Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen ehhez nagyon ért, hiába meghatározó személyiség...
Na az még nagy só lenne, és ki lenne a fõnök??<#mf1><#mf1>
Mi a lof...sz van?????????????????
Ezt érti még valaki vagy csak nálam van fonálszakadás??????
Isthy
Mit szólsz, Anja bejelentése megint, hogy beindította az európai kézis társadalmat? <#wink>

Egyesek már a Buducnost és a montenegrói válogatott új edzõjeként látják, mások meg a Hyponál. Azért az Anja-Prokop páros nem semmi lenne <#ravasz1><#nyes> Meg természetesen egybõl ismét beindult a Linka-ETO vonal. Mondjuk most nagyobb esélye lehet, mint anno.

DUNAFERR FOREVER!!!

ja, én ezt az oldalt <#levele> egyáltalán nem olvasom. de most kivételesen odakattintottam, köszi <#vigyor2>

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Egyetértek a véleményeddel <#eljen>

Nem nagyon szeretem olvasni, de néha kivételt teszek az oldallal:

Mocsai interjú

PS: ahogy most nézem a hozzászólásokat, látom, hogy másnak is elnyerte tetszését a kifejezés <#vigyor0>

DUNAFERR FOREVER!!!

<#worship>

a lényeg, hogy NL is benne legyen ebben a játékban, csak ne a magas nyeremény miatt. <#levele>

hol olvastad az interjút? link plz <#nezze><#vigyor2>

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
keresõbe beírva nincs találat
Isthy
Igen, sztem ez az automatizált ulti játék lehet <#ravasz1><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

ez egy kártyajátékhoz kapcsolódó szakkifejezés? <#nevetes2><#ravasz1>

Isthy
Nagyon nem ártana már valami eredményt is felmutatni a sok védekezés gyakorlásból. Nyerni kell!

Nem messze Kiskunlacházán lesz egy másik felkészülési meccs is: Vác-Alcoa FKC, amit a cunder közvetít élõben 5-tõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ma olvasva a prof nyilatkozatát egy új "gyöngyszemmel" gazdagodott a szótáram: "ultimatizálás"

Nem tudok betelni vele <#ravasz1><#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Köszönöm <#worship><#wave>
handball.hu- naptár, nõi meccsek

ffi meccsek:

VIASAT
Kézilabda Bajnokok Ligája (sportmûsor)

17.00 MKB Veszprém - RK Gorenje Velenje (SLO)

18.55 BM Valladolid (ESP) - PICK Szeged

Ezt a csarnokot adják át?

Érdi sportcsarnok
Breki33
Kérhetnék egy hétvégi mûsort?
kaloz174
Úgy tûnik, végre elkészült az érdi csarnok. <#eljen>
Végre egy jó hír!
Ma Helihez megyünk "vendégségbe" 😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
A szurkolóknak kommunikáltak valamit és az alapján õk talán jogosan reménykedtek. De nem úgy alakult.

Annyi biztos, hogy ott BL meccseket játszik, de a bajnokság az nulla kihívás. Elég jól ismerem a helyzetet, mint ahogy te is tudod, van némi ljubljanai múltam <#wink> A Regional Ligában lehetnek még megfelelõ szinvonalú meccsei, de ott is csak a Podravka, a Hypo és a Buducnost ellen. Ezeket összegezve kb. 18 meccs jön ki, ami nem is annyira kevés. Ennél több komoly meccse talán itthon sem lenne a bajnokságban az év folyamán az esetleges KEK vagy EHF meccsekkel együtt. Itthon biztos vezéregyéniség lenne, mondjuk a Krimben is õ az elsõ számú ballövõ. Nem egyszerû ez, így mérlegre téve a dolgokat. A Krim talán tényleg erõsebbnek tûnik...

DUNAFERR FOREVER!!!

Ez az ügy már olyan mint az egész MKSZ...
Mérget ne vegyél rá!<#mf1>
Hát persze, hogy az, ez teljesen egyértelmû, ugyanazt leírom más szavakkal: mivel csapatnak lennie kell, ezért a két válogatott nem más mint szükséges rossz, ráadásul a kirakatban, mely mögött sok minden elfér. Ezzel a kézilabdát valamennyire figyelõ ember tisztában van, akkor a játékosok, belsõ emberek, naná hogy tisztában vannak vele.
kaloz174
Valahogy én sem lepõdtem meg. Túl optimistának gondoltam ebben az ügyben az elvárásokat, reményeket, bár mindez érthetõ volt, a szurkolók szemszögébõl.
Az egy érdekes kérdés, hogy Zácsiknak hol jobbak az esélyei szakmai szempontból. Ott BL-meccseket játszik, itthon viszont talán még mindig jobb a bajnokság. Zizivel pedig jól mûküdõ párost alkottak támadásban különösen.
+1 év viszont sok idõ mostanában ebben a kézis világban.

