61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Isthy
    Debrecenben biztos lesz jegyem, az elődöntő és a döntő ügyében pedig megpróbálom újra felvenni a kapcsolatot Varga Istvánnal, akinek segítségével már sikerült sok helyre bejutnom. Bár az még a 2-3 évvel ezelőtti időszakban volt, amikor itt edzősködött nálunk.
    De ígérem mindent megpróbálok, hogy szerezzünk magunknak jegyet!
  • Breki33
    és van hülye aki beszól neki, hogy nem magyar (NS)
  • Isthy
    Láttam és egytértek Bokival, inkább ne legyen a világ legjobb játékosa, csak hozzák haza a lányok az aranyat. Meg persze az év végén tartsák itthon!
  • Breki33
    hát ha tudunk jegyet szerezni
    sztem őrület lesz
  • Breki33
    most volt a Duna tv-n
  • Isthy
    Nekem Győr messze van, öcsém viszont Debrecenben lakik ez pedig azt jelenti, A KÖZÉPDÖNTŐKBEN A HELYSZÍNEN SZURKOLOK!!!
    Persze remélem az elődöntöben és a döntőben is, lehetőleg közösen a fórum tagjaival is!
  • Isthy
    Gondolom néztétek a Telesportot az összefoglalóval. Összességében elég jó volt, bár azért az nagyon szúrta a szememet, hogy a Csisztu még nem tanulta meg Boki nevét. Radulovics Bojanának hívják és magyar állampolgár. Végig Bojana Radulovicsnak mondta (talán egyszer nem a kb. tíz esetből), pedig már évek óta magyar állampolgár. Esetleg illett volna egy kicsit nagyobb odafigyelés, vagy lehet hogy ez a kereskedelmi tv-k hatása?
    A Lajos nyilatkozatával egyetértek, a Detti pedig nagyon aranyos volt.
  • Breki33
    kár, hogy itt délen nincs meccs
    mindegy egyik helyre megpróbálok eljutni
  • Breki33
    kishitű vagy
    simán megverjük a franciákat-melindácskemegni fog-és a dánokat is
  • Isthy
    Egyébként azért is jobb ez az ág, mert a csoportmeccseket Győrben vívjuk, a középdöntőket pedig Debrecenben. A közönség pedig ugyebár biztos, hogy nem lesz semmi.
  • Takigabi
    Mind1 Mocsai tudhat valamit ha ezt a csoportot választotta.Biztos kitalált valami nyerő taktikát a franciák ellen
  • Isthy
    "Ha amugy kikapunk a franciáktól az a későbbi menetelésbe beleszámít?"
    Igen, mert akkor csak 2 pontot viszünk tovább a csoportból a középdöntőbe, mivel az első 3 csapat jut tovább.
  • Isthy
    Az előzőhöz:
    Arról nem is beszélve, hogy ugyebár a dánok mindíg inkább kísérleti csapattal járnak az olimpia utáni EB-re.
  • Takigabi
    Ausztriát megverjük , Fehéroroszokat is .Franciákat talán.
    A románok talán megszorongatják a dánokat bár erre nem sok esélyt látok.Ha amugy kikapunk a franciáktól az a későbbi menetelésbe beleszámít?
  • Isthy
    Az kedvezőnek tűnik, hogy a középdöntőben a C csoport 3 továbbjutójával játszunk és ez jobb mintha az A csoport 3 csapatával kellene játszani.
  • Isthy
    Az a baj, hogy Ausztria=Prokopp, ez az ember itt nálunk mindíg "kavar" és sajnos mint az elmúlt év bizonyítja a Magyar Szövetségben is "megértésre" talál. Tovább nem is mondom...

• Breki33
    Ausztriát simán meg kell verni egy olimpiai érmesnek

Franciák ellen meg olyan akaraterővel fognak játszani.
    A közönség meg még jobb lesz mint zágrábban, ha ez egyáltalán lehetséges.
  • Isthy
    Az A csoport iszonyat, a B elég pikáns (volt Jugoszlávia+Oroszország), C-ben a dánoknak szerintem nincs nehéz dolguk, a miénk pedig:
    Fehéroroszok rendben, gondoltam rájuk, Ausztria (már megint Prokopp) helyett sztem jobb lett volna Szlovénia, a franciák pedig...
    Mindegy, itthon mindenkit verünk!
    HAJRÁ CSAJOK!!!
  • Breki33
    jobb ez így
    tod miért
  • Isthy
    Hát ez most nem jött be, biztos a vihar volt a ludas!

