Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Akik nagyon szoros meccset játszottak a dánokkal és végül 2 góllal kaptak ki. Nagyobb erőpróbának néz ki, mint a tegnapi.

DUNAFERR FOREVER!!!

Az U17-es lányok simán nyertek a montenegróiak ellen (30-23), holnap jönnek a horvátok (19,30-kor).
Isthy
Jöttek és igazából simán nyertek is ellenünk. A franciák pedig megverték az oroszokat is a döntőben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Viszont sikerült kidrukkolni, hogy ne megint az oroszokkal játszunk a 3. helyért! Végig vezettek a dánok, de a végét elrontották. Jöhetnek a dánok!
Isthy
26-31

A védekezés borzalmas volt, hagytuk lövöldözgetni a francia átlövőket és eredményesen is játszottak. Nálunk meg nem nagyon volt átlövőjáték, Háfra mutatott jó jeleket de azon kívül semmi. Mondjuk ez ellen a francia csapat ellen egy nyitottabb védekezés lett volna jó, de azt széthajtott játékosokkal nem nagyon lehet csinálni.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2017.08.04. 19:18:41

DUNAFERR FOREVER!!!

mi lett a végeredmény, mert 5 gólos francia vezetésnél kiléptem...
Isthy
A norvégok is simán legyőzve, 8 góllal. Jöhetnek a franciák az elődöntőben.

DUNAFERR FOREVER!!!

az elődöntőhöz elég még az 5 gólos vereség is a norvégokkal, de jó lenne nyerni, vagy legalább a döntetlen az elsőséghez.
Isthy
Az oroszok tegnap este győzelemmel kipipálva, nagy fegyvertény! <#taps>
Igencsak jó kis meccs volt, a szünet utáni védekezésünk nagyon jó volt. A kezdés rémálom volt (2-6), de az időkérés meghozta a változást és 8-7-re már mi vezettünk. A második félidőben szépen fokozatosan elhúztunk és eldöntöttük a meccset. Szép volt lányok!
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2017.08.02. 09:46:34

DUNAFERR FOREVER!!!

Jön a középdöntő az oroszokkal és a norvégokkal, az egyiket meg kell verni az elődöntőhöz.
Isthy
kaloz174
Egy személyes aggódás, ezzel kapcsolatban: remélem, Hajdú képes lesz pihentetni a sérülten teljes meccseket lenyomó Klujber Ketit! Annál is inkább, mert egyértelműen kiderült eddig, hogy nem átlövő, bármilyen vagány játékos is!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Az U19-es lányok megverték 5 góllal a románokat és 9-el a hollandokat az EB-n! Holnap a svédekkel játszanak, de már tovább jutottak a csoportból s kb. az első helyen ( a svédek kikaptak a románoktól). Csak így tovább!
Sajnos az marad! A tanácsadói (szülei,) ott lőtték el , amikor eladták a Krimnek, ahol kikészült a válla s azóta nem az aminek ígérkezett.
A férje sem az az ambiciózus valaki, akitől biztatást várhatna (ezt a saját pályája is igazolja!). Így aztán ellubickol a langyos vízben mindkettő.
kaloz174
Nem igazán tudom követni, mi is történt. Azt viszont szomorúan csak sejtem, hogy Zácsik már csak örök ígéret marad. Jobban örülnék, ha rossz jós lennék...

De mit szólsz a Zácsik-ügyhöz?
Sajna, nem állítólag, hanem végleg! Kérdés, hogy fegyelmileg meg anyagilag hogy végződik a dolog. A Veszprém tehát Lékai mellett vagy Győrivel oldja meg az irányító posztot, vagy kell hoznia valakit erősitésként. Esetleg a már szerződtetett, de csak jövőtől jövő Manne (?) személyében, ha megegyeznek a klubjával.
kaloz174
Közben Palmarsson meg lelépett, állítólag.

A Telekom Veszprém roglai edzőtáborba utazó kerete:
Kapusok: Mikler Roland, Mirko Alilovic
Jobbszélsők: Dragan Gajic, Gasper Marguc
Jobbátlövők: Kent Robin Tönnesen, Nagy László, Ancsin Gábor
Irányítók: Aron Pálmarsson, Lékai Máté
Beállók: Schuch Timuzsin, Andreas Nilsson, Blaz Blagotinsek, Renato Sulic
Balátlövők: Momir Ilics, William Accambray, Mirsad Terzic, Dzsamali Iman
Balszélsők: Dejan Manaszkov, Cristian Ugalde
Egészen jól néz ki a keret s ha nem jönnek sérülések, akkor jó eredményekre lehet számítani! S ebben nincs is benne Győri, Ligetvári és Tóth.
kaloz174
Kösz! 😊

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kaloz174
Tanmese...
Sajnos, több jogos felvetéssel, de ez is csak szószaporítás...Ilyen vezetés mellett.

Engem ebben csak a Győr helyezése lepett meg...
Isthy
TAO felhasználás

Érdemes elolvasni. A sportági arányok és a felhasználó klubok listája miatt is.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Gondoltam rá, de feladat van. <#wink>

Isthy
Nem ugrasz át Boglárra megnézni a junior válogatottat? (csütörtök-péntek-szombat)

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
De az Érd gyáva volt... <#vigyor2> Pedig pénzük van bőven, akár a BL-re is, a jelek szerint.
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2017.07.11. 12:27:42

Isthy
Női EHF kupa kiemelés és meneterend

Lám 4 magyar csapat szerepel a táblázatban, pedig csak 3 helyünk van elvileg. A következő idényre valahogy a fiúknál és a lányoknál is 4 lett a 3-ból.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egy terjedelmesebb beszélgetés Rasmussennel.