Loki-hosszabbítások

Isthy
Zácsik marad a Krim játékosa

Sajnos az történt, amit várni lehetett. ML újabb öröksége... Most már kíváncsi vagyok vajon a nevelési díj dolog, hogy alakul. Vagy ki tudja azzal is mi a valós helyzet...

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Szerintem egyértelmûen kijelenthetõ, hogy amíg ez az MKSZ a tapasztalt vonalat képviseli, addig se nõi- se férfi válogatottunk nem hogy nem a legfontosabb, a szakma csúcsa, hanem egy lezüllesztett szükséges koloncként kezelt minden presztízsét elvesztett látszatcsapat, amire felelõsei a legutolsó mostohagyerekként tekintenek.
Mérget vennék rá, hogy ez amúgy világosan és tisztán ismert tény a szakma belsõ berkeiben sportági vezetõtõl a játékosig.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Isthy
Ez egyértelmû és nyilvánvaló, hogy idõleges tûzoltás volt a selejtezõk idejére. Ettõl az MKSZ-tõl én nem is vártam mást, mint egy ilyen "megoldást". Tökéletesen jellemzõ...
Amúgy: nyártól meg majd a gyúróknak is lesz szakmai igazgatója mindkét válogatottnál? Inkább nem kommentálom...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Csoknyai szavai:

"Bízom benne, hogy Mocsai Lajossal, ahogyan a Veszprém csapatánál is, eredményesen fogunk tudni együtt dolgozni. A pontos feladatkörökrõl, kettõnk alá-fölérendeltségi viszonyáról az MKSZ nem döntött, de jó szakmai és emberi kapcsolatunk révén ezt természetesen ki fogjuk tudni alakítani."

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Na igen, a család <#wink>
ML azt nyilatkozta, hogy határidõt kell szabni Nagy Lacinak. Figyelni fogom <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Ez nálam sosem volt kérdés. Nem csak a nemzetközi de a hazai bajnokságban is drukkolok minden magyar csapatnak, és érdekel kivel mi történik, hogy alakulnak a dolgaik. <#vigyor2>
"A válogatottakat adó hazai klubok vezetõi a napokban már üléseztek, s megegyeztek: a nemzeti csapat érdeke mindennél fontosabb, ezt maximálisan figyelembe kell venniük az egyesületeknek."

Ugyan már, ezt a parasztvakító szöveget, ezt minden évben elhatározzák (van még olyan aki ezt beveszi?)és mennyit ér, amennyit betartanak belõle, semmit, ezért kár ülésezni, ki kellene mondani már végre valamelyik vezetõnek,(persze akkor õ lenne a mocsok) hogy a jelenlegi szerkezetben a válogatott csak a második lehet, elsõ ha klubok érdek.

De jó Mocsai-Csoknyai kettõs irányít! Egy frászt, ezzel megint nem oldott meg semmit a Sinka brigád, tûzoltásnak tökéletes, ha szerencsénk van, és a játékosok is odateszik magukat, akkor a selejtezõket sikerrel vívjuk, utána megint lehet ülésezni, mert azt remélem, hogy az MKB Veszprém ismét megvétózza õsztõl a döntést. Míg a jelenlegi mksz vezetés van addig teljesen tök mindegy ki a szövetségi kapitány, ki a szakmai igazgató, az egészet az alapoktól kezdve kellene felépíteni, megfizetni egy fõállású szakmai igazgatót, és szintén fõ állású szövetségi kapitányt, ja hogy arra nincs zseton, ja kérem addig ne várjunk eredményeket, nézzük tátott szájjal ahogy a világ elmegy mellettünk!
Breki33
Ez érdekes akkor most Lajos a padra is leül?

