Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egész csapaton pedig azt éreztem, hogy mintha nem is gyakoroltak volna együtt.
Görbe irányító játéka egyáltalán nem érvényesült, Detti még jobban osztogatott.
Szóval nehezen magyarázható ez az egész.
Nagyon meg kell nyugodni mindenkinek a gyõri meccsig.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Gond nincs, de tényleg nagyon le kell vonni a tanulságokat.
Összességében abban bízom, hogy a mérkõzés képe alapján nem a legerõsebbnek tûnõ összeállításban játszottunk végig, szóval ez a második meccsre fokozható. Döntõ lehet az is, hogy ott melyik oldalon lesz végre komoly kapusteljesítmény, ma mind a négy hálóõr csalódást okozott, ha nem is kötelezõket rontottak. (A hangsúly azon van, hogy senki nem tudta elkapnia fonalat, szerintem ez meglepetés.)
Gyõrben ennél sokkal jobban kell játszani és meglesz a továbbjutás!
http://goo.gl/gd6Zi5
Érdekes, hogy a 29. percig csak "Fradi-gólokat" szereztünk, de az annak is köszönhetõ, hogy más klubtól kevés mezõnyjátékos fordult meg a pályán. A Debrecen játékosainak négy kiállítása viszont aggasztó, nehezen tudom a válogatottbeli védekezésüket elválasztani a Lokiban való szabálytalankodásaitól, talán van is összefüggés. (Természetesen a válogatottban helyet kapó három játékost én is játszatnám, de Bogdanovic nálam éppen ezért nem kerülne be: vegyes minõségben védekezik, de sok a kiállításgyanús megoldása, melyeket nemzetközi szinten befújnak.)
Nagyon nehéz lesz továbbjutni, mert Gyõrben is szoros meccs várható, így Zsiga Gyulával szemben Gundel takácsnak kell igazat adnom: a háromgólos hátrány kifejezetten kellemetlen lenne, de így sincs okunk a mellünket verni.
Érthetetlen, hogy a jól mûködõ csapatot, legalább pihentetés után, miért nem hozta vissza a kapitány?
Az elsõ félidõben jól megoldották a csajok a meccset. A szünet után a megváltozott szerkezetû csapat már nem védekezett olyan jól. Nem értem, hogy Tomorit miért nem lehetett visszahozni legalább hátulra korábban. Szani egész 2. félidõn át tartó pihentetését sem értem, mikor láthatóan akadozott elöl a gépezet, kellett volna a lövõerõ.
Magunknak tettük nehézzé a továbbjutást, mert ezt a meccset x-re simán lehetett volna hozni. De a gyõzelem is benne volt ebben a csapatban.
Vérten Orsinak külön gratulálok a játékához!<#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem látom, hogy kijutnánk a VBre. 😞
De jövõhéten kiderül.
http://goo.gl/gd6Zi5
Németország-Magyarország
VB selejtezõ 1. mérkõzés
2011.06.05. 18:30 m1
Hajrá csajok!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nekik kicsit könnyebb dolguk volt, mint nekünk lesz, ez biztosnak tûnik.
Ennek együtt is grat. a gyõzelemhez, természetesen!
DUNAFERR FOREVER!!!
A két kimaradó
Igazából várható volt, hogy egy kapus és egy beálló marad ki. Mayer kihagyásával ME a védekezés mellett tette le a voksát.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos azok akikrõl beszélsz vígan élik világukat és kurvára nem érdekli õket a dolog...<#violent>#violent><#boxer>#boxer>
DUNAFERR FOREVER!!!
A csapatot kivéve szégyellje magát egész Dunaújváros és mindenki aki ide juttatta a csapatot...<#violent>#violent><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Egy dolog azért eszembe, minden elmond a mai magyar viszonyokról, és az edzõi gárdáról az õ esete sajnos...
Most mondta meg a frankót a szakmai alelnök úr, idézem:
"Mindig azt vallottam, hogy a magyar kézilabdázás elnökének lenni komoly státusz, a kézilabda támogatottsága megközelíti a labdarúgásét."
