Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Igen, mi látunk sok ilyet <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Remélem, ma is menni fog.😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

oroszok nyerik a döntöt
kaloz174
Azért olyat mások is tudnak ám, nem is akárhogy. Nekünk nem kell ehhez messzire menni. <#wink>

48 mp. 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

na ez azért hiányzott irányítóban 😊
40. mp. környékén, az a hátmögötti passz 😊
Görbe visszatért
(ha valaki már belinkelte korábban, sorry 😉 )

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

ez érdekesnek hangzik 😊

kaloz174
Köszi!
Remélem, holnap azért meg tudom nézni az ismétlést, mert nem voltam netközelben du.

Isthy
Ezt találtam a Digisport vasárnapi mûsorában:

11:00
Kézilabda (élõ)
Vendégünk a magyar nõi kézilabda-válogatott! - élõ

Tehát a bronzmeccs után és a döntõ elõtt lesz egy kis beszélgetés a csapattal.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mátéfi Eszter a tanulmányi hiányzóról a VB befejeztével:

A válogatottságot tanulmányaira és vizsgakötelezettségeire hivatkozva több mint egy hónapja lemondó Hornyák Ágnessel kapcsolatban annyit jegyzett meg: nincsenek pótolhatatlan emberek.

„Most már elmondhatom, az volt a gondom Hornyák lemondásával, ahogyan és amikor ezt tette. Ha a huszonnyolcas keret kihirdetése elõtt szól, elfogadom, mert számomra is fontos, hogy egy-egy kézilabdázó tanuljon, értelmes emberekkel könnyebb a nagy feladatokat elvégezni. Ám Hornyák azok után lépett vissza, hogy megkapta a behívót, s tudta, hogy a leadott névsoron már nem áll módomban változtatni. Számomra ez az elfogadhatatlan. Hogy lesz-e számára visszaút, azt most nem tudom megmondani, errõl a kérdésrõl többet egyelõre nem akarok beszélni" – fogalmazott a kapitány.

Nem akarsz velünk megosztani pár dolgot a bíztató hírekkel kapcsolatban, amik mostanában a Fradi háza tájáról érkeznek?

DUNAFERR FOREVER!!!

köszi, megtettük és megtesszük <#vigyor2>

Isthy
OFF:
Gratulálok neki, ünnepeljétek meg kellõképpen! <#wink><#pias><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

aki

Isthy
Ráadásul ugye neki nem is ez az igazi posztja, így még inkább dícsérendõ a teljesítménye. <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

egy kicsit OFF 😄
egyébként volt valóban államvizsgázott decemberben -tegnap 😄-, a tesóm 😊 nagyon büszke vagyok rá 😊 igaz õ már korábban, a tantervi menetrendnek megfelelõen teljesítette a vizsgáit, így könnyû dolga volt, jeles államvizsga mellett jó végbizonyítványt kapott. gondoltam itt világgá kürtölöm 😄 szép volt tesó!

Isthy
Olyan happy-bemutató meccs volt, ahogy várni lehetett. Játszottak a fiatalok is sokat mindkét csapatban. Bár jelentõsége nincs, de az ETO nyert 34-31-re. Mozogtak a lányok kicsit <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

már levizsgázott mindenbõl 😊 nem csak a pályán, de azon kívül is zseni!
innen is gratulálok neki! 😄

szerintem is, régen láttunk ilyen hatékonyan játszani valakit jobbátlövõben, aki védekezésben és támadásban is megállta a helyét... Boki utániakat vagy támadásban vagy védekezésben lehetett használni csak...

Isthy
Buli kiválóan megoldotta a posztját, nekem sem hiányzott.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Akárki akármit mond, szerintem üde színfolt volt a "hiánya"!

A LÁNYOKnak gratula, a szövetségnek 0!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Úgy látom kabala nem vizsgázik...

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Szerintem itt fent lesz majd a teljes mecs, ha valaki nem látta.

http://www.sport-video.hu/viewforum.php?f=19&sid=ee47a019ca3621b0e50debaabf198b4b

Délután volt egy hoszabb összefoglaló én azt néztem.
Isthy
Már megy a stream <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok a csapatnak a gyõzelemhez és a szép zárómeccshez! <#taps><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A helyzet az, hogy az "elnök úr" és csapata 2013-ig bebetonozta magát...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem kis csalódás, ezt be kellett volna húzni hazai pályán...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jól látom, hogy este nem ismétlik a Digisporton a reggeli meccset? <#wow1> Nem semmi...

DUNAFERR FOREVER!!!

