük a saját bajnokságukban vagy csak 1-2 (románok, németek, franciák)!
Élvezem , hogy a NS "szurkolói" milyen tájékozatlanok! Nem hiszik, hiogy a Fradi 10-el verheti a Nbányát? DE minek a tiz, 1 is elég! Hiszen akkor már 12 pontja lesz, mig a Nbányának marad a 10!
DUNAFERR FOREVER!!!
Győri Audi ETO KC - IK Savehof (női BL)
2016.02.19. 19:00 Sport1
ÉRD - Issy Paris (női KEK)
2016.02.20. 17:00 Sport1
HK Larvik - FTC-Rail Cargo Hungaria (női BL)
2016.02.20. 19:00 Sport1
MVM Veszprém - HC PPD Zagreb (férfi BL)
2016.02.21. 15:00 Sport1
FC Barcelona - MOL-Pick Szeged (férfi BL)
2016.02.21. 17:00 Sport1
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
TusSies Metzingen vs. HC Leipzig: 26-23
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Egyébként a Siófok 2 éves szerződéssel harangozta be a játékost, de néha az 1+1 éves szerződést is így adják be csapathonlapon, nálunk is voltak már homályos dolgok.
Dalmose és a tulajdonos szép páros...Bár biztos van az a pénz, amiért ezt is el lehet viselni.
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2016.02.17. 15:45:56
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2016.02.14. 20:46:51
DUNAFERR FOREVER!!!
Ergo, a Fradinak meg kell vernie őket és meg van a második hely, ha nem kapnak ki három góllal vagy többel a Larviknál, ( ha azok nyernek a Fleuryvel!)