61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Isthy
    Bizony, féljenek csak, a lányok iszonyúan elszántak!!!
    Részlet Piga hozzászólásából a Dunaferr fórumból:
    "Sziasztok!!!
    Itt vagyok!!!Köszi a szurkolást.FANTASZTIKUS volt!!!!Mindenkit rázott a hideg,amikor befutottunk a pályára!Óriási volt!!!!Én nagyon bizom a továbbjutásban!!!!Remélem ti is."
  • Breki33
    féljenek csak
    csak lennék biztos a játékvezetésben fogadni mernék
  • Isthy
    Voltam a Slagelse weboldalán és a tudósítás a mérkőzésről egyáltalán nem tűnik olyan fene magabiztosnak, inkább visszafogott és óvatos. A cím is elég érdekes: Nehéz, de nem lehetetlen (vagy valami hasonló)
    Mondjuk Anja Andersen nem nyilatkozik...
    Írnak a meccs lefolyásáról és megemlítik, hogy 29:19-nél a 92 dán szurkoló eléggé el volt keseredve. A Bokit, Dettit és a Katit emelik ki, mint a csapat vezéregyéniségeit és klassziscsapatnak titulálják a Dunaferrt.
    Azt írják, hogy a visszavágó nem lesz könnyű és kicsit aggódva megemlítik, hogy ez a csapat bizony nyert idegenben Togliatti és a Podgorica otthonában.
  • Isthy
    Nem tudom pontosan, de valami szigetelőanyagot raktak a műag. borítás és a jég közé, állítólag ezért is "puhább" mint a parkett és pattan rajta kevésbé a labda.

• Breki33
    de hogy?
  • Takigabi
    hogyhogy milyen teknikája ?
    ráhúzták a jégre a műanyagpályát
  • Breki33
    hehe
    figyeljetek mi a teknikája ennek a padlónak?
  • Isthy
    Szerintem ez a kép arról szól, ahogy a lányok örömmel integetnek a BL-től elbúcsúzó Slagelsének, miközben már a BL döntőre gondolnak
  • Takigabi
    közönségről én csináltam 2 fotót meg 2 t csináltam amikor melegítettek ,majd holnap belinkelem
  • Takigabi
    Misi bá' rendes ember mindig integet a közönségnek meccs előtt :)
  • Isthy
    Úgy látom mindkét fotósnak megragadta a fantáziáját az az eset, amikor az 1. félidő végén az időkérésnél a Bába Misi (gyúró) megmasszírozta a Dettit.
    Véletlenül én is láttam és bizony irígykedtem is egy kissé...
  • Takigabi
    tudom én is olvastam ma a nemzetiben
  • Breki33
  • Breki33
    be kéne digizni
  • Isthy
    No meg természetesen itt is:
    Dunaferr-Slagelse 2.
  • Isthy
    A telefonommal akartam csinálni képeket, de megmondom az őszintét, az eszeveszett szurkolásban el is felejtettem...
    De itt találsz képeket:
    Dunaferr-Slagelse
  • Isthy
    Holnap reggel ismétlik 8.45-től a Sport1-en, felveheted. Nem, a Mátéfi Eszti volt az Ivettel, mint a csapat másodedzője.
  • Breki33
    képeitek nincsenek?
  • Breki33
    francba lemaradtam
    Melyik Eszti, Siti?
  • Isthy
    Láttátok az Ivettet és az Esztit a Sport1-en. Ők is ugyanazt mondták mint én. Ez a csapat sokkal jobb mint a tavalyi, főleg idegenben és ezt komoly ellenfelek ellen bizonyították (Lada Togliatti, Podgorica).
  • Breki33
    én csak idéztem
    de sztem ha korrektek a bírók kint is jobb a Dunaferr
    ami persze nem jelent győzelmet
  • Isthy
    Emlékezz: 1999. Ljubljana
    Ott is 6 gólos előnyt adtunk le az itthoni meccs végére 2-re. Mindenki azt mondta, ez bizony nagy baj, kevés lesz!
    Erre mi történt, nyertek kint is a lányok! Ennek mi tanúi voltunk a helyszínen, soha nem felejtjük el.
    Ezek a lányok is képesek kiváló játékra idegenben és szerintem meglesz a döntőbejutás!!!
  • Takigabi
    idegenben nem verik meg a Slagelset :)
    de reménykedjünk :)
  • Breki33
    igen? P
  • Takigabi
    khm :P
  • Isthy
    A Jégcsarnokban a meccs előtt hallgattuk telefonon keresztül a Petőfin a Győr meccs közvetítését és adtuk az infót a többieknek. Egyébként a kezdés előtt bemondták az eredményt és az egész csarnok zengett az örömtől!
    Érik a Győr-Viborg döntő!
  • Breki33
    Kilencgólos győzelmet aratott a Győri Graboplast ETO KC a női kézilabda EHF Kupa elődöntőjének első mérkőzésén a norvég HK Vag ellen, így jó esélyekkel várhatja a visszavágót.

A mérkőzés elején 3-3-ig tudtak lépést tartani a győriekkel a vendégek, de ezt követően Sirina védéseivel és Görbicz kitűnő játékával 11-4-re ellépett a hazai együttes. A 7-8 gólos különbség egészen a második játékrész első két harmadáig megmaradt. Az 50. percre azonban egy győri kettős emberhátrányt követően 24-20-ra feljött a Vag.

