Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az oroszok az utolsó öt percben végeztek ki a dánokat.
A svédek meglepetésre de nagyon simán verték a hollandokat.
A románok 7-sekkel verték a franciákat (30-29), az utolsó francia hetest háritotta a román kapus (9-16 helyért)
DUNAFERR FOREVER!!!
Közben a fiúk 2 meccset nyertek, így a 9-12. helyért folytathatják.
DUNAFERR FOREVER!!!
A franciáknál ez már szinte természetes több sportágban is, ők "európai Afrika válogatott". Én sem bánom a kiesésüket.
Nemsokára kezdődik a norvég-spanyol, ahonnan az ellenfelünket várjuk.
DUNAFERR FOREVER!!!
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezilabda-gyoriek-es-exgyoriek-uraljak-a-nyari-atigazolasi-piacot-2652831
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2018.08.14. 10:30:17
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A Kohász kupa meg nagyon csonka lesz. <#nemtudom>#nemtudom> Nem tudom, mindez miért történt így.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Érdemes elolvasni. Amikor anno nálunk játszott láttam is élőben.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2018.08.07. 21:08:17
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
21-30.
11-20.
1-10.
Jó az intro amit csináltak hozzá <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Az 5. legszebb találat után (Háfra a montengeróiak ellen talpról) Golovin "vadnyugati mozdulata" nagyon ott van <#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2018.07.28. 20:35:36
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem árt ismerni őket, ha a lelátón "hőbörgünk" <#vigyor>#vigyor><#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez vajon megint kinek az agyszüleménye? Vagy az a cél, hogy a fiatalokat és az őket játszató csapatokat tönkretegyük?
A fiatal játékos nem fog tudni beilleszkedni a csapatába, hiszen nem velük edz, gyakorol, nem ismeri a figurákat, amiket játszanak. Kirángatják a klubból, nem fog felkészülni a meccsekre a többi tapasztalt játékossal és senki sem meri majd 5 percnél hosszabban pályára küldeni. Arról nem is beszélve, hogy hétközi bajnoki fordulók is vannak (kedd-csütörtök). Az eszem megáll...
Ezzel szinte elzavarjuk őket külföldre, mert ott majd játéklehetőséghez juthatnak, mivel onnan nem rángatják el őket állandóan.
DUNAFERR FOREVER!!!
Érdemes elolvasni mindenkinek, mert sok jó dolog van benne.
Ezt a részt kiemelem, mert annyira jellemző (az utolsó mondat pedig remélem egy önmagát beteljesítő jóslattá válik majd):
"Amikor bejutottunk az elődöntőbe némileg megkönnyebbültem, mert a minimális célunkat elértük, ugyanakkor azt is tudtam, ha innen nem nyerjük meg a vb-t, akkor rengeteg kritikát fogunk kapni. Hiába minden szeretet és támogatás, egy ezüstérem után biztos, hogy nem úsztuk volna meg kretén kommentárok nélkül, a kötekedni vágyó, negatív emberek hangja lett volna az erősebb. Ezt pedig húszévesen nem biztos, hogy sikerült volna megfelelően kezelni, feldolgozni. Egy ilyen élmény pedig könnyen köthet béklyót a játékosok kezére, lábára a későbbiekben is. Viszont abszolút sikerélmény, sikersztori lett a vége. Mertünk és át is tudtunk lépni az árnyékunkon. És talán ez az, ami leginkább megkülönbözteti majd ezt a generációt a korábbiaktól."
DUNAFERR FOREVER!!!
" a kiváló alapra sikerül eredményesen építkezni, hosszabb távon is."
hát így legyen, ismerve a hazai viszonyokat én ezzel kicsit szkeptikus vagyok, ne legyen igazam!
Na de bárhogy is, nagy gratuláció a junioroknak! <#worship>#worship> Ez valóban egy csapat most, remélem, a kiváló alapra sikerül eredményesen építkezni, hosszabb távon is.
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2018.07.17. 22:46:06
A lényeg: a jó csapatoknak szerencséjük, a legjobbaknak kabalájuk van <#vigyor3>#vigyor3>