61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#189 feldugta volna magának P -
#188 Szia
Arra gondolsz amit idéztem?
Egyetértek -
SZT #187 Épp most adott összef. a SP.1 a Fradi-Slagelse meccsről.
A végén A.A. megint hozta magát a végén. Akár hányszor látom mindig felidegesít a tábla csapkodása, pedig 7-el nyertek. Te jó ég, mit csinált volna ha zakó a vége?? -
SZT #186 Üdv.
A NS. hozzászólói között, sokan ócsárolják Mocsait. Én nemrétek egyet velük.Mondom ezt azért, mert a lányok maximálisan kiállnak, a kapitány mellett. /lásd:Pálinger
03.11./ nyilatkozata. Én bízom a kapitányban, és a lányokban. Remélem az OLIMPIÁN sok örömünk lessz a csapatban!
HAJRÁ CSAJOK....HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!! -
#185 Egy kis előzetes, lehet mazsolázgatni, a női csapatok olimpiai csoportprogramja:
augusztus 15., vasárnap
Kína - Magyarország
Dánia - Franciaország
Görögország - Brazília
Spanyolország - Angola
augusztus 17., kedd
Magyarország - Görögország
Franciaország - Spanyolország
Ukrajna - Kína
Korea - Dánia
augusztus 19., csütörtök
Angola - Korea
Brazília - Ukrajna
Spanyolország - Dánia
Görögország - Kína
augusztus 21., szombat
Brazília - Magyarország
Angola - Franciaország
Ukrajna - Görögország
Korea - Spanyolország
augusztus 23., hétfő
Dánia - Angola
Kína - Brazília
Franciaország - Korea
Magyarország - Ukrajna
a további program:
augusztus 26., csütörtök
negyeddöntők
augusztus 27., péntek
elődöntők
augusztus 28., szombat
helyosztók az 5-8. helyért
bronzmérkőzés
augusztus 29., vasárnap
helyosztók (5. és 7. helyért)
döntő.
-
#184 Igen pénteken a Sport1 adja a Fradi-Győr kupameccset 18.00-tól. Másnap pedig az m2 a döntőt, ha minden igaz.
-
#183 pénteken lesz fradi-győr?
a férfiakhoz mit szóltok? -
#182 jólvanna mindjárt kapsz egy fityiszt P -
#181 A pontos meccsidőpontok:
Dunaferr-Slagelse április 18. 18 óra Jégcsarnok
visszavágó: április 25. 16.15
A Győrről még nincs megegyezés. -
Takigabi #180 már le vannak foglalva :) -
#179 A nagy érdeklődésre való tekintettel a Dunaferr-Slegalse női BL-elődöntő első összecsapását nem a kézilabda, hanem a szomszédos jégkorongcsarnokban kerül megrendezésre Dunaújvárosban. A sportághoz kapcsolódó hír, hogy a női MK-elődöntőre a Ferencváros szurkolóinak kétezer forintos áron száz darab belépőt biztosítanak a győri rendezők, amelyeket március 29-ig árusítanak a fővárosi csapat népligeti "otthonában".
-
#178 Neis mond majd frászt kaptam mit töketlenkedtek.
Elhiszem, hogy megunta.
Amúgy a többiek nélkül nemtom hol lennénk de az olimpián biztos nem! -
Grenzjager #177 A Hernandez megy majd az olimpiára??? érdekes lenne a "magyar" válogatott : Hernández- Diaz, Perez, ...stb...
Csak akkor már azt nem értem, hogy a szegedi Eklemovicsnak miért nem adták meg a magyar állampolgárságot, ő kizárólag ezért nem játszott majdnem 2 évig a szerb válogatottban.......és legalább tud magyarul nem ugy mint a kubaiak...Hernandez meg nem is él itt......... -
#176 Az athéni kézilabda-előolimpián a magyar férfiválogatott nyolcgólos vereséget szenvedett az Európa-bajnok, világbajnoki ezüstérmes németektől, s ezzel a második helyen végzett.
Előolimpia, Athén
Németország–Magyarország 30–22 (12–11)
Ld: Stefan 8, ill. Pásztor 7, Pérez 6
Görögország–Egyiptom 31–25 (17–12)
A torna végeredménye:
1. Németország 4 pont
2. Magyarország 4 pont
3. Görögország 2 pont
4. Egyiptom 2 pont -
#175 hát ezt mondta Gini is
egy hülye ezt mondta neki
"Sosem bocsátom meg nektek ezt az ezüstérmet"
És valami olyasmit válaszolt, hogy "akkor képzeld én mit érezhetek" -
#174 minden szóval egyetértek -
#173 Gondoljatok bele mit érezhettek ők ott a döntő után, hogy elvesztették annyi értük rajongó, szurkoló magyar előtt! Micsoda érzés lehetett... Szerintem senkinek sem fájt jobban mint nekik... -
#172 Én nem azt mondtam, hogy az ő számlájára írom az egészet, csak azt ,hogy van benne része neki is, ugyanúgy ahogy a sikerekben is. Tanuljon belőle, mondjuk például az olimpiára.
Egyébként pedig egyáltalán nem becsülöm le az ezüstérmet, nagyon örülök neki hisz iszonyú sokat tettek érte mindnyájan. -
#171 A VB-vel kapcsolatban egyetértünk, Sydneyben pedig szerintem bízott a rutinos játékosaiban és csak a legvégén akart időt kérni. Nem jött be és ez lett a vége.
Megnéztem a videót, elég érdekes, főleg a meg nem adott góljának körülményei. A bíró aki az alapvonalról befújta a lépéshibát, szerintem nem sokat láthatott az Anitából, mert néha hárman, néha meg négyen takarták előtte a kilátást.
