61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#309 Jobbulást kívánok neked, remélem az előző hír egy kicsit felvidított.
Kívánom, hogy a Dunaferr ellen is tatsa ezt a formáját a Slagelse és remélem nem lesz nekik ez időben jött pofon... -
Takigabi #308 jó előjel -
Takigabi #307 hát igen sztem -
#306 Dán Kupa negyeddöntő visszavágó: Randers-Slagelse 35:26!!!
Az első meccsen a Slagelse 39:34-re győzött ugyan de kiesett. Nocsak, nocsak... és nem a taralékok játszottak!
"Randers HK-Slagelse FH 35-26 (19-14)
RHK: Tanja Milanovic 14 (5), Laura Danielsen og Steluta Luca hver 7, Annie Andersen, Kathrine Munch og Lene Tønnesen hver 2 samt Tatiana Silitch 1.
SFH: Camilla Andersen 7 (1), Ausra Fridrikas og Bojana petrovic hver 5, Stine Frank og Mette Melgaard hver 3, Marie Høpfner 2 og Anja Freser 1."
-
#305 ezt csak ő írhatta? -
Takigabi #304 piga10 válasz erre | adatok | e-mail 2004-04-06 21:43:48 (30408)
Sziasztok!
Először vagyok itt nálatok és a véleményemet szeretném elmondani.
1.A rám irtakkal volt problémám és nem másokkal.
2.Senkinek a pályán nyujtott teljesitményét nem akartam kritizálni vagy nyilvánosan véleményt alkotni róla.
3.Amikor megtudtam,hogy ki irta a cikket,már meg sem lepődtem.
4.Vagyok annál sportszerűbb játékos,minthogy vkit szándékosan"megüssek".Nem vagyok "ütőember",mégha idézőjelben is van.
5.Szerintem csináltam már jó dolgokat,tehát nem ezt a jellemzőt kellene kiemelni velem kapcsolatban.
Ennyit szerettem volna.A témát részemről lezártam.
További jó szurkolást mindenkinek!!!!
hello
-
Takigabi #303 igen -
#302 csak az url-re kell rámenni
amúgy biztos ő az? -
Takigabi #301 thx -
#300 klikk -
#299 akkor jobbulást -
Takigabi #298 http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9018132&uq=30462 -
Takigabi #297 ha fellátogattok az Index fórumára akkor kérdezhettek Pigától.:)
ma is írt az egyik fórumba -
Takigabi #296 de a kedden szinte biztos hogy megyek Dunaújvárosba -
Takigabi #295 nem mert megbetegedtem :( -
#294 Részlet egy másik hírből:
"Az olimpiai felkészülést segítendő, júliusban itthon a férfi kézilabda-válogatott kétszer mérkőzik Izlanddal, a női pedig kétszer Dél-Koreával.
Junior válogatottaink viszont április 9. és 14. között Eb-selejtező tornán játszanak majd. A férfiak Bükön, a női együttes Südstadtban szerepel majd."
Ebből úgytűnik a lányok is itthon játszanak.
-
#293 és velük hol? -
#292 Takigabinak: Mégy holnap Vácra? -
#291 Nemzeti Sport Online hírek ma 14:23
"Az olimpiai felkészülést segítendő, a Skaliczky László által irányított férfiválogatott júliusban kétszer mérkőzik Izlanddal hazai környezetben, míg a Mocsai Lajos által vezetett, olimpiai ezüstérmes női csapatunk kétszer Dél-Koreával játszik."
-
#290 Ezt hol írták?
Igazából én koreát tartom veszélyesnek -
#289 Akkor az nem Magyarország lenne! Itt szinte senki és semmi nincs rendesen megbecsülve, rengeteg mindent vesztünk emiatt!
Mit szóltok az olimpiai felkészülési edzőpartnereinkhez? Lányok Dél-Korea, fiúk Izland. -
#288 demost ezen olyan hülyeség vitatkozni a fórumon is
Dunaferr a legjobb csapat magyararországon jelenleg,
viszont elismerés illeti Győrt az utánpótlásneveléséért.
Azon vitatkozni ki hol kezdte.
Amúgy minden megbecsülésem a magyar női kézilabdában dolgozó edzőknek, különösen utánpótlás vonalon.
És mi lenne ha még rendesen is megfizetnék őket?
-
#287 Olvastam őket és örültem, hogy Boki a decemberi válogatott búcsúja után valószínűleg még másfél idényt játszik a Dunaferrben.
A kupadöntős cikk egy kissé Győr tömjénezőre sikerült. A Dunaferrt úgy állítja be, mintha semmi mást nem tenne csak a Győr által zseniálissá nevelt játékosokat megveszi és így arat sikereket. Hááát, no comment... -
#286 tökjó cikkek vannak a KS-ban
bescanneljem?
DUnaferr-Győr
És cikk RAduloviccsal -
Takigabi #285 jaja de nem biztos hogy arra megyek
a keddi Dunaferr -Győr az már biztos program :) -
#284 Most pénteken? -
Takigabi #283 vagyis Vác-Dunaferre persze :) -
Takigabi #282 én is elkértem már tesóm gépét majd szállitom a képeket én is...
elsőzör 13án Dunbaferr -Győrről
de lehet kimegyek Vác - Győrre is -
#281 Ha a zágrábira gondolsz, ott csak egy készült a csarnoknál a meccs előtt és az is a tekercs végére került, így nem sikerült jól. Persze cseréltünk filmet, de amikor bementünk a csarnokba elvették a gépünket és kivették belőle az elemeket. Azt mondták, hogy veszélyes, azért mert azokat be lehet dobálni a pályára, sérülést lehet velük okozni. Nem semmi, igaz?
Sajnos így nem tudtunk a csarnokban fényképezni... -
#280 Aki a zászlót tartja a kapuban állva, Dunaferr sállal a nyakában. -
#279 THX!
Van még sok kép, majd idővel frissítem őket. Az elkövetkező (reméljük sikeres) eseményeken is fogok fényképezni, ha mással nem is, de a telefonommal mindenképpen, bár az nem biztos, hogy jó minőségű lesz.
Majd igyekszem!!!
-
#278 te meg holnap elkéred a tesód gépet PPPPPPPPPP
értettem? :-))))))))) -
#277 VB-sek nincsenek? -
#276 Köszi
és melyik vagy te? -
Takigabi #275 jó kis képek -
#274 Ha a többi képre is kíváncsiak vagytok (Barcelona, Nou Camp stadion, Monte Carlo stb.) akkor...
Klikk -
#273 Végül, de nem utolsósorban a BEK döntő után indulás haza ( amit a buszban láttok aranyosan csillogni, az bizony a BEK serleg)
-
#272 Ezt a képet pedig Takigabinak ajánlom (1999. május BEK döntö után Ljubljanában)
-
#271 A belépőjegy, mint látjátok nem volt olcsó (kb. 4000 Ft)
-
#270 Ez pedig a teljes csarnok belülről