61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#749 Debrecenben biztos lesz jegyem, az elődöntő és a döntő ügyében pedig megpróbálom újra felvenni a kapcsolatot Varga Istvánnal, akinek segítségével már sikerült sok helyre bejutnom. Bár az még a 2-3 évvel ezelőtti időszakban volt, amikor itt edzősködött nálunk.
De ígérem mindent megpróbálok, hogy szerezzünk magunknak jegyet! -
#748 és van hülye aki beszól neki, hogy nem magyar (NS) -
#747 Láttam és egytértek Bokival, inkább ne legyen a világ legjobb játékosa, csak hozzák haza a lányok az aranyat. Meg persze az év végén tartsák itthon! -
#746 hát ha tudunk jegyet szerezni
sztem őrület lesz -
#745 most volt a Duna tv-n -
#744 Nekem Győr messze van, öcsém viszont Debrecenben lakik ez pedig azt jelenti, A KÖZÉPDÖNTŐKBEN A HELYSZÍNEN SZURKOLOK!!!
Persze remélem az elődöntöben és a döntőben is, lehetőleg közösen a fórum tagjaival is! -
#743 Gondolom néztétek a Telesportot az összefoglalóval. Összességében elég jó volt, bár azért az nagyon szúrta a szememet, hogy a Csisztu még nem tanulta meg Boki nevét. Radulovics Bojanának hívják és magyar állampolgár. Végig Bojana Radulovicsnak mondta (talán egyszer nem a kb. tíz esetből), pedig már évek óta magyar állampolgár. Esetleg illett volna egy kicsit nagyobb odafigyelés, vagy lehet hogy ez a kereskedelmi tv-k hatása?
A Lajos nyilatkozatával egyetértek, a Detti pedig nagyon aranyos volt. -
#742 kár, hogy itt délen nincs meccs
mindegy egyik helyre megpróbálok eljutni -
#741 kishitű vagy
simán megverjük a franciákat-melindácskemegni fog-és a dánokat is -
#740 Egyébként azért is jobb ez az ág, mert a csoportmeccseket Győrben vívjuk, a középdöntőket pedig Debrecenben. A közönség pedig ugyebár biztos, hogy nem lesz semmi. -
Takigabi #739 Mind1 Mocsai tudhat valamit ha ezt a csoportot választotta.Biztos kitalált valami nyerő taktikát a franciák ellen -
#738 "Ha amugy kikapunk a franciáktól az a későbbi menetelésbe beleszámít?"
Igen, mert akkor csak 2 pontot viszünk tovább a csoportból a középdöntőbe, mivel az első 3 csapat jut tovább. -
#737 Az előzőhöz:
Arról nem is beszélve, hogy ugyebár a dánok mindíg inkább kísérleti csapattal járnak az olimpia utáni EB-re. -
Takigabi #736 Ausztriát megverjük , Fehéroroszokat is .Franciákat talán.
A románok talán megszorongatják a dánokat bár erre nem sok esélyt látok.Ha amugy kikapunk a franciáktól az a későbbi menetelésbe beleszámít? -
#735 Az kedvezőnek tűnik, hogy a középdöntőben a C csoport 3 továbbjutójával játszunk és ez jobb mintha az A csoport 3 csapatával kellene játszani. -
#734 Az a baj, hogy Ausztria=Prokopp, ez az ember itt nálunk mindíg "kavar" és sajnos mint az elmúlt év bizonyítja a Magyar Szövetségben is "megértésre" talál. Tovább nem is mondom...
-
#733 Ausztriát simán meg kell verni egy olimpiai érmesnek
Franciák ellen meg olyan akaraterővel fognak játszani.
A közönség meg még jobb lesz mint zágrábban, ha ez egyáltalán lehetséges. -
#732 Az A csoport iszonyat, a B elég pikáns (volt Jugoszlávia+Oroszország), C-ben a dánoknak szerintem nincs nehéz dolguk, a miénk pedig:
Fehéroroszok rendben, gondoltam rájuk, Ausztria (már megint Prokopp) helyett sztem jobb lett volna Szlovénia, a franciák pedig...
