61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Isthy
    Én azon gondolkodom, hogy bal 2-be a Fari mögé elég lenne talán egy ember is, hiszen itt Detti is tud játszani mind támadásban, mind védekezésben.
  • Breki33
    Ha balra és jobbra is mindkettő menne kinek kéne kimaradnia szerintetek?
  • Breki33
    Izland pedig elég jó
    ahhoz képest

ki védett?
  • SZT
    10-órakor ugrik a majom a gödörbe!
  • Isthy
    "handball.hu: Milyen formában van a szülés után visszatérő Balogh Bea?
    Mocsai: Óriásit feljődött azóta, mióta velünk edz. Folyamatosan építi a játékát, s mivel Lovász is jól szerepel, nagyszerűen kiegészítik egymást. Félúton van affelé, hogy a végjátékban eldöntsük majd, hogy utazhat-e a csapattal.

handball.hu: Ha esetleg Balogh mégsem utazhat, egy jobbszélsőt nevez?
    Mocsai: Az előző világversenyt is egy jobbszélsővel játszottuk végig. El fogjuk dönteni, de a döntés előtt orvosi konzíliumra van szükség."
  • SZT
    Farit ismerik a Dánok, és respektálják. Ha semmitnem csinál de leköt pár játékost már megérte kivinni!
    És ha a Dánok respektálják, akkor mások is odafigyelnek rá!
    Ha Fari még jól is játszik, akkor dupla haszon!
    Én beraknám a csapatba, de nem én vagyok a Kapitány.
  • Isthy
    A fiúkról is:
    Magyarország - Izland 30-20 (17-11)
    gól:
    Mocsai 7, Harsányi 6, Bendó, Nagy 4-4, Perez, Pásztor 2-2, Ilyés, Mezei, Gál, Iváncsik, Diaz 1-1, illetve G. Sigurdsson, Stefansson 5-5, Gunnarsson 3, D. Sigurdsson 2, S. Sigurdsson, Jonsson, Halgvinsson, Padron, Gudjonsson 1-1

Kiválóan kezdett a magyar csapat: a védőfal és Szathmári kapus remeklésének köszönhetően 9-2-re elhúzott Skaliczki László szövetségi kapitány együttese. Ezt követően állandósult a két gárda közti különbség, s a hazaiak változatlanul indításokból szerezték góljaik javarészét.

A fordulás után nagyobb sebességi fokozatba kapcsolt a magyar csapat, s tetszés szerint szerzett gólokat, így kitűnő játékkal magabiztos győzelmet aratott a szintén olimpiai résztvevő Izland felett.

Szombaton Tatán zárt kapuk mögött, majd vasárnap 18 órától Pápán újra megmérkőzik egymással a két gárda, utóbbi találkozó után Skaliczki kijelöli Athénba utazó 15 fős keretét.

(MTI)
  • Isthy
    Sajnos valakinek ki kell maradni, bár én ezzel abszolút nem értek egyet, de ez a kap. döntése.
    Sztem Era megy, bár Ivett sokkal közelebb áll hozzám...
  • Isthy
    A mondat végén írtam a lényeget a Fariról, bizony tőle is sokkal több kell, de van még idő.
    Van egy olyan érzésem, hogy az Eszti nem megy és ez látszott rajta is, tök szomorkás volt a meccs végén...
  • SZT
    Ha Era kimarad az igazságtalan, és az belehal.(lásd:Sydnie)
    De az Ivett is nagyon jó! Most milegyen? Nem irigylem a Kapitányt.
  • Breki33
    Ja és tényleg nem vagyok Ági fan, de jól védekezett.

Várom a francia meccset.
    Sztem készülnek a csajok is P

Vszinű Sugi megy, meggyőzőbb volt.
  • Breki33
    Áginál azt is kell látni hogyan passzol
    Ugyebár mikor ö volt fent akkor ment a csapatnak jól.
    Ami persze nem csak az ő érdeme.
    Kezd csapat lenni a CSAPAT.

Ja és Era fantasztikus volt.
  • Isthy
    Bizony kellene mindkét szélső! Szinte egyszerre írtuk le. Bal 2-ben szerintem Fari helye biztos a többi a kap. védekezési elképzelésétől függ. A kapus poszt? Szvsz a legnagyobb kérdés. Ha azt veszem, hogy két eltérő stílusú kapusban gondolkodik a kap. akkor Sirina megy Pálinger mellé, de nem biztos, hogy most ez lenne az üdvözítő megoldás. Talán inkább a Timi kellen most.
  • Breki33
    Én ezt másképp látom.

Tökjó volt a kapcsolata Kulcsival és volt az a jobbra húzós támadás hmmmmmmmm.