És ki lesz a fõnök?
Breki33
Én örülnék Mocsai-nak szóljatok ha tudtok valamit a döntésrõl.
Breki33
Természetesen szívesen látunk, feltéve ha drukkolsz minden magyar csapatnak a nemzetközi kupákban 😛
érdekes döntés 😊
Mocsai Tomit nem irigylem a szituáció miatt,mert gondolom a ffi válogatott új szakmai igazgatója tesz ez irányba is lépéseket 😄DD (Nagy Laci vajon örül a döntésnek, ez is egy a sok közül amiért -állítólag- harcolt a válogatott háza táján?! )

Régebb óta olvasom az SG fórumot, de csak most regisztráltam. Más fórumokon sok hülyeséget olvas az ember, ezért lehet még arra is úgy reagál, amiben adott esetben nincs is irigység. Ezért bocs, ha valakit megbántottam volna, csak mostanában elég sok érdekes hozzászólást olvasok itt-ott. Remélem azért nem rontottam el a fórum hangulatot <#vigyor2>
Breki33
Nem csak kapitánykérdés

A férfiszakágat érintõ sorsfordító döntéseket hozhat, új utat jelölhet ki szerdai ülésén a Magyar Kézilabda-szövetség elnöksége, amelynek a válogatott szégyenletes Eb-eredménye után s éppen emiatt óriási a felelõssége. Elképzelhetõ, hogy szerdától a Mocsai, Csoknyai kettõs irányítja a válogatottat – csak az a kérdés, meddig.

http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/nem-csak-kapitanykerdes-2018927/
Duby
Szeva Handbold!

Az én esetemben teljesen igazad van: irigykedem. Ha te hétrõl hétre ki tudsz menni ETO meccsre, akkor irigykedem rád. <#wink>
Ezért nagyon de nagyon szívesen vennék (de persze a többiek is) minden meccsrõl ahol kint vagy bármiféle beszámolót, pár mondatot az aznapi tapasztalataidról, miket láttál/hallottál a pályán, és azon kívül. (Fõleg Görbe hogy viseli szegény?)
Elõre is köszi! <#wave>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Isthy
Pontosan úgy van, ahogy írod. A felmerült gondokról ETO szurkolók írtak, nem más csapatok szurkolói. Itt egyik topiktársunk azon beírások kapcsán írt 1-2 sort. Persze nyilvánvaló, hogy még az ETO szurkolók infói is lehetnek kérdésesek.
Egyébként vannak itt olyan nem ETO szurkolók, akiknek vannak információik bizonyos dolgokról <#wink> csak nem verik nagy dobra. Mert nem ide tartozik és ennyi...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Néhány szó tõlem is:
Azt gondolom, ha egy fórumra bejelentkezel és azzal kezded a beírásodat, hogy irigykedõknek nevezed az oda rendszeresen hozzászólókat, az igen érdekes belépõ... Az ilyen megnyilvánulások itt nem voltak jellemzõek az elmúlt 6 évben, ezért váltott ki reakciót a topik látogatóiból.
Ahogy a többiek is említették már elõttem, itt pont az volt a jellemzõ, hogy többször is együtt szurkoltunk a másik csapatának a gyõzelméért nk-i meccseken és egy jó közösséget sikerült kialakítanunk. Erre kiváló példa volt, amit az elõttem szóló Breki is említett, amikor a Fradi EHF kupa gyõzelméért egy topiktalálkozó keretében mindenki együtt szurkolt a Népligetben. De, hogy az általad említett tavalyi BL döntõhöz kapcsolódjak, innen velem együtt többen is ott szurkoltak (nem öltönyösként, hanem hanggal) a helyszínen, a veszprémi Arénában az ETO BL gyõzelméért. Mondhatnék még számtalan más példát is, de csak magamról szólva, én az elmúlt 3 évben 7 BL meccsen szurkoltam Gyõrben az ETO-nak. Pedig Gyõr és Kiskõrös nem éppen szomszéd városok és gondolom a nick képembõl kitalálható, hogy alapvetõen nem ETO szurkoló vagyok.
Mindezek fényében igencsak elgondolkodtató a megállapításod és ezért teljesen érthetõ, hogy reagáltak rá és sztem egyáltalán nem letámadólag.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azt gondolom, ha egy fórumra bejelentkezel és azzal kezded a beírásodat, hogy irigykedõknek nevezed az oda rendszeresen hozzászólókat, az igen érdekes belépõ... Az ilyen megnyilvánulások itt nem voltak jellemzõek az elmúlt 6 évben, ezért váltott ki reakciót a topik látogatóiból.
Ahogy a többiek is említették már elõttem, itt pont az volt a jellemzõ, hogy többször is együtt szurkoltunk a másik csapatának a gyõzelméért nk-i meccseken és egy jó közösséget sikerült kialakítanunk. Erre kiváló példa volt, amit az elõttem szóló Breki is említett, amikor a Fradi EHF kupa gyõzelméért egy topiktalálkozó keretében mindenki együtt szurkolt a Népligetben. De, hogy az általad említett tavalyi BL döntõhöz kapcsolódjak, innen velem együtt többen is ott szurkoltak (nem öltönyösként, hanem hanggal) a helyszínen, a veszprémi Arénában az ETO BL gyõzelméért. Mondhatnék még számtalan más példát is, de csak magamról szólva, én az elmúlt 3 évben 7 BL meccsen szurkoltam Gyõrben az ETO-nak. Pedig Gyõr és Kiskõrös nem éppen szomszéd városok és gondolom a nick képembõl kitalálható, hogy alapvetõen nem ETO szurkoló vagyok.
Mindezek fényében igencsak elgondolkodtató a megállapításod és ezért teljesen érthetõ, hogy reagáltak rá és sztem egyáltalán nem letámadólag.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Semmi letámadás nem volt ebben.