Nézõi szempontból valóban katasztrófa volt a mi águnk, kb. mint az orosz vb. A következõt remélem valami kézis ország kapja (mondjuk mi, bár Sinkáéknak az esélytelen férfi vb lett a rögeszméje...), mert így csak leégetik a sportágat.
A játék színvonala viszont sokat fejlõdött a tavalyi eb-hez képest. A mi csapatunknál meg fõleg.
kaloz174
A Cunder mai ajánlata:

"Kiskunlacházáról jelentkezünk

Rendhagyó felkészülési mérkõzésre kerül sor ma Kiskunlacházán, a település új sportcsarnokában. Az egymással korábban rengeteg nagy csatát vívott dunaújvárosi és gyõri nõi kézilabda csapat találkozik egymással, mindkét csapatban számos kézilabdás ikonnal. Az újra lenyûgözõ formában játszó újvárosi Radulovics Bojana, Ferling Bernadett és Balogh Bea mellett a gyõri csapatban hosszú kihagyás után ismét pályára lép Görbicz Anita, a gyõriek kiválósága is. A találkozóról élõben jelentkezünk (képpel és feliratozva) próbaadás formájában. Az esetleges technikai hibákért elõre elnézést kérünk, és, ha ezért lemaradnál a mai meccsrõl, akkor pénteken felvételrõl megnézheted. Jó szórakozást és szurkolást kívánunk!"

"csak" tizzel kaptak ki! Ami az érdekes, hogy 5-1-3 -al is elõttünk vannak! (nálunk 5-2-2)
nézen a románok meccsét,hihetetlen égés a Németek ellen eddig
MI VAGYUNK A LEGNAGYOBBAK
jövõre dobogó lesz az EB-n
Breki33
Szép volt ez a második félidõ, ha Tomori mindig így játszana...

A románoknál meg megy a bûnbakeresés azt olvastam Tadici már jelentkezett, hogy õ visszatérne és rendet rakna 😛

Nem bánnám, ha a németektõl is kikapnának, bár azok se a kedvenceim.
kaloz174
Ma du. nem akármilyen sztárok jelennek meg Kiskunlacházán. <#eljen><#wink><#worship>
De szívesen ott lennék!

gratula a második félidei játékhoz! Lehet hazajönni és pihenni! Végeredményben 5 gyõzelem, 2 döntetlen és 2 vereség nem rossz mérleg egy Vb-n! Az más tészta, hogy ez csak a 9. helyhez volt elegendõ. De lehet ez sokkal jobb is, ha végre több ésszel nyúl a szövetség a dolgokhoz. Mert emberük (játékos, edzõ) van hozzá, csak akarat kellene.
kaloz174
A vége:
AUSZTRIA - MAGYARORSZÁG 25-41 (15-17)
Mindenképpen gratulálok.

Duby
17:15-ös félidõ után elvileg 35:21-re állunk az 52. percben. <#worship>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Duby
Korrekt vélemény. Minden szavaddal egyetértek.
Továbbra is csak azt hangsúlyoznám ki sokkal élesebben, hogy fejétõl bûzlik a hal. Ameddig a szövetség nem a válogatottak iránt elkötelezett, ameddig érdemi munka, érdemi érdekvédelem az irányításban nem létezik, addig ez az egész értelmezhetetlen. Amennyi meccset láttam, abból azt láttam megint, hogy ha az MKSZ komolyan gondolná, a válogatottnak rendelné alá a dolgokat, ahogy egy normálisan mûködõ országban teszik (és nem fordítva), ha tisztességesen fizetné egyáltalán a szövkapot, ha korrekt fõállású szakmai stábot tartana mellé, ha a bajnoki rendszert alárendelné, ha több lehetõséget adna a válogatottnak a felkészülésre/összeszokásra, ha ..., ha ..., ha ...
Akkor olyannyira simán kerültünk volna most is a 4 közé, mint a szél. Ezzel a csapattal is. Alapértelmezés lenne a mindenkori érem.
De amíg ez a sóhivatal van MKSZ-nek nevezve, addig ez lesz. Vegetálnak a sokkal többre hivatott kiváló sportolóink, akikre tulajdonképpen rá van fogva, hogy szarok vagyunk. Azért vagyunk gyengék, mert nincs tehetség, nincs utánpótlás. Lócitrom!!!
Csak tessék összehasonlítani mondjuk a vizilabdaszövetség tevékenységeivel, prioritásával mindazt, amit a Sinka Co. mûvel. A gyomrom felfordult. Korán reggel.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Breki33
na holnap korai kelés !
kaloz174
FFI MK eredmények

Némi csalódás az újvárosi ffi csapat veresége.