DUNAFERR FOREVER!!!

Nem sokszor láttam de eddig nekem szimpatikus amit csinál. Nem dumál mellé a lényeget mondja. Amennyiben hagyják dolgozni sikeres lehet, nyilván lesznek hullámvölgyek.
Isthy
Isthy
Ez itt???

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A fiúknál:
A-CSOPORT: Barcelona (spanyol), Vardar Szkopje (macedón), Löwen (német), PPD Zagreb (horvát), Wisla Plock (lengyel), MOL-PICK SZEGED, Kristianstad (svéd), Nantes (francia)
B-CSOPORT: TELEKOM VESZPRÉM, Kielce (lengyel), PSG (francia), Aalborg (dán), Celje (szlovén), Meskov Breszt (fehérorosz), Flensburg (német), THW Kiel (német)

Itt a veszprémieknek lehet komolyabb déja-vu érzésük tavalyról. Az ő csoportjuk a nehezebb, a szegedieknek meg a nyolcaddöntő lehet majd nagyon nehéz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az ETO-nak komoly déja-vu tavalyról, de nekik nem lehet probléma nem hogy a negyeddöntő, de sztem a FF-ba jutás sem. A Fradinak kemény a csoportja, a negyeddöntőbe jutás sem lesz könnyű.

DUNAFERR FOREVER!!!

A Fradinak ha bekerül a 8-ba,, ,akkor a négy közé kerülni lesz szinte lehetetlen (Kb. ETO, CSM, Rostov ellenében), míg a Győrnek, ha nem betlizik, akkor a Vardaron kívül könnyebb ellenfelek jöhetnek.
A női Bl csoportbeosztása:
A-CSOPORT: CSM Bucuresti (román), Nyköbing (dán), Krim Ljubljana (szlovén), Vistal Gdynia (lengyel)
B-CSOPORT: GYŐRI AUDI ETO KC, Rosztov-Don (orosz), Midtjylland (dán), Brest (francia)
C-CSOPORT: Vardar Szkopje (macedón), Larvik (norvég), FTC-RAIL CARGO HUNGARIA, 2. selejtezőtorna győztese
D-CSOPORT: Buducsnoszt Podgorica (montenegrói), Metz (francia), SG BBM Bietigheim (német), 1. selejtezőtorna győztese
Mindkét magyar csapat a saját ágán a nehezebb csoportba került, de utána kellemesebb triót kaphat.
Pásztori Dóra nyílt levele Hosszúnak
Isthy
Azért én szívem szerint a franciákat elkerülném a nyolcaddöntőben, a másik 3 csapat megoldhatónak tűnik. Milyen pikáns lenne egy magyar-román meccs a 16 között.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2017.06.27. 17:48:21

DUNAFERR FOREVER!!!

Szerintem jó a sorsolásunk. Rosszabbra számítottam. Az A csoport továbbjutói sem verhetetlenek.
ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Isthy
Női VB kalapbeosztás

Lehet jó és nagyon rossz csoport is. Persze a leginkább fontos meccs majd a nyolcaddöntő lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A 2. kalap kivételével jó ellenfeleket kaptunk. Onann sajnos a legnehezebbet. Vranjesnek egyből szép feladat jutott, elvileg a csoport 3. helye néz ki nekünk és 0 pontos továbbjutás. De hátha... Pedig az ág nem rossz lett.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

kaloz174

Isthy
Férfi EB kalapbeosztás

Ebből lehet elvileg egész jó csoport is, de lehet durva is. Remélem nem az utóbbi lesz (francia, dán, szerb, magyar).

DUNAFERR FOREVER!!!

Szerintem jobban jártál volna ha az első félidő közepén ott hagyod. Lehetett látni, hogy a hátuk közepére kell ez a meccs. Itthon eldőlt, ez is volt a baj, most meg nem sikerült fel pörögni rá, legalább az akart megvolt.
Isthy
Sem a szombati, sem a tegnapi meccset nem láttam. Ahogy olvastam róluk, nem sok előrelépés történt. Igen, van elvégzendő feladat bőven a vb-ig.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Tegnap volt egy válogatott meccs. Kimondottan bosszúsan álltam fel utána. Optimistább sem lettem. Örömjáték helyett fásult erőlködést láttam, ami még szeintem ebben a helyzetben is megengedhettlen lett volna.
Mondjuk nem értem, hogy pl. Görbét, az x. rossz kísérlete után, miért nem lehetett leültetni 10-15 pecre?? Mi lett volna, ha nem állítják ki a tótok legjobbját??
Felejtsük el! Lesz munka bőven.

Isthy
Az érdiek a múltkor a BL indulásról hangoskodtak, most meg kiderült, hogy nem is neveztek. Engedtessék meg egy mosoly... <#vigyor>
(ugye az EHF egyértelmű kiírása szerint mi és a dánok nem indíthatunk harmadik csapatot)

DUNAFERR FOREVER!!!

Könyvelni tudni kell, persze jó kérdés hogy kinek és miért éri meg 500 milla veszteséget kihozni..., ráadásul több évben is...