Pont arról beszéltem, hogy ez a vmelyik csapatnak irigykednie kéne a másikra nem kell ide.........

Szerintem pl az itteni Dunaújvárosi drukkerek közül senkise irigyli a Gyõr sikereit sõt inkább szurkol neki, inkább csak azt sajnálják, hogy az õ csapatuk az ismert körülmények miatt ilyen helyzetbe került.

Akikrõl meg beszéltem, hogy errõl írtak pont gyõr szurkolók.
Talán érdemes lenne elolvasnod.

Szval irigykedésrõl itt szó sincs látszik, hogy nem ismered jobban az itteni emberkéket, ha ezt gondolod.
Én szurkoltam itteni Vasas ás Dunaújváros drukkerekkel együtt Fradi nemzetközi kupadöntõn a Fradi sikeréért és szó sem volt ilyesmirõl !

Az meg természetes ha mindenki azt szeretné, hogy a kedvenc csapatánál jól menjenek a dolgok.
Érdekes, hogy letámadtatok. Nem gondolom, hogy a Gyõrnek bármi miatt is irigykedésre lenne oka akár a Fradi, akár a Dunaújváros tekintetében. Én elõször is az anyagiakra gondoltam, mikor azt mondtam, hogy irigykedést vélek felfedezni a hozzászólásokban.
Szerintem sem egy Fradi de egy Újvárosi szurkoló sem lát úgy bele a Gyõr dolgaiba, mint ahogy gondolja. Más dolog, hogy mit irkálnak a fórumokon, nem biztos, hogy mindent el kell hinni. A Gyõrnek hatszor volt lehetõsége kupát nyerni, addig el is kell jutni, szerintem ott nem azzal volt a gond, hogy valami baj van a közösséggel. A Bl döntõ is egy gólon múlt, az is amiatt lehetett? Kétlem.
SomogyiG
T. Handbold!
Valamit tisztázni kellene, mielõtt irigységrõl beszélnél. Ezen a fórumon (ahogy a többin is) meglehetõsen heterogén a látogatók összetétele. Van itt szurkoló (remélem, nem csak volt) a szebb napokat látott Vasas táborából, és a közelmúlt sikercsapatainak szurkolói közül is nem egy. Gondolok itt a Dunaferre, vagy az FTC-re. Mindannyian elmondhatjuk, hogy nem kevesebb sikert értek el csapataink, mint a Gyõr. A valóság inkább az, hogy az ETO még egy darabig mögöttünk fog járni a hazai bajnoki ill. hazai és nemzetközi kupaeredmények tekintetében.
Ha irigységrõl beszélünk, akkor ez inkább fordított lehet, mert mi már jártunk ott, ahová a Gyõr szeretne eljutni - nemzetközi szinten szurkolok is nekik, hogy elérjék az álmaikat.
De tessenek már megtanulni az eredményeket is a helyükön kezelni.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
Ez a fórum szerintem pont arról híres, hogy különbözõ csapatok drukkerei jól megférnek egymással viták nélkül nemzetközi kupákban a magyar csapatoknak szorítva.

