61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
Takigabi #149 inkább pihentetik a nagyokat mert azért Görbicz is elég fiatal :) és Nitescu nem vehető fiatalnak mégis játszottt :)
amugy a kezdőcsapatban ott volt egy csomó jó játékos (Vérten,Mehlmann,Mörtell..)csak a cserék voltak gyengék -
Takigabi #148 az eredményt látva igen de igy a tornagyőzelemre is van esély. -
Takigabi #147 hát nem :(( -
#146 tőle is jegyet vettél?
remélem nálad volt a fényképeződ P -
#145 Fiatalokat játszatnak :-) -
#144 Akkor lehet megnyertük? -
Takigabi #143 ja azért az autogramm Görbicztől megvan :) -
Takigabi #142 szvsz annyira a férfiak csoportja nem jó nekünk simán kerülhettünk volna gyengébb csoportba is.Németek azért nagyon ott vannak -
Takigabi #141 Egyiptom - Németország 26-25 (14-15)
ezt az égést -
Takigabi #140
Magyarország - Görögország 27-23 (12-12)
Jól kezdtek a magyarok, 8-3-ra elhúztak, de később a könnyelműség megbosszulta magát, és felzárkózott a rivális. A folytatásban már jobban védekeztek a vendégek, és így - ha a vártnál nehezebben is, de - nyertek.
-
Takigabi #139 Annyira nem is rossz ez a Spartacus végig tartották magukat volt amikor 3al vezettek (többször is), a Győr viszont elég durván játszott és nagyon csúnyán, összevissza dobálták el a labdákat ,eléggé égtek.Szvsz ilyen játékkal ki is kaphattak volna,de azért a végén megrázták magukat és nyertek 4el .Viszont nem játszott Sirina, Görbicz, Dokic , Jókai -
#138 hát
no comment biróküldés, ha kint kezdenénk és korrekt bíráskodás egyértelműre mondanám
viszont szeretnélek felkérni, hogy tippelj az Olimpiára :-)
hol lehet olvasni amúgy nyilatkozatokat? -
#137 szia
tényleg a fiuk ma már játszottak? -
#136 Bizony Sinka László kezét erősen szorongatta Fortuna a sorsoláson. Igen, amint látod valamit megéreztem 11:53-kor és totálra bejött a kívánságom!
Ahogy azóta hallottam a nyilatkozatokat mindenki elégedett és ez így van jól.
Mit szólsz a Dunaferr idengenbeli meccsének bíró és ellenőrküldéséhez??? Itt bezzeg rosszul áll a szénánk, itthon nagyon kell nyernünk!
A Győrnek úgy tűnik nem lesz ilyen problémája. -
SZT #135 Üdv mindenkinek!
Remélem jókat fogunk dumálni, és együtt szurkolunk a csajok-
ért, és a srácokért. -
#134 telibetaláltad?
ez komoly? -
#133 Yeeessss!!! Így legyen ötösöm a lottón!!!
A csoportunk pontosan úgy alakult a lányoknál ahogy szerettem volna és a fiúké is nagyon jó.
A lányokét lásd előbb.
A fiúk:
Németország
Franciaország
Egyiptom
Görögország
Brazília
KÖSZÖNJÜK FORTUNA!!!
-
#132 Gondolom azóta kitaláltad, hogy Kőbányára ment... -
#131 Mondjuk kiegyeznék egy ilyen csoporttal:
Magyarország
Ukrajna
Kína
Görögország
Brazília
-
#130 Most volt az olimpiai sorsolás 10-től, de sajnos még nem tudok semmit. Ti tudtok már valamit?
Meg vannak a bíróküldések a BL és az EHF Kupa meccsekre:
Dunaferr-Slagelse itthon: görög bírók, bolgár ellenőrrel és most figyeljetek, idegenben: francia bírók, román ellenőrrel!!!
