Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na az még nagy só lenne, és ki lenne a fõnök??<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Ezt érti még valaki vagy csak nálam van fonálszakadás??????
Egyesek már a Buducnost és a montenegrói válogatott új edzõjeként látják, mások meg a Hyponál. Azért az Anja-Prokop páros nem semmi lenne <#ravasz1>#ravasz1><#nyes>#nyes> Meg természetesen egybõl ismét beindult a Linka-ETO vonal. Mondjuk most nagyobb esélye lehet, mint anno.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Nem nagyon szeretem olvasni, de néha kivételt teszek az oldallal:
Mocsai interjú
PS: ahogy most nézem a hozzászólásokat, látom, hogy másnak is elnyerte tetszését a kifejezés <#vigyor0>#vigyor0>
DUNAFERR FOREVER!!!
a lényeg, hogy NL is benne legyen ebben a játékban, csak ne a magas nyeremény miatt. <#levele>#levele>
hol olvastad az interjút? link plz <#nezze>#nezze><#vigyor2>#vigyor2>
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem messze Kiskunlacházán lesz egy másik felkészülési meccs is: Vác-Alcoa FKC, amit a cunder közvetít élõben 5-tõl.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem tudok betelni vele <#ravasz1>#ravasz1><#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
ffi meccsek:
VIASAT
Kézilabda Bajnokok Ligája (sportmûsor)
17.00 MKB Veszprém - RK Gorenje Velenje (SLO)
18.55 BM Valladolid (ESP) - PICK Szeged
Végre egy jó hír!
Ma Helihez megyünk "vendégségbe" 😊
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Annyi biztos, hogy ott BL meccseket játszik, de a bajnokság az nulla kihívás. Elég jól ismerem a helyzetet, mint ahogy te is tudod, van némi ljubljanai múltam <#wink>#wink> A Regional Ligában lehetnek még megfelelõ szinvonalú meccsei, de ott is csak a Podravka, a Hypo és a Buducnost ellen. Ezeket összegezve kb. 18 meccs jön ki, ami nem is annyira kevés. Ennél több komoly meccse talán itthon sem lenne a bajnokságban az év folyamán az esetleges KEK vagy EHF meccsekkel együtt. Itthon biztos vezéregyéniség lenne, mondjuk a Krimben is õ az elsõ számú ballövõ. Nem egyszerû ez, így mérlegre téve a dolgokat. A Krim talán tényleg erõsebbnek tûnik...
DUNAFERR FOREVER!!!
Hát persze, hogy az, ez teljesen egyértelmû, ugyanazt leírom más szavakkal: mivel csapatnak lennie kell, ezért a két válogatott nem más mint szükséges rossz, ráadásul a kirakatban, mely mögött sok minden elfér. Ezzel a kézilabdát valamennyire figyelõ ember tisztában van, akkor a játékosok, belsõ emberek, naná hogy tisztában vannak vele.
Az egy érdekes kérdés, hogy Zácsiknak hol jobbak az esélyei szakmai szempontból. Ott BL-meccseket játszik, itthon viszont talán még mindig jobb a bajnokság. Zizivel pedig jól mûküdõ párost alkottak támadásban különösen.
+1 év viszont sok idõ mostanában ebben a kézis világban.
Loki-hosszabbítások
Sajnos az történt, amit várni lehetett. ML újabb öröksége... Most már kíváncsi vagyok vajon a nevelési díj dolog, hogy alakul. Vagy ki tudja azzal is mi a valós helyzet...
DUNAFERR FOREVER!!!
Mérget vennék rá, hogy ez amúgy világosan és tisztán ismert tény a szakma belsõ berkeiben sportági vezetõtõl a játékosig.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Amúgy: nyártól meg majd a gyúróknak is lesz szakmai igazgatója mindkét válogatottnál? Inkább nem kommentálom...
DUNAFERR FOREVER!!!
"Bízom benne, hogy Mocsai Lajossal, ahogyan a Veszprém csapatánál is, eredményesen fogunk tudni együtt dolgozni. A pontos feladatkörökrõl, kettõnk alá-fölérendeltségi viszonyáról az MKSZ nem döntött, de jó szakmai és emberi kapcsolatunk révén ezt természetesen ki fogjuk tudni alakítani."
DUNAFERR FOREVER!!!
ML azt nyilatkozta, hogy határidõt kell szabni Nagy Lacinak. Figyelni fogom <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Ugyan már, ezt a parasztvakító szöveget, ezt minden évben elhatározzák (van még olyan aki ezt beveszi?)és mennyit ér, amennyit betartanak belõle, semmit, ezért kár ülésezni, ki kellene mondani már végre valamelyik vezetõnek,(persze akkor õ lenne a mocsok) hogy a jelenlegi szerkezetben a válogatott csak a második lehet, elsõ ha klubok érdek.