A csoport

1. Norvégia
    2. Csehország
    3. Ukrajna
    4. Spanyolország

B csoport

1. Oroszország
    2. Szerbia-Montenegró
    3. Szlovénia
    4. Horvátország

C csoport

1. Dánia
    2. Románia
    3. Németország
    4. Svédország

D csoport

1. Franciaország
    2. Magyarország
    3. Ausztria
    4. Fehéroroszország
  • Breki33
    1. Franciaország
    2. Magyarország
    3. Ausztria
    4. Fehéroroszország

hmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • Breki33
    B vagy D?
  • Isthy
    Itt lehet követni a sorsolást élőben:
    EB sorsolás
  • Isthy
    Sajnos a tegnap esti vihar bekavart, ezért most úgy gondolom kiegyeznék egy ilyen csoporttal:

Norvégia
    Magyarország
    Szlovénia
    Svédország (esetleg Fehéroroszország)

• Breki33
    énmeg hajrá Fradi

de sztem a Dunaújvárost is
    de egy béka ugyebár legyen zöld tetőtől talpig
  • Grave Digger
    Bezony, én dunaújvárosi vok:DD
  • Breki33
    Monjuk egy rendes poszter jó lenne P
  • Breki33
    Nem úgy értettem P

Segítség elfogadva akkor

De teis Dunaferr-es vagy?
    Csakhogy maradok-e kissebségben
  • Grave Digger
    Csajokhoz nem így kell kerülni:DDDD Ha olyan helyzet adódik, egyébként minden segítséget megadok, jegyszerzésben akármiben, ha tok:DD
  • Breki33
    oks

esetleg megkérjük a sajtóreferens urat segítsen a csajokhoz közel kerülni :-)
  • Isthy
    A közös döntőnézésben benne vagyok! Vannak ismerőseim Budapesten akik szerintem meg tudják oldani a jegykérdést. Ha pedig nem, akkor is biztos lesz valami hely a városban ahol lehet közösen szurkolni a csajoknak és oda is megszervezhetnénk a találkozót.
  • Breki33
    az új-ról

Még mindig le vagyok döbbenve, hogy Rita a stúdióban milyen csinos volt.

Megnéztem mecsképeket, hát ég és föld.

Amúgy az EB-re -remélem egy sikerekben gazdag olimpia után- meg kéne szervezni egy közös döntőnézést.

Bár sztem elkapkodják a jegyeket.
  • Breki33
    nyemmmmmmmmmmmmmmm

Ezt egy reklámból tanultam. P
  • Grave Digger
    jahh újdonság sztm nem is nagyon lesz, bár lehetne:DD Melyik Zsuzsiról kérsz képet?:DDDD
  • Grave Digger
    Egyébként naon érdekel a sorsolás, holnap megyek is fel pestre, élőben köll látni az ilyet:DDD
  • Grave Digger
    Jahh, az előző Brekinek ment:DDD
  • Grave Digger
    öhhh, én vagyok, aki vagyok:DDD A női kézis honlapon adminnak szólítanak:DDD A DO-nál Spigott mester a nevem. Az index drukkerkocsmájában imoT:DDDD Elég kimerítő válasz volt?
  • Breki33
    oks pont akartam kérni

• Isthy
    Azért vagyunk a második kalapban, mert az elsőben a legutóbbi EB 1-4. helyezettje kerül automatikusan.
    Gondolom a szövetség vezetői a szöv. kapitánnyal konzultálva választanak.
    Reményeimet majd este megfogalmazom, hátha úgy bejön, mint az olimpiai sorsolásnál.
  • Breki33
    Ki választja ki az oszt fő?

Amúgy miért vagyunk a második kalapban?