61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#709 Szorítsunk csütörtökön délelőtt EB sorsolás.
A kiemelési sorrend:
1. kalap: Dánia, Norvégia, Franciaország, Oroszország
2. kalap: MAGYARORSZÁG, Szerbia-Montenegró, Románia, Csehország
3. kalap: Ausztria, Szlovénia, Németország, Ukrajna
4. kalap: Spanyolország, Svédország, Fehéroroszország, Horvátország.
A sorsolás menete alapján először a negyedik, majd a harmadik és az első kalap csapatait sorsolják négy csoportba, ezt követően Magyarország megválaszthatja, melyik trióhoz szeretne csatlakozni.
A sorsolásra június 10-én, csütörtökön, 11 órakor kerül sor a Vígszínházban. -
#708 kérünk képet a Zsuzsiról
Amúgy te ki vagy ott?
Bigg Boss vagy hálószaggató?
Mondjuk sok ujdonságot nem mondtál :-) -
#707 Nahh beszéltem a csapat vezetésével, ahogy megígértem:DDD
Az biztos, hogy a Tomori Zsuzsa jön fel a felnőtt csapathoz, de hogy kit igazolunk az még titok. Egyébként jelen állás szerint senkit:/ -
#706 Milyen műsorra gondolsz?
A női kézilabda olimpiai menetrendjét itt találod, egy kis történettel kiegészítve:
Menetrend -
#705 van már pontos músor?
a múltkor belegondoltam milyen hangulat lesz
lehet megin megyek az utcán hazafele zsebrádióval a kezemben mint a magyar-norvégon :-) -
SZT #704 Gyerekek!!!!!!!!
A FÓRUMON is edzeni kell az OLIMPIÁRA!!!!!!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!!
(nem őrültem meg) -
SZT #703 Gúúúnnár Prokop!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az isten fizesse meg!!!! -
#702 Vatikáni valutát elfogadsz? -
#701 pénzért?
Te Prokopp vagy? P
-
#700 A 17 éves leányzó az gondolom a Tomori Zsuzsanna lesz, a másikról meg holnap (amikor majd ma felébredek) megkérdezem a Böbét, vagy a Szilárdot. Ha megtok valamit beírom (jó pénzért):DDDD -
#699 Valóban, most nem tűntek csapatnak. Az olimpiára jobban összecsiszolódnak majd, másfél-két hét sajnos kevés volt.
Amíg élünk, remélünk... -
#698 nem írom, de abszolút nem tűntek csapatnak -
#697 Nagy formajavulásra lesz szükség, de benne van a fiúkban a továbbjutás, ne írjuk le őket! -
#696 hát örüljünk, ha továbbjutnak a Fiúk a csoportból -
#695 Ez sajnos elúszott...
Charlie szinte egyedül vitte a csapatot illetve többnyire Hernandez segített neki.
Az első félidőben a védekezésünk katasztrófa volt. A második félidő elején amikor elkezdtünk normálisan védekezni és megfordítottuk a meccset a norvégok bizony padlón voltak, de mi a könnyelműsködéssel felsegítettük őket.
Sajnos a szélsőjátékunk megint gyenge volt, Nagy Laci pedig óriási csalódás volt számomra. Semmi dinamikája a játékának, mintha gyámoltalan lenne, pedig ilyen fizikai adottságokkal...
Az olimpiára nagyon össze kell szedniük magukat fiúknak. -
#694 katasztrófa ez a csapat -
#693 pszzzzzzzzzzzzzzt P -
#692 Köszi az infot!
Gondolom az utolsó mondat az olimpiai eredményekre vonatkozott. -
#691 hát Győrből ő Dunaújvárosból Kiss Szilárd, tőlunk meg Párduc
Kérdezték a bajnokságról utánpótlásnevelésről őket
Rita-t a fiatalokról, játékosigazolásokról
az edzőtök a győri utánpótlásnevelésről szintén az igazolásokról (állitolag egy új játékos, nevét nem árulta el, és Obilisz A. helyett egy 17 éves)
Kérdezték milyen 75 percet autózni almádiból minden nap
Pádár Ildi-től, pedig hogy milyen a váltás a csapat közösség.
Volt egy kis összefoglaló is
A végén még megkérdezte Gyulai elégedettek lennének-e az új bajnokságban jövőre ezzel az eredménnyel.
Kiss Szilárdot nemis hagyták válaszolni a csajok természetesen ingatták a fejük
Szilárd még elmondta, hogy jövőre még erősebb lesz a bajnokság és ez jó a kézilabdának.