De jó Mocsai-Csoknyai kettõs irányít! Egy frászt, ezzel megint nem oldott meg semmit a Sinka brigád, tûzoltásnak tökéletes, ha szerencsénk van, és a játékosok is odateszik magukat, akkor a selejtezõket sikerrel vívjuk, utána megint lehet ülésezni, mert azt remélem, hogy az MKB Veszprém ismét megvétózza õsztõl a döntést. Míg a jelenlegi mksz vezetés van addig teljesen tök mindegy ki a szövetségi kapitány, ki a szakmai igazgató, az egészet az alapoktól kezdve kellene felépíteni, megfizetni egy fõállású szakmai igazgatót, és szintén fõ állású szövetségi kapitányt, ja hogy arra nincs zseton, ja kérem addig ne várjunk eredményeket, nézzük tátott szájjal ahogy a világ elmegy mellettünk!
Mocsai Tomit nem irigylem a szituáció miatt,mert gondolom a ffi válogatott új szakmai igazgatója tesz ez irányba is lépéseket 😄DD (Nagy Laci vajon örül a döntésnek, ez is egy a sok közül amiért -állítólag- harcolt a válogatott háza táján?! )
A férfiszakágat érintõ sorsfordító döntéseket hozhat, új utat jelölhet ki szerdai ülésén a Magyar Kézilabda-szövetség elnöksége, amelynek a válogatott szégyenletes Eb-eredménye után s éppen emiatt óriási a felelõssége. Elképzelhetõ, hogy szerdától a Mocsai, Csoknyai kettõs irányítja a válogatottat – csak az a kérdés, meddig.
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/nem-csak-kapitanykerdes-2018927/
Az én esetemben teljesen igazad van: irigykedem. Ha te hétrõl hétre ki tudsz menni ETO meccsre, akkor irigykedem rád. <#wink>#wink>
Ezért nagyon de nagyon szívesen vennék (de persze a többiek is) minden meccsrõl ahol kint vagy bármiféle beszámolót, pár mondatot az aznapi tapasztalataidról, miket láttál/hallottál a pályán, és azon kívül. (Fõleg Görbe hogy viseli szegény?)
Elõre is köszi! <#wave>#wave>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Egyébként vannak itt olyan nem ETO szurkolók, akiknek vannak információik bizonyos dolgokról <#wink>#wink> csak nem verik nagy dobra. Mert nem ide tartozik és ennyi...
DUNAFERR FOREVER!!!
Azt gondolom, ha egy fórumra bejelentkezel és azzal kezded a beírásodat, hogy irigykedõknek nevezed az oda rendszeresen hozzászólókat, az igen érdekes belépõ... Az ilyen megnyilvánulások itt nem voltak jellemzõek az elmúlt 6 évben, ezért váltott ki reakciót a topik látogatóiból.
Ahogy a többiek is említették már elõttem, itt pont az volt a jellemzõ, hogy többször is együtt szurkoltunk a másik csapatának a gyõzelméért nk-i meccseken és egy jó közösséget sikerült kialakítanunk. Erre kiváló példa volt, amit az elõttem szóló Breki is említett, amikor a Fradi EHF kupa gyõzelméért egy topiktalálkozó keretében mindenki együtt szurkolt a Népligetben. De, hogy az általad említett tavalyi BL döntõhöz kapcsolódjak, innen velem együtt többen is ott szurkoltak (nem öltönyösként, hanem hanggal) a helyszínen, a veszprémi Arénában az ETO BL gyõzelméért. Mondhatnék még számtalan más példát is, de csak magamról szólva, én az elmúlt 3 évben 7 BL meccsen szurkoltam Gyõrben az ETO-nak. Pedig Gyõr és Kiskõrös nem éppen szomszéd városok és gondolom a nick képembõl kitalálható, hogy alapvetõen nem ETO szurkoló vagyok.
Mindezek fényében igencsak elgondolkodtató a megállapításod és ezért teljesen érthetõ, hogy reagáltak rá és sztem egyáltalán nem letámadólag.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ahogy a többiek is említették már elõttem, itt pont az volt a jellemzõ, hogy többször is együtt szurkoltunk a másik csapatának a gyõzelméért nk-i meccseken és egy jó közösséget sikerült kialakítanunk. Erre kiváló példa volt, amit az elõttem szóló Breki is említett, amikor a Fradi EHF kupa gyõzelméért egy topiktalálkozó keretében mindenki együtt szurkolt a Népligetben. De, hogy az általad említett tavalyi BL döntõhöz kapcsolódjak, innen velem együtt többen is ott szurkoltak (nem öltönyösként, hanem hanggal) a helyszínen, a veszprémi Arénában az ETO BL gyõzelméért. Mondhatnék még számtalan más példát is, de csak magamról szólva, én az elmúlt 3 évben 7 BL meccsen szurkoltam Gyõrben az ETO-nak. Pedig Gyõr és Kiskõrös nem éppen szomszéd városok és gondolom a nick képembõl kitalálható, hogy alapvetõen nem ETO szurkoló vagyok.
Mindezek fényében igencsak elgondolkodtató a megállapításod és ezért teljesen érthetõ, hogy reagáltak rá és sztem egyáltalán nem letámadólag.
DUNAFERR FOREVER!!!
Pont arról beszéltem, hogy ez a vmelyik csapatnak irigykednie kéne a másikra nem kell ide.........
