61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#1069 6 gólos előny nev volt -
#1068 de most ki-ki meccset játszunk a Franciákkal
és nem Angola vagy Spanyolország ellen.
Ha megint nekik fújnak b+ -
forzajuve #1067 azért gázos, h akár 5-6 gólos előnyből is el tudunk bukni egy meccset, és sajna ez már nem az első eset. talán a rendrakást a fejekben kéne kezdeni... -
Grenzjager #1066 inkább most legyen egy vereségünk, s ne a döntőben...... -
#1065 inkább nem mondok semmit mert felrobbanok istenbíz -
forzajuve #1064 :\
azért az uccsó kiállításunk érdekes volt, Bohusba(?) belefordult egy ukrán, erre a magyart állítják ki grrr! na mind1 jöhetnek a franciák! :) -
#1063 Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu -
#1062 Honnan az infó? -
#1061 Igen tegnap este Boki és Era.
Közben van újabb infóm: Era rendben, Bokinak viszont erős húzódása van, de játszik. -
#1060 edzésen? -
#1059 Remélem az 5 sérültünk (3 a meccsen, 2 a tegnapi edzésen) meggyógyul mára!
MINDENT BELE CSAJOK!!! -
forzajuve #1058 jah, nemtom mire veri, inkább a kis gárdájának szólógasson oda Mezey Dániellel és Egri Viktorkával az élen! -
#1057 -
#1056 -
-
#1054 -
#1053 A fiúknál jó kis meccsek lesznek: francia-orosz és német-spanyol, a horvátok besétálnak a görögökön át az elődöntőbe. -
#1052 Ez csak természetes! Zia szerint (a handball.hu-n) az érem biztos, onnan minden az adott pillanatban a pályán dől el. Diplomatikus nyilatkozat... -
#1051 előtte meg hajrá csajok -
#1050 Kedden 14:30-kor játszanak a fiúk Korea ellen, ha minden igaz.
Nem lesz egyszerű, de ha az átlövőinknek megy, akkor tudjuk ellensúlyozni a gyorsaságukat.
HAJRÁ FIÚK, MINDENT BELE! -
SZT #1049 Köszi! -
SZT #1048 Annus Adrián kalapácsvetésben aranyérmes!!!!! -
Grenzjager #1047 ..és kifejezetten jók voltak a szlovén birók a gre-Magyar meccsen!! azért ez is ritkaságba megy itt az olimpián -
#1046 Na a férfiaknak megvan -
#1045 Fari meg Eras nyilatkozott
Fari-n látszott, hogy van önbizalma
Era meg ragyogott
persze a góljáról nem kérdezték
csak az Ukrán mecsre tett igéretet.
Meg elmondta, hogy azt hitték megnyerték a meccset és amikor kiengedtek jöttek fel a Brazilok, de aztán megpörgették. -
SZT #1044 Gerekek, mit mondtak a lányok? Sajnos nemláttam.
A TV-nek egy kicsit felkéne pörgetni az embereket, és több
elemzést, véleményt kérni,szakértőktöl, és szurkolóktól!
Mert este 10-percben az a makogás....... -
#1043 Nekem is tetszett a Fari szövege, király volt.
Szerintem a késöbbiekben lesznek szakértők, a szurkolói vélemény reagálást is meg lehet oldani, lásd Eurosport atlétika topic az indexen.
De hát mint tudjuk a Vitrayt nem érdeklik a szurkolói vélemények, hisz fölösleges velük foglalkozni, nem értenek hozzá, csak mocskolódnak... -
#1042 Amúgy hallottátok Era-t és Fari-t nyilatkozni?
Tökre tetszett Fari menetből lenyomjuk mondata.
Era meg megigérte azt amit nem akarok elkiabálni.
Amúgy filozok azon, hogy írjak egy levelet az MTV-nek adjanak már nagyobb rangot a közvetítéseknek.
Nemigaz nem lehet egy szakértőt hívni és a szurkoló véleményekre is reagálni. -
#1041 mit mondott
amúgy szerintem nem erre a fórumra mondhatta az ns-en meg néhány szakértő úr száját tényleg ki kéne mosni. -
#1040 Mi történt, ha publikus. -
#1039 Mert szerinted, ha odaírnánk a nevünket az mondana neki valamit? Ugyan már!
Egyébként néhány valóban útszéli megnyilvánulás miatt, ami mindenhol előfordul, lesajnálni mindenkit, hát finoman szólva is...
Állítom, hogy a kül. kézi fórumokon a hozzászólók többsége sokkal többet látott kézilabdát és jobban is ért hozzá mint ő!
Nekem ez a véleményem és szerintem ez a helyzet. Vitrayra pedig nem óhajtok több szót vesztegetni. -
#1038 hallottam. és igaza is van. névtelenül, ismeretlenül könnyű kritizálni -
Grenzjager #1037 miért mit mondott az a karakter? -
Grenzjager #1036 csak most???? -
#1035 tudom... csak mondtam
bárcsak a férfiak is ilyen jól dobnák a büntetőket -
#1034 Hallottátok mit mondott rólunk fórumozókról a Vitray az m1-en? Iszonyúan felment bennem a pumpa!!! De én vagyok annál intelligensebb, minthogy megfelelően válaszoljak neki!
Gratulálok, így semmibe venni és szinte hülyének nevezni bennünket! A szememben most nagyon leszerepelt. -
#1033 Amikor kellett és nagyon fontos volt, akkor belőtte, az utolsónak nem volt igazán jelentősége, amit kihagyott. -
#1032 Remélem, most már rendben vagy! Üdvözöllek ismét közöttünk! -
#1031 "Bojana is kezd egyre jobb lenni asszem hibátlanul löte a heteseket."
egyet kapufára lőtt -
SZT #1030 Sajnos kórházban!