61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#669 "valami VB döntőben is játszott"
Mármint a Nicolas? Én úgy emlékszem, többször is csak veszekedett az edzőjével...
Legangert majdnem láthattad ismét, ő most a Krim Ljubljana kapusa. -
#668 Hm arra a Kocsisra emlékszem
valami VB döntőben is játszott
Hú azt a Legangert hogy utáltam -
#667 Azt hiszem a franciák nagyarcú kapusa, vagy ilyesmi...
A gyengébb játékosokat (vagy kapusokat) nem ismerem annyira.
Egyébként itt a teljes lista 1988 óta:
A győztesek
1988: Svetlana Kitic (jugoszláv)
1989: Hjung-Mi Kim (koreai)
1990: Jasmiza Kolar (osztrák)
1991-1993: nem adták ki a díjat
1994: Mia Hermansson-Högdahl (svéd)
1995: Kocsis Erzsébet
1996: O-Kjeong Lim (koreai)
1997: Anja Andersen (dán)
1998: Trine Haltvik (norvég)
1999: Ausra Fridrikas (osztrák)
2000: Bojana Radulovics
2001: Cecilie Leganger (norvég)
2002: Csao Zsaj (kínai)
2003: Bojana Radulovics
Gondolom neked is feltűnt, hogy senkinek sem sikerült még duplázni.
BOKI A LEGNAGYOBB!!! -
#666 jeeeeeeeeeeeeee
de kiaza Nicola?
sztem nincs bent az első tízben -
#665 Részletesebben:
Word Handball Player Of The Year - Official Results (Women)
1.Radulovics, Bojana 58.75%
2.Puche Diaz, Montserrat 21.55%
3.Nicolas, Valerie 5.77%
4.Petrovic, Bojana 4.16%
5.Daugaard, Line 2.74%
GRATULÁLOK BOKI, VALÓBAN TE VAGY A LEGJOBB!!!
A férfiaknál Nagy Laci 5. lett a szavazáson. -
#664 Boki újra - 2000 után másodszor - a világ legjobb női kézilabdázója!!! -
#663 Hát illene
Hernandeznek voltak bravúrjai. -
#662 A fiúk kikaptak 3 góllal (24-27) a norvégoktól.
Bizony látszik a csapaton, hogy szinte még semennyire nincsenek összeszokva. A védekezésünk halvány volt, támadásban pedig a szélsőjátékunk NULLA!!! Tulajdonképpen a belső négyesünk volt csak a pályán, ezzel nagyon megkönnyítettük a norvégok védekezését. A kapusteljesítményünk is gyenge volt...
Ezt végiggondolva nem is olyan rossz az a 3 gól, szerintem még egyszer nem leszünk ilyen rosszak ennyi poszton.
Itthon hozhatjuk a továbbjutást. -
#661 Bocsánat tévedtem, csak újabb 6 vagy 8 meccs... -
#660 Úgy néz ki mégis lesz közép-európai szuperliga:
European Superliga Formed
In a meeting in the Hungarian city of Tatabanya, seven clubs agreed to the establishment of an international league tournament from next season.
The instigator of this revolutionizing idea is Hypo NÖ who has already dubbed the league the "strongest in Europe". The Austrians will also handle the organization of the tournament.
The participating clubs, according to Sport1.at and Hypo's web site:
Hypo NÖ (AUT)
Krim Ljubljana (SLO)
Dunaferr SE (HUN)
Gyõri ETO KC (HUN)
Ferencváros (HUN)
Cornexi-Alcoa (HUN)
Slovan Duslo Sala (SVK)
In addition, the newly crowned Croatian champions from Lokomotiva Zagreb will be offered entry as well.
The tournament format is a traditional round robin with home and away matches. 12 rounds are to be played. Or 14 if Lokomotiva joins.