Előtte még egy funkcionáriussal is beszéltek.
Ő a nőktől dobogot férfiaktól 6-ba kerülést vár.
-
#690 Sajnos nem láttam, most értem haza. Mi volt benne? -
#689 Láttátok a kézilabdát a telesportban?
Borbás Rita tök csini volt, csak néztem -
#688 Jut eszembe:
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK GÖRBÉNEK ÉS KULCSINAK!!!
-
#687 ÁMEN -
#686 Kívánom ne csalatkozzunk az érzésedben, mert nagy szükség lenne az ő jó teljesítményére. Lenne két világklasszis átlövőnk a két oldalon, így Görbének és Kulcsinak rengeteg tere lenne támadásban. Ezt nincs a világon csapat amely elbírná ellenünk!
Nagy terhet tudna levenni Boki válláról!
-
#685 tom megsértődött, de sztem meg kéne próbálni
Farival kapcsolatban tévedsz
érzem jó lesz -
#684 Helga már lemondta a válogatottságot, ha jól tudom nem is először, ezért nincs is az olimpiai keretben.
A Farival kapcsolatban: szerintem a kézilabda sokkal dinamikusabb, pörgősebb lett mint volt az ő fénykorában és ez neki már nem kedvez. Bár ne lenne igazam! -
SZT #683 De legalább itthon maradt!!!!!!!! -
SZT #682 PÉNZ, PÉNZ, PÉNZ.
Ez van! -
#681 Akkor most a Cornexihez szerződőtt?
De miért?
Sztem Helga jól játszott most, ha rendben lenne lehet érdemes lenne kipróbálni.
Fari meg meglátjátok jó lesz. -
#680 Láttátok a Timit az interjúban, mit mondott a Cornexihez történő szerződéséről? A több szempont között megemlítette, hogy a szöv. kap. azt kérte tőlük az olimpiáig és a hazai EB-ig ne szerződjenek külföldre.
Nocsak-nocsak! Úgy látszik végre rájöttek arra, amit már itt kül. fórumokon jónéhányan elmondtunk és évek óta megerősítést nyer. Aki kimegy tőlünk külföldre az jelentős formaromláson megy át a válogatottban és valahogy mindíg szóbakerül a válogatottság lemondása. Csak néhány név az elmúlt 5 évből: Siti Bea, Borók Rita, Németh Helga, Farkas Ágnes.
Ideje volt már ennek és örülök, hogy ilyen játékosaink vannak akik ezt megértik. Szerintem Ginnie is hasonlóan gondolkodott a szerződésénél. -
#679 Hát igen, nem villogtak, de az is az olimpia előtti évben volt és ők már kvalifikálták magukat. Aztán megnyerték az olimpiát Atlantában. Ugyanezt eljátszották 1999-ben is majd nyertek Sydneyben.
Most is erre készülnek, de elszámították magukat, idén nem jön össze nekik! -
#678 Ezt mosolyogva mondtam
Jóhogy emléxem arra a VB-re
mondjuk ottsem villogtak a dánok -
#677 A csajok olimpia előtti felkészülése:
menetrend -
#676 Ebbe még belegondolni sem merek és nem is akarok... -
#675 Bocsi, félreértettem. A Böbét a kettős rendezésű VB-n láthattad játszani a döntőben. -
#674 és ne sérüljön meg -
#673 dehogy
Kocsis Böbe -
#672 Boki mindíg is nagyot alakított a világversenyeken is. Sydneyben és Zágrábban is ő lett a gólkirálynő és az All Stars csapatban is szerepelt mindkétszer. Ahol ő velünk volt és egészségesen játszott mindíg vezéregyéniség volt és mentalitása mindíg magával ragadott mindenkit. Ahol hiányzott, ott a romániai EB-t kivéve, mindíg gyengébben szerepeltünk /2001-es VB, 2002-es EB és a 2003-as VB, ahol az elején megsérült egy 7 m-esnél/.
Remélem idén felteszi a koroná(ka)t nagyszerű pályafutására a válogatottal. Iszonyúan szorítok neki!!! -
SZT #671 Én állitom ez nagyon feldobja a hölgyet, és az OLIMPIÁN
nagyot fog alakítani, mint álltalában a válogatottban! -
SZT #670 GYŐZÖTT AZ IGAZSÁG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BOKI nagyon megérdemelte!
GRATULA!!!!!!!!!!!