61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Isthy
    Ha az itthoniakra gondolsz, akkor a budapesti igen: 2004.08.05. (szombat) 17:45 mtv (valszeg a 2-es).
    A másik meccsről még nincs infóm, de lehet a Sport1 bevállalja (remélem), úgy mint az első svéd meccset.
  • Breki33
    Slagelse adja el nagyjait?

Amúgy a francia meccsek ugye lesznek a TV-ben?
  • Isthy
    Egy érdekes mai hír:
    Camille Andersen az FCK-hoz szerződött a Slagelsetől. Ez bizony nem valami jó hír Esztinek.
    Kérdés, hogyan érinti ez most őt?
    Érdekes...
  • Isthy
    Az nagyon furcsa is lenne, ha mindenben egyetértenénk, de így van ez jól, hiszen nem vagyunk egyformák.
    Remélem akik ide látogatnak ezután követni tudják ezt a hagyományt.
    ÁMEN!
  • Isthy
    A fiúknál:
    Hernandez és Sándor kimaradt, Bendó a tartalék.
  • Breki33
    Hát asszem mi nem értünk egyet mindenben
    de mégis el tudunk kultúráltan beszélgetni
  • Isthy
    Igen, rendszeresen olvasom, de csak nagyon ritkán írok, mert egyre inkább kezd a focitopik színvonalára sűllyedni. Lassan méltó lesz a NS kézilabda tudósításainak színvonalához. Láttam te néha szoktál próbálkozni velük, én már lemondtam róla az elmúlt 2 év alatt.
  • Breki33
    Ti olvassátok az NS fórumot?

néhányan olyan hülyeségeket írnak
  • SZT
    Az adás is vicc!
  • Isthy
    Komolyan mondom ez vicc! Hernandez akkor védett "állítólag" káprázatosan, amikor senki nem láthatta!!! Vajon miért???
    A meccs eddig nem valami fényes (9:11).
  • Isthy
    Piga hozzászólása a Dferr fórumban ma este:

"Hello!!!
    Sziasztok lelkes kézi barátok!Egy pici szusszanásra itthon van mindenki.Holnap utazás Franciao.-ba.Mindenki jól van ,együtt vagyunk.A tegnapi döntést sajnos el kell fogadnunk .Ezzel a csapattal kell aranyat nyerni!!!RemélhetQleg a kimaradoknak lesz még lehetQségük világversenyen részt venni.A piercingem nyári Qrület,de nekem nyon tetszik és ez a lényeg.Majd ki fogom venni csak most még probálkozom.Jó pihenést mindenkinek!!!Szurkoljatok!!!hello"

Szurkolásban nem lesz hiány, mindent bele csajok!
  • Isthy
    Igen, kellene BB sztem is, tegnap jól együtt volt a csapattal amíg játszott mint ahogy a #832-ben is írtam. Biztos, hogy a kondiját kell még felhozni. Lovi pedig sajnos úgy látom nem fog rendbe jönni, ezért kell nagyon BB.
    Nem tudom, talán arra gondolt, hogy az elkövetkezendő felkészülési meccseken még az ellenfelek játékának függvényében kell majd változtatnia.
  • Breki33
    Ezzel most versenyhelyzetet akar?
    Szeretném ha vinné BB-t
  • Isthy
    Igen, berakható. Most volt az m2-n a Telesportban interjú Mocsaival, ahol azt mondta 10-11 biztos játékos van, a többi cserélhető a tartalékkal augusztus 10-ig.
  • Breki33
    Ezeket énse értem

