61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#629 Én támogatom -
#628 Hernandez a magyar válogatottban és valószínüleg Athénban is. Háááát nem tudom, véleményes...
Az tény, hogy klassziskapus, a stílusa eltérő bármely másik kapusunktól és ez bizony előny lehet, szükség lehet rá.
De:
1. Vajon akkor is kérte volna az állampolgárságot, ha nem jutunk ki Athénba?
2. Spanyolországban már folyamodott állampolgárságért, ott nem kapta meg és ezek után jött hozzánk...
Az elmúlt években semmi köze nem volt a magyar kézilabdához, nem tudom, így ez azért elég érdekes.
Tudom, eredménycentrikusság uralkodik mindenütt ma a világban, de azért...
Vélemények? -
Takigabi #627 Jól beszélsz :) -
#626 No azért a Dunaferrt nem verték meg idegenben a rájátszásban. Idegenben nem megy igazán nekik a nemzetközi kupákban. Remélem most lesz a kivétel!
Nagyon a Görbére vannak utalva szinte minden rajta áll vagy bukik. Mindenkinek maximálisan oda kell figyelni, odatenni magát - főleg Anitának - és akkor van esély! Hajrá lányok! -
#625 hát az utobbi mecseiken elintéztek titeket is minket is
csak el kellhinni -
Takigabi #624 Csdak az a gáz hogy már nincs meg az év eleji jó formájuk :( -
#623 Dunaferrt is meg tudta verni.
Korrekt biráskodás mellett lehet bármi. -
Takigabi #622 Idegenben kb van 25 százalék esélye hogy megverje a Viborgot ez a realitás.A Győr nem akkora sztárcsapat hogy idegenben meg tudja verni a dán bajnokot. -
#621 Ez a dán csapat ezerszer szimpatikusabb mint a Slagele
Valahogy ez a győr olyan csapat amely képes akárkit megverni- akár idegenben is, de képes ígyis kezdeni.
Azse lenne meglepetés, ha kinbt fordítva történne. -
#620 Igen, most valóban úgy kell kezdeni a meccset, mintha 0:0 lenne, és hajtani végig a győzelemért!
Mocsay a meccs közben meg is jegyezte az Orsival kapcsolatban, hogy mostanában jó a teljesítménye, de a nemzetközi színtéren még van mit fejlődnie.
A meccsen az volt a baj, hogy a legfontosabb lélektani pillanatokban többször is kapkodtak, rohantak és gyermeteg technikai hibákat követtek el a lányok és ezt a dánok kihasználták. Remélem tanultak belőle!
Azt viszont nem értettem, hogy miért kellett többször is visszaállni a nyitottabb védekezésre, mikor ezt a dánok mindíg könnyebben átjátszották, mint a zártabb hatosfalas védekezést? -
Takigabi #619 Sirina egy nagy nulla volt
Sugár soha nem véd ilyen rosszul -
#618 Vérten Orsi asszem a Kapitány döntését igazolta (hozzáteszem, sajnos)
Görbe sztem fantasztikus volt, micsoda gólokat lőtt.
Sirina is feljavult a második félidőre.
Kint el kell hinni, hogy meg tudjuk verni őket. -
Takigabi #617 Jaaaajj szegény Győr ! -
#616 Érik a szlovén BL győzelem:
Slagelse - Ljubljana 25-24 (14-13) -
#615 Haha asszem elpicsázzák a Slagelse-t :-) -
#614 HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ GYŐRRRRRRRRRRRRRRRR
-
Takigabi #613 én sem nagyon csipem amikor tök csend van :( -
#612 Elég pipa is voltam miatta, mert ez azért nagy szégyen:((( -
Takigabi #611 Bajnokcsapat !
kint voltam nem volt rossz meccs de a hangulat az elég nagy nulla volt -
#610 Remélem idén megfejeljük -
#609 gratulálok -
#608 Dunaferr-Vác 36:26!!!
BAJNOKCSAPAT!!! -
#607 2003-ban Európa legjobb kézilabda nemzete:
-
#606 Persze, hogy voltak Andinak jó meccsei, mostanában is a Vasasban (szerintem jórészt neki köszönheti a Vasas a mostani helyezését) de főleg régebben (FTC, Dunaferr, válogatott). Én a furcsa helyzetre céloztam!
Anikóról sajnos nem tudok semmit... -
#605 Farkas Andinak voltak jó meccsei
Tényleg mi van Meksz Anikóval? -
#604 Ma este pedig bajnokavatás lesz. HAJRÁ DUNAFERR!!!
Szerdán pedig gálameccs a Fradi ellen, mindenkinek jó szurkolást! -
#603 Farkas Andi visszatér a Fradihoz és kapusedző lesz, de:
"Maglódi Lajos: Az FTC-nél nincs kapuskérdés, hiszen Katerina Miklosová személyében, aki eddig kevés szerepet kapott, és egy olyan tehetségünk, mint Pastrovics Melinda, akinek lassan be kell érnie a felnőttmezőnybe. Farkas Andrea pedig vállalja, hogy amennyiben szükség lenne rá, beugró kapusként segíti a csapatot. Ezt a konstrukciót Németh András is elfogadta, így minden bizonnyal ebben a felállásban működik majd a Ferencváros a következő szezonban."
-
Gagyigeri #602 Bocsi van nélkül akartam -
Gagyigeri #601 Sziasztok!
örüljünk, hogy van ilyen fiatal és szerencsére sokat tehet még a válogatottért!!
Hajrá MAGYAR VÁLOGATOTT!!! -
#600 Én kedvelem bár nem a kedvencem.
Aranyos is de sokan tényleg túldicsőítik.
Sokat kell még fejlődnie, de a pimasz góljai utolérhetetlenek.
Amúgy meg a magyar csajok a legszebbek na.
És a férfiakat szeretik :-) -
#599 Énis hasonlót írtam az NS-en, de bízok a csapatban.
HAJRÁ MAGYARORSZÁG -
#598 Nem szeretem az Anitát, ezt be is vallom őszintén. Ügyes-ügyes azt el kell ismerni, de sztm túl van sztárolva. Rengeteg faszinak mint nő is bejön, pedig sztm finoman szólva sem egy szépség.... Akkor már inkább a Detti, az Ivett vagy a Piga és még sorolhatnám:DDD -
#597 Ez így első ránézésre rendben is lenne...
De két észrevétel:
1. Sajnos megint csak egy jobbszélsőnk lesz (tudom, hogy Piga itt bevethető, de bármi történhet a Zsuzsival és akkor...)
2. Talán a Vérten Orsit nem ártott volna behívni legalább a keretbe, hogy szokja a légkört esetleg az EB-re is gondolva.
-
#596 Mocsai Lajos
A bő olimpiai keret
Kapusok: Sirina, Sugár, Pálinger
Mezőnyjátékosok: Lovász, Mehlmann, Szrnka, Radulovics, Kulcsár, Bohus, Siti E., Ferling, Görbicz, Farkas Á., Szűcs, Kindl, Tóth T., Nagy I., Kirsner, Pigniczki
-
#595 Oppá pedig összenyomtam
de úgy látszik őt nem lehet -
#594 -
#593 -
#592 Azért volt ez a kis nosztalgia, mert már az idén sajnos nincs alkalom Ljubljanába menni. A képen a csarnok egyik bejáratánál vagyunk lefényképezve.
Talán majd a nyáron Athénban... -
#591 Egy kis nosztalgia, Zágráb 2003. decembere, a VB döntő előtt:
-
#590 Holnap bescannelek egy kis meglepit P