A valami gond egyébként se innen indult el hanem Konkoly nyilatkozatából és az azzal kapcsolatos "jólértesült" hozzászólásokból a handball.hu-n.
kaloz174
üdv. neked! <#wave>
Na, ez érdekes. <#vigyor2> Kicsit vicces is. Ugyan már miért irigykednénk?
Ha a Gyõr eredményes, az az egész magyar kézilabdasportnak csak jót tesz. (tenne) Ezért inkább szurkolunk, a nk. kupákban. (Nem akarok olyan csúnyát írni, mert méltatlan lenne ehhez a fórumhoz, hogy mindenki magából indul ki. Ezért ezt felejtsük is el. Inkább azt írom, hogy nem ismersz, nem ismerhetsz bennünket.)
Eddig azonban valahogy nem sikerült a lehetõségeket, az optimálisnak beállított feltételek ellenére sem, igazán kihasználni, realizálni. Igen, a Gyõr nem eredménytelen. Azonban mégsem igazán eredményes.
Ennek egyik oka lehet, ha a csapat nem igazán csapat. Ez azonban csak feltételezés, amit arra alapozva írok, amit többször hallani a csapat házatájáról, évekre visszamenõleg. Lehet azonban, hogy mindez nem jogos észrevétel. Csak rosszindulatú szóbeszéd. Nem is állítom, mert nincsenek róla hiteles információm. Jó lenne, ha az ETO ennek cáfolatát adná ennek végre egy kupagyõzelemmel.
(Az meg nem vita tárgya, hogy Vanyus A. mindent megtesz a csapatáért.)

Nem tudom, ha nem olvastam volna errõl a fórumokon, akkor nekem nem tûnt volna fel, hogy valami gond lenne a csapat és az edzõ között. Ha pedig van is, azt meg kell oldani, nem csak Gyõrben lehetséges ilyen, akárhol máshol elõfordulhat ilyesmi.
Én nem azt írtam, hogy ne legyél elfogult, de nem ennyire. Igen elvileg más kérdés, te aki szerintem sokszor több meccset láttál már mint én, és fogsz is, sokall jobban tudod mint én, hogy a kettõ között bizony van összefüggés.
Egyébként szerintem ez legyen a legnagyobb gondunk!<#vigyor0>
Gondolom Gyõri vagy, vagy Gyõri érzelmû, ez egyébként teljesen rendben van. Az, hogy Vanyus Attila és a menedzsment többi tagja ezért rengeteget dolgozik abban biztos vagyok, de te nem érzed azt, vagy nem tudsz arról valamit, hogy a játékosok és Konkoly között valami nincs mostanában rendben, ezt én nem tudom, csak kérdezem, mert a nyilatkozatából és pár mostanában látott meccsbõl erre lehet következtetni?
A feltételek optimálisak, mind szakmai mind anyagilag, bár elhiszem, hogy irigykedtek, de a tisztességes munka meghozza a gyümölcsét. Az, hogy Gyõrben minden adott, nem az ölükbe hullott valami, hanem egy bizonyos Vanyus Attila reggeltõl-estig való munkájának eredménye. Nagyon sok NBI-es csapat vezetõjének órákat adhatna szerintem.
A másik pedig, szerintem a Gyõr nem egy eredménytelen csapat. Az egy dolog, hogy nem sikerült még kupát nyerni, de az összesben voltak már döntõsök, nem is egyszer. <#awink>
kaloz174
Gyõrben szinte mindig érezni egy ilyen jelenséget. Hogy ennek mi az oka, azt õk tudják. Viszont ez jelentõsen hozzájárulhat egy csapat relatív eredménytelenségéhez, szerintem.

kaloz174
Egyrészt hogyne lennék már elfogult. Másrészt nagyon elegem van az így elveszített pontokból, na és ezt egyértelmûen elvették tõlünk.
Így nem tudok örülni az 1 pontnak, mivel gyõzelmet vettek el tõlünk, egy nem akármilyen kiélezett bajnokságban.
A spori pedig megérdemli egy ilyen nyilvánvaló tévedés esetében a bírálatot. Függetlenül a Csapat teljesítményétõl. Az egy más kérdés.

A pénz az jó ha van, de nem mindenre megoldás. Hogy Konkolynak fel kellene ráznia a csapatát, jó kérdés...
Én egy dolgot vettem észere, már amennyi Gyõri meccset láttam, hogy valami szerintem nem úgy mûködik a játékosok és Konkoly között, mint nem is olyan régen, ezért a csapat sem úgy játszik mint kellene. Szerintem le kellene ülni és a fejekben rendet tenni, amennyiben ez még lehetséges, mert ez az út sehová nem vezet, legalábbis nem arra amerre a Gyõr menni szeretne!