61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#869 Ha az itthoniakra gondolsz, akkor a budapesti igen: 2004.08.05. (szombat) 17:45 mtv (valszeg a 2-es).
A másik meccsről még nincs infóm, de lehet a Sport1 bevállalja (remélem), úgy mint az első svéd meccset. -
#868 Slagelse adja el nagyjait?
Amúgy a francia meccsek ugye lesznek a TV-ben? -
#867 Egy érdekes mai hír:
Camille Andersen az FCK-hoz szerződött a Slagelsetől. Ez bizony nem valami jó hír Esztinek.
Kérdés, hogyan érinti ez most őt?
Érdekes... -
#866 Az nagyon furcsa is lenne, ha mindenben egyetértenénk, de így van ez jól, hiszen nem vagyunk egyformák.
Remélem akik ide látogatnak ezután követni tudják ezt a hagyományt.
ÁMEN! -
#865 A fiúknál:
Hernandez és Sándor kimaradt, Bendó a tartalék.
-
#864 Hát asszem mi nem értünk egyet mindenben
de mégis el tudunk kultúráltan beszélgetni
-
#863 Igen, rendszeresen olvasom, de csak nagyon ritkán írok, mert egyre inkább kezd a focitopik színvonalára sűllyedni. Lassan méltó lesz a NS kézilabda tudósításainak színvonalához. Láttam te néha szoktál próbálkozni velük, én már lemondtam róla az elmúlt 2 év alatt. -
#862 Ti olvassátok az NS fórumot?
néhányan olyan hülyeségeket írnak -
SZT #861 Az adás is vicc!
-
#860 Komolyan mondom ez vicc! Hernandez akkor védett "állítólag" káprázatosan, amikor senki nem láthatta!!! Vajon miért???
A meccs eddig nem valami fényes (9:11). -
#859 Piga hozzászólása a Dferr fórumban ma este:
"Hello!!!
Sziasztok lelkes kézi barátok!Egy pici szusszanásra itthon van mindenki.Holnap utazás Franciao.-ba.Mindenki jól van ,együtt vagyunk.A tegnapi döntést sajnos el kell fogadnunk .Ezzel a csapattal kell aranyat nyerni!!!RemélhetQleg a kimaradoknak lesz még lehetQségük világversenyen részt venni.A piercingem nyári Qrület,de nekem nyon tetszik és ez a lényeg.Majd ki fogom venni csak most még probálkozom.Jó pihenést mindenkinek!!!Szurkoljatok!!!hello"
Szurkolásban nem lesz hiány, mindent bele csajok! -
#858 Igen, kellene BB sztem is, tegnap jól együtt volt a csapattal amíg játszott mint ahogy a #832-ben is írtam. Biztos, hogy a kondiját kell még felhozni. Lovi pedig sajnos úgy látom nem fog rendbe jönni, ezért kell nagyon BB.
Nem tudom, talán arra gondolt, hogy az elkövetkezendő felkészülési meccseken még az ellenfelek játékának függvényében kell majd változtatnia. -
#857 Ezzel most versenyhelyzetet akar?
Szeretném ha vinné BB-t -
#856 Igen, berakható. Most volt az m2-n a Telesportban interjú Mocsaival, ahol azt mondta 10-11 biztos játékos van, a többi cserélhető a tartalékkal augusztus 10-ig. -
#855 Ezeket énse értem
most a tartalék az olimpiáig berakható a keretbe? -
#854 A keretről:
Továbbra sem értem miért nem lehet két balszélsőt vinni. A három irányítóról és a NÉGY!!! B2-ben bevethető játékosról nem is szólva. A jobbszél pedig a sérült Lovival (akin tegnap nagyon látszott a sérülés) és a nemrég szült BB-vel (aki csak tartalék) szintén rizikós.
Megint az lesz, hogy 8-10 ember fogja hátán cipelni a csapatot, amíg bírja, bár szerencsére itt kevesebb meccset kell játszani (legjobb esetben 7-et). A kap. és "csapata" Fortuna kezébe tette le a sorsunkat!!!
Hát ennyi...