Szerintem pl az itteni Dunaújvárosi drukkerek közül senkise irigyli a Gyõr sikereit sõt inkább szurkol neki, inkább csak azt sajnálják, hogy az õ csapatuk az ismert körülmények miatt ilyen helyzetbe került.
Akikrõl meg beszéltem, hogy errõl írtak pont gyõr szurkolók.
Talán érdemes lenne elolvasnod.
Szval irigykedésrõl itt szó sincs látszik, hogy nem ismered jobban az itteni emberkéket, ha ezt gondolod.
Én szurkoltam itteni Vasas ás Dunaújváros drukkerekkel együtt Fradi nemzetközi kupadöntõn a Fradi sikeréért és szó sem volt ilyesmirõl !
Az meg természetes ha mindenki azt szeretné, hogy a kedvenc csapatánál jól menjenek a dolgok.
Szerintem sem egy Fradi de egy Újvárosi szurkoló sem lát úgy bele a Gyõr dolgaiba, mint ahogy gondolja. Más dolog, hogy mit irkálnak a fórumokon, nem biztos, hogy mindent el kell hinni. A Gyõrnek hatszor volt lehetõsége kupát nyerni, addig el is kell jutni, szerintem ott nem azzal volt a gond, hogy valami baj van a közösséggel. A Bl döntõ is egy gólon múlt, az is amiatt lehetett? Kétlem.
Valamit tisztázni kellene, mielõtt irigységrõl beszélnél. Ezen a fórumon (ahogy a többin is) meglehetõsen heterogén a látogatók összetétele. Van itt szurkoló (remélem, nem csak volt) a szebb napokat látott Vasas táborából, és a közelmúlt sikercsapatainak szurkolói közül is nem egy. Gondolok itt a Dunaferre, vagy az FTC-re. Mindannyian elmondhatjuk, hogy nem kevesebb sikert értek el csapataink, mint a Gyõr. A valóság inkább az, hogy az ETO még egy darabig mögöttünk fog járni a hazai bajnoki ill. hazai és nemzetközi kupaeredmények tekintetében.
Ha irigységrõl beszélünk, akkor ez inkább fordított lehet, mert mi már jártunk ott, ahová a Gyõr szeretne eljutni - nemzetközi szinten szurkolok is nekik, hogy elérjék az álmaikat.
De tessenek már megtanulni az eredményeket is a helyükön kezelni.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A valami gond egyébként se innen indult el hanem Konkoly nyilatkozatából és az azzal kapcsolatos "jólértesült" hozzászólásokból a handball.hu-n.
Na, ez érdekes. <#vigyor2>#vigyor2> Kicsit vicces is. Ugyan már miért irigykednénk?
Ha a Gyõr eredményes, az az egész magyar kézilabdasportnak csak jót tesz. (tenne) Ezért inkább szurkolunk, a nk. kupákban. (Nem akarok olyan csúnyát írni, mert méltatlan lenne ehhez a fórumhoz, hogy mindenki magából indul ki. Ezért ezt felejtsük is el. Inkább azt írom, hogy nem ismersz, nem ismerhetsz bennünket.)
Eddig azonban valahogy nem sikerült a lehetõségeket, az optimálisnak beállított feltételek ellenére sem, igazán kihasználni, realizálni. Igen, a Gyõr nem eredménytelen. Azonban mégsem igazán eredményes.
Ennek egyik oka lehet, ha a csapat nem igazán csapat. Ez azonban csak feltételezés, amit arra alapozva írok, amit többször hallani a csapat házatájáról, évekre visszamenõleg. Lehet azonban, hogy mindez nem jogos észrevétel. Csak rosszindulatú szóbeszéd. Nem is állítom, mert nincsenek róla hiteles információm. Jó lenne, ha az ETO ennek cáfolatát adná ennek végre egy kupagyõzelemmel.
(Az meg nem vita tárgya, hogy Vanyus A. mindent megtesz a csapatáért.)
Egyébként szerintem ez legyen a legnagyobb gondunk!<#vigyor0>#vigyor0>
A másik pedig, szerintem a Gyõr nem egy eredménytelen csapat. Az egy dolog, hogy nem sikerült még kupát nyerni, de az összesben voltak már döntõsök, nem is egyszer. <#awink>#awink>
Így nem tudok örülni az 1 pontnak, mivel gyõzelmet vettek el tõlünk, egy nem akármilyen kiélezett bajnokságban.
A spori pedig megérdemli egy ilyen nyilvánvaló tévedés esetében a bírálatot. Függetlenül a Csapat teljesítményétõl. Az egy más kérdés.
Én egy dolgot vettem észere, már amennyi Gyõri meccset láttam, hogy valami szerintem nem úgy mûködik a játékosok és Konkoly között, mint nem is olyan régen, ezért a csapat sem úgy játszik mint kellene. Szerintem le kellene ülni és a fejekben rendet tenni, amennyiben ez még lehetséges, mert ez az út sehová nem vezet, legalábbis nem arra amerre a Gyõr menni szeretne!