Azért ez nem semmi, az egész akkor kezdődött, amikor úgy döntöttünk, nem kell nekünk a Hypo a bajnokságba, most meg tessék mi lett belőle. Az edzőink arról panaszkodtak, hogy a lányok iszonyúan fáradtak, szinte ki vannak zsigerelve az évadban és erre itt van újabb 12 vagy 14 meccs. Mindezt csak azért, mert a Hyponak nincs ellenfele otthon és kellenek nekiK az erős ellenfelek elleni meccsek.
Persze, erre azt modják, hogy az itthoni bajnokságban nincs elég kiélezett tétmeccs, amely jól felkészít a nemzetközi kupameccsekre.
Én pedig azt mondom, hogy inkább a hazai csapatainkat kéne támogatni, megerősíteni és akkor lehetne erősebb a bajnokság, nem pedig a Hypo kedvébe járni állandóan! Valakinek ez bizonyára nagyon kifizetődő.
Szégyen! -
#659 Kirsner: Ha több góllal vezetünk, megnyerjük az olimpiát
Index
2004. május 26., szerda 14:17
A világbajnoki ezüstérmes és az olimpiára készülődő női kézilabda-válogatott két tagja, Kirsner Erika és Pálinger Katalin volt az Index Törzsasztalának vendége szerda délelőtt. Mindketten elmondták, szeretnének nyerni Athénban, de egy külföldi szerződés nem motiválja őket. A kedvezőnek mondható olimpiai sorsolásnak nem örülnek annyira. Kéziseink egyelőre pihenni szeretnének, mert a felkészülés alatt reggeltől estig, napi nyolc órában edzeniük kell.
Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerõsének!
Nyomtatható változat
h i r d e t é s
A múlt héten befejeződött női kézilabda-bajnokság és a szombati olimpiai eskütétel előtt a női kézilabda válogatott két klasszisa vendégeskedett az Index Törzsasztalában. Az első kérdés azonnal a decemberben hatgólos előnyről elveszített vb-döntő körülményeit firtatta.
Kirsner határozottan kijelentette: "ha sok góllal vezetünk az olimpiai döntőben, akkor megnyerjük." Megjegyezték, külföldre nem szeretnének menni, Pálinger azt sem tartotta kizártnak, hogy szülni fog az olimpia után. A vb-re visszaemlékezve Pálinger elárulta, fantasztikus volt számára, hogy ezrek skandálták a nevét.
Kirsner nem tagadta, élete fájó pontja, hogy négy éve, Sydneyben nem lehetett a csapat tagja, de reméli: a mostani olimpiai szereplés mindenért kárpótolja. Kifejtették, a magyar közvélemény aranycentrikus, de ők akkor sem lennének csalódottak, ha nem sikerül a dobogó tetejére felállniuk, de éremmel térnének haza.
A felkészülésük június 16-án kezdődik, így egyelőre a pihenés teszi ki idejük nagy részét, aztán majd napi nyolc órában az edzések. Magaslaton, a szlovéniai Roglán is készülnek. A sorsolásról elmondták, annyira nem örültek a könnyebb csoportnak, mert az egyenes kiesésben biztosan egy kemény ellenféllel találják szembe magukat. (A magyar csoportban Kína, Brazília, Ukrajna, Görögország kapott helyet, a másik ágon Dánia, Franciaország, Dél-Korea, Spanyolország és Angola játszik.)
Kiderült az is, mindketten babonásak, Kirsner hirtelen számba se tudta venni mennyi mindenre figyel oda egy mérkőzés előtt.
klikk -
#658 Görbicz Anita: Elég volt az ezüstérmekből!
2004. május 25., kedd, 16:51
"Bebizonyítjuk a dánoknak az olimpián, hogy jobbak vagyunk" - ígérte olimpiai chatsorozatunk aktuális vendége, Görbicz Anita. A győriek világbajnoki ezüstérmes világklasszis kézilabdázója a Társalgóban elmondta, az EHF-kupa ezüstérme ugyan csalódás, de ugyanez a hazai bajnokságban elfogadható eredmény. Szerinte a dánok sikerének titka a felszabadultságban rejlik, a legjobb labdarúgó Francesco Totti, a kedvenc kézicsapat pedig az ETO - ennek ellenére komoly külföldi ajánlatot átgondolna.