Átlövései még nem mennek a szokott módon.
    Lesz még jobb, minthogy Radulovicsnak is.
    Siti Eszti is javul.
  • Isthy
    Az elsö 20-22 perc nagyon jó volt, utána volt egy kis könnyelműsködés a félidő végéig. A 2. félidő hasonló volt az első meccséhez és a vége is majdnem ugyanaz lett.
    Összességében én elégedett vagyok a csapattal a jelenlegi felkészülési fázist figyelembe véve.
    Este 10-kor várom a kapitány döntését, nincs könnyű helyzetben. Csak ezt az egy balszélsős elképzelését tudnám feledni...
    A Fari bizony nem volt igazán meggyőző, remélem lesz ez még jobb is!
  • Breki33
    Era-t és Nagy Ivettet is vinni kéne
    és Fari-t is

Sztem Kindl marad ki
  • SZT
    Na kapitány most légy OKOS!
  • Breki33
    hajrá magyarok
  • SZT
    Bocs Magyar-Svéd
  • SZT
    18-12 félidő
  • SZT
    Detti remekül játszik!
  • SZT
    Lehet, hogy Pálinger, és Sugár utazik?
  • SZT
    Köszi! Svéd-Magyar M2. 18-óra
  • Breki33
    Kézilabda: legyőztük a svédeket

NSO, 2004-07-15 19:24

Alaposan megszórta magát a magyar női kézilabda-válogatott a svédek elleni debreceni tesztmérkőzésen – eltekintve a második félidő első húsz percétől, amikor mindössze hat gólt sikerült összehozni -, ám a nagy gólkülönbségű győzelemhez szükség volt a kapuban parádézó, olimpiai kerettagságért hajtó Sugár Tímea bravúrjaira.

Debrecen, nők, barátságos mérkőzés:
    Magyarország-Svédroszág 32–24 (17–11)

• Breki33
    ja volt olyan érzésem is, hogy próbálják, hogy megy ha őneki nem megy
  • SZT
    Üdv!
    Gyerekek mi volt az eredmény a Svédek ellen? Sajnos nem láttam a meccset. Köszi!
  • Isthy
    Szerintem is jók voltak, jobbak mint gondoltam a tisztán erőnléti edzések után. Volt néhány nagyon szép megoldás. Bíztató!
    Boki szerintem nem is nagyon erőltette, a többiek játéka számított.
  • Breki33
    Hm eddig remek, remek

Sugi nagy formában.
    Viszont Radulovics nem lőtt gólt. Ez őtőle fura.

Kiváncsi leszek BB-re és Farira
  • Isthy
    Igen, Kristine Anderssen miatt, de ha jól tudom 20-ig vár Pytlick, mert a francia túra már a véglelges kerettel lesz.
  • Breki33
    Úgy tudom a Dánok is kivárnak
  • Isthy
    Nem tudja valaki mikor van az olimpiára a nevezési határidő? Mert, hallani olyan híreket, hogy esetleg elhalasztják a kerethirdetést a franciaországi túra végére. Ami egyébként érthető lenne a két kiesett Korea elleni meccs miatt.
  • Isthy
    Ágival kapcsolatban idézném a #760-as hozzászólásomat:

"Ideje lenne már észrevenni azt, amit néhányad magammal már évek óta mondunk kül. fórumokon. A dánok nem véletlenül csinálják ezt. Megveszik a válogatott játékosainkat aztán tesznek róla, hogy feszültségeket keltsenek a játékosok és a válogatottság között. Ezt már elkezdték az előző olimpia előtt és most csak ismét folytatják mert ugye ismét olimpiai évben vagyunk. Aztán ezt olyan sikerrel teszik, hogy több esetben a válogatottság lemondásáig is elfajul a dolog. Sorolom a neveket: Siti Bea, Németh Helga, Borók Rita és legutóbb már az Ági esetében is szó volt a válogatottság háttérbe szorításáról. Jó lenne már ha végre felébrednének az illetékesek!!!"

Ennyi...
  • Isthy
    Érdemes elolvasni!

cikk
  • Breki33
    A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) folyóirata, a World Handball Magazine idei első számában vezető helyen foglalkozik a saját szavazásán a világ legjobbjának választott Radulovics Bojanával és Ivano Baliccsal. Ír a lap a közelgő olimpiáról, valamint arról is, hogy az IHF a 2007-es férfi-világbajnokság rendezési jogát Németországnak ítélte. Portrésorozatában Daniela de Oliveira Piedadét mutatja be, aki vezéregyénisége a Magyarországgal azonos olimpiai csoportba kerülő brazil női válogatottnak.

• Breki33
    nah kiváncsi leszek Balog Baára és Lovász Zsuzsira
    állítólag jól mozogtak.

Amit meg Farkas Ágival művelnek a Dánok botrányos.
  • Isthy
    Szerencsérs láthatjuk mindkét magyar-svéd meccset! Csütörtökön 17:45-kor a Sport1-en az elsőt, pénteken 18:00-kor az m2-n a másodikat.
  • Breki33
    vannak valahol infók, képek a cornexi elleni edzőmecsről?

mondjuk érdekes a francia érdekeltség miatt
  • Breki33
    de nem világklasszis
  • Takigabi
    Jan Pytlick defended his choice of three keepers for the Olympic Games by pointing to their strengths.

"If we play our cards right, this is a very strong weapon. Perhaps the best keeper team in the world," he told TV 2 Sporten at the press conference in Svendborg.

As for the dumping of Christina Roslyng, one of the gold medal winners from Sydney 2000, he had this to say:

"Christina Roslyng played a great match against Russia on Monday, but looking at the entire period I assess that Henriette Mikkelsen has been the sharper of the two candidates as second choice on left wing."

In his choice of Mikkelsen as back-up for Line Daugaard, he pointed to the Viborg player's ability to cover the right wing as a bonus counting in her favour.

If Pytlick could have nominated 16 Olympic squad members, he would have picked Heidi Johansen as a third pivot.
  • Takigabi
    Rikke Schmidt nem rossz mostanában