61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#269 A pamplonai kézicsarnok 2000. április Férfi KEK döntő
-
#268 Bocsi a kétnapos távollétért, de a gépem nagyobb fejlesztésen esett át.
Most pedig, ahogy ígértem jönnek a képek...
-
Takigabi #267 egyet kéne csinálni összefogva :) -
Takigabi #266 én is ezen gondolkoztam :D -
#265 készitsünk egyet? :-)
csak az kellene hogy sokan járjanak ide akik szeretik a kézit -
Takigabi #264 az a gáz hogy kevés a jó magyar kézis oldal mondjuk van egy pár jó de azokat ritkán frissítik.. -
#263 miért nem szóltál előbb P
Azt néztem elég fáradtak voltak a szemei szegénynek -
Takigabi #262 hogyne néztem volna :D -
Takigabi #261 haver benne volt a Telesportban :)
Bohus Bea amikor nyilatkozott ott ment el mögötte
-
#260 mutatják a döntöt, öltözőt, interjuk -
#259 nézitek a TV2-öt? -
#258 egy Sexis helyen :-)
kb 2 órányira -
Takigabi #257 miért hol laksz ? -
#256 hát ha pesti lennék mindegyik-re mennék
mondjuk jó ómen is lennék :-) -
Takigabi #255 aham
Dunaferr - Slagelse előmeccse -
#254 felvezető? -
Takigabi #253 Április 13
Dunaferr - Győr Jégcsarnokban
ingyenes -
#252 Ebben tudok segíteni
klikk -
#251 Sajnos egyenlőre fogalmam sincs mikor tudom feltenni az ígért képeket, mert kiderült, hogy nem férek hozzá a Weboldalhoz, ahová képeket szoktunk felrakni. Az új tárhelyszolgáltató sajnos letakarított minket, mert nála csak fizetős webszolgáltatás van. Amíg keresek más szolgáltatót - persze csak ha még érdekel benneteket - kérem türelmeteket. -
#250 Igen. Bár szerintem - ahogy Kovács László is mondta a meccs után - ez a Dunaferr akkor is nyert volna, ha a Győrben nem lett volna benne az elődöntő fáradtsága.
-
Takigabi #249 gyüjtöttem egy pár autogrammot meg fotót :D
kár hogy csak haver hozta a fényképezőjét mert sajna tesóm nem volt otthon igy azt nem kérhettem el :( -
Takigabi #248 na haza is értem :D
szép volt csajok
király volt mert a mecs után bemehettek a pályára az ottmaradt Dunaferr szurkolók :P -
#247 gratulálok a csajoknak
azért miis segítettünk PPP -
#246 Szép volt csajok, ez megint jó játék volt. Egy már megvan! A Kindl Gabi egyre jobb, ebben az idényben a Dunaferrben hatalmasat fejlődött. Már a Podgorica elleni mindkét meccsen, nemzetközi szinten is kiválóan játszott, most pedig fantasztikusan.
A Dunaferr belső hármasa így nagyon erőssé vált és van terük is játszani, hiszen a Kulcsár igazolásával az ellenfél védői bizony "óvatosabbak" lettek.
Tisztelt Kapitány Úr! Itt láthatta a válogatott reményteli új balátlövőjét!
Úgy látom nagyon együtt van a Dunaferr és ezt nagyon jó látni a Slagelse elleni meccsekre gondolva.
HAJRÁ DUNAFERR!!! -
Takigabi #245 A Frafitól ez volt a max hiszen nincsenek a csapatban sztárok csak feltörekvő reménységek (a 3 válogatott játékoson kívül) -
#244 Ja megérdemeltük volna
Mekkora mecs volt
Igaz csak a végét láttam
Így lőni a heteseket..........
Azért a Győri edző is szimpatikus volt. -
Takigabi #243 ja megérdemelték volna de jó volt a Győr is -
#242 De jó lenne, ha a kézimeccseken lehetőség lenne rá, hogy kamerázzák a közönséget és az ilyeneket kitiltanák a csarnokokból, legyen az bármilyen szurkolótábor tagja. -
#241 Igazi kupameccs volt! A Fradi megint emberfelettit nyújtott, sajnos ez most nem volt elég. Kár, hogy nem velük játszunk a döntőben, megérdemelték volna. -
Takigabi #240 pont Németh András-t leköpni.........hát nem tom de sztem a legjobb edző Magyarországon és nem érdemli meg ezt az ellentábortól sem -
Takigabi #239 szép volt Fradi!!!
szép volt Győr!!! -
Takigabi #238 a Dunaferr :D -
#237 A Fradi? :-) -
Takigabi #236 holnap biztos jó meccset láthatok ha a kedvenc csapatom játszik :) -
Takigabi #235 na Dunaferr a döntőben most látom -
#234 és ha a gyerek felnő már nemis kell honisítani P -
#233 2005 nyarán abbahagyja, ezt ő mondta, már többször is. Idejét azután a családjára fogja elsősorban fordítani. -
#232 Igen, én is ezt mondtam, a jövő idény végére gondoltam, miután az év végén abbahagyja a válogatottban. -
#231 Szia
Meg lehet érteni.
Azért szeretném hogy abbahagyja év végén mert az azt jelentené hogy.... -
Gagyigeri #230 Sziasztok.Ez most komoly, hogy Boki abbahagyja?Remélem ez egy kósza pletyka.Ha nem akkor fájni fog a szívem.