Egy évig még Győrben
- Először is megköszönném ezt a csodálatos évet, amit adtatok nekünk, és még nincs is vége :) Azt szeretném megkérdezni, hogy az autogramkérőket hogy viseled? Jólesik, ha valaki odamegy hozzád aláírást kérni, miközben te mondjuk a barátaiddal vagy? További sok sikert! (Barney18)
- Igen, örülök neki, és örömmel várom, s nem számít, ha ott vannak a barátaim, akkor is ugyanúgy aláírok.
- Jövőre megyek Győrbe tanulni, és akkor ki szeretnék járni minden meccsetekre, de ehhez az kell, hogy itt maradj. Ugye nem mész el, még akkor sem, ha a legnagyobb csapatok hívnak? (Barney18)
- Biztos, hogy nem fogok elmenni, hiszen még egyéves szerződésem van. Nagyon szeretem Győrt, és szeretnék maradni, de ha olyan ajánlat jön, akkor átgondolom.
- Gratulálunk az idei évben elért teljesítményetekhez! Az idén érkezett játékosok mennyi erősítést jelentettek a tavalyi évhez képest, és ez mennyiben befolyásolta az idei eredményeket? (gergobme)
- Biztos, hogy nagy erősítés lesz a két játékos, reméljük, segíteni is tudnak, és sokkal jobb eredményt érünk el, mint idén.
- Az arany is csillogni fog!:-))) Tudod, majd jövőre:-))) Viccen kívül, idén a válogatottal nyersz kettőt. Aztán jövőre az ETO-val hármat! Mennyire erősödünk a két román lánnyal, és mit gondolsz arról, hogy Jókai Nóri és Carmen elmegy? (Cseszigyori)
- Remélem, úgy lesz, ahogy írtad, szerintem erősödünk a két román játékossal, de jövőre minden kiderül, és mind a két játékost sajnálom, mert mindegyikük valamiben mindig tudta segíteni a csapatot.
- Mit gondolsz, mire lesztek képesek jövőre a két román sztárral a BL-ben és a magyar bajnokságban? Illetve biztos tudsz róla: szinte bizonyos, komoly szponzor érkezik, mennyire változtathat a mostani helyzeten? (Ucsk)
- Hallottam szponzor-érkezésekről, de nem nagyon vagyok benne ezekben a témákban. A két románnal biztos, hogy erősödni fogunk, de majd jövőre minden kiderül.
- Veszprémből írok, és arra lennék kíváncsi, hogy milyen gyakran látogatsz a városba. Vagy teljesen győri lettél? (Zoo-ltan)
- Igen, teljesen győri vagyok, nem nagyon szoktam Veszprémben járni, de volt már rá példa. Például az állatkertben.
- Melyik csapatban játszanál szívesebben, a Ferencvárosban vagy a Dunaferrben? Ki a magyar példaképed? Milyen címre lehet írni, ha autogramot szeretnék kérni tőled? (REPLAY)
- Győrben :) Magyar példaképem nincs, autogramért a klubomnak írhatsz: www.gyorietokc.hu
- Gondolom, nagyon jó érzés, hogy nem csak hazánkban tekintenek óriási játékosnak, hanem külföldön is. Nemrég olvastam, hogy a dán szurkolók azon vitatkoznak, hogy a Viborg vagy a Slagelse igazoljon le, de kívánom, hogy egyik se, hanem maradj Győrben és nyerj meg mindent a Győrrel! (Barney18)
- Köszönöm, igen, örülök, hogy külföldön is elismernek, de ha a Győrrel is érünk el olyan jó eredményeket, akkor az egyik csapatban sem szeretnék játszani, minden Győrhöz köt.