Most már ennek a csapatnak kell szurkolni és csakazértis MINDENT BELE CSAJOK ÉS HAJRÁ MAGYAROK!!! -
#853 Ibi sztem megint nem fog sokat játszani, ugyanúgy mint a VB-n. Gabi fog védekezni J2-ben hatosfal esetén, támadni esetleg néha B2-ben. -
#852 "de Erával kétszer nem csinálta meg Mocsai, mert szerintem Lővyt sérülten butaság volt kivinni"
Az a baj, hogy ezt Mocsai részben magának köszönheti (egy balszélsős elképzelés) másrészt pedig a Sydney döntés átka, ami azért mint tudjuk nem igazán az ő döntése volt (Sinka "Úr").
A Lovit pedig most ugyanúgy sérülten viszi ki.
-
#851 Sugár hol tanyázik?! -
#850 a keret:
kapusok: Pálinger Katalin (Dunaferr), Sirina Irina (Győri Graboplast ETO KC)
mezőnyjátékosok: Bohus Beáta, Ferling Bernadett, Kindl Gabriella, Kulcsár Anita, Lovász Zsuzsanna, Pigniczki Krisztina, Radulovics Bojana (Dunaferr), Görbicz Anita, Mehlmann Ibolya (Győri Graboplast ETO KC), Kirsner Erika, Tóth Tímea (Ferencváros), Farkas Ágnes (Alborg), Siti Eszter (FC Köbenhavn)
-
#849 -
#848 Olympic Summer Games:
Athens 1896
Paris 1900
St. Louis 1904
London 1908
Stockholm 1912
Antwerp 1920
Paris 1924
Amsterdam 1928
Los Angeles 1932
Berlin 1936
London 1948
Helsinki 1952
Melbourne 1956
Rome 1960
Tokyo 1964
Mexico City 1968
Munich 1972
Montreal 1976
Moscow 1980
Los Angeles 1984
Seoul 1988
Barcelona 1992
Atlanta 1996
Sydney 2000
-
#847 kiváncsi vagyok mennyit játszanak -
SZT #846 Bocs, szerintem Sydnei. -
SZT #845 Igen. -
#844 sydney -
SZT #843 Egyetértek. Sitivel én is bizonytalan vagyok, és nagyon sajnálom Nagy Ivettet, de Erával kétszer nem csinálta meg
Mocsai, mert szerintem Lővyt sérülten butaság volt kivinni
Sydniebe -
#842 A részletesebb véleményt majd megnyugodva holnap, most inkább megyek aludni. -
#841 Ezt lehetne Mehlmann Ibi-re vagy Kindl Gabira is
Akkor ők most mennek? -
#840 Győzött a két eltérő stílus a kapusposzton. Az Ivettet megjósoltam (sajnos). A Szűcs Gabit is maradónak gondoltam (majd az EB-n). A Siti Esztit viszont abszolút nem értem miért kell vinni? Van két tökéletes, eltérő stílusú irányítónk. -
SZT #839 Ja ezek maradnak! -
SZT #838 Sugár,Nagy I, Balogh B.tartalék, sajnos a 4.-et nemhallottam. Duna TV HIRADÓ -
#837 Sugár, Ivett, Szűcs marad ki, tartalék:BB -
SZT #836 Gerekek!
Ha valaki valamit megtud, az jelezze!
KÖSZI!
-
SZT #835 ELJÖTT AZ IDŐ!!! -
#834 Még valami, úgy látszik ma feledékeny vagyok (bizonyára a meccs utáni sörözéstől): A Lovin bizony nagyon látszott a sérülése, sokszor emiatt rontott, mert nem merte odatenni magát rendesen. Néha látszott rajta mennyire szenved. -
#833 És MOSOLYOGTAK
-
#832 Még egy dolog ami feltűnt nekem a mai meccsen (majdnem elfelejtettem megemlíteni) és nagyon örvendetes: A Detti, Fari, Boki, Kulcsi négyes nagyon jól megértette egymást (néha a BB is jól bemozgott), ebből lett a meccs elején az a kiváló támadásszövés. -
#831 Szatyi biztosan védett és az elején nagyon jól a tudósítás szerint. Sajnos más infóm még nincs. -
SZT #830 Na ez a fogós ravasz kérdés!