Kár, hogy így történt...
A második részben a bal szélről lőtt pimasz gólja nagyon jellemző rá, kívánjunk minél több ilyet! -
#170 én senki számlájára nem írom. talán (csak a bírókéra).
Vagy speciel az Az Astra Zeneca kupát aki kitalálta hogy jégveremben játszák...
És nem azt mondom, hogy sose hibázott de azért valaki csak felkészítette azokat a csajokat, és az élvonalban van velük azóta. Csak magyarországon szokásos ezüstérmek után az edző fejét követelni, megmondani, hogy miként tudnám jobban, kinek kellett volna játszania.
Ezt nevezem én aranycsapat szindrómának és egyszer már szétvertük ezzel a világ legjobb csapatát.
Nekem az a véleményem, hogy nem kell mindig felelősöket keresni, fejeket követelni kapitányt cserélni, hanem OKULNI !!!
Lást fociban ahogy pl az Olaszok teszik.
Én Trappatonit már rég leváltottam volna, de ők nem.
Pedig ........
Na mindegy
Sztem ezen felesleges elmélkednünk
egyrészt csak vita lenne belőle
másrészt gondolom olimpia előtt tisem akarnátok új kapitányt.
Én elfogadom természetesen a ti véleményeteket, de én így látom -
Takigabi #169 én meg azt mondom hogy Sydneyben is ő baxta el meg most is mert összevissza cserélt és nem pihentette a sztárokat , Sydneyben poedig nem tudott időt kérni, bezzeg Elefántcsontpart ellen amikor 10el vezettünk akkor időt kért és lehozta a kapust -
#168 Azért a VB döntő elvesztésében van része neki is rendesen. Az általa kivitt és ki nem vitt, valamint a nem játszatott, vagy alig játszatott játékosok miatt teljesen kizsigerelt (idegileg és fizikailag fáradt) alapcsapat a döntő végén már nem bírta a nyomást. Ez bizony nem a játékosok számlájára írandó.
Én azt mondom, hogy a lányok hatalmasat játszottak és ezért is tapsoltam és könnyeztem meg őket a vereség ellenére is. -
#167 azt ne mond hogy egy az egyben ő tehet róla P -
Takigabi #166 azt ne mondd hogy nem tehet róla hogy mind2x kikaptunk... -
Takigabi #165 Heaven and hell -
#164 Ebben nem értünk egyet -
Takigabi #163 hát Mocsainak sztem már az olimpia után le kellett volna mondania , a vb döntő után pedig már kötelező lett volna ... -
#162 most olvasom
"A világszerte sikerkapitányként elkönyvelt és athéni sorsoláson is hatalmas tiszteletnek, népszerűségnek örvendő Mocsai Lajos "
lám máshol megbecsülik
Amúgy Németh Andrásról jut eszembe remélek kikérik a véleményét (BL), szerintem tudna egypár dolgot mondani. És a Fradi meccseiből is lehet okosodni. -
#161 Én sem! :-)))
Egyébként azért ugrott be ez, mert Újvárosban Takinak is becézték.
Mit szóltok a Sportban a nyilatkozatokhoz? Elégedettnek tűnnek a szakemberek és a játékosok.
Szerintem a fiúknak reálissá vált az 5-8. hely megszerzése, ennél feljebb... hát az iszonyatosan nagy bravúr lenne!!!
A lányoknak jó a csoportjuk, Ukrajna lehet veszélyes, velük fogunk küzdeni a csoportelsőségért. A csoportmeccseken be lehet melegedni és rá lehet hangolódni a játékra (ahogy Németh András is mondta) miközben a cserék is szóhoz juthatnak és pihenhetnek a kulcsjátékosok. A másik csoport iszonyú gyilkos! Innen talán csoportelsőségünk esetén a spanyolok jöhetnének és a négybe juthatunk ellenük. Utána pedig... háááát határ a csillagos ég! Bizom a lányokban. -
#160 de miatta?
pedig nem bánnám ha ő lennél :-) -
Takigabi #159 látod ez a szerencse másoknak a Takigabi névre nem lány ugrik be :) -
Takigabi #158 nem spuriztak el
-
#157 Takács Gabi?
érdekes erre nem is gondoltam -
#156 Az autogramm adás alatt-után nem beszélgettetek?
Egyébként tetszik a nickneved, engem egy szőke, nagyon csinos játékosra emlékeztet, aki az egyik kedvencem volt és azon a bizonyos Hypo meccsen döntőt érő hetesgólt dobott.
-
#155 Én viszont azt mondom neked, hogy sokkal jobb, hogy itt vagyunk és nem a szlovénokkal meg az izlandiakkal kell játszani a görögök és az egyiptomiak helyett. Az első két kalapból a másik kettő sem könnyebb (spanyol,horvát). -
#154 A nyilatkozatokat a rádiókban hallottam (Kossuth és Petőfi).
A tippelést természetesen majd megejtem, de hogy mikor azt még nem tudom, majd igyekszem elkapni az ihletett pillanatot. ;-) -
Takigabi #153 kb 300 as csarnok mondjuk meg is telt
a pihentetett játékosok alattunk ültek mert a nézők pedig kb 2 méterrel a pálya felett ültek egy erkélyszerűségen amikor vége lett a meccsnek akkkor haver leszólt neki a és kért tőle autogrammot :) -
#152 Na és, hogy kaptál autogrammot?
Mesélj -
#151 Németekre írtam te :-) -
#150 arra gondoltam :-)