Az utolsó tíz percben viszont Sirina már nem kapott gólt, sőt az utolsó percben két büntetőt is hárított.

Győri Graboplast ETO KC-HK Vag (norvég) 29-20 (18-10)
    góldobók: Görbicz 10, Mehlmann 6, Dokic 4, Vérten 3, Bódi 2, Nitescu, Mörtel, Kovacicova, Jókai 1-1,
    illetve
    Asbjörnsen 5, Berge, Kr. Lunde 4-4, Kviste 3, Ropstad, Birkeland 2-2

A másik ágon:
    1. mérkőzés:
    Nordstrand 2000 (norvég)-Viborg HK (dán) 26-25 (12-11)
  • Breki33
    Nagy Ivett: – Amikor tíz volt közte, még többet akartunk. A hajrában a hibáinkat jól kihasználták a dánok. Ott is nyerni fogunk!
  • Isthy
    Szerintem a visszavágón ismét ő lesz beáldozva. Az m2 esti műsorában 19.00-kor biztos lesz valami visszapillantás a meccsre.
  • Breki33
    melyik reklámban? :-)
  • Breki33
    Amúgy lehet benne valami a múltkor őt áldozták be.

Szóljatok ám ha lesz vmi összefoglaló a tv-ben nehogy lemaradjak róla.

Nemis hallhattunk interjúkat.
  • Breki33
    A véleményem az, hogy a Dunaferr jobb csapat és ha nem jut tovább nincs igazság.

• Takigabi
    Nem állt meg az utsó busz így kocsival kellett jönnöm
    de azért nagy meccs volt alig hallok , beszélni nem nagyon tudok mert nincsen hangom :) ja és zúgnak a füleim
    benne voltam a TVben is
    HAJRÁ DUNAFERR!
  • Isthy
    A kinti játékvezetés? Hát azon nagyon sok minden fog múlni. De nincs igazán bizodalmam a francia bírópáros, román ellenőr összeállításban. Szerintem a dánok érezték, hogy baj lehet és időben intézkedtek.
    A Podgorica elleni idegenbeli meccsen is iszonyú bíráskodás volt, de a lányok fegyelmezett és kiváló játékkal ellensúlyozni tudták ezt. Bár a Slagelse azért más kategória.
    De tudod, amíg élünk remélünk és legfőképpen bízzunk a csapatunkban a LÁNYOK FANTASZTIKUSAK!!!
  • Isthy
    Szerintem azért Pálffy kezdett, mert ő tűnt jobb formában levőnek a Győr elleni meccs alapján.
    Nekem feltűnő volt, hogy a Piga nem fogta szorosan a Petrovicsot, úgy mint annak idején a Knezevicset. Szerintem ezt az adut a Szilárd a visszavágóra tartogatja, nem akarta most felfedni.
    Mi a véleményed?
  • Breki33
    persze egyetértünk
    Kindl is nagyon jó volt
    Zsuzsi nemtudod miért nem kezdett?
    Nem minha a helyettese rossz lett volna.

Imádkozzunk, hogy kint korrekt játékvezetés legyen
  • Isthy
    Igen eldönthettük volna, de mint írtam megint volt egy holtpont...
    A Bokira kijövetelről: Nem tudom figyelted-e de az elején is kijöttek a Bokira, aztán amikor a Kindl Gabi és néha a Detti elkezdte lőni a gólokat akkor megzavarodtak és visszaálltak. Nem is találták a játékukat sem támadásban, sem védekezésben míg a Gabi pályán volt. Az ő kiválása után lett nagy baj és ettől kezdve kezdték szórni a gólokat és jöttek ki újra a Bokira és itt már eredményesebb volt a védekezésük.
    A bírók szerintem is rendben voltak.
    Anja pedig elég gyenge volt, a nagy zakó elkerüléséhez neki semmi köze nem volt, sajnos mi segítettünk nekik.
  • Breki33
    igen de eldönthettük volnaaaaaaaaaaa

remélem most nem fogja írni egy hülye sem, hogy Pálinger nem a legjobb.

Viszont úgy éreztem mikor Bokira kijöttek kicsit megzavarodtunk.

Ja és mégegy ilyen bíráskosást szeretnék ezentúl.

Amúgy átjött a hangulat csak párszor mutatták a faarcú dánokat meg időkérésnél Anja dumáját
    kit érdekel?
  • Isthy
    Fantasztikus volt a hangulat (remélem átjött valami a képernyőn belőle) és a lányok is. Kár azért az 5 perces holtpontért az 53-57. perc között. Ott lett 8 gól előnyből csak 4 és bizony hatalmas érvágás volt Kindl Gabi kiválása, mert támadásban is, de legfőképpen védekezésben nagyon hiányzott. Amíg pályán volt támadásban is figyelni kellett rá a dánoknak nagyon és ez könnyített Boki és a többiek helyzetén. A 2. félidőben 18 gólt kaptunk az első félidei 11-gyel szemben és amíg ő védekezett Petrovics ellen, addig az bizony csak 2 akciógólt és 3 db 7 m-es gólt
    tudott dobni.
    Egyenlőre hirtelen ennyi megyek vacsizni...
    De azért így is gyönyörű volt lányok, HAJRÁ DUNAFERR!!!
  • Breki33
    Ezt akartam írni mikor 8-al mentünk és így gondolom most is de felhoztuk őket.

Nemis örültek igazán a csajok.
    Gratula nekik, DE kint az első félidei játékot kell játszani.