most a tartalék az olimpiáig berakható a keretbe?
  • Isthy
    A keretről:
    Továbbra sem értem miért nem lehet két balszélsőt vinni. A három irányítóról és a NÉGY!!! B2-ben bevethető játékosról nem is szólva. A jobbszél pedig a sérült Lovival (akin tegnap nagyon látszott a sérülés) és a nemrég szült BB-vel (aki csak tartalék) szintén rizikós.
    Megint az lesz, hogy 8-10 ember fogja hátán cipelni a csapatot, amíg bírja, bár szerencsére itt kevesebb meccset kell játszani (legjobb esetben 7-et). A kap. és "csapata" Fortuna kezébe tette le a sorsunkat!!!
    Hát ennyi...
    Most már ennek a csapatnak kell szurkolni és csakazértis MINDENT BELE CSAJOK ÉS HAJRÁ MAGYAROK!!!
  • Isthy
    Ibi sztem megint nem fog sokat játszani, ugyanúgy mint a VB-n. Gabi fog védekezni J2-ben hatosfal esetén, támadni esetleg néha B2-ben.
  • Isthy
    "de Erával kétszer nem csinálta meg Mocsai, mert szerintem Lővyt sérülten butaság volt kivinni"
    Az a baj, hogy ezt Mocsai részben magának köszönheti (egy balszélsős elképzelés) másrészt pedig a Sydney döntés átka, ami azért mint tudjuk nem igazán az ő döntése volt (Sinka "Úr").
    A Lovit pedig most ugyanúgy sérülten viszi ki.
  • ricsi1
    Sugár hol tanyázik?!
  • ricsi1
    a keret:
    kapusok: Pálinger Katalin (Dunaferr), Sirina Irina (Győri Graboplast ETO KC)
    mezőnyjátékosok: Bohus Beáta, Ferling Bernadett, Kindl Gabriella, Kulcsár Anita, Lovász Zsuzsanna, Pigniczki Krisztina, Radulovics Bojana (Dunaferr), Görbicz Anita, Mehlmann Ibolya (Győri Graboplast ETO KC), Kirsner Erika, Tóth Tímea (Ferencváros), Farkas Ágnes (Alborg), Siti Eszter (FC Köbenhavn)
  • Breki33
  • Breki33
    Olympic Summer Games:

Athens 1896
    Paris 1900
    St. Louis 1904
    London 1908
    Stockholm 1912
    Antwerp 1920
    Paris 1924
    Amsterdam 1928
    Los Angeles 1932
    Berlin 1936
    London 1948
    Helsinki 1952
    Melbourne 1956
    Rome 1960
    Tokyo 1964
    Mexico City 1968
    Munich 1972
    Montreal 1976
    Moscow 1980
    Los Angeles 1984
    Seoul 1988
    Barcelona 1992
    Atlanta 1996
    Sydney 2000

• Breki33
    kiváncsi vagyok mennyit játszanak
  • SZT
    Bocs, szerintem Sydnei.
  • SZT
    Igen.
  • Breki33
    sydney
  • SZT
    Egyetértek. Sitivel én is bizonytalan vagyok, és nagyon sajnálom Nagy Ivettet, de Erával kétszer nem csinálta meg
    Mocsai, mert szerintem Lővyt sérülten butaság volt kivinni
    Sydniebe
  • Isthy
    A részletesebb véleményt majd megnyugodva holnap, most inkább megyek aludni.
  • Breki33
    Ezt lehetne Mehlmann Ibi-re vagy Kindl Gabira is

Akkor ők most mennek?
  • Isthy
    Győzött a két eltérő stílus a kapusposzton. Az Ivettet megjósoltam (sajnos). A Szűcs Gabit is maradónak gondoltam (majd az EB-n). A Siti Esztit viszont abszolút nem értem miért kell vinni? Van két tökéletes, eltérő stílusú irányítónk.
  • SZT
    Ja ezek maradnak!
  • SZT
    Sugár,Nagy I, Balogh B.tartalék, sajnos a 4.-et nemhallottam. Duna TV HIRADÓ
  • Isthy
    Sugár, Ivett, Szűcs marad ki, tartalék:BB
  • SZT
    Gerekek!
    Ha valaki valamit megtud, az jelezze!
    KÖSZI!
  • SZT
    ELJÖTT AZ IDŐ!!!
  • Isthy
    Még valami, úgy látszik ma feledékeny vagyok (bizonyára a meccs utáni sörözéstől): A Lovin bizony nagyon látszott a sérülése, sokszor emiatt rontott, mert nem merte odatenni magát rendesen. Néha látszott rajta mennyire szenved.
  • Breki33
    És MOSOLYOGTAK

• Isthy
    Még egy dolog ami feltűnt nekem a mai meccsen (majdnem elfelejtettem megemlíteni) és nagyon örvendetes: A Detti, Fari, Boki, Kulcsi négyes nagyon jól megértette egymást (néha a BB is jól bemozgott), ebből lett a meccs elején az a kiváló támadásszövés.
  • Isthy
    Szatyi biztosan védett és az elején nagyon jól a tudósítás szerint. Sajnos más infóm még nincs.
  • SZT
    Na ez a fogós ravasz kérdés!