Komoly...
DUNAFERR FOREVER!!!
Az ellenérzéseimre pedig a válasz: nem vagyok mai csirke, mint tudod. <#wink>#wink> Mind játékosként, mind szurkolóként azt voltam kénytelen tapasztalni, hogy a foci a mutatott teljesítményéhez képest mindig - véleményem és érzéseim szerint - aránytalanul több támogatást kapott, mint pl. a kézilabda. Ráadásul a szint, amit képviselnek, erõsen lefelé mutató trendû.
Na de többet ezt a témát, ígérem, ilyen összefüggésben, nem hozom fel. Most is inkább csak az összevetés lehetõsége miatt tettem. <#vigyor0>#vigyor0>
Egyébként a 2 milliárd engem meglepett, bár azt tudtuk, hogy az elõzõ vezetés iszonyúan nagy túlköltekezést mûvelt, ez gyakorlatilag rablás volt. Ugyanakkor a labdarúgó Zrt. a szponzorok és a tulaj pénze nélkül is összeszed annyi bevételt egy évben (jegyeladások, tévéközvetítés, játékoseladás), mint mondjuk a Pick-Szeged költségvetése, és most az 1,3 milliárd is három komoly támogatóval fog összejönni. Jelenleg amúgy a Fradi focicsapatára többen kíváncsiak, mint a Veszprém férfi kéziseire. A tévéközvetítésekbõl úgy folyik be 80 millió Ft. Nõi kéziben a legtöbb csapatnak kijönne belõle legalább a fél költségvetése, némelyiknek az egész, hogy ezzel szinte megvágják a Fradit, megy is mindig miatta a sirám. A Loki amúgy 1,2 milliárdot kapott az UEFA-tól az Európa Ligában való szerepléséért. Sajnos más volumen a két sportág.
700 millióval kevesebbet költhet a Fradi
Már csak azt szeretném tudni, mibõl is áll össze egy ilyen költségvetés? Még mindig ennyi támogatója lenne egy ilyen, semmi eredményt el nem érõ, sportágnak?
Ha így van, akkor a megszokás és a személyes nosztalgia nagy úr.
Fura lesz, hogy nem követhetjük már kézis pályafutását, ha nem is itthon játszott. (Önkéntelenül is drukkoltam annak a csapatnak, ahol volt - Gabca miatt.😊)
Még szerencse, hogy legalább tavaly "itthon" járt! <#vigyor2>#vigyor2> Mint ahogy a kép is bizonyítja.
Várom majd a "tudósítás"-t az eseményekrõl. <#nevetes1>#nevetes1>
(Mellesleg ha már volt játékosaink: Sanela és Paula újra 1 csapatban!... Nálunk is nagyon szimpatikus párost alkottak.)
DUNAFERR FOREVER!!!
(Kissé elképesztett a fórumbeírása: http://handball.hu/2011/06/01/szerzodeshosszabbitasok_a_lokinal/, 3. sz. hozzászólás.)
MKB Veszprém
Érdemes megnézni az elnökség névsorát. Hogy fognak neki örülni mondjuk Szegeden... <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Életrajz
Vetési Iván 1972-ben született, a veszprémi Lovassy László Gimnáziumban tett érettségi után okleveles villamosmérnökként végzett a Budapesti Mûszaki Egyetemen 1995-ben. A diploma megszerzését követõen a Matávnál (a mai Magyar Telekom) helyezkedett el, kezdetben rendszermérnökként, késõbb csoport-, majd osztályvezetõként dolgozott, 2002-ben pedig igazgatóhelyettes lett az üzleti megoldások értékesítési divíziójában. 2004-tõl az Oracle Hungary Kft.-nél folytatta munkáját a kormányzati és egészségügyi üzletág vezetõjeként. Vetési Iván nõs, három gyermek édesapja.
Karrier info
2010-
Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatal, elnök
2005-2010
ORACLE Hungary Kft., kormányzati üzletág igazgató
-2005
Magyar Telekom Nyrt., regionális értékesítési vezetõ
DUNAFERR FOREVER!!!