61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#229 tényleg lesz vmikor ifi VB is kis görbékkel? -
#228 Mi pedig nagy szeretettel fogadjuk az újakat és várjuk, hogy olyan sok örömet szerezzenek nekünk mint elődeik.
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!! -
Takigabi #227 még jövő tavaszig marad Dunaferrben asszem -
#226 A Dunaferrben még az idény végéig folytatja, aztán be is fejezi :-((( -
#225 lesznek újabbak
Kökény után is azt hittük..........
aztán egyre jobbak leszünk -
Takigabi #224 EB után abba is hagyja a válogatottban való szereplést :( -
#223 Az IHF weboldalán megnéztem a nevezett bírópárosok listáját az Olimpiára. Hááát nem örülök...
Ott lesz "kedvenc" bírópárosunk (ISL - Stefan Arnaldsson / Gunnar Vidarsson)
Ott lesz szintén a Dunaferr-Slagelse meccs mindkét bírópárosa is (FRA - Gilles Bord / Olivier Buy és GRE - Fotis Bavas / Sotiris Migas).
-
#222 Jó, legyen! Eszembe jut, amit a Boki nyilatkozott az ezüstérem után. Azt mondta, hogy jövő Karácsonyra két ajándékot szeretne adni a kisfiának. Két egyformát és nemesebbet mint az idén. -
#221 Ha jól tudom a Petőfi Rádió lesz a hivatalos közvetítő csatorna. -
#220 jaja
jóhogy közvetítenek
emléxem a magyar-olasz vizilabdameccset az utcán munkába menet hallgattam és mindenki nézett mit ujjongok -
Gagyigeri #219 Sziasztok!Tovább kell jutni,most nagyon jó ez a csapat!!
nem tudjátok,hogy az olimpiát közvetitenek rádión keresztül?Petőfi, Bartók,Kossuth, vagy esetleg egy másik? jó lenne hallgatni az eseményeket,ha esetleg nem tud a tv mellett lenni az ember! -
#218 egy egész ország reméli sztem
de előtte Slagenseee -
#217 Remélem nyerünk a BL-ben -
#216 tudod azt meg elcserélném két aranyra idén
de azért volt a feltételes, hogy az idei BL-ben nának... -
#215 Persze ha a döntőben játszanának egymás ellen az más.
Gondolom a jövő évi BL döntőre utalsz
-
#214 Hát lehet sok fradis társam kiátkoz, de ha ahhoz hogy a "BL"-t megnyerje a Dunaferr az kell(ene) hogy nyerjen a Fradi ellen elfogadnám.
Persze ha a döntőben játszanának egymás ellen az más. -
#213 Ezekből a nemzetekből kezd kissé elegem lenni.
-
#212 a kötőjelet miért nem fehérrel írtad? :-)
Nem tudom arra a mecsre úgy emléxem, hogy nem billent a pálya ha értitek. -
#211 Reméljük így lesz és győzzön a jobbik! -
#210 Hát igen, ez bizony eléggé érdekes... mint ahogy a 136-os hozzászólásomban írtam. -
SZT #209 Azért a Francia bíró, Román ellenörrel spékelve sem rossz!
-
SZT #208 Bocs...FRADINAK!
-
SZT #207 Helllllóóóóó !! Mindenki!!
Bizony, bizony a Görögök fújtak már a Frdinak. -
Takigabi #206 bírókra nem emlékszem :( -
Takigabi #205 én is a Dunaferr-FTC döntőnek drukkolok :) -
#204 Sajnos én nem tudok menni, de szurkolok neked, hogy Dunaferr-FTC döntőt lássál.
Más: a Dunaferr-Slagelse meccsel kapcsolatban utánanéztem a bíróknak és kiderült, hogy ez a két görög fújta itthon a Fradi-Larvik meccset és ha jól emlékszem iszonyúan össze-vissza, néha egymásnak is ellentmodva fújtak.
Ti gondolom jobban emlékeztek rájuk, mi a véleményetek? -
Takigabi #203 msot lehet kiderül hogy lehetett volna ülőhelyet is rendelni a Dunaferr - Slagelse re
hát akkor kissé ideges leszek
nő azt mondta telcsibe hogy ülőhelyek csak bérleteseknek
Ki jön GYőrbe szombaton ? -
Takigabi #202 de engem igen :DDD -
#201 jöhet jöhet
úgyis az én topicom
de sztem mást se zavarna ugye? -
#200 Vannak képek a csarnokról is belülről, meg rólunk is a zászlónkkal, ahogy az egyik kapunál állunk a pályán (persze a meccs után). Ezeket gondoltam berakni. De persze vannak egyéb képek is más helyekről, ahol jártunk. Lehet, hogy majd ezekből is teszek be egyet-kettőt. -
#199 akkor te még újjonc vagy PPP -
#198 rendicsek legalább meglátjuk milyen vagy :-)
meccsen is fotóztál? -
#197 Oké, fogok berakni képeket, de sajnos majd csak csütörtökön kapom vissza a szkennerem.
Addig legfeljebb kiválasztom, hogy melyik kerüljön be. -
Takigabi #196 én úgy olimpia előtt valamikor kezdtem nézni azokat a meccseet amit a TV adott a többiről nem volt nagyon foglamam :) -
#195 :-)
Énis igazából a VB óta bár előtte is néztem az EB-t mind mondottam.
Érdekes módon énis jobban szeretem a csajokat :-)
Mondjuk vizilabdában pont fordítva van, de ottis nagyon szurklolok nekik.
Majd ha gondolod rakj be képeket az útról -
#194 A női nemnek születésem óta kitartó rajongója vagyok!!!
Egyébként pedig a kézilabda fanatikus rajongója a 90-es évek közepe óta vagyok, pontosabban a hazai (kettős) rendezésű női VB óta. Bár "születési hibám" miatt elsősorban a női szakág az elsődleges, de nagyon szurkoltam a fiúknak is a maebasi VB-n, ahol kiválóan szerepeltek. Arról nem is beszélve, hogy kis rajongói klubunk legnagyobb utazása is a férfi kézilabdához fűződik. Ugyanis 2000. áprilisában elmentünk Pamplonába (négyen kocsival, sátorral) a KEK döntő első mérkőzésére, hogy szurkoljunk a Dunaferr férficsapatának. Sajnos a mérkőzés a fiúknak rosszul sikerült, de az élmény máig megmaradt arról a 8 napról amit Délnyugat-Európában töltöttünk (Monte Carlo, Andorra, Barcelona, Pamplona stb.). Olyan élményekkel gazdagodtam mind itthon, mind külföldön a kézilabda által, amilyenekben lehet, hogy egyébként soha nem lett volna részem. -
#193 Amúgy nem válaszoltatok, mióta vagytok kézi és női rajongók? -
#192 a taktikai táblánál? P
nade beszéljunk már a fiukról is :-) -
#191 Na de Breki!?!?!
De azért azzal remélem várt volna addig, amíg beér az öltözőbe ;-) -
#190 Azt mondják: "A tettei minősítik az embert!"
Nekem mindíg ez jut eszembe amikor róla hallok vagy őt látom. A viselkedésével számomra csak ezen mondás igazságát támasztja alá.