Győr-Vag itthon: orosz bírók, makedón ellenőrrel és idegenben: litván bírók, portugál ellenőrrel. -
#129 Azért a fiúkról is
A nyári játékok kézilabdatornáinak főpróbája, a háromnapos athéni előolimpia pénteken a magyar és az egyiptomi férfiválogatott összecsapásával kezdődött meg az ötkarikás kézilabda-küzdelmek csoportmérkőzéseinek otthont adó létesítményben, a Faliro Sport Pavilionban. Itt rendezik meg szombaton a férfi és a női olimpiai csoportok sorsolását.
Remek rajt Egyiptom ellen
Magyarország-Egyiptom 30-25
A találkozót kisebb döccenőkkel kezdő magyar együttes sok helyzetet kihagyott, átlövői rendre pontatlanul céloztak. A francia bírók sem kímélték a Skaliczki-csapatot...
-
#128 nagyon fontos lenne most elkalapálni őket és akkor kint is könyebb lenne
bár amennyi dán a Slagense-ben játszik :-) -
#127 a Spartacus vagy a Győr? P -
#126 kérdés mit szeretnénk
-
Takigabi #125 Korea hát lehet
de sztem a Dánok nagyon ott lesznek -
Takigabi #124 Kökény aláirása nekem is megvan :) a Fradi meccsen szereztem tőle -
Takigabi #123 Ma megyek Spartacus - Győrre :)
itt van 15 percre :P -
#122 Bárcsak már ott tartanánk, hogy a döntőben vagyunk és benn ülünk a csarnokban extázisban szurkolva!!! Egyébként ma rendezik a csoportbeosztások sorsolását Athénban. Érdekes estének nézünk elébe, remélem Fortuna egy kicsit ránk mosolyog!?! -
#121 Korea ellen nem? P -
#120 oké nekem Kökéék aláírása van meg mikor visszajöttek az olimpiáról balcsin találkoztam velük és a többi akkori olimpiai bajnok és érmes Olimpikonnal :-)
(Czene, Kovács Ági, Kökény, Kántor stb. persze nem az összessel) -
Takigabi #119 ha megint Dánia Magyarország döntő lenne hát lehet kicsit zgulnék -
Takigabi #118 a VB döntőn én nem sírtam a végét (a hosszabitást)szinte már nem is néztem olyan ideges voltam -
Takigabi #117 lol tiszta chat :))) -
#116 Igen ez így van, de itt mindezt megtehetjük. Nemsokára, ha visszakapom a szkennerem akkor beolvasatom vele és beszúrom nektek ide azt az üdvözlő képeslapot (A4-es méretű, bekeretezett)ami a Sydneyben ezüstérmes válogatottat ábrázolja, mindenki aláírásával.
Bocsi, de sajnos most mennem kell, holnap benézek!
-
#115 Mi együtt néztük négyen anno egymás után a két döntőt (vízilabda és kézilabda) hajnalban (előtte meg a kajak-kenut)és akkor nagyon örültünk és kicsit bosszankodtunk.
A rohanással kapcsolatban egy kollégám mondását idézném, mely már klasszikussá vált: "Kapkodás csak légyfogásnál jó!"
Hmmm... -
#114 csak oda aninomik is írhatnak és nem igazán lehet linkelni és képeket beszúrni -
#113 Az az igazság, hogy igazából a Vízilabda miatt aggódunk, oda már kevés jegy van és az is iszonyúan drága! Szerencsére a kézilabda és a kajak-kenu sokkal olcsóbb. -
#112 én nem sirtam
nem tudtam
de ott biztos sirtam volna
Amúgy annó az Olimpián átrohantam anyámhoz, hogy ez már megvan. Azóta megfogadtam nem rohanok. -
#111 Igen már talán sikerült elérnünk, hogy kultúráltabb lett az NS kézifórum. Csak maradjon is így. -
#110 A hivatalos weboldal szerint még vannak jegyek. Reménykedünk, még sosem fordult elő, hogy nem sikerült, pedig pl. Ljubljanában az 1999-es BEK döntő visszavágójára is a helyszínen délután vettünk jegyet.