Mindegy, itthon mindenkit verünk!
HAJRÁ CSAJOK!!! -
#731 jobb ez így
tod miért -
#730 Hát ez most nem jött be, biztos a vihar volt a ludas!
A csoport
1. Norvégia
2. Csehország
3. Ukrajna
4. Spanyolország
B csoport
1. Oroszország
2. Szerbia-Montenegró
3. Szlovénia
4. Horvátország
C csoport
1. Dánia
2. Románia
3. Németország
4. Svédország
D csoport
1. Franciaország
2. Magyarország
3. Ausztria
4. Fehéroroszország -
#729 1. Franciaország
2. Magyarország
3. Ausztria
4. Fehéroroszország
hmmmmmmmmmmmmmmmmmm -
#728 B vagy D? -
#727 Itt lehet követni a sorsolást élőben:
EB sorsolás -
#726 Sajnos a tegnap esti vihar bekavart, ezért most úgy gondolom kiegyeznék egy ilyen csoporttal:
Norvégia
Magyarország
Szlovénia
Svédország (esetleg Fehéroroszország)
-
#725 énmeg hajrá Fradi
de sztem a Dunaújvárost is
de egy béka ugyebár legyen zöld tetőtől talpig -
#724 Bezony, én dunaújvárosi vok:DD -
#723 Monjuk egy rendes poszter jó lenne P -
#722 Nem úgy értettem P
Segítség elfogadva akkor
De teis Dunaferr-es vagy?
Csakhogy maradok-e kissebségben
-
#721 Csajokhoz nem így kell kerülni:DDDD Ha olyan helyzet adódik, egyébként minden segítséget megadok, jegyszerzésben akármiben, ha tok:DD -
#720 oks
esetleg megkérjük a sajtóreferens urat segítsen a csajokhoz közel kerülni :-) -
#719 A közös döntőnézésben benne vagyok! Vannak ismerőseim Budapesten akik szerintem meg tudják oldani a jegykérdést. Ha pedig nem, akkor is biztos lesz valami hely a városban ahol lehet közösen szurkolni a csajoknak és oda is megszervezhetnénk a találkozót. -
#718 az új-ról
Még mindig le vagyok döbbenve, hogy Rita a stúdióban milyen csinos volt.
Megnéztem mecsképeket, hát ég és föld.
Amúgy az EB-re -remélem egy sikerekben gazdag olimpia után- meg kéne szervezni egy közös döntőnézést.
Bár sztem elkapkodják a jegyeket. -
#717 nyemmmmmmmmmmmmmmm
Ezt egy reklámból tanultam. P -
#716 jahh újdonság sztm nem is nagyon lesz, bár lehetne:DD Melyik Zsuzsiról kérsz képet?:DDDD -
#715 Egyébként naon érdekel a sorsolás, holnap megyek is fel pestre, élőben köll látni az ilyet:DDD -
#714 Jahh, az előző Brekinek ment:DDD -
#713 öhhh, én vagyok, aki vagyok:DDD A női kézis honlapon adminnak szólítanak:DDD A DO-nál Spigott mester a nevem. Az index drukkerkocsmájában imoT:DDDD Elég kimerítő válasz volt? -
#712 oks pont akartam kérni
-
#711 Azért vagyunk a második kalapban, mert az elsőben a legutóbbi EB 1-4. helyezettje kerül automatikusan.
Gondolom a szövetség vezetői a szöv. kapitánnyal konzultálva választanak.
Reményeimet majd este megfogalmazom, hátha úgy bejön, mint az olimpiai sorsolásnál. -
#710 Ki választja ki az oszt fő?
Amúgy miért vagyunk a második kalapban?