- Mit szóltál ahhoz, hogy a Vag elleni mérkőzére egy újságíró csak azért jött el, hogy veled interjút készítsen? Illetve jólesik, hogy külföldi médiákban a Győrt általában "Görbicz's Team"-nek nevezik? (Ucsk)
- Nem tudtam róla, hogy csak miattam jött le, jólesik, hogy a médiában így vagyok, de jobb lenne, ha úgy emlegetnének minket, mint Győri Graboplast ETO.
- Mit szólnál ahhoz, ha hungaricumnak minősítenénk, és nem engednénk, hogy valaha elmenjél kishazánkból? (Ucsk)
- Örülnék, ha olyan egzisztenciát tudnék teremteni itthon, amilyet jelenleg csak külföldi játékosként lehet elérni.
- Az MK-döntő után tényleg volt vitátok Pigával, vagy csak az újságok fújták fel az ügyet? (kezilabdas-lany)
- Egyáltalán nem volt vitánk, csak az újságírók fújták fel.
- Szoktad nézni, olvasgatni a rólad szóló internetes rajongói oldalakat, fórumokat? (Deckard73)
- Igen, figyelemmel kísérem őket.
- Mi lenne, ha néha írnál is oda? (Ucsk)
- Sajnos, sok időm nincs, ha van, akkor inkább alszom és nem számítógépezek.
- Meg lehet élni ma Magyarországon a kéziből vagy még mindig külföld az egyetlen megoldás erre? (Viktor22)
- Természetesen igen, de mindenki szeretne jobb életet biztosítani magának.
- Ha megkérnének, hogy válasszál 2 átlövőt és 1 beállóst magad mellé, kiket irányítanál a legszívesebben? (Barney86)
- Átlövő: Petrovic Bojana és Radulovics Bojana. Beállós: Ana Djokic. Talán ők. De van még nagyon sok játékos, akivel szívesen játszanék.
Csalódást jelentő EHF-kupa-ezüst
- Szeretnék gratulálni az EHF-kupában és a bajnokságban elért 2. helyezésért. Gondolom, hogy egy kicsit csalódottak vagytok, de azért nagyon szép az az ezüst is! :) (pesh-)
- Köszönjük, igen csalódottak vagyunk, kár, hogy csak az ezüst csillog sokszor. De a bajnokságban jó eredmény az is.
- Hogyan tudod túltenni magad egy-egy olyan tétmeccsen, mint a múlt vasárnapi döntő volt? (akontor)
- Nagy nehezen, de muszáj, és az élet megy tovább. S itt van előttünk egy olimpia.
- Szerintem a dánok sem voltak jók, csak felszabadultak! Mi miatt voltatok görcsösek, hisz nektek már ez is nagy eredmény, vesztenivalótok sem volt?! (floo23)
- Mi is így indultunk neki, hogy nincs vesztenivalónk, de talán a rutintalanságunk és a fiatalságunk miatt görcsössé váltunk. S talán ez volt az oka, de még nagyon sok magyarázat is van rá, hogy miért vesztettünk.
- Mi az, amit a dán klubcsapatok ennyivel jobban tudnak? És nem mellékesen: miért? (coll)
- Talán sokkal felszabadultabban játszanak, mint egy magyar csapat. Nincs bennük annyi görcs, gátlás.
- Miért nem volt szélsőjáték Dániában? (floo23)
- Nem csak szélsőjáték nem volt, szinte semmit nem tudtunk megvalósítani abból, amire felkészültünk. Hogy miért, az még kérdés, de talán a fiatalságra lehet fogni.
- Mi a véleményed Valerie Nicolas-ról? Mert a vb-döntőn és az ETO-Viborg meccsen is láttam, hogy 1-1 ziccered után a képébe ordítottál. (pAhA)
- Nagyon jó kapusnak tartom, az csak a meccsnek a hevében történhetett, nem kimondottan neki szántam, talán csak örültem.