Helo!!Egy olyan kérdésem lenne hogy szerintetek melyik csuka a jobb?Hummel Rebel pio vagy az Adidas glove esetleg vmelyik stabil?Nekem a Hummel nagyon bejön bizti azt veszek,de bizti megéri?Köszi!!!
remélem megérek még egy Magyar kéziaranyat.DE SZÉP LENNE
háát, én az utóbbi ével egyik leggyengébb világversenyének tartom azt a Vb-t. Minden szempontból!
1. valamennyi csapat átalakulóban van (fiatalitás vagy kényszerû hiányzások miatt) s emiatt nem játszák azt ami elvárható volna tõlük;
2. lehangoló az üres lelátók és a buzditás hiánya;
3. gyenge a közvetités szinvonala, a DigiTv meg kitolt a sportszeretõkkel.Remélem, hogy Teszáriék túlvállalva magukat hamarosan fejre állnak...megvették a Premier Lique-t is!
4. a megszokottnál is több volt a nemcsak gyenge, hanem kimondottan elfogult biráskodás is;
5. a mi csapatunk sérülések és nem a legokosabb válogatási elvek miatt teljesitette a minimális elvárást s a rengeteg hiba ellenére is az 5-8-ból, de talán az 1-4-bõl is birói tevékenység miatt estünk ki;
6. ha posztonként vesszük a jövõre nézve a dolgokat, akkor megállapithatjuk:
- a kapusainkra lehet számitani, de Pálinger szintû (vagy Dinu-szintû) kapusunk jóideig még nem lesz! ÕK ugyanis nemcsak a foghatókat, de a lehetetlen helyzeteket is megoldották és fõleg tudtak ellentámadást inditani! Ez a mai kapusokra nem érvényes ( a románok pl. emiatt is szerepeltek gyengébben, hiába védett kiválóan Paula, de a Dinu indtásai hiányoztak);
- a szélsõkkel nincs probléma, viszont az irányitók képtelenek õket megjátszani, ahogy a kapusok sem; meglepõ volt viszont, hogy ellentámadásból, középrõl, ziccerben mind Bódi, mind Juhász mennyit rontott!
- átlövõink vannak (Bulath és Zácsik a Vb nagy nyereségei), de rapszódikusak és nem akarnak távolról s fõleg felugrásból lõni, ráadásul láthatóan nincsenek felkészülve az ellenfelek kapusaiból (pl. mind a norvég, mind a román kapust az alsó lövésekkel tették naggyá!). Mintha megtanulták volna egyes régiektõl, hogya a falba dömöckölve akarják a labdát átvinni..... Mind Tomori, mind Tóth T a Vb nagy csalódásai;
- beállóink fizikai hiányosságaikat nem képesek fürgeséggel, kiszámithatalansággal kompenzálni, alig kerültek helyzetbe és zárni sem nagyon sikerült nekik. Itt cserére lesz szükség.
- az irányitók túl fiatalok és rutintalanok, az öszeszokottság hiányában sem a szélsõket sem a beállósokat nem tudták megjátszani, így vagy csak az átlövõket próbálták meg helyzetbe hozni, vagy önmagukat, rengeteg paszt hibáztak el és a büntetõket is jobban megbecsülhették volna! Mellesleg, mig az egyik legtöbb hetessel büntetett csapat voltunk, igen kevés büntetõt kaptunk! S ebbõl a kevésbõl már luxus számba ment 2-3-at elhibázni!
- védekezésünk egyik végletbõl a másikba esett: vagy áttörhetelennek bizonyult, vagy gyerekes hibákat vétett sorozatban.
Summa, summárum: a kereten változtani kell, jóval hosszabb összeszoktatási idõkre van szükség és nem csak inventiv játékból kellene megélni, hanem nem kellene szégyelni a sematikus északi kézilabda alkalmazását sem. Ehhez azonban a csapatvezetésnél is szemléletváltozásra lenne szükség (+ komolyabb tehnikai háttér biztositására).
Ha sikerül a mostani hibákat kijavitani és a kimaradtakat beépiteni, pár évre biztositva van az elõkellõ helyezés. No persze, ha sportdiplomáciánk nem lesz eltelve önmagától és hajlandó kiállni s ha kell az asztalra is csapni a csapat érdekében!
kaloz174
Számomra még Detti is, a maga akaratával, küzdenitudásával, sokoldalúságával. Bár most fontosabb dolga van, ez kétségtelen. <#eljen>
Valamint - név nélkül - egy(kettõ) jobb beállós.

Ez hihetelen,hogy nem mi hanem a Spanyolok vanak a négyben.Ez a csapat jövöre Görbiczel nagyon jo lesz.Én orosz-francia döntõt jósolok,a Norvégok leinditásbol jók csak ,de ezt nem mindenki hagyja. Oroszok nyerik a tornát
Lehet, de én megettem sajnos!!!<#szomoru1>

Breki33
Így jópár mecs után úgy érzem lehet Vérten Orsi-t hiba volt elhozni, lehet jobb lett volna neki ha pihen és kezelik a sérülését, persze utólag könnyû okosnak lenni és lehet emberileg is sokat tudott segíteni a többieknek.

Reméljük hamarosan teljesen rendbe jön õ is, hisz szükségünk van rá.<#eljen><#wave>
Breki33
Nekem tetszik ez a VB igaz szerencsére több mecset tudtam élõben nézni.

Nso-n egy hozzászólásban írta valaki, hogy két gólra voltunk az elsõ négytõl, elõszõr nem értettem, de elgondolkoztam és mostmár értem legalábbis azt hiszem.
Breki33
Ez inkább a Port.hu hibája

egyébként a holnapi program

08:00 Kézilabda, nõi világbajnokság: Magyarország - Spanyolország
Ismétlés
10:00 Kézilabda, nõi világbajnokság: Dél-Korea - Magyarország
Ismétlés
12:00 Kézilabda, nõi világbajnokság: Magyarország - Kína
Ismétlés