- Szerinted egy olyan rutinos játékos, mint Kökény Bea, sokat segített volna a kritikus percekben Dániában? (REPLAY)
- Biztos, de lehet, hogy több Kökény Bea is kevés lett volna.
- Drága Anita! Amit vasárnap a meccs után tettetek meg értünk, szurkolókért, és feljöttetek hozzánk a lelátóra, azt sose felejtjük el. Ilyen csapata senkinek nincs a világon. Köszönjük! (Tomek_Asru)
- Köszönjük, de ilyen szurkolótábora sincs egy csapatnak sem, mint ti vagytok!
Olimpiai hangulatban
- Remélem, az olimpián bebizonyítjátok ezeknek a nagyképű dánoknak, hogy kik a jobbak. Azt tudom, hogy szereted a focit meg Tottit meg a Rómát. De ha Totti megy a Real Madridba, akkor hogy lesz? :) (Barney18)
- Remélem, bebizonyítjuk a dánoknak az olimpián, hogy jobbak vagyunk. Sajnos Real Madrid-szurkoló leszek, ha Totti átmegy. De minden út Rómába vezet.
- Milyen esélyekkel mentek az olimpiára? (sigil)
- Jó esélyekkel, mindent megteszünk, hogy szépen csillogjon az érmünk a végén. Elég volt az ezüstérmekből!
- Fórumokon olvastam, hogy a szurkolók próbálják megtippelni az olimpiai keretet. Neked esetleg van tipped? ([Gotti])
- Én sejtem, de nem mondhatom el :)
- Mikortól és hol lesz az olimpiai felkészülés? (coll)
- Június 16-tól kezdünk Tiszaújvárosban, majd Roglába megyünk, a többit nem tudom.
- Milyen eredményt vársz az olimpián? Egyedül vagy párkapcsolatban élsz? (Mr__)
- Aranyat, egyértelműen. Harmonikus párkapcsolatban élek, de ezt hagyjuk inkább.
- Mit szólsz ahhoz, hogy Dániában, Norvégiában, Romániában, Spanyolországban is veletek voltunk? Van jobb közönség a magyarnál? Hogy emlékszel a zágrábi hangulatra? (Ucsk)
- Az csodálatos volt, amit a szurkolók éreztettek velünk, szerintem nincs jobb közönség, de nem is kell, mert így, ahogy van, az tökéletes.
- Mi a véleményed azokról a hírekről, melyek szerint az olimpia helyszínén történő építkezések igen erős csúszásban vannak? (Mr__)
- Remélem befejeződnek, mire mi odamegyünk, legalábbis bízom benne.
- Izgulsz már az olimpia miatt? (coll)
- Igen, nagyon várom már.
- Athénban milyen sporteseményeket látogatsz majd meg? (Mr__)
- Még nem tudom, ezen nem gondolkodtam. Remélem, sok mindenre lesz időnk.
- Remélem, azért túl sok mindenre nem lesz időtök Athénban, mert az azt jelentené, hogy megint döntőben vagytok!:-))) (Cseszigyori)
- Én is remélem.
- TF-ként tenném fel a kérdést: miért nem tudunk most már többször döntőben mi egy kis pluszt hozzátenni, hogy nyerjetek? Ti vagytok a legjobbak, mégis hibázunk a döntőben. Te hogy érzed, miért van ez? (niko0004)
- Nem tudom.
- Kivel a legjobb a viszonyod a válogatottban? És kivel tudsz legjobban együtt játszani? ([Gotti])
- Lovász Zsuzsannával, de mindenkivel tudok játszani, hiszen egy csapat vagyunk.
- Ki a kedvenc magyar játékosod? (kezilabdas-lany)
- Kimondottan nincs kedvenc magyar játékosom.
Magánélet, testsúly, dohányzás
- Gondoltad volna pályád elején, hogy ilyen sikereket fogsz elérni, és úgy szeretnek, mint ahogy én is? Nem kényelmetlen már ez a túlzott szeretet? Hogy éled meg a népszerűséget? (pesh-)
- Nem gondoltam először, de egy sportolónak minden vágya, hogy sikereket érjen el, s ezért mindent meg is tesz.
- Először is szeretnék gratulálni neked. Én is kézilabdázom, és irányító vagyok, de ha téged látlak, csak ámulok, hogy miket tudsz játszani a labdával. Hihetetlen jó csuklód van! (Nagy_Viola)
- Köszönöm, te is gyakorold sokat, és a tied is ilyen lesz!
- És hogyan lehet ezeket a kézmozdulatokat egyáltalán gyakorolni? Erre születni kell, nem? (Nagy_Viola)
- Nem, sokat kell gyakorolni.
- Egy fontosabb bajnoki hétvégi meccs előtt szokott gyomorgörcsöd lenni? Ha igen, mikortól? Nekem kb. szerda-csütörtökön már az van, és akkor jön a "ne szólj hozzám" állapot :) Te hogy állsz ezzel? (Bp-i_pasiii)
- Közvetlenül a meccs előtt szokott, de szerencsére a meccsen már el szokott múlni.
- Nem nyomaszt időnként, hogy már most afféle vezéregyéniségnek tartanak a válogatottban? (akontor)
- Nem, inkább feldob.
- Gratulálok az idei évetekhez! Győrben hogyhogy kijöttetek pacsizni hozzánk is (fradistákhoz)? Szép gesztus volt! Egyébként hihetetlen, hogy milyen érzékkel játszod az esések nagy részét. (macsabi)
- Köszönöm, azt hiszem, ez így természetes! Az esések nagy részét nem játszom el.
- Szemmel láthatólag fogytál az utóbbi időben. Ez minek köszönhető? Fogyózol esetleg? (ildy7)
- Aranyos vagy, de nem fogytam, és nem is fogyózom. Ilyen az alkatom, talán nem tetszik?
- Nem, csak azért említettem meg a súlyodat, mert Mocsai mester szokta emlegetni, hogy "testsúlykilogrammban" nem tudjuk felvenni a többi csapattal a versenyt :) (ildy7)
- Úgy érzem, a vb-n be tudtam bizonyítani, hogy ilyen kis súllyal is fel lehet venni a versenyt több csapattal szemben.
- Egyre több kritikát kapsz te is, illetve több válogatott kézilabdás, hogy dohányoztok. Mit gondolsz erről? Nem gondolod, hogy a te szinteden luxust ezt megengedni? (Ucsk)
- Igen, a sportembereknek nem kellene dohányoznia, de ők is ugyanolyan emberek - de talán mi is rájövünk, hogy nem egészséges ez, és leszokunk róla.
- A sport mellett tanulsz valamely felsőoktatási intézményben? (Mr__)
Nem, de kellene.
- Kinek szurkolsz a foci-Eb-n? (zsirbufe)
Ez nem kérdés, az olaszoknak!
- Ha már foglalkozol a focival, szerinted ki nyeri az idei bajnokságot és van-e kedvenc csapatod/játékosod Magyarországon? (macsabi)
- Nem nagyon szeretem a magyar futballt, de reménykedem, hogy egy "kisebb csapat", a Debrecen megnyeri a bajnokságot.
- Mit gondolsz, milyen irányban fejlődhet még a kézilabda a jövőben? A mostani meccsek is a 10 évvel ezelőttihez képest egy rohanásnak tűnnek. Gyorsasága már most elérte a tűrőképesség határát, durvasága pedig gyakran fizikailag is veszélyes. (Ucsk)
- Reméljük, a durvaság enyhülni fog.
- A kézilabda utáni jövődet hogyan képzeled el? (Mr__)
- Remélem még sok időm van ezen gondolkodni, majd az idő mindent eldönt.
- Egy kis "szokásos": kedvenc filmek, színészek, zenék, könyvek stb? Mivel tudsz a legjobban kikapcsolódni? (Deckard73)
- Kedvenc filmek: Gladiátor, Bad boys 1-2, színészek: Julia Roberts, Robert De Niro. Zene: mindent meghallgatok, könyvek: nincs kimondott kedvencem.
Köszönöm kérdéseiteket, örültem, hogy itt lehettem. Sziasztok!
[origo]
-
#657 Ez már a második meccs volt, az elsőn:
Friendly match in Skive:
Denmark - Korea 24-24 (13-12)
Denmark: Line Daugaard 7, Karen Brödsgaard 4, Rikke Nielsen 4, Rikke Skov 2, Winnie Mölgaard 2, Tine Ladefoged 2, Trine Jensen 1, Anne Petersen 1, Heidi Johansen 1.
Korea: N/A.
-
#656 Az előzőhöz: május 22-i hírt nézd, ott van a beszámoló. Egyébként a Győr meccséről május 23-án van beszámoló illetve a kommentárok a BL visszavágóról. -
#655 Denmark - South Korea 22-28 (9-14)
Denmark: Trine Jensen 5, Winnie Mölgaard 4 (1), Camilla Thomsen 3, Mette Vestergaard 3 (1), Katrine Fruelund 3 (2), Henritte Mikkelsen 2, Christina Roslyng 1, Rikke Skov
Korea: Sun-Hee Woo 7, Sang-Eun Lee 7 (4), Cha-Youn Kim 4, Pil-Hee Moon 4, So-Hee Jang 4, Im-Jeong Choi 2.
7-metres: 4/5, 4/4.
Suspensions: 1x2m, 3x2m.
Disqualification: Lim (head coach), Korea.
Development: 3-2, 6-4, 7-8, 9-10, 9-12, 9-14 (HT), 12-15, 15-17, 17-18, 20-22, 21-25, 22-28 (FT). -
#654 Itt tudsz részletesebben olvasni a BL döntő visszavágóról:
BL visszavágó -
#653 Megmondtam, hogy nem kell félni a Dánoktol -
#652 Hát vártam a választ P -
#651 Nagyon ellanyhult a fórum!
Egy kis információ:
Barátságos meccsen Dániában:
Dánia-Dél Korea 22-28 (9-14) -
#650 erről a Slagele meccsről lehet valahol olvasni?
amúgy ha nem így kapunk ki még gratuláltam volna ennek a leszbiknél sokkal szimpatikusabb csapatnak
Azért kár mert most megint felemelt állal mennek a dánok ki -
#649 Azért azt megjegyezném, hogy a Dunaferr az utóbbi 8 évben 5 nemzetközi kupadöntőjéből 4-et megnyert.
Így van, most már mindent bele az olimpiai aranyért!!! -
#648 Nem bizony, csak nagyszerűen kihasználták a mi hibáinkat, amiből volt bőven.
Hogy, miért játszottak így? Ezt talán tőlük lehetne megkérdezni, én ezt nem tudom megválaszolni és felfogni sem. -
#647 hogyaza
valami bűzlik Dániában -
Takigabi #646 Idegenben legyőzte 4el a Ljubljanát -
#645 Slagelse is?
naneeeeeeeee -
SZT #644 Azért valamit elkéne tanulni a Dánoktól, mert nem véletlen, hogy mind a három csapatuk nyert!!!!!!!!!!!!!
Ezért akár mit is mond bár ki, gratulálni kell nekik.
Egyszer megérném, hogy a MAGYAR csapatok a győzelem küszöbén, nem IJEDNEK meg!!!!!!!!!!!!!!!
Azért viszont gratulálni kell a lányokna, hogy a kupákban
helytálltak. DUNAFERR...GYŐR...FTC...VÁC
Csak az a vége ne volna.
Irány az OLIMPIA!!!! Csak sikerül!!!! -
#643 De nem értem miért játszanak így.
Sztem a dánok se voltak valami jók. -
#642 Ez sajnos iszonyú gyenge teljesítmény volt.
A védekezés maga volt a csőd, puhány és dinamika nélküli. A támadójáték pedig a 22 technikai hibával... én sem tudok mit mondani.
Az eddigi teljesítményért gratula és szép volt lányok! A mai pedig... Igen, talán örüljünk az ezüstnek, most ez van. -
skristof #641 hmmmmm
hát... öööö... nem tudok mit mondani. szép az az ezüst is! -
#640 Nem, 16:00-kor a Sport1-en.
Mindent bele csajok!!! -
#639 3-kor lesz?
HAJRÁ CSAJOK -
#638 Ikast-Hypo 36:22!!! Ez azért méretes ruha.
A dánoknak már megvan a nemzetközi kupagyőzelmük, remélem több nem lesz...
Hajrá Ljubljana!
De legfőképpen HAJRÁ GYŐR!!! -
#637 Gratulálok a Dunaferrnek
És gratulálok a Fradinak és a Győrnek is
RIA RIA HUNGARIA
hajrá csajok -
#636 A ma esti meccs tényleg az ünneplés jegyében zajlott egy kicsit, de biztosan nyertünk, mindenkinek jó fiesztázást kívánok!
Utána pedig HAJRÁ GYŐR és HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!! -
#635 De Perez és Diaz évek óta itthon játszik és mutat példát és ad lökést az ifjúságnak. Hernandez pedig 4 éve elment innen és ...
Igen, ez a világ ilyen és bizony nem is igazán tetszik nekem, de megtanultam alkalmazkodni hozzá és ha úgy gondolom bírálni is.
A vélemények különböznek, de így van ez jól, nem vagyunk egyformák és egyetértek veled a más vélemény tiszteletben tartásáról.
-
Gagyigeri #634 Sziasztok skacok.A lenne egy kérdésem.Nem tudjátok, hogy a live.handball.hu-n hogyan lehet megnézni, hogy melyik az a meccs,amit legközelebb adnak? Én csak azt látom kiitva, amit már lejátszottak.
Előre is köszi -
#633 csakha gyengébbek
gondolom Perez-t és Diaz-t elfogadod
Egy jó olimpiai szereplés nagy lökést adhatna, sokan akarnának játszani.
A világ ilyen ezt el kell fogadni, de tiszteletben tartom ha más a véleményed. -
#632 Igen a felesége és a gyermeke is magyar állampolgár, de az én kifogásom az eljárásról szól:
"Ezt az egész dolgot pedig etikátlannak tartom, azok után, hogy az elmúlt években semmi köze nem volt a csapatunkhoz, az elért eredményekhez és a magyar kézilabdához." Azok akik itthon dolgoztak, küzdöttek a csapattal és elérték az Athénba jutás jogát, azok pedig kimaradnak?
-
#631 tudtommal magyar a családja
ha jobb a kapusainknál védjen sztem
én Eklemovics-ot is sajnáltam -
#630 Én viszont nem tudom egyértelműen támogatni ezt a dolgot, pedig nekem volt szerencsém látni őt többször is a Dunaferrben védeni, többek között abban a fényes 1999-2000-es KEK sorozatban is. Tény, hogy kiváló kapus, de valahogy emberileg nem tartozott akkor sem a kedvenceim közé.
Ezt az egész dolgot pedig etikátlannak tartom, azok után, hogy az elmúlt években semmi köze nem volt a csapatunkhoz, az elért eredményekhez és a magyar kézilabdához.
Elnézést, de ez engem a Hypora és az osztrák női kézilabda válogatottra emlékeztet, ami nekem nagyon nem szimpatikus. Sajnos a mai sportnak már semmi köze az etikához és egyéb valaha az igazi sporthoz